Herkku-puhelin
Kiihkoa kirjastossa
Catherine&Anton

Oli hiostavan kostea päivä. Mervi istui suuressa lukusalissa päntäten kansantaloustieteen pääsykoekirjoja. Hänen pitkät ja sirot säärensä olivat pronssiset. Lyhyt ja kireä musta hame ei pystynyt peittämään edes puoliakaan hänen muodokkaista reisistään. Tiukka valkoinen toppi paljasti selvästi pyöreät rinnat, joita eivät rintaliivit turhaan kahlinneet. Pitkät, auringon vaalentamat hiukset olivat juuresta hiukan latvoja tummemmat. Mervi oli potkaissut jalastaan korkeakorkoiset sandaalit, koska kengät olivat tuntuneet hiostavilta kuumassa lukusalissa.

Mervin kevät oli kulunut pääsykokeisiin lukiessa. Viikonloput olivat vierähtäneet tenttikirjojen parissa, joten aikaa ystäville tai miehille ei ollut. Kolme kuukautta ilman seksiä alkoi käydä voimille. Yhä useammin Mervi huomasi jäävänsä tuijottamaan miesten lihaksikkaita käsivarsia. Hän ei voinut olla ajattelematta, miltä hyväilevät sormet olivat tuntuneet pehmeällä iholla. Ajatus rohkeista sormista sai Mervin nännit kovenemaan. Rinnan nipukat erottuivat selvästi ohuen topin läpi. Samaan aikaan edessä istuva lihaksikas, pitkä ja nuori mies kääntyi katsomaan Merviä. Mies luki selvästi Mervin ajatukset. Hetken kuluttua Mervin kirjan päälle tiputettiin lappunen, jossa luki: ”Nähdään naisten vessan edessä viiden minuutin kuluttua.”

Minuutit tuntuivat tunneilta. Mervi muisti nähneensä saman miehen useasti lukusalissa aiemminkin ja silmäpeliä oli ollutkin lähes joka kerta. Varsinkin kun mies lähes aina tuli istumaan lähelle häntä. Lopulta Mervi nousi tuoliltaan, kiskoi sandaalit jalkaansa ja lähti kävelemään ripeästi kohti vessaa. Hän tiesi jo katsomattaankin miten miehet nostivat katseensa kirjastaan ja ihailivat hänen reisiään ja kiinteää mutta silti muodokasta takapuoltaan. Tuntui ihanalta olla haluttavan näköinen. Mervi tunsikin kiimaisen vakonsa sykkivän ja kostuvan jokaisella askeleella. Vihdoin tyhjään naisten vessaan päästyään hän törmäsi samaiseen mieheen, joka esitteli itsensä Jariksi. Hänellä oli hiukan kireä valkoinen t-paita sekä siniset farkut. Sanoja ei tarvittu vaan Jari tarttui Merviä lanteilta Mervin painaessa kiinteän vartalonsa tiukasti mieheen kiinni aloittaen samalla kiihkeän suudelman. Mervi olikin aina pitänyt suutelemisesta ja varsinkin näin pitkän tauon jälkeen tuntui aivan jumalalliselta antautua pitkään suudelmaan maistellen aistikkaasti Jarin huulia ja kieltä. Jari vei kätensä Mervin pakaroille ja antoi sen liukua sieltä reiden sisäpinnallekin. Kiinnijäämisen pelko tuntui kiihottavalta, mutta silti Mervi sai sanotuksi että haluaisi mennä wc-koppiin parempaan rauhaan. Samassa lukusalissa kävi kuitenkin Mervin kavereita ja hän pelkäsi jonkun heistä ilmaantuvan paikalle hetkellä millä hyvänsä…

Suuteleminen jatkuikin jos mahdollista entistäkin kiihkeämpänä kopissa ja nyt Jari jo uskalsi tipauttaa Mervin topin olkaimet alas vapauttaen hänen pyöreän kiinteät rinnat kahleistaan. Mervi olikin aina rakastanut sitä että hänen rintoihinsa kiinnitetään huomiota. Aivan kuin sen vaistoten Jari kumartui suutelemaan, nuolemaan ja imeskelemään Mervin jo lähes kivikovia nännejä tietäen hyvin saavansa siten naisen kuin naisen suorastaan vauhkoksi. Ensimmäiset nautinnon voihkaukset pääsivätkin jo Mervin täyteläisten huulien välistä. Samalla hän oli kuitenkin jo saanut Jarin vyönsoljen avattua ja pari ylintä nappiakin auki. Jo Jarin pullotavan etumuksen hellä hyväily sai hänet huokaisemaan kiihkosta. Jari tajusikin tilanteen ja tipautti farkut lattiaan jääden nyt siis vain alushoususilleen. Mervi meni kuin vaistomaisesti polvilleen Jarin eteen ja jännityksestä lähes väristen laski miehen alushousut nilkkoihin paljastaen Jarin kovan kalun.

Mervi oli nähnyt joskus seikkailuissaan suurempiakin, mutta näki selvästi tämän tapauksen olevan kuitenkin keskimääräistä isompi. Joka tapauksessa se sai Mervin silmät kiilumaan halusta ja hän nuolaisikin ahnaasti edessään olevaa kalua joka selvästi janosi kosketusta. Kosteat pisarat terskan päästä eivät kuitenkaan kadonneet, vaan pienet tipat tuntuivat ilmestyvän yhä tiheämpään tahtiin. Lähes saman tien hän ottikin Jarin koko komeuden suuhunsa aloittaen ahnaan imemisen. Jari huokaili nautinnosta ja hyväili samalla Mervin hiuksia kun tämä pyöritti kieltään terskan ympäri keskittyen sen jälkeen taas imemään mahdollisimman lujaa. Suihinotto olikin aina ollut Mervin bravuuri ja hän nautti siitä itsekin lähes yhtä paljon kuin mies jolle sitä antoi. Välillä hän lopetti lutkuttamisen ja antoi Jarin nussia itseään suihin koettaen pitää tällöin huulensa mahdollisimman tiukasti peniksen ympärillä.

Hän ei kuitenkaan halunnut Jarin vielä laukeavan ja lopettikin ”touhunsa” huokaisten että alkaisi olla vähitellen valmis ottamaan Jarin sisäänsä. Mervi melkein pelästyi itsekin sitä miten irstas olo hänellä oli, hän melkein halusi jopa alistua ja tuntea itsensä tulevan käytetyksi. Jarin terskan pää ei todellakaan ollut enää ainoa kostea paikka, vaan Mervikin valui kiimaisena. Jari otti kiinni Mervin lantioista ja nosti tytön seisomaan pöntön kannen päälle. Samalla mies repäisi tytön pikkuhousut hajalle ja heitti rikkonaisen vaatekappaleen nurkkaan. Jari tarttui Mervin reiteen ja nosti sen ylös, jotta voisi ihailla paremmin tytön kosteaa vakoa. Seuraavaksi mies aloitti tutkimusmatkan kielellään. Jari nuoli Mervin klitorista ensin hellästi, mutta huomattuaan tytön kiihkon yhä rajummin.

Enää Mervi ei kestänyt miehen kielen kiusoittelua, vaan halusi sisälleen kovaa kalua. Jari nosti Mervin pois pöntön päältä ja otti tytön syliinsä asettaakseen kovan kalunsa Mervin kuumaa mahlaa virtaavaan vakoon. Mervi nojasi vessan oveen, jonka he olivat tietenkin lukinneet ensitöikseen. Jari puristi Mervin kiinteitä pakaroita jäntevillä käsillään samalla, kun aloitti työnnöt. Mervi oli niin kiihottunut, että heti ensimmäisten työntöjen aikana hän laukesi, mutta tämä ei tarkoittanut, että leikki olisi ohi. Ei todellakaan. Mervi halusi tulla naiduksi paremmin kuin koskaan ennen. Hän halusi Jaria takaapäin, koska samalla mies voisi hyväillä tytön rintoja. Jari asetti Mervin konttausasentoon pöntön kannen päälle. Suuret ja vahvat kourat tarttuivat Mervin lantioon, ja sykkivä kalu työntyi sisään. Jari nai ensin hiukan rauhallisemmin, mutta lopulta miehen itsehillintä petti, ja miehen teräksiset pakarat puskivat kalua jatkuvasti nopeutuvalla tahdilla sisään. Mervi kuuli voihkintaa, jonka tajusi tulevan omasta suustaan. Jari huohotti tytön korvaan, mistä Mervi tiesi, että mies oli tulossa. Samassa Mervi tunsi räjähtävän nautinnon lantiossaan. Hän voihki, koska orgasmi ei tuntunut loppuvan. Jarin työnnöt olivat muuttuneet lantion hervottomaksi nytkähtelyksi, ja mies purkautui tytön sisään voihkaisten.

Mervin oli suljettava silmänsä, koska kaksi rajua orgasmia olivat vaatineet veronsa. Jari lepuutti päätään Mervin niskassa. Samassa vessan ovi kävi, ja kaksi kikattavaa tyttöä tuli sisään. Jari ja Mervi yrittivät pysyä mahdollisimman hiljaa. Tyttöjen virheettömän meikin korjailu ei kestänyt kauaa, joten Jari ja Mervi pääsivät pujahtamaan ulos vessasta kenenkään huomaamatta. Mervi palasi omalle paikalleen lukemaan Suomen pitkän linjan rahapolitiikasta. Jari istui edelleen Mervin edessä. Jokin vaisto sanoi Merville, että tämänpäiväinen pano ei todellakaan jäisi ainoaksi…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute