Herkku-puhelin
Yllätys
Päkä

Lauantai-ilta. Likkaporukalla olis tarkoitus lähteä pitää hauskaa. Yleensä meillä aina onkin. Muutamat siiderit otettiin kaverin luona ja jauhettiin paskaa. Kummasti tuntuu olevan aina asiaa kun on pikkasen ottanut. Kaikki meistä on varattuja, joten aina on sanomista omasta siipasta..

Tunnustin itselleni jokin aika sitten olevani myös kiinnostunut omasta sukupuolesta...kauan siinä meni, mutta myönnyin lopulta, naiset on todella vetäviä, varsinkin kauniit yksilöt..

Siinä sitten vanhaan malliin meikkailtiin ja tehtiin itsestämme mahdollisimman vetävän ja seksikkään näköisiä, ei muita miehiä varten vaan ihan oman itsetunnon kohottamiseksi. Yksi mun likkakavereista tuli mun luo ja kysyi et kuules ootko koskaan ajatellut naista sillä lailla, kun mä oon kerran kokeillu? Siinä mä sit ensin kakoen ja hämilläni et no joo, itse asiassa kyllä. Kohteliaasti hän kysyi multa saako suudella.. Mä siihen sit et no voihan sitä kokeilla mut en lupaa mitään...

Suudeltiin ja prkkle kun oli kiihottavaa, täytyi tunnustaa.. jotenkin ihan kun olisin tehnyt sitä aikaisemminkin. Siirryin suutelemaan kaverin nännejä ja hyväilemään kaikkialta. Näytti kaveri sen verran tykkäävän että jatkoin.

Laitoin hänet istumaan pytylle ja levitin jalkoja ja nostin hameen helmaa hiukan. Katsoin ylös ja hän hymyili. Nosti hieman ylemmäs helmaa ja paljasti kauniit stringit. Hyväilin hänen reisien sisäpintaa ja huomasin kostuvani. Kuin lukien ajatuksiani hän riisui pikkuhousunsa ja nuolaisi huuliaan. Painoin kasvoni hänen karvoitusta vasten ja nuolaisin, hän liikahti taaksepäin ja äännähti. Kysyin vielä onko kaikki ok? Hän sanoi että enemmänkin.

Levitin hänen häpyhuuliaan ja nuolin lisää...se ei maistunut yhtään pahalta...oikeastaan erittäin hyvältä. Olin täysin kiimassa, vartaloani kihelmöi, halusin hänestä kaiken. Koskettelin välillä hänen rintoja ja nuolin niitä ja palasin takaisin pilluun...Oma oloni oli edelleen sekava, mutta kiimainen....työnsin sormeni hänen märkään vittuun ja sanoin että nautin suunnattomasti. Hän nauroi ja sanoi että tiesin että tykkäät..

Nuolin ja nuolin ja oma pilluni sykki ja halusi kosketusta, joten kiihotin itseni käsin samalla kun kiihotin rakasta ystävääni. Molemmat meistä nautti ja ei ihme, taivaallista se olikin.

Kaverini rinnat olivat täydelliset, niitä oli ihana nuolla ja imeä ja kun vielä näin että hän nautti suunnattomasti... tunsin oloni dominaksi ja nautin siitä.

Yhtäkkiä oveen koputettiin ja yksi kavereistamme kysyi että meneekö teillä kauan vielä, taksi tulee kohta ja muilla on meikkaus kesken. Vastasimme molemmat yhteen ääneen että HETKI ja jatkoimme. Taksi tietenkin odotti jonkun aikaa... ja päätimme jatkaa myöhemmin baarireissun jälkeen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute