Herkku-puhelin
Yö uimahallissa
Kesäneito

Lainasin siskoltani avaimia uimahalliin, jossa hän on uimavalvojana päivisin. Näin talvella en juurikaan välitä täpötäysistä uima-altaista ja kiljuvista pennuista joka puolella suihkutiloja ja saunoja. Kesällä pääsee sentään yöuinneille mökillä, rauhalliseen metsälampeen, jonne ei kukaan muu eksy hämärinä öinä.

Kello on jo yli puolen yön, kun tulen epäonnistuneilta treffeiltä hallille. Mikään ei "puhdista" mieltäni paremmin kuin pitkä uintitreeni tyhjässä altaassa, tyynessä vedessä. Pukuhuoneessa heitän vaatteeni epämääräiseen kasaan tuolille ja kerään uimapukuni ja pyyhkeeni käsivarrelle.

"Jäiköhän ulko-ovi auki?" mietin itsekseni ja kiedon pyyhkeen ympärilleni ja kipaisen tarkistamaan oven. "Hitto, jäihän se. No, kukapa tässä kaupungin kolkassa tähän aikaan tiistaiyönä liikkuisi", ohitan ajatuksen saman tien ja palaan pukuhuoneeseen ja sen läpi suihkuun. Kuuma suihku valuu pitkin selkääni ja ajatukseni käyvät läpi päivän tapahtumia. Hiukseni ovat nutturalla pään laella, etteivät ne sotkeudu uidessa silmille. Päätän jättää saunareissun uinnin jälkeen ja kiirehdin altaille päin. Uimapuvun jätän kuitenkin suihkun penkille, eihän sitä täällä tyhjässä hallissa tarvitse.

Viileä vesi ympäröi minut kun hyppään korokkeelta ja sukellan. Potkin vedessä ja nautin veden painottomuudesta ja täydellisestä hiljaisuudesta. Altaan vesi on vaihdettu sulkemisen jälkeen ja puhtauden olo on täydellinen. Kun nousen pintaan, tuntuu kuin joku olisi kanssani altaassa. Hallin hämärä estää minua näkemästä altaan päähän, josta juuri sukelsin. Lähden uimaan takaisin pitkin vedoin ja kiihdytän uintini niin että olen aivan hengästynyt muutaman altaanvälin jälkeen. Taas tuntuu siltä, että joku muu olisi hallissa. Aivan kuin joku katselisi minua pinnan alla tai takanani. Niin järjetön ajatus kuin se onkin.

Nousen vedestä. "Olen varmaan vainoharhainen", ajattelen mutta napautan kuitenkin valvojan kopin vierestä osan valoista päälle. Halli on typösen tyhjä. "Tietenkin", totean ääneen, vaikka jokin vaiston tapainen jättää epäilyksen elämään mieleeni. Tallustelen suihkun kautta saunaan ja hyräilen jotain radiosta päähän jäänyttä kappaletta rauhoittaakseni itseäni.

Saunassa nostan jalkani kohti kattoa ja annan löylyjen tunkeutua luihin ja ytimiin. Muistan epäonnistuneet treffit, sen tylsän miehen ja ne tylsääkin tylsemmät jutut jostain entisistä tyttöystävistä. "Pitikö sen nyt ruveta mulle niistä avautumaan", ihmettelen miten joku jätkä voi olla niin daiju, että kuvittelee uuden tytön kiinnostuvan entisiin valloituksiin perustuvista jutuista..."

Sitten muistan iltapäivän Hietsu-reissun ja siellä olleet hyvännäköiset kaksi miestä. Me oltiin Katan kanssa istuttu lähellä beachVolley-verkkoja (taktinen veto) ja vähän flirttailtu niiden ruskeatukkaisten uroiden kanssa. Ei ne mitään lihaskimppuja ollut, mutta jotain karismaa niissä oli ja flirttailu oli edennyt jo treffien sopimisen asteelle, kun mun iltaseura ilmestyi paikalle penäämään mua leffaan... Ei olis pahempaan aikaan voinut osua. Vittu että vitutti taas... Mutta se toinen mies, voi että! Vieläkin alko sydän tykyttää kun ajatteli sitä katsetta. Eikä tuntunut shortsien sisälläkään olevan ihan tyhjää täynnä...

Saunan lauteilla tuntui kuinka kuumuus ja sen jätkän muisteleminen sai jotain muutakin tykyttämään, kuin sydämen. "Eh, mikäs mun olis täällä tyhjässä uimahallissa vähän hellittää stressiä muutenkin kuin uimalla...", ajattelin ja annoin käteni vaeltaa vatsaa pitkin alemmas ja aloin pyörittää märällä sormellani sieltä missä se parhaimmalta tuntuu. Toisella kädellä hyväilin uinnista kiinteytyneitä rintojani. Aloin kiihottua ja laskin toisen jalkani alemmalle lauteelle ja toisen jätin ylös. Asento tuntui eri lailla hyvältä ja ponnistin lantiotani ylöspäin, tunteakseni hyvän olon käyvän läpi vartaloni. Aloin lähestyä huippuani kun kuulin oven paukahtavan kiinni!

Koko kroppa jännittyi säikähdyksestä ja rupesin hapuilemaan pyyhettäni. "Hitto, se on pukuhuoneessa!" Hiippailin lauteilta alas ja kurkkasin suihkuhuoneeseen. Ei ketään. "Voi helvetti, enhän mä ollut tota ääntä päästäni keksinyt, olin kyllä niin lähellä, etten oikein ollut varma enää mitä kuulin pääni sisältä ja mitä ulkoa..." Menin suihkuun ja aloin pestä hiuksiani. Hieroin shampoota päähäni kun valot sammuivat. "No nyt rupee menemään pelleilyn puolelle" Kukakohan tänne on tullut mua kiusaamaan, mietiskelin ja jatkoin tukkani pesua. Olin yhä kiihottunut ja harmittelin keskeytynyttä tuokiota kun kädet kietoutuivat ympärilleni takaapäin. Alaston miehen vartalo tuntui kuumana kiinni selässäni ja nuo voimakkaat kädet vaelsivat ympäri rintojani ja vatsaani.

Olin järkytyksestä mykkänä ja shampoo valui silmilleni ja kasvoilleni, niin etten voinut muuta kuin yrittää huuhdella saippuaa päästäni mahdollisimman nopeasti. Yhtä järkyttynyt aloin olemaan siitä, etten yrittänytkään pyristellä pakoon lujasta otteesta, vaan pikemminkin ilahduin siitä kun tunsin vielä huuletkin kaulallani. Shampoot olivat valuneet pitkin olkapäitäni ja pystyin avaamaan silmäni. Tuo mies ei kuitenkaan päästänyt minua kääntymään eikä katsomaan itseään vaan piti minua vasemmalla kädellään kiinni itsessään samalla hyväillen minua oikealla kädellään yhä vaativimmin ottein. Tuo oikea käsi puristi rintaani ja hieroi nänniä. Painoi vatsaani ja liu'utti kättään alemmas. Polte jalkojeni välissä oli uskomaton ja kostuin enemmän ja enemmän. Käsi vain käväisi tuolla kosteaakin kosteammassa paikassa ja tunsin kuinka peppuani vasten koveni ihana ja mahtava elin. Tuo mies toi minusta kostuneen sormensa huulilleni ja pakotti minut maistamaan itseäni ja painoi samalla penistään minua vasten. Nostin pakaroitani kuin tarjotakseni niitä hänelle, mutta hän painoi minut uudestaan aivan kiinni itseensä. Hän laski kätensä uudelleen jalkojeni väliin ja alkoi hieroa klitoristani. "Mikä taituri!". Tämä ei ollut todellakaan mikään eilisen teeren poika. Hän tiesi juuri miten aloittaa, mutta minä olin jo niin kiihtynyt, ettei mennyt aikaakaan kun tulvin hänen sormilleen ja lähestyin huippua. Silloin tunsin takaani työntyvän sisääni jotakin ihanaa ja kaivattua. Jo muutaman kaivatun ja täydellisen ihanan työnnön jälkeen laukesin hänen käsiinsä ja jalat alta vievä orgasmi värisytti minua päästä jalkoihin.

Silmäni olivat kiinni, kun hän kantoi minut saunan lauteille. Nautiskelin vielä pitkän puutteessa olon jälkeen kaivatun orgasmin ihanuutta kun hän asetti minut selälleni lauteelle. Pian kuuma kieli vaelteli herkillä alueilla ja voihkaisin osittain tuskasta ja ihanuudesta kun minulle oli luvassa vielä lisää tätä hemmottelua. Rauhallisin nuolaisuin hän kuin puhdisti minua ja kuulin ensimmäisen kerran hänen äänensä. "Maistut kesältä kultaseni", hän murahti pehmeällä kullankeltaisella äänellä ja minä avasin itseni hänelle niin että hän nosti lantiotani ja painoi kasvonsa kiinni rakkauden vakooni. Kuuma hengitys tuntui mahtavalta. Ja se kieli, miten se ehtikin kaikkialle. Kukaan ei ollut nuollut minua niin. Olin ollut tästä vailla koko 22-vuotisen ikäni. Aikaisemmat poikaystäväni eivät kokemattomuuttaan olleet ymmärtäneet sitä kiitollisuuden määrää, minkä he pystyivät sytyttämään naisessa tyydyttämällä tämän täydellisesti. He olivat tyytyneet yhteen orgasmiin ja pikapakoon... Lähestyin toista huippuani, mutta halusin ensin maistaa rakkautta itsekin. Ohjasin miehen sivulle ja näin hänet kokonaan ensimmäisen kerran kun polvistuin hänen eteensä alemmalle lauteelle ja katsoin hänen upeaa penistään. Se oli suora ja jäntevä. Suonet sen ympärillä olivat turvottaneet sen mahtavaksi ja minusta tuntui etten malttaisi odottaa ohjata tuon ihanuuden sisääni. Ympäröin sen pään kuitenkin huulillani ja maistelin sitä. Kieleni räpläsi sen herkimpiä kohtia ja tein parhaani saadakseni tuon uroon murahtelemaan mielihyvästä. Käsilläni tunnustelin kiveksiä ja sieltä pallien takaa kosketellessani ja painellessani murahtelut yltyivät. Otin tämän mahtavan kullin kokonaan suuhuni ja aloitin pitkät vedot hieman toisella kädellä auttaen. Kiihottuminen alkoi edetä lähelle sietokyvyn rajoja ja tuo ihana mies keskeytti puuhani ja nosti minut nopealla liikkeellä lauteille eteensä konttausasentoon ja tuli sisääni rajulla liikkeellä. Hieroin itseäni ja hän alkoi voimakkaat työnnöt sisääni. Selkäni kaartui ylöspäin ja hän otti toisella kädellään rinnastani kiinni ja puristi nänniäni samalla kun rynkytti minua. Oloni oli eläimellinen. Mikään ei tuntunut niin kaivatulta kuin kunnon pano!!! Hieroin itseäni ja välillä hänen pallejaan ja välilihaansa ja me molemmat lähestyimme orgasmia, joka räjäytti mahtavat spermat sisääni. Minä sykin kuin viimeistä päivää kun tulin vähän ennen hänen orgasmiaan ja vittuni imaisi sisäänsä kaiken, mitä onnistui tuosta mahtavasti munasta saamaan. Oloni oli raukea ja hän laskeutui päälleni yhä sisälläni ollen.

Saunassa oli todella kuuma! Hän nousi päältäni ja poistui saunasta. Olin käsittelystä niin puulla päähän lyöty, etten jaksanut heti nousta hänen peräänsä. Kun hetken päästä tulin suihkuhuoneeseen, oli se tyhjä ja kaikkialla aivan hiljaista. "Mitä ihmettä!", mihin hän oli kadonnut. Kävin läpi pukuhuoneen ja hallin. Ei ketään missään. Valvojankoppi - ei ketään. Raukea olo löi yhä läpi vartaloni ja muistin tuon mahtavan elimen sisälläni. "Se ei ollut unta, eihän???" Kello taisi olla jo kaksi, katsoin hallin seinältä ja ihmettelin miten olinkin voinut nukahtaa saunaan. Päätin pulahtaa vielä kerran uimaan ja virkistää ja selventää päätäni. Sukelsin pohjalle ja sitä seuraillen melkein puoleen väliin allasta. Pintaan noustessani vetäisin ilmaa keuhkot täyteen ja samalla tunsin tutut kädet ympärilläni. Tumma ääni mutisi korvaani "En sentään vielä lopettanut". Nuo sanat soivat päässäni vielä monta kertaa kun rakastelimme aamun koittoon asti mitään puhumatta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute