Herkku-puhelin
Juhlakalu
HotSex

Olin matkalla juhliin. Pukeutumiseni oli kesäiltaan sopiva, laitoin miltei säädyttömän sydän kaula-aukon omaavan mekon joka oli myös melko lyhyt ja tiesin monen muunkin pukeutuvan niin, olihan lämmintä eikä kovin verhoavissa vaatteissa voinut olla. Mekkoni alla olivat tummansiniset stringini, rintaliivit jätin pois koska muotojani mukaileva mekko tuki tissejäni tarpeeksi. Juhlissa viihdyin ja juttelin monen tutun kanssa, kunnes huomasin erään miehen kauempana. En tuntenut häntä, tiesin vain että hän on erään tuttuni tuttu. En tiedä mikä sai minut ajattelemaan niin, mutta heti kun näin hänet, ajattelin kuinka hän nuolisi niskani herkkää ihoa, siirtyisi rinnalleni ja hyväilisi nännejäni... Värähdin. Tuntematon mies, johon en varmaan edes tutustuisi. Tuumin olevani varsin typerä ja jatkoin seurusteluani muiden kanssa.

Illan aikana kuitenkin tutustuimme toisiimme. Hänen nimensä oli Harri, mikä jotenkin kuvasi häntä hyvin. Hän oli komea, minun ikäiseni eli kolmikymppinen mies. Illan päättyessä Harri sitten kysyi haluaisinko tulla hänen luokseen yöksi. Ja halusinhan minä! Arvasin heti, mitä hän todellisuudessa tarkoitti. Kiitimme juhlista, tilasimme taksin ja matkustimme hänen kotiinsa. Päästyämme sisään vedimme verhot ikkunoihin, ja kiersin hänen kotinsa ympäri todeten että se oli aivan ihana. Sitten, keskellä lattiaa, aloimme suudella intohimoisesti. Hän painoi minua itseään vasten ja tunsin kuinka hänen kalunsa oli kova ja etumus pullotti. Hän otti mekostani kiinni ja veti sen pääni yli pois. Arastelin hieman rintojani ja suuria nännejäni ja peitin niitä käsilläni. Stringien märkyys paistoi niistä läpi ja Harri veti nekin pois. Sitten hän siirsi käteni syrjään ja katseli minua. Hänen katseensa osui pilluuni, karvakolmiooni. Hän otti esille käsiraudat joista toisen puolen kiinnitti ranteeseeni ja veti minua kohti makuuhuonetta. Seurasin häntä kiihottuneena ja hän pyysi minua menemään kontalleni sängylle.

Se oli parisänky. Sen yläpuolella oli metallirengas, josta Harri ensin pujotti käsiraudat ja laittoi sitten toisenkin puolen kiinni. Ja siinä minä olin, kiinni sängyssä, alasti. Harri meni pois huoneesta ja tuli hetken kuluttua takaisin täysin alasti. Hänen peniksensä oli täysin pystyssä, se oli todella paksu eikä mikään lyhyt. Aloin äkkiä himoita sitä sisälleni.

-”Nai mua... Nai mua takaapäin”, anoin mutta hän vain hymyili ja poistui taas huoneesta.

Tullessaan takaisin hänellä oli jotakin vihreää käsissään mutten nähnyt mitä. Hän tuli taakseni ja alkoi sivellä pakaroitani, työntäen välillä kätensä pilluuni. Se tuntui ihanalta ja voihkin hiljaa. Hetken kuluttua hän otti kätensä pois, hetken oli hiljaista ja sitten hän äkisti työnsi jotakin peräsuoleeni! Se oli kurkku, joka sai minut huutamaan ja voihkimaan orgasmin tullessa. Sen pää näkyi kun katselin mahani alta sitä. Rintani roikkuivat kiinteinä ja kiihottavina allani. Harri tarttui kurkkuun ja alkoi vedellä sitä edes takas. Se sattui ja huusin kovaa. Hänen vetäessään kurkun pois minua sattui arkaan pyllynreikääni. Nyt Harri työnsi peniksensä pilluuni ja alkoi nopeasti pumpata minua. Sain orgasmeja peräjälkeen ja hänen lauetessaan sisääni lasti oli niin valtava, että tajusin hänen olleen ilman seksiä pitkän aikaa. Hän nojasi päälleni samalla kun nai minua ja tarttui tisseihini. Nännini olivat kovat ja hän veti niitä sivuille. Huusin tuskasta mutta hän vain jatkoi. Hän antoi kalunsa veltostua sisääni. Harrin vetäessä sen pois hän sitten irrotti minut ja nuolin kalun puhtaaksi. Hän levitti reiteni ja alkoi nuolla pilluani. Hyväillen klitoristani hän sai minut taas laukeamaan ja laukesi pian itsekin suihkuttaen spermat päälleni.

Kun uupuneina lopetimme, Harri paljasti kuvanneensa kaiken videokameralla joka todellakin oli hiukan piilossa. Videon hän paljasti virnistäen näyttävänsä kaikille kavereilleen jos en antaisi hänelle toistekin. Suostuin mielelläni jokaviikkoisiin seksihetkiin, sillä hän oli taitava naimaan. Yhdessä vietimme vielä monta kiihkeää hetkeä...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute