Herkku-puhelin
Levähdystä
Pakukuski

Olin taas tehnyt töitä tiiviin viikon ja ajelemassa perjantai-illan myötä mökille Mikkelin kupeeseen. Kaunis kesäinen ilta, aurinko paistoi vielä komeasti vaikka kello lähentelikin jo iltakymmentä. Lämmin päivä, viikon tiivis työputki ja rauhallisesti soljuva liikenne alkoi nuuduttaa, joten oli pakko pysähtyä hieman ulkoilemaan. Lahti oli juuri jäänyt taakse, moottoritie loppunut ja tien varressa oli tuttu levähdyspaikka. Tässä olin ennenkin pysäytellyt, matka kun oli sopivasti puolivälissä, hieman yli tunti olisi jäljellä, saman verran jo takanapäin. Pysähdyin rauhalliselle levähdyspaikalle jossa lisäkseni ei ollut kuin yksi moottoripyörä, jonka väki istui pöydän ääressä poltellen tupakkaa. Jätin autoni melko kauas heistä, lähelle vessan polkua jota lähdin kävelemään tyhjentääkseni hieman tankkejani. Mikähän siinä muuten on, että nämä levähdyspaikkojen vessat eivät pysy kunnossa, ei sitten millään. Niinpä minäkin katsoin viihtyisämmäksi kusta kopin takana kuin haisevassa, sotkuisessa kopissa.

Oloani helpotettuani kävelin takaisin autolle ja lähestyessäni pakuani huomasin myös toisen motoristin kävelevän pakulleni. Saavuimme autolleni yhtäaikaa ja luulin hänen olevan menossa vessoille, mutta hänpä pysähtyikin kohdalleni ja kysyi, olisiko minulla mahdollisesti työkaluja kun heidän pyörästään oli jokin kiristys auennut. Ja löytyihän minulta auton takaa lenkkisarja, jonka lainasin kaverille jääden itse auton vierelle tupakalle. Jonkin aikaa seurasin kauempaa heidän touhuamistaan pyörän kimpussa ja samalla huomasin, että toinen motoristi olikin tyttö. Hän oli riisunut ajopukunsa yläosan hihoista solmittuna vyötäisilleen ja näin, kuinka ihanat pyöreät terhakat rinnat kiristivät valkoista T-paitaa. Ilmeisesti he saivat pyöränsä korjattua, sillä pian mies käveli autolleni ja palautti avainsarjani kiitellen avusta ja kysellen korvausta. Mutta mitäpä tuollaisesta vartin työkalulainasta nyt perisi, toivottelin vain heille mukavaa matkaa ja auttamishaluja, jos joskus löytäisivät jonkun apua tarvitsevan tien päällä.

Kävelin autoni taakse ja ryhdyin pakkaamaan lenkkiavaimia takaisin pakkiin, kun tunsin yhtäkkiä tönäisyn selässäni ja kaaduin vatsalleni autoni tavaratilassa olevien kassien ja kumiveneen pumppaamattoman nahan päälle. Ja samassa tuo motoristimies oli kärppänä perässäni, painoi minut vasten lattialla myttynä kellottavaa kumiveneenkuorta ja vei käden suulleni. Hetken makasin siinä itseäni olennaisesti suuremman ja voimakkaamman miehen alla kun huomasin, että myös motoristityttö oli kiiruhtanut autolleni. Miehen alla maatessani sain nopeasti jonkin kangastupon suuhuni ja se jälkeen tunsin, kuinka käteni sidottiin vyöllä yhteen nippuun joka nopeasti kiristettiin tavaratilan keskellä lattiassa olevaan taakkakoukkuun. Tämän jälkeen tunsin, kuinka jalkani väännettiin erilleen ja sidottiin jollakin joustavalla tavaratilan reunoilla oleviin taakkakoukkuihin. Siinä minä nyt makasin hädissäni ja peloissani tavarakassien ja kumiveneen päällä perse hieman pystyssä voimatta asialle yhtään mitään. Tunsin kuinka tyttö kaatui päälleni makaamaan, puraisi melko kovaa korvaani ja kuiskasi, että pääsisin paljon helpommalla kun tekisin kaiken kiltisti, sillä mikäli vastustelisin, he voisivat tehdä tämän myös kivuliaasti.

Luulin, että nyt minulta häviäisi ainakin rahat, pankkikortit ja muu pieni arvotavara, mutta tajusin samalla, että tuskin he autoa olisivat minulta varastamassa kun kerran olivat minut sen tavaratilaan sitoneet. Nyökkäsin tytön viestiin ja kuin kuittaukseksi hän puri minua uudestaan korvasta. Auton takaovet oli suljettu ja valoa tavaratilaan tuli vain pienestä ohjaamon seinässä olevasta ikkunasta. Tavaratilassa oli siis hämärää mutta ei suinkaan pimeää. Ja minä odotin peloissani, mitä seuraavaksi tulisi tapahtumaan. Samassa tunsin jonkun kourivan kovakouraisesti haaroväliäni. Koska tyttö makasi edelleen päälläni, oli käsien kuuluttava tuolle miehelle. Tunsin kauhuissani, kuinka hän hieroi pallejani ja kaluani ja painoi peukalonsa tiukasti shortsieni lävitse vasten pyllynreikääni. Yritin painaa itseäni tiukemmin vasten allani olevaa kumivenettä, mutta mihinpä minä olisin päässyt pakenemaan. Tiukasti sidottuna minun oli pysyttävä paikallani vaikka kuinka olisin halunnut ryömiä vaikkapa Heinolaan saakka. Tyttö nousi päältäni, tuli eteeni istumaan jalat pääni molemmille puolille ja vasta tuolloin huomasin, kuinka kireä hänen nahkapukunsa oli. Näin aivan silmieni edessä, kuinka musta nahka oli painunut vasten tytön pillua, kuinka se kauniisti näytti tytön simpukan kauniin muodon. En mahtanut mitään, mutta tilanteen kauheudesta huolimatta tunsin pientä kiihtymystä kun nenäni koski tytön nahkahousujen peittämää pillua. Huomasin, kuinka tyttö oli taikonut jostain käsiinsä stiletin ja ennen kuin ehdin edes enempää pelästyä, tunsin kuinka terä vietiin T-paitani alle ja kuinka paitani hitaasti leikattiin selästä halki. Ulottuakseen paitani helmaan saakka tytön oli kurottauduttava istumapaikassaan niin, että naamani painui tiukasti vasten hänen mustanahkaista syliään. Kiihottavaa mutta pelottavaa, mutta niinhän se parhaimmillaan on.

Pian tunsin tytön saaneen työnsä päätökseen ja nousevan jälleen hieman pystympään istuma-asentoon, joten sain hengitettyä naamani vapauduttua hänen ihanasta sylistään. Huomasin, että hänen käsissään ei enää ollut stilettiä ja samassa tunsin terän kulkevan shortsieni sisään, kansaan leikkautuvan ja pian pyllyni oli paljaana. Samassa loput shortsinriekaleet repäistiin altani, pusseihini ja kaluuni sattui kankaan soljuessa niiden lomitse ja sitten paljas vatsani ja kaluni painui vasten kumiveneen nahkeaa pintaa. Nyt tyttö nousi edestäni seisomaan, riisui T-paitansa, hankahaalarinsa ja pikkuhousunsa ja oli pian edessäni ihanana, alastomana mutta kuitenkin niin tavoittamattomana. Samalla kuuli nahkapuvun kahinaa takaani ja arvelin, sekä pelkäsin, takanani olevan miehen myös kuoriutuvan nahkahaalaristaan. Mutta sain mukavampaa mietittävää kun tyttö istui takaisin eteeni, otti suustani tuon kangasmytyn jonka nyt huomasin olevan ihanan punaiset pikkuhousut, levitti jalkansa pääni molemmin puolin, solutti ihanaa paljaaksi ajeltua pilluaan lähemmäs naamaani, levitti pillunhuuliaan ja komensi minut nuolemaan vetäen samalla päätäni tiukemmin vasten ihanaan kosteaa maukasta pilluaan. Nuolin, näykin, maiston ihanaa pillua ja unohdin kaiken muun. Muistaakseni sen nopeasti jälleen siinä vaiheessa kun tunsin vaativan sormen levittävän jotain viileää nestettä tai voidetta pyllynreikääni.

Tajusin pian, että takanani oleva mies oli löytänyt kauppakassistani margariinirasian ja voiteli tällä kasvirasvalla nyt reikääni. Pian rasvaus loppui ja kuuntelin niin tarkkaavaisena kuin pillunnuolemiselta pystyin, mitä takanani tapahtui. Kuului jotain muovista kahinaa ja pian tunsin jonkin kylmän, jäntevän jäykän pötkön pyllynreiälläni. Mietin hetken, mikä se olisi arvaten samalla, että pian se porautuisi pyllyyni. Koska se ei varmastikaan ollut miehen kalu, joksi se oli liian kylmä, niin kyseessä oli pakko olla ruokakassistani löytynyt tuore lavakurkku. Mutta miettiminen jäi sikseen kun tuo patukka alkoi tunkeutumaan pyllyyni. Se koski ja tuntui inhottavalta, mutta sentti sentiltä se tunkeutui yhä syvemmälle. Välillä pötköä vedettiin hieman ulospäin, mutta seuraavassa hetkessä se tunkeutui jälleen muutaman sentin syvemmälle. Nyt tilanne hieman rauhoittui ja samassa tyttökin nousi edestäni, siirtyi taakseni ja mies puolestaan tuli eteeni istumaan samaan asentoon kun tyttö juuri äsken. Ja tullessaan kasvojeni eteen hän samassa pakotti minun avaamaan suuni ja ottamaan hänen kalunsa suuhuni. Samalla tunsin, kuinka patukka pyllyssäni jälleen liikkui ja tunsin, kuinka se painui vielä hieman syvemmälle pyllyyni. Seuraavaksi tunsinkin tytön ihanan kuuman pillun vasten pyllyäni hänen istuuduttua pyllystäni sojottavan kurkun päälle ja ryhdyttyä varovaisesti ratsastamaan sillä. Kurkun toinen pää tökki pyllyäni ja ilmeisesti toinen pää samaan tahtiin teki työtään tytön pillussa. Siinä minä nyt imin miehen kalua ensimmäisen kerran elämässäni samaan aikaan minua myös ensimmäisen kerran elämässäni naitiin pyllyyn kurkulla tai yleensä millään muullakaan tavalla. Ja suureksi yllätyksekseni minä hetken kuluttua tunsin suunnatonta hyvänolon tunnetta, kaluni nousi seisomaan ja hankautui ihanasti hiestä kastuneen kumiveneen ja vatsani välissä samaan tahtiin kuin tyttö nai minua pyllyyn. Ja ilmeisesti kaikkien, tai ainakin itseni suureksi hämmästykseksi, minä olin se, joka ensimmäisenä sai orgasminsa. Ruiskutin valtavan spermalastin vatsani alle ja kaluni oli tämän jälkeen yhä liukkaammassa ja kuumemmassa tunnelissa hien ja sperman liukastamaa kumivenettä vasten. Seuraavaksi oman orgasminsa sai pyllyssäni sojottavan kurkun päällä ratsastava tyttö ja pian hänen jälkeen oli vuorossa edessäni itseään imettävä mies, joka roiski spermansa suuhuni, kasvoilleni ja hiuksilleni.

Nyt he vetäytyivät minusta, työnsivät suuhusi taas nuo pikkuhousut ja samassa huomasin, miten auton lattialla pyörineestä ihmeteippirullasta repäistiin vielä pätkä varmistamaan pikkareiden pysyminen suussani. Seuraavaksi ihmeteippiä kietaistiin kiersi pääni ympärille niin, että silmäni peittyivät. Seuraava pätkä teippiä kiristettiin varmistamaan kurkun pysyminen pyllyssäni. Sitten kuulin jälleen nahkapukujen kahinaa ja arvelin pariskunnan pukeutuvan ajoasuihinsa. Tunsin kuinka tyttö jäi pukeuduttuaan istumaan selkäni päälle pyöritellen vielä kiusoittelevasti kurkkua pyllyssäni. Pian kuulin moottoripyörän pärähtävän käyntiin, lähestyvän autoani ja pysähtyvän aivan sen taakse. Nyt tyttökin nousi päältäni, tunsin kuinka hän hieman löysensi käsieni solmuja, vapautti jalkani siteistä ja hyppäsi sen jälkeen pois autostani. Ja melkein saman tien moottoripyörä kaasutti pois levähdyspaikalta. Ja minä pääsin availemaan solmujani. Ja saatuani aikani touhuttuani käteni vapaaksi irrotin varovaisesti teipin suuni ympäriltä, kaivoin pikkuhousut suustani, irrotin teipin kasvoiltani ja nousin varovaisesti kyykkyyn. Seuraavaksi irrotin melkoista kipua tuntien taikateipin pusseistani, pyllystäni ja selästäni saadakseni kurkun pois pyllystäni. kaiken tämän jälkeen otin pyyhkeen kassista, pyyhin hikeäni ja spermojani pois ja puin päälleni. Ja varovaisesti siirryin auton rattiin lähteäkseni jatkamaan pariksi tunniksi keskeytynyttä matkaani kohti mökkiä.

Autooni tästä seikkailusta jäi punaiset pikkuhousut ja käsieni siteenä olleet sukkahousut. Ne olisin valmis palauttamaan omistajalleen mikäli hän tämän jutun lukee. Voisimme vaikka sopia tapaamisen samalla levähdyspaikalle jotta voisit tulla noutamaan omaisuutesi. Mitä muuta sitten tapahtuisi jääköön mielikuvituksen varaan. Tapaamisvinkkinne voitte jättää tuolta koodi.netin kautta, josta tämän jutun alkupätkä löytyy. Sieltä kautta voitte lähettää minulle viestiä. Ja toki kirjoittaa voivat muutkin aiheesta kiinnostuneet.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute