Herkku-puhelin
Orjatar 2 / 2
Marvin

Muutama pieni pilvi lipuu kirkkaan sinisellä taivaalla luoden pehmeitä varjoja auringon polttamaan nurmikkoon. Tuuli suukottelee hellästi auringon kuumentamaa ihoani samalla kun levitän hitain liikkein öljyä hehkuvalle vartalolleni. Unelmoin kuinka eilen rannalla näkemäni poika tulisi yllättäen takapihallemme ja näkisi minut makaamassa melkein alastomana aurinkotuolissa. Rohkeasti hän paljastaisi rintani bikinien suojasta ja ottaisi öljystä kiiltelevän nännini punaisella kynsilakalla maalattujen kynsiensä väliin... Ei... Ei... Ei... vaan ottaisi nännini MIESMÄISTEN sormiensa väliin. Hänen sormenpäänsä vaeltelisivat vallattomasti pitkin vartaloani samalla kun hän riisuisi bikinit päältäni. Komistukseni painaisi päänsä kohti kostuvaa vakoani ja hänen punaiseksi maalatut huulet raottuvat ottamaan jäykistyneen klitorikseni naisellisen pehmeään suuhun...EI...EI... Ei... Eihän tästä taas tule YHTÄÄN MITÄÄN!

On kulunut melkein puolitoista kuukautta siitä, kun jouduin Pirjon nöyryyttämäksi ja pikku hiljaa alan unohtamaan koko tapauksen, mutta aina kun päästän ajatukseni vaeltamaan, tulvivat muistot siitä iltapäivästä mieleeni.

Olin reilu vuosi sitten saanut vanhemmiltani tietokoneen ja internet yhteyden lahjaksi koulunkäyntiä auttamaan, mutta ahkeran tiedonetsinnän sijaan olinkin alkanut pyörimään erilaisissa chatteissa. Aluksi olin jutellut aivan normaaleista asioista ikäisteni poikien kanssa, mutta pikku hiljaa olin ajautunut harrastamaan nettiseksiä kaikenlaisten ihmisten kanssa. Samoihin aikoihin olin myös tutustunut ”Tittaan”, joka kertoi olevansa 43 vuotias naisista pitävä nainen. Siitä huolimatta, että pidän itseäni ihan puhtaasti heterona olin ihan uteliaisuuttani jäänyt juttelemaan hänen kanssaan ja pikku hiljaa hänestä tuli nettiystäväni, jolle saatoin kertoa kaikki salaisuuteni. Olin jopa intoutunut vaihtamaan muutamia lesbosävytteisiä fantasioita hänen kanssaan mailitse, vaikka edelleenkin ajatus tyttöjen välisestä seksistä ei saanut minua erityisemmin syttymään.

Eräitten vähän turhan kosteiden kotipippaloiden jälkeen olin humalapäissäni mailannut Titalle henkilötietoni ja jopa sopinut hänen kanssaan tapaamisesta. Siitä lähtien kaikki menikin metsään niin, että rytisi. Ensimmäinen ikävä yllätys oli se, että nettituttuni ”Titta” paljastuikin äitini työkaveriksi Pirjoksi, joka oli myös tunnistanut minut. Aivan kuin siinä ei olisi ollut tarpeeksi, minulle kävi hyvin pian ilmi, ettei Pirjolle riittänyt pikainen kuulumisien vaihtaminen kahvilassa, vaan hän halusi minut seksilelukseen, jota hän voi nöyryyttää mielensä mukaan. Pirjo kiristi minua mukaan perversseihin leikkeihinsä uhkaamalla näyttää äidilleni typerät fantasiani, jotka olin mailannut hänelle heikkona hetkenäni. Lesboksi leimaantumisen pelossa alistuin hänen tahtoonsa ja lähdin Pirjon mukaan hänen kotiinsa, jossa jouduin koko iltapäivän täyttämään Pirjon kieroutuneita toivomuksia. Lopulta Pirjo vapautti minut ja lupasi hävittää mailini, mutta juuri ennen lähtöäni hän oli pahaenteisesti luvannut meidän näkevän vielä uudestaan.

Vaikka ajatuskin Pirjon näkemisestä toi suuhuni happaman maun olin jo parin kerran unelmoidessani huomannut ajattelevani Pirjoa. Pirjon luona saamastani perverssistä nautinnosta huolimatta en kuitenkaan missään tapauksessa halunnut kokea mitään vastaavaa enää uudestaan ja en voi ymmärtää miksi ne muistot yhä tunkeutuvat fantasioihini pilaamaan kaiken.

Jälleen kerran mielikuva Pirjosta oli kuitenkin häpeämättömästi luikerrellut mieleeni ja pakenen perverssejä ajatuksiani kylmään suihkuun. Onneksi vanhempani ovat kylpylässä viettämässä yhteistä laatuaikaa ja saan koko viikonlopun ajan skitsoilla aivan rauhassa ilman jatkuvaa nalkutusta vanhemmilta. Riisun pienet bikinini melkein yhdellä kiivaalla repäisyllä ja hoipun suihkukaappiin kuin heikkomielinen. Kylmä vesi huuhtoo vartaloani ja mieltäni saaden loppujen lopuksi oksettavat ajatukset Pirjosta pois mielestäni tai ainakin sen verran taustalle, ettei ne enää vaivanneet minua. Kunpa se olisikin aina näin helppoa.

Viileä suihku rauhoittaa ylikierroksilla käyvän mieleni ja päätän suihkun jälkeen olla vihdoinkin jollain tapaa hyödyksi ja raahautua postilaatikolle hakemaan päivittäiset mainospostit. Yllätyksekseni löydän laatikosta erilaisten mainoslehtien lisäksi myös minulle osoitetun paketin. Uteliaisuuden vallassa en malta odottaa, vaan revin kääreen pois jo kävellessäni takaisin sisälle. Paketista löytyy tavallinen videokasetti ja minulle osoitetun kirje. Kirjeessä on erään keskustassa olevan kauneussalongin mainos ja ilmoitus, että minulle on varattu sinne aika lauantaiaamuna kello 10:ltä. Ihmettelen kuka on varannut minulle ajan kauneussalonkiin ja saadakseni asiaan jotain järkeä päätän katsoa paketissa olleen videonnauhan. Aluksi videolla ei näy muuta kuin epäselvä kuva jonkun olohuoneesta, mutta kun ensimmäiset hahmot ilmestyvät ruudulle vatsani tuntuu kääntyvän nurin kauhusta. Ei voi olla TOTTA!!! Pirjo oli onnistunut kuvaamaan salaa minun nöyryyttämisen olohuoneessaan ja en epäillyt hetkeäkään etteikö hän näyttäisi tätä nauhaa kaikille tutuilleni, jos en taas alistuisi tottelemaan häntä. En voisi edes syyttää häntä kiristämisestä, koska nauhan mukana ei ollut mitään viestiä häneltä, vaan ainoastaan ilmoitus kauneussalonkiin varatusta ajasta. Katsellessani omaa kiimaista voihkinaa nauhalla tajuan ettei kukaan uskoisi etten vapaaehtoisesti suostunut Pirjon nöyryytettäväksi edellisellä kerralla, vaan he pitäisivät minua jonain pervona. Ajatuskin siitä, että joudun uudestaan Pirjon nöyryytettäväksi yököttää minua, mutta en voi tehdä muuta kuin mennä sinne kauneussalonkiin niin kuin Pirjo ilmeisesti haluaa, koska en millään kestäisi sitä häpeää, että kaverini ja vanhempani näkisivät tuon irstaan nauhan.

Nukun yön kauhean levottomasti ja herätyskellon soidessa aamulla toivon eilisten tapahtumien olleen pelkästään yksi yöllisistä painajaisistani. Ikävä kyllä sekä videonauha, että kauneussalongin mainos ovat edelleenkin kirjoituspöydälläni osoittaen toiveeni turhiksi. Huokaisen syvään ja nousen vastentahtoisesti sängystäni uskaltamatta edes ajatella millainen päivä minulla on tiedossa. Vaikka käynkin pikaisesti suihkussa ja jätän aamiaisen väliin meinaan silti myöhästyä bussista keskustaan menevästä. Ajatuskin siitä, että Pirjo tulkitsisi myöhästymisen niskoitteluksi ja näyttäisi nauhan kaikille tutuilleni saa kylmät väreet kulkemaan selässäni.

Kaiken lisäksi bussi on sen verran myöhässä aikataulustaan, että joudun juoksemaan melkein puolikilometriä pysäkiltä kauneussalongille, jotta ehtisin ajoissa minulle varattuun hoitoon. Perille päästyäni läähätänkin hengästyneenä ja olen läpimärkä hiestä. Hitto kun tuli puettua ohut kesämekko, joka muuttuu läpinäkyväksi pienimmästäkin kosteudesta, enkä ollut edes pistänyt rintsikoita. No saisipa se pervo jotain katselemista ajattelen sarkastisesti astuessani sisälle salonkiin.

Salongin vastaanotossa oleva nainen hymyilee räjähtäneelle ulkonäölleni ja ohjaa minut suoraan hoitohuoneeseen. Kauneussalongiksi huone tuntuu oudon kliiniseltä. Huoneen keskellä oleva pöytä näyttää aivan gynekologin hoitopöydältä ja kaikki tavarat ovat siististi lukittavissa kaapeissa. Huoneesta tulee enemmän mieleen lääkärin vastaanottotilat kuin kauneussalonki. Onneksi huoneessa on sentään kokovartalopeili, jotta voin siistiä itseäni edes hiukan parempaan kuntoon. Korjaan räjähtänyttä ulkonäköäni peilin edessä sen verran keskittyneesti etten huomaa, kun joku astuu huoneeseen.

”Hei! Sinä olet varmaan Mira.” ääni sanoo takaani ja olen hypätä ulos nahkoistani säikähdyksestä. Käännyn äänen suuntaan ja näen ovella yötäkin mustemman naisen valkeassa hoitajien asustetta muistuttavassa mekossa.

”Minä olen Malaika, sinun kosmetologisi tänään. Sinulle on tilattu bikinirajojen vahaus ja täysi hieronta. Voit riisua vaatteesi tuolla sermin takana.” Malaika sanoo iloisesti samalla kun tarttuu käteeni ja ohjaa minut kohti sermiä. Olen vieläkin kaikesta tästä niin hämilläni, että riisun mekkoni mitään kyselemättä ja palaan Malaikan ja hoitopöydän luokse.

”Nousetko tuohon pöydälle, niin voimme aloittaa” Malaika sanoo ja auttaa minut hoitopöydän päälle. Olen kerran aiemminkin ollut bikinirajojen vahauksessa, joten tiesin pukeutua pieniin stringeihin, jotta vahaus menisi mahdollisimman helposti, mutta Malaikaa se ei kuitenkaan tuntunut tyydyttävän.

”Ei käy. Valitan. Sinun täytyy riisua myös pikkuhoususi, jotta voin vahata bikinirajasi. Sinulle on tilattu täysi brasilialainen käsittely ja housusi olisivat vain edessä. Ei sinun turhaan tarvitse ujostella. Ei tänne ketään muita pääse tulemaan sillä aikaa” Malaika rauhoittelee minua ja lopulta suostun riisumaan pikkuhousunikin.

Malaika nyppii tottuneesti häpykarvojani samalla kun juttelee niitä näitä ja alan pikkuhiljaa rentoutumaan. Ehkäpä Pirjo tahtoi ainoastaan hyvittää törkeän käytöksensä tarjoamalla minulle ylellisen kauneuspaketin? Epäilykset heräävät kuitenkin uudestaan, kun tajuan Brasilialaisen käsittelyn tarkoittavan sitä, että Malaika aikoo nyppiä koko alapääni aivan paljaaksi. Olin uppoutunut niin syvälle omiin ajatuksiini, etten tajunnut sitä ennen kuin Malaika levitti vahaa niillekin alueille joihin ei tavallisesti bikinirajojen vahauksessa kosketa.

”Hetkinen, EI ei ei SIELTÄ tarvitse poistaa karvoja” sanon samalla kun yritän estää Malaikaa levittämästä vahaa hävylleni.

”Valitan Mira-neiti. Hoidon tilaaja antoi minulle selvät ohjeet, että teille täytyy antaa täysi Brasilialainen vahaus. Ette te kai halua muuttaa tilausta?” Malaika kysyy hämillään.

Melkein vastaan haluavani tämän hoidon loppuvan tähän, vaikka se uhmaisikin Pirjon tahtoa, mutta lopulta järki voittaa ja totean alistuneesti etten halua tehdä mitään muutoksia tilaukseeni.

Malaika jatkaa vahan levittämistä ja nyppimistä yhä lähempää ja lähempää intiimejä paikkojani, kunnes hänen kätensä osuvat väistämättä häpyhuulilleni. Malaikan sormien painuessa puolihuolimattomasti häpyhuulieni väliin, en voi estää pientä pientä inahdusta tulemasta suustani.

”Anteeksi” Malaika sanoo samalla ilkikurisesti hymyillen ja jo hetken aikaa luulen kaiken olleen pelkkä vahinko, kunnes hänen sormet taas painuvat vakooni ja hieraisevat rohkeammin klitoristani. Vaikka minun tekisi mieli nousta ja antaa Malaikalle kunnon litsari poskelle, niin pysyn paikoillani, koska epäilen kaiken tämän olevan osa Pirjon uutta juonta nöyryyttää minua ja en uskaltaisi uhmata hänen tahtoaan niin kauan kun hänellä on hallussaan se pirun videonauha. Tällä kertaa en kuitenkaan antaisi hänelle sitä nautintoa, että alkaisin hysteerisesti anelemaan ja jään makaamaan mahdollisimman liikkumattomana hoitopöydälle.

Malaikan taitavien sormien kiusatessa yhä suojattomampaa häpyäni, yritän ajatella matematiikan laskuja, karvaisia nunnia ja muuta ellottavaa, mutta kaikesta huolimatta alan pikkuhiljaa kostumaan. Yritän purra huultani kyyneleet silmissä ja kieltää kaiken, joudun lopulta tunnustamaan itselleni, että Malaikan hyväilyt kiihottavat minua ja vieläpä aivan kauheasti. En voi ymmärtää mistä nämä tunteet kumpuavat, koska MINÄ OLEN AIVAN TAVALLINEN KILTTI HETEROTYTTÖ!!!

Ajatusteni rynniessä hullun kanin lailla mielessäni Malaika saa työnsä päätökseen ja taputtaa hellästi reittäni samalla kun käskee minua nousemaan ylös.

”Meidän täytyy siirtyä toiseen huoneeseen, jossa hierontapöytä on. Ota vaatteesi mukaan ja seuraa minua” Malaika sanoo ja menee odottamaan huoneen ovelle. Malaikan hoputtaessa otan vaatteeni syliin yhtään ajattelematta asiaa ja seuraan Malaikaa ulos huoneesta.

”Voi hitto!” karkaa suustani, kun tajuan juosseeni Malaikan perässä suoraan vastaanottohuoneeseen, vaikka olen aivan alasti sylissäni olevaa vaatenyyttiä luukuunottamatta. Yritän peitellä paljasta alapäätäni ja kävelen rivakasti Malaikan perässä vastaanoton läpi. Tunnen niskassani paikalla olleitten naisten uteliaan tuijotuksen ja häpeänpuna nousee vastustamattomasti poskilleni. Samalla kuitenkin huomaan kuinka häpyni kostuu yhä lisää äskeisestä nöyryytyksestä huolimatta, tai ehkäpä juuri sen vuoksi.

”Ei hitto, minut pitäisi upottaa jäävesitynnyriin ja lukita loppuelämäkseni jonnekin luostariin” sanon hiljaa mielessäni samalla, kun seuraan Malaikkaa hierontahuoneeseen. Luikahdan niin liukkaasti kaikkien katseitten näkyvistä huoneeseen sisälle, etten aluksi edes huomaa huimaa kontrastia edellisen huoneen ja tämän välillä. Huoneen sisutus tuntuu olevan täydellinen vastakohta edellisen hoitohuoneen kliinisyylle. Kaikkialla huoneessa on mitä eriskummallisimpia kasveja ja erilaisia Afrikkalaisia naamioita ja patsaita. Huoneessa on sama salaperäinen tuoksu kuin Malaikan iholla ja koko huone tuntuu huokuvan Mailakan ja hänen Afrikan sukujuuriensa henkeä.

”Laita vaatteesi siihen tuolille ja mene hierontapöydälle.” Malaika sanoo sen kummemmin äskeistä nöyryytystäni kommentoimatta ja menee yhdelle lukuisista huoneen kaapeista. Lasken vaatenyytin tuolille ja nousen varovasti hierontapöydälle miettien samalla mitä yllätyksiä olisi vielä tiedossa. Hierontapöydän nahkainen pinta tuntuu viileän liukkaalta ihoani vasten ja en voi vastustaa kiusausta hieraista rintojani sitä vasten. Viileys ja nahan kosketus saa nännini kovettumaan ja tunnen kuinka kostea läikkä reisieni välissä laajenee entisestään. Yritän epätoivoisesti keksiä muuta miettimisen aiheita kuin yhä villimpänä hyrräävä himoni ja alan katselemaan tarkemmin huoneen sisustusta. Kasvien lisäksi sisustus tuntuu muodostuvan erilaisista mustasta puusta veistetyistä Afrikkalaistyylisistä patsaista. Muutamat niistä on perinteisiä poppamiesnaamioita, mutta suurin osa näyttäisi olevan patsaista, jotka kuvaavat uhkeita alastomia Afrikkalaisia naisia. Erityisesti yksi patsas saa minut katsomaan tarkemmin aihettaan. Siinä näyttäisi olevan kolme alastonta naishahmoa kietoutuneena toisiinsa kuin häntäänsä syövä käärme. Naisten groteskin pitkät kielet näyttävät painuvan suoraan vieressä olevan naisen haaroihin ja veistoksen taidokkaan leikkauksen ansiosta näyttää aivan siltä kun kaikki naiset kiemurtelisivat kiihkeässä hurmiossa. Patsaan maaginen vetovoima tuntuu saavan minutkin kiemurtelemaan nautinnon syövereissä pöydällä.

Malaika saa kuitenkin villit ajatukseni katkeamaan kysyessään minkä hajuista hierontaöljyn haluaisin hänen käyttävän. Valitsen sen enempää asiaa miettimättä Malaikan suositteleman eksoottisilta hedelmiltä tuoksuvan öljyn ja käännyn makaamaan mahalleni pöydälle, jotta Malaika voisi aloittaa hieromisen. Yllätyksekseni hän meneekin ensiksi oven vieressä olevalle naulakolle ja alkaa avaamaan pukunsa nappeja. Malaikan huomatessa ihmettelevä katseeni hän toteaa yksikantaan öljyn sotkevan pukunsa sen verran perusteellisesti, ettei sitä enää saisi puhtaaksi ja siksi hän aina hieroo asiakkaitaan ilman työpukua. Katselen kuinka Malaika livahtaa käärmemäisen notkeasti työpuvustaan ja huomaan kauhukseni hänen olleen aivan alasti työpukunsa alla. Huomatessaan kauhistuneen epäuskoisen ilmeeni Malaika kysyy hämmästyneen oloisesti: ”Toivottavasti alastomuuteni ei häiritse sinua. Aikaisemmassa kotimaassani Afrikassa alastomuus on aivan normaalia ja en vieläkään oikein ymmärrä Suomalaisten häveliäisyyttä sen suhteen.”

Malaika sanat ja viaton hymy saavat minut vähän rauhoittumaan ja painan pääni takaisin hierontapöydässä olevaan rakoon. Yritän kuulostaa huolettomalta vastatessani: ”Ei se minua haittaa. Yllätyin vain. Kyllähän me Suomalaisetkin olemme porukalla saunassa ilman rihman kiertämää.”

En voi kuitenkaan estää ääntäni vapisemasta vastatessani ja tajuan miettiväni lakkaamatta Malaikan eebenpuun tummaa vartaloa. Se oli uskomattoman kaunis. Hänen tummat täyteläiset rintansa olivat terhakat kuin teinitytöllä ja niiden pystyt nännit olivat mustat kuin Afrikan yö. Hänen vyötäröllään ja reisissään ei ollut grammaakaan selluliittia ja tumma iho tuntui korostavan kauniisti hänen sopusointuisia lihaksiaan. Kaiken lisäksi olin huomannut, että hänen häpynsä oli yhtä paljas karvoista kuin omani nyt. Mielikuva alastomasta Malaikan tuntui hypnotisoivan minut niin hurjaan himoon, että koko vartaloni tuntui tärisevän kiihkeästä jännityksestä.

”Sinähän olet jännittynyt.” Malaika toteaa pehmeästi alkaessaan hieromaan minua. Tunnen kuinka öljyn ja Malaikan käsien lämpö saa kipeytyneitten lihasten lisäksi myös estoni pikku hiljaa sulamaan kuin jääpalan kuumassa kesäauringon paisteessa. Yritän edelleen taistella sisälläni kumpuavia tunteita vastaan, mutta ajatukseni tuntuvat koko ajan karkailevan yhä perverssimpään suuntaan. Malaikan taitavat sormet painelevat hartioitteni kireitä lihaksia ja en pysty pidättelemään nautinnon huokauksia, kun tunnen ihanan rentouden leviävän ympäri vartaloani.

”Sinun pitäisi käydä useammin hierottavana. Sinä olet aivan liian jännittynyt noin nuoreksi ihmiseksi. Minun täytyy ottaa käyttöön vähän kovemmat otteet, jotta saan sinut rentoutumaan. Levitän vähän pöytää ja jalkojasi, jotta pääsen hieromaan paremmin jumissa olevaa alaselkääsi.” Malaika toteaa ja ohjaa pöydän automatiikan levittämään jalkani haralleen. Jännitys saa perhoset lepattamaan hulluna vatsassani maatessani haarat levällään Malaikan edessä samalla kun hän levittää öljyä vartaloni alaosaan ja alkaa hitaasti hieromaan selkääni. Hänen hierontansa edetessä ristiselästäni ylös kohti hartioitani, tunnen kuinka Malaikan nännit osuvat paljaille pakaroilleni ja värähdän kuin sähköiskun saaneena. Tämä ei tunnu kuitenkaan Malaikaa haittaavan, vaan hän hieroo selkääni yhä innokkaammin samalla antaen rintojensa painua yhä uudestaan peppuni öljyiselle iholle. Välistä hän tuntuu keskittyvän vain toiseen puoleen vartalossani painaen rintansa kovan nännin suoraan pakaroitteni väliseen laaksoon. Antaessani Malaikan vartalon hyväillä ihoani, tuntuu kuin miljoona muurahaista kävelisi korvistani aina varpaisiini asti saaden minut hullaantumaan ja voihkin yhä kiihottuneempana.

Malaikan pyytäessä minua kääntymään selälleni, jotta hän voisi hieroa etupuoltani, huokaan vähän pettyneenä. Olin pitänyt sanoin kuvaamattoman paljon hänen kovien nänniensä kosketuksesta öljyisellä ihollani ja olisin toivonut sen jatkuvan pitempää. Hitto! Mistä hemmetistä nämä mielihalut kumpuavat.

Käännyttyäni Malaika levittää aluksi öljyä kaulasta aina varpaisiini saakka, jonka jälkeen hän aloittaa hellästi hieromaan kaulaani. Pian hänen kätensä vaeltavat kuitenkin rinnoilleni ja voihkaisen hänen tarttuessa hellästi kiihkostani kovettuneeseen nänniini. Klitorikseni sykkii kiimasta ja nostan alavartaloa jaloillani pystyäkseni hieromaan märkää häpyäni Malaikan vartaloa vasten samalla kun hänen kätensä suorastaan leipovat öljystä liukkaita rintojani. Aivan kuin aavistaen tarkoitukseni Malaika painautuu haarojani vasten ja alkaa hieromaan rintaansa turvonnutta klitoristani vasten.

”Oooaahh!!” mouruan nautinnosta Malaikan nännin lipuessa klitorikseni päältä. Täysin kiihkon vallassa nostan jalkani ilmaan ja kiedon ne Malaikan pään ympärille, jotta saisin painettua hänen kasvonsa valuvaa häpyäni vasten. Aluksi Malaikan kieli tuntuu kiusoittelevasti seikkailevan kaikkialla vaossani saaden minut nytkymään sekä nautinnosta, että kiihkeästä odotuksesta. Hänen ilkikurinen kielensä kutittelee klitoristani ja melkein heti sen jälkeen se uppoaa syvälle sisälleni kuin kiemurteleva käärme. Malaikan peukalo painuu pakaroitteni välistä laaksoa pitkin anukselleni ja uppoaa sinne hierontaöljyn ansiosta pehmeän maiskahduksen saattelemana ja saman tien hän nostaa häpyni pepussa olevan sormensa avulla kuumia huuliansa vasten ja imaisee paisuneen klitorikseni suuhunsa.

”AAAHHH!!! AAAHHH!!!! OOOOAAAHHHHH!!!” huudan nautinnosta hulluna, ja en enää kykene yhtään kontrolloimaan itseäni Malaikan huulten lypsäessä klitoristani. Yritän painaa kiimasta limaisen pilluni yhä kovemmin Malaikan kasvoja vasten, jotta tuntisin paremmin hänen ihanan suunsa hyväilyt, kunnes hillitsemätön orgasmi tuntuu räjäyttävän tajuni ja rojahdan täysin hervottomana pöytää vasten. Sisälläni räjähtänyt orgasmi tuntuu vieneen kaiken hapen keuhkoistani ja en kykene puhumaan saati sitten liikkumaan pieneen ikuisuuteen.

Kun tajuni alkaa pikkuhiljaa palamaan näen Malaikan seisovan vieressäni ilkikurisesti hymyillen.

”Sinulla on ilmiselvästi PAHOJA patoutumia vartalossasi. Sinun pitäisi hoitaa itseäsi paljon paremmin, mutta nyt on minun vuoroni nauttia” Malaika sanoo ja painaa nesteistäni suolaiset huulensa suutani vasten. Malaikan pitkä ja terävä kieli kisailee oman kieleni kanssa suudellessamme toisiamme intohimon synnyttämällä lämmöllä .

”Haluatko tehdä minulle hyvää Mira rakas?” Malaika kysyy ja painautuu hellästi minua vasten.

”Kyllä” vastaan ja suukottelen Malaikan öljyisen makeaa ihoa...

”Haluatko nuolla pikku pilluani? Malaika kysyy härnäten...

”Haluan!” vastaan kiihkoissani...

”Haluat mitä, Mira pieni” Malaika jatkaa kiusoitellen...

”HALUAN NUOLLA SINUN IHANAA PILLUASI” huudan ja painan kiihkoissani pääni hänen rintaansa vasten. Malaika painaa minut takaisin selälleni ja nousee seisomaan hajareisin kasvojeni ylle. ”Haluan sinun antavan kunnon hoidon, niin kuin emäntäsi minulle lupasi” Malaika sanoo ja laskee häpynsä suutani vasten.

”Kai se käy sinulle?” Kuulen hänen kysyvän vähän epäröiden. Siitä huolimatta, että minulle nyt selviääkin, että kaikki tämä on osa Pirjon järjestämää juonta, en enää osaa loukkaantua siitä. Äsken saamani nautinto ja yhä sisässäni jyskyttävä himo saa minut haluamaan Malaikaa mielipuolisen paljon ja vastaukseksi hänen kysymykseensä painan kieleni hänen kosteitten häpyhuuliensa väliin.

Vaikkakin Malaikan iho on mustempi kuin eebenpuisten patsaitten pinta, niin hänen vakonsa oli kauniin vaaleanpunainen ja en malta olla nuolaisematta sitä koko matkalta kuin jäätelöpuikkoa. Malaikan suolaista ja makeaa sisältävän kosteuden maku tulvahtaa suuhuni saaden minut haluamaan yhä lisää häntä. Painan kasvoni syvälle Malaikan lihaan ja pyörittelen kieltäni hänen pienellä, mutta herkällä klitoriksellaan.

”Aaaahhh!!! Tuo tuntuu taivaalliselta Mira! Sinä olet oikea jumalatar!” Malaika voihkii kieleni seikkaillessa hänen salaisimmilla vartalon osillaan...

”Voitko nuolla vähän taempaakin” Malaika kysyy arasti kesken kaiken ja painaa peppuansa kohti kasvojani. Vaikka ajatuskin jonkun anuksen nuolemisesta olisi aiemmin saanut minut yökkäilemään, mutta siitä huolimatta huomaan nyt levittäväni Malaikan pakaroita erilleen ja nuolaisevan kielelläni hänen peppureikänsä tummaa ihoa. Malaikan kiihottuneet voihkeet saavat minut unohtamaan estoni ja haluan Malaikan nauttivan kosketuksestani yhtä paljonkuin minä olin nauttinut hänen kosketuksestaan. Pian en pelkästään nuole Malaikan anusta, vaan painan kieleni syvälle hänen sisälleen saadakseni hänen vartalonsa kiemurtelemaan kasvojani vasten.

”AAHHH... NYT! Nuole minua... nuole minun pilluani rakas Mira!!” Malaika huokaa ja painaa märän vakonsa halukkaille huulilleni. Nuolen Malaikan kiimaa suuhuni sen mausta nautiskellen ja huuleni ja kieleni alkavat taas leikkinsä hänen klitoriksellaan. Malaika tärisee nautinnon hyökyessä läpi hänen vartalonsa ja hieroo pilluansa kasvojani vasten saaden ne litimäräksi. Tilanteen irstas ihanuus saa minut syttymään uudestaan ja kun Malaika lauetessaan painaa huulensa haaroihini klitoristani vasten, tunnen jo toisen orgasmin vyöryvän sisälläni.

”mhhhhAAAAhhhh!!!!” yhteisestä nautinnosta huudamme tukahtuneesti toistemme märkää vakoa vasten. Vaivumme hengästyneenä öljystä, hiestä ja kiimastamme liukkaan hierontapöydälle kykenemättöminä liikkumaan vaikka henkemme riippuisi siitä. Samalla kun yritän tasata hengitystäni saa Malaikan ihon pehmeä kosketus vartalollani minut tuntemaan suunnatonta hellyyttä häntä kohtaan, että toivon tämän hetken kestävän ikuisesti. Jostain ihmeen syystä tunnen suunnatonta rakkautta tätä minulle täysin vierasta naista kohtaan. Ehkä hänkin tuntee samoin minua kohtaan?

”Meillä on vielä vähän aikaa ennen kuin emäntäsi tulee hakemaan sinua. Haluatko tulla mukaani suihkuun siistiytymään?” Malaika kuiskaa rikkoen samalla ihanan illuusioni. Vaikka olinkin kokenut uskomatonta hellyyttä Malaikan sylissä, niin muistan taas kuinka kaikki tämä on silti vain osa Pirjon kieroutunutta peliä. En voi estää kyyneleitten vuolasta virtaa valumasta poskilleni ja vaimea nyyhkytys karkaa suustani. Yllätyksekseni Malaika painaa minut hellästi itseään vasten.

”Mikään ei voi estää kahlittua sielua karkaamasta ennemmin tai myöhemmin vangitsijansa otteesta. Kun sinä vapaudut Mira, niin minä olen odottamassa.” Malaika kuiskaa ja suutelee hellästi suolaiset kyyneleeni pois.

”Tule niin siistin sinua vähän ja pääset jatkamaan omaa matkaasi vapauteen” Malaika sanoo ja nostaa minut varovasti seisomaan. Suihkussa en kykene nautiskelemaan Malaikan vartalon kosketuksesta vaan peseydyn mekaanisesti samalla miettien mitä Malaika oli sanoillaan tarkoittanut. Mitä hän tarkoitti sillä, että kun minä vapaudun, niin hän on odottamassa minua? Ehkä hän voisi auttaa minua vapautumaan Pirjon kiristyksestä? Jotenkin minulle jäi kuitenkin sellainen mielikuva, ettei hän tarkoittanut vapautumisellani sitä. Yhtäkkiä huomaan Malaikan jo poistuneen suihkusta ja hierontahuoneesta sillä aikaa kun olin puntaroinut omia ajatuksiani ja tunteitani. Kuivaan itseni pikaisesti ja alan pukemaan vaatteita päälleni. Vaatenyytin päällä oli lappu, jossa luki pelkästään ”Nähdään Mira” ja allekirjoituksena oli Malaikan huulipunan sävyä oleva huulienmuotoinen tahra.

Tuhannet ajatukset risteilevät edelleenkin mielessäni kävellessäni yliystävällisesti hymyilevän vastaanottovirkailijan edestä. En välitä vaikka hän olisi nähnyt ja kuullut kaiken hierontahuoneessa tapahtuneen. Samalla vatsaani iskee kuitenkin jäätävä pelko siitä, että ehkä he kertovat tästä eteenpäin ja loppujen lopuksi kaikki kantautuisi ystävieni tai vanhempieni korviin. Se olisi liian kauheaa kestettäväksi.

Häpeä tunne äskeisistä tapahtumista tuntuu saavan vatsani kääntymään ympäri ja yökkäilen vähän aikaan ulkona koristepuskan vierellä. Päätän hiljaa mielessäni etten enää ikinä astu jalallani kyseiseen kauneussalonkiin tai edes tähän kaupungin osaan, jos vaan se mitenkään on mahdollista välttää. Jos tästä kaikesta pitäisi yrittää edes löytää jotain hyvää, niin sainpahan ainakin bikinirajani vahattua vähän turhankin perusteellisesti. Luulisi senkin auttavan minua löytämään jonkun komean pojan, jota kehtaisi esitellä ystävillenikin. En voi olla vähän hymyilemättä ajatukselle kuinka kavereitteni naama olisi venähtänyt, jos olisinkin esitellyt jonkun jääkiekonpelaajan sijaan Malaikan heille omana rakastettunani. Ei hitto. Minusta tulisi täysi hylkiö, jolla ei olisi yhtään kaveria, koko loppuelämäkseni, jos tekisin jotain niin hullua.

Auton torven tyyttäys saa kuitenkin ajatukseni sekoamaan ja käännyn kauhuissani katsomaan että onko joku tuttu nähnyt minut täällä. En aluksi meinaa tunnistaa autoa ajavaa naista ja helpotuksen aallot ehtivät jo pyyhkäistä vartaloni läpi, kunnes puhdas kauhu tunkeutuu sisälle hermoihini tajutessani autoa ajavan naisen olevan Pirjo! Niinpä tietysti. Ei hän millään voinut antaa minun päästä näin helpolla. Pettymyksen kyyneleet valahtavat silmäkulmastani kastellen poskeni.

”Nyt heti sisään narttu! Viivyttelysi vuoksi olemme jo myöhässä sovitusta tapaamisesta” Pirjo huutaa vierelleni pysähtyneestä autosta. Näen Pirjon ilmeestä, että minun on parempi totella viivyttelemättä tai muuten saisin kärsiä nahoissani. Nousen Pirjon kyytiin ja hän lähtee renkaan ulisten ajamaan kohti keskustaa. Painajaiseni näyttää siis jatkuvan pitempään kuin pelkästään aamupäivän ajan.

Kaiken kauhun keskellä löydän yllättäen lohtua Malaikan sanoista. Ehkä hän on oikeassa. Ei Pirjo tai kukaan muukaan saa vangittua minua siten, etten kykenisi itse vapautumaan heidän kahleistaan. Kun vaan keksisin kuinka se onnistuisi.

Kommenteja tästä tarinasta samoin kuin Orjattaresta voi lähettää osoitteeseen marvinm75@hotmail.com

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute