Herkku-puhelin
Pikkunarttuni osa III
March

Heräsin aamulla ja katsahdin viereeni. Sinä nukuit vielä kyljelläsi käpertyneenä. Olit siinä kaunein ilmestys mitä olin koskaan nähnyt. Nousin ylös ja huomasin, että pieni teinipillusi pilkotti kutsuvana jalkojesi välistä. Otin kaapista punaisen hieromasauvan ja lähestyin varovasti sinua. Vein sauvan häpyhuulillesi ja työnsin sen hitaasti sisään. Et vieläkään avannut silmiäsi. Käänsin sauvan värisemään sisälläsi. Nyt sinun oli pakko olla hereillä, mutta makasit silti liikkumatta silmäsi edelleen suljettuina. Aloit hiljaa ynistä ja yninäsi vain voimistui ja kiihtyi kunnes jännitit kauniin selkäsi kaarelle. Orgasmisi loputtua avasit silmäsi ja katsoit minua hymyillen. Sammutin sauvan ja vedin sen ulos.

- "Nyt saat nousta ylös tekemään minulle aamiaista" sanoin.

- "Ei vielä, anna mun viel vähän aikaa loikoilla.", sanoit haukotellen ja venyttelit notkeaa teinivartaloasi.

Teki melkein mieli suostua mutta pidin näkymästä huolimatta pääni kylmänä. Istuin sängylle viereesi ja tartuin sinua vasemmasta nännistäsi tiukasti ja väänsin sekä vedin samanaikaisesti.

- "Auauauauu!" parahdit tuskissasi.

- "Unohditko jo kuka täällä on isäntä ja määrää?"

- "Een isäntäää!" huusit kärsivä ilme kasvoillasi.

Päästin otteeni rinnastasi. Tartuit siihen kädelläsi kuin suojellaksesi sitä. Katsoit minua moittivasti.

- "Tuo ilmeesi ei nyt auta yhtään. Lähde tekemään nyt sitä aamiaista" sanoin jo hieman kärsimättömänä.

Katsoit parhaaksesi nousta ylös. Aloit kerätä vaatteitasi lattialta.

- "Mitä sinä teet?" kysyin.

- "Aattelin pukeutuu, et pääsen laittaan aamiaista" sanoit hieman epäröiden.

- "Minun pikkunarttuni suorittaa annetut kotiaskareet aina alasti, ellen toisin määrää".

Otin pöytälaatikosta kaksi kumilenkkiä ja kävelin luoksesi.

- "Jos nyt kerran niin kauheasti haluat pukeutua johonkin, niin saat pukeutua näihin kumilenkkeihin".

- "Miten noihin voi muka pukeutua?" sait suustasi, kun ensimmäinen kumilenkki napsahti vasemman rintasi ympärille kiristäen sen palloksi.

Haukoit henkeäsi ja toinenkin rintasi sai samanlaisen "asusteen".

- "Nyt voit siirtyä keittiöön. Ohjeet aamiaista varten löydät keittiön pöydältä. Ja muista, että mitä nopeammin selviät sitä nopeammin saat rintasi taas vapauteen".

Lähdit matkaan kahden, jo punaisen, "pallosi" kanssa.

Kun palasit ilmoittamaan, että aamiainen on valmis ja katettu, olivat rintasi jo tummanpunaiset hieman sinertävät. Riisuin kumilenkit, ja veri rinnoissasi alkoi jälleen kiertää. Lähdimme yhdessä aamiaiselle. Aamiaispöydässä pidit katseesi pöydässä kuin vältellen katsomasta minuun ja avasit viimein suusi.

- "Mä valehtelin sulle"

- "Missä asiassa?" kysyin.

- "Mä en oo 18".

- "Vaan?".

- "Mä täytin keväällä 16".

- "Ei se mitään muuta. Et ainakaan ole sakkolihaa. Mutta olet silti saanut minut rikkomaan lakia. Tarjosinhan alaikäiselle alkoholia ravintolassa".

- "Oon mä siideriä ennenkin juonu. Mut saanksmä anteeks?" kysyit.

- "Saat anteeksi hyvitettyäsi tekosi" sanoin silittäen päätäsi.

- "Miten?" kysyit, nyt katsoen minua silmiin.

- "Korjaa ensin aamiainen pois, niin kerron sitten".

Aloit korjaamaan aamiaista pöydästä. Samalla poistuin hakemaan tarvittavaa esinettä. Kun palasin keittiöön olit korjannut astiat ja odotit keskellä keitiönlattiaa polvillasi minua.

- "Kiitettävää oma-aloitteisuutta" sanoin.

- "Mutta se ei nyt kyllä riitä" jatkoin.

- "Seuraavaksi saat tiskata ja se sinun pitää suorittaa tämä sauva sisälläsi".

Näytin edessäsi sitä punaista sauvaa johon teit jo herätessäsi tuttavuutta. Kävelit tiskipöydän ääreen ja jäit odottamaan. Tulin taaksesi ja asetin sauvan pillullesi ja työnsin sen sisään. Käänsin vielä sauvan surisemaan jonka jälkeen siirryin pöydän ääreen lukemaan aamun lehteä. Yritit tiskatessasi puristaa jalkojasi yhteen, ettei sauva luiskahtaisi ulos. Sinulla oli suuria vaikeuksia, koska jouduit kurottelemaan astioita tiskipöydällä ja varsinkin laittaessasi niitä kuivauskaappiin, eikä yhä kosteammaksi ja liukkaammaksi käyvä pillusi yhtään helpoittanut tehtävää. Kunnes lopulta kuului kopahdus sauvan pudotessa lattialle. Nostin katseeni sanomalehdestä ja se kohtasi sinut katsomassa pelokkaan näköisenä, ensin lattialla surisevaa sauvaa ja sitten minua.

- "Se oli koko tiskauksen ajan sisällä" parahdit hädissäsi.

Kävelin luoksesi ja huomasin yhden kupin seisovan vielä tiskipöydällä.

- "Mikä tuo sitten on?", kysyin.

- "Se on tiskattu" vastasit nopeasti.

- "Ja minä sanon, että se ei ole tiskattu ennenkuin se on kuivauskaapissa" jatkoin tiukasti.

- "Mutta..." aloitit, sitten katsoit viisaammaksi luovuttaa.

Sauva surisi yhä jalkojesi juuressa.

- "Nosta se ylös ja ojenna se minulle", sanoin ja nyökkäsin sauvaa kohti.

Niiasit nostaaksesi sauvan lattialta ja olit ojentamassa sitä minulle kun näit minun pudistavan päätäni.

- "Sammuta se. Ja kaiken lisäksi, sehän on ihan sinun pillunesteistä likainen. Nuole se minulle puhtaaksi".

Veit sauvan hitaasti suullesi ja työnsit sen hetken epäröinnin jälkeen huuliesi väliin. Kun olit nuollut sen puhtaaksi omista nesteistäsi, ojensit sitä minulle uudestaan. Tälläkertaa otin sen vastaan. Huokaisit helpotuksesta.

- "Ei tämä vielä ole ohi" sanoin. - "Sait valehtelusi hyvitettyä, mutta sauvan pudottamisesta seuraa yhä rangaistus." jatkoin.

Käskin sinut nojaamaan käsilläsi tiskipöytään ja ottamaan puoli askelta taaksepäin. Levitin jaloillani jalkojasi erilleen, niin että seisoit nyt pienessä haara-asennossa nojaten käsilläsi tiskipöytään, kaunis kiinteä peppusi kuin tarjottimella.

- "Hyvä, pidä katse eteenpäin, äläkä vilkuile sivuille".

Poistuin jälleen hetkeksi, jättäen sinut asentoosi odottamaan. Kun palasin odotit yhä kiltisti, katse nauliintuneena keittiön kaakeliseinään. Ensimmäinen sivallus tuli sinulle täysin yllätyksenä.

Huusit suoraa huutoa kivusta ja käännytit katsomaan taaksesi. Näit minut seisovan takanasi se eilen ostamani piiska kädessäni.

- "Älä. En oo vielä valmis tohon" sanoit surkeana, anovaan sävyyn.

- "Kyllä sinä olet valmis. Sinä et vain tiedä sitä. Ja ainahan voit turvautua turvasanaasi, mutta vasta seuraavan iskun jälkeen. Toisaalta ethän halua tuottaa isännällesi pettymystä ja osoittaa, ettet olekaan valmis".

Huulesi hieman väpättäen, suljit silmäsi ja käänsit pääsi eteenpäin. Aloin piiskaamaan pakaroitasi, vuorotellen vasenta ja sitten oikeaa, kunnes molemmat olivat aivan tulipunaiset. Keittiöön laskeutui hiljaisuus kun viimeinen piiskanisku vaimeni. Hiljaisuuden keskeltä kuului vaimea nyyhkytyksesi. Tulin taaksesi, kädessäni pakastimesta ottamani jääpala.

Aloin hivellä sillä punaisia, kuumottavia pakaroitasi. Värisit helpotuksesta. Samalla panin merkille kuinka pillunesteesi olivat valuneet pitkin reittäsi. Kokeilin pilluasi ja olit taas aivan litimärkä. Nostin sinut pystyyn, pyyhin kyyneleet kasvoiltasi ja suutelin sinua hellästi. Laitoit kätesi ympärilleni ja halasimme pitkään ja hartaasti keskellä keittiötä.

- "Nyt mä tiedän, et haluun olla sun pikkunarttus ikuisesti, koska mä tiedän, et sä et ikinä tekis mulle mitään pahaa" kuiskasit, painaen pääsi rintaani vasten. (En niin, mutta paljon saat vielä kanssani kokea) ajattelin ja painoin hellän suukon päälaellesi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute