Herkku-puhelin
Göteborgissa
Nomad

Istuttiin Stefanin kanssa jossain kuppilassa oluella ja löpistiin omiamme. En mä Stefua aikaisemmin tuntenut kunhan jostain syystä, jota en enää jaksa muistaa satuttiin samaan pöytään ja juttuun. Taisi olla niin että mä puhuin puhelimeen suomea joka herätti mielenkiinnon Stefussa.

No me siis istuttiin ja juteltiin kun siihen viereiseen pöytään tuli tummaverinen hiukan hippimäisesti pukeutunut tyttö olutmukin kanssa ja muutaman vilahtavan katseen perusteella yhteisesti totesimme, että tosi kivan näkönen pakkaus oli kyseessä. Hetken hiljaisuuden rikkoi tyttö viereisestä pöydästä istuutumalla meidän pöytään samalla vasta kysyen olisiko se sopivaa. Kernaasti oli. Tyttö esittäytyi Gitteksi ja oli umpiruotsalainen joten en ihan kaikesta hänen sanomastaan saanut täyttä varmuutta, mutta sen ymmärsin ettei hän halunnut istuksia yksin kun kerran seuraakin oli viereisessä pöydässä.

Stefu osasi ruotsia hyvin kun oli maassa ollut jo 15 vuotta mutta minä jouduin välillä turvautumaan siihen kolmanteen kotimaiseen. Leppoisan juttelun lomassa Stefu ehdotti, että lähdettäisiin hänen kämpilleen kun sielläkin oli olutta ja vähän kirkkaampaakin juomaa. Gitte oli heti mukana eikä mullakaan siihen mitään vastaansanomista ollut. Mittari alle ja menoksi. Vartin päästä mä istuin jo mukavasti Stefun sohvalla Absolutpaukku kädessä ja Gitte vieressä. Katsottiin telkkarista futista. Stefu touhusi jotain keittiössä. Hetken päästä Stefukin rauhottui ja istu Gitten toiselle puolelle. Gitte oli jo aika iloisella päällä ja jutteli pikkutuhmia ja siveli vuoronperään kummankin reittä. Otin Gitteä kaulasta kiinni, suutelin kiihkeästi ja pyöritin kieltäni hänen suussaan kuin viimeistä päivää. Gitte vastasi suuteluun hyvin kiihkeänä ja tunsin hänen tiivistyneen hengityksensä. Stefu oli jo alkanut napittaa auki Gitten vihreää paitaa ja samalla Gitte riuhtoi mun housujen vyötäisiä auki ja kaivoi vikisten kullia esiin. Vihreän paidan alta paljastuivat erittäin kiinteät, hyvin muodostuneet rinnat jotka eivät olleet isot vaan pikemminkin sopivan kokoiset. Stefu alkoi leipoa niitä ja venytteli ihanan näköisiä jäykkiä nännejä. Gitte oli saanut mun kullini esiin ja se seisoi rautakangen kovana ja oli väriltäänkin ei enää punainen vaan melkein sinipunainen. Kieli leikki kullilla ja välillä Gitten huulet puristivat sykkivän terskanpään syleilyynsä. Sanoin Gittelle, että Stefun pikkuvelikin varmaan kaipaisi huomiota ja omana tarkoituksenani oli päästä eroon nilkoissa olevista housuista ja sitten vapauttaa Gitten jo varmasti hyvin valuvana oleva pillu maistamaan Stefanin huoneiston ilmapiiriä. Omista housuistani pääsin sekunnissa irti ja samalla kun Gitte oli pudottanut itsensä lattialle ja riuhtoi Stefun housuja alas avasin Gitten housut ja vedin ne polviin. Pikainen kurkistus todensi aavistukseni oikeiksi, siisti hienosti ajeltu riemureikä kiilteli niin kuin siihen olisi levitetty vaseliinia ja ilmaan pelmahti todella kiimainen aromi. Levitin pakaroita ja tarkastin anuksen joka supisteli selvästi halukkaana aivan silmieni edessä, enkä voinut vastustaa kiusausta lipaista kielelläni kumpaakin aukkoa ja samalla sain Gitten ynähtämään kiihkeästi suu täynnä Stefua. Suoritan Gitten kuorimisen loppuun ja samalla vapautan itseni lopuista vaatteista Gitten yhä imiessä kiihkeästi Stefua. Käyn selälleni ja asettelen itseni sopivasti Gitten pillun alle, tartun häntä pakaroista ja vedän häntä itseäni päin. Kuin itsestään Gitte laskee lantion suulleni ja äännähtelee kiimaisesti samalla nuollen Stefun kyrpää. Naamani on aivan liisterissä ja Gitten pillu sykkii orgasmiaan naamallani ja huudon sekainen voihkinta täyttää huoneen merkiksi siitä, että Gitte oli lauennut ensimmäisen kerran.

Stefu kierähti Gitten otteesta tämän taakse ja oli ohjaamassa komeassa juhlakunnossa olevaa Jormaansa Gitten pilluun. Minä katsoin aitiopaikalta kullin leikkiä pillun ympäristössä enkä malttanut olla tarttumatta siihen kiinni, Stefu hieman säpsähti kun tartuin sitä kullista, mutta huomatessaan että ohjailin kullia juuri oikeaan kohtaan murahti hyväksyvästi ja työnsi lantiotaan kohti Gitten persettä. Kulli alkoi soutaa eestaas pillussa, Stefu huohotti ja Gitte inisi ja huokaili. Nousin ylös pillun alta ja kävin sohvalle sellaiseen asentoon, että Gitte sai kullini käteensä muttei hamuamisestaan huolimatta saanut sitä kielensä kantaman päähän. Annoin oloni hiukan rauhoittua ja katselin rauhassa kun Stefu pani antaumuksella Gitteä ja kuinka Gitte nauttikaan hitaista rauhallisista vedoista joita Stefu teki ja siitä, että sillä oli vielä toinen kanki kädessään.

Siirryin sellaiseen asentoon, että Gitte sai molon suuhunsa. Annoin sen imeskellä sitä vain varovasti ja samalla ohjailin Gitten imuttelua tukasta tiukasti kiinni pitäen. Tukasta kiinnipitäminen tuntui entisestään kiihottavan Gitteä. Annoin elein Stefun ymmärtää, että mäkin haluaisin panohommiin välillä ja samassa Stefu jo irrottikin kullinsa Gitestä ja mä vedin Gitten ratsastusasentoon päälleni ja upotin melani Vielä Stefun kullin jäljiltä avoimenaan olevaan vittuun. Gitte alkoi heti liikkua kullini päällä ja Stefu poistui ihmeekseni keittiöön, mutta palasi sieltä samantien takaisin ruokaöljypullo kädessään. Tiesin heti, että kohta Gittestä tulee liha kahden sämpylän väliin.

Stefu otti öljyä käteensä ja alkoi hieroa sitä varovasti Gitten persevakoon ja tunsin kullissani kuinka Stefun sormi työntyi Gitten anukseen ja samalla Gitte tajusi mistä on kysymys ja alkoi pullikoida, ettei hänestä mitään sämpylää tehdä. Otin Gitteä tukasta kiinni työnsin pari tosi kovaa työntöä sen pilluun ja sanoin että tehdään. Rimpuilu loppui siihen ja Gitte alistui vahvempien tahtoon. Stefu hieroi vielä öljyä komeana seisovaan kyrpäänsä ja astui Gitten taakse, otti käsillään pakaroista kiinni ja alkoi hivuttaa moloaan Gitten ryppyreiän uumeniin. Gitte valitti hiljaa ja sanoi, että sattuu mutta samalla tunsin kuinka kiihottunut hän oli. Gitten perse ja pillu supisteli ja samalla Stefu työntyi vääjäämättömästi suoleen ja yht´äkkiä oli sisällä Gittessä. Stefanin kulli tuntui selvästi omaani vastaan ja hän aloitti varovan liikkumisen Gitten suolessa samalla kun minä aloin jälleen liikkua pillun puolella. Tuntui kiihottavalta kun kaksi kullia hinkkasi toisiaan vastaan välissään vain ohut naisen kiimasta kiihottunut lihakaistale. Gitte huusi nyt suoraa huutoa jatkuvalla vyöryllä tulevien orkkujensa riepottamana niin, että varmaan puolet koko alueella olevista ihmisistä kuuli. Hän aneli ettemme vain lopettaisi, mutta musta ainakin tuntui siltä, etten enään montaa työntöä kestä ja otin kullini pois Gitten sisältä. Samassa Stefukin irrottautui suolesta. Käänsin Gitten selälleen lattialle niin, että pää noja sohvan istuin osaan ja muutamalla nopealla runkkausliikkeellä ruiskautin lastin Gitten suuhun ja poskille. Tempustani entisestään kiihottunut Stefu teki saman tempun vain muutamaa sekuntia minun jälkeeni ja Gitten naama, tukka ja rinnat olivat kauttaaltaan kahden miehen lämpimän sperman peitossa. Hän hymyili ja nuoleskeli rauk! ean näköisenä kasvoillaan olevaa lastia.

Gitten kanssa jatkoimme koko yön vuorotellen, yhdessä, sängyssä, lattialla keittiön pöydällä, kylpyhuoneessa, parvekkeella, joka paikassa. Aamulla olimme kaikki lopen uupuneita ja Gitte tuskin pystyi istumaan mutta kaikki olimme onnellisia.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute