Herkku-puhelin
Vanhaa lihaa
Jalmari

Olin juuri täyttänyt 22, työskennellyt pari kuukautta yrityksen mikrotuessa, kun minua kysyttiin mukaan yrityksen kesäjuhliin perjantaina. Lupauduin lähtemään mukaan, tosin autolla, kun en käytä alkoholia. Sovin siinä sitten samalla ottavani illalla mennessäni kyytiin työkaverin, joka asui samalla suunnalla kanssani.

Tuli perjantai-ilta, ja menin minulle ilmoitettuun osoitteeseen hakemaan tätä naispuolista talousosaston työntekijää. Kaarroin auton rivitalon pihaan ja huomasin Liisan kävelevän kohti parkkipaikkaa. Mietin itsekseni että olisi mukava päästä naimaan tuollaista herkkua. Liisa oli reilu nelikymppinen, oikeista paikoista pyöreä, pituutta noin 160cm ja isohkot rinnat. Olen jo pitkään haaveillut vanhemmasta naisesta.

Nousin autosta ja avasin Liisalle oven. Liisa istui autoon, laitoin oven kiinni ja lähdimme ajelemaan kohti yrityksen kesäpaikkaa. Matka taittui mukavasti rupatellessa, Liisan kertoillessa itsestään ja kysellessä minusta. Liisa kertoi olevansa eronnut ja lapseton. Saavuimme perille pienen harhailun jälkeen. Juhlat näyttivät jo alkaneen, ensimmäiset herrat olivat vahvassa humalassa. Siinä sitten jokunen tunti vierähti, keskustellessa humalaisten työkavereiden kanssa, saunoessa ja syödessä. Kello oli hieman yli kaksi yöllä, kun Liisa tuli kyselemään josko olisin valmis lähtemään. Siirryimme toivottelemaan muille hyvät illan jatkot ja lähdimme ajelemaan kohti Liisan asuntoa.

Päästyämme perille Liisa pyysi minua sisälle oluelle. Sanoin etten ota olutta, jolloin hän kysyi, että tulisinko sitten seuraksi istumaan hetkeksi. Lupauduin ja lähdimme kävelemään Liisan asunnolle. Päästyämme sisälle Liisa sanoi käyvänsä vessassa ja pyysi minua hakemaan hänelle valmiiksi oluen. Kävelin keittiöön hakemaan hänelle oluen, ja siirryin olohuoneeseen. Liisa saapui hetken päästä ja sanoi vaihtaneensa mukavampaa päälle. Hänellä oli päällään puoleen reiteen ulottuva yöpaita. Näin paidan läpi hänen nänninsä, Sekä mustat satiiniset alushousut. Ajatukseni alkoivat laukata, enkä voinut sille mitään, että pikkuveli alkoi osoittaa heräämisen merkkejä. Liisa tuli viereeni istumaan. Hän ei voinut olla huomaamatta pullistumaan housuissani. En saanut silmiäni irti hänen rinnoistaan. Liisa kääntyi katsomaan kelloa. Ajattelin, että nyt tai ei koskaan, ja siirsin käteni hänen rinnalleen. Liisa säpsähti ja siirsi käteni pois. Hän sanoi, että minun pitäisi varmaan lähteä samalla katsoen housuissa pullottavaa kaluani. Sanoin etten ole menossa mihinkään, ja siirsin käteni uudelleen hänen rinnalleen. Samalla siirryin lähemmäs ja suutelin häntä. Liisa koitti ensin vastustella. Kysyin, että jos hän ei kerran halua, niin miksi laittaa yöpaita päälle, josta näkyy hänen rintansa. Liisa oli hiljaa, suutelin häntä uudestaan, nyt Liisa antautui mukaan.

Siirryin suutelemaan hänen kaulaansa ja niskaansa. Kuulin kuinka Liisa alkoi hiljalleen hengittämään raskaammin, selvästi tämä kiihotti häntä. Siirsin yöpaidan olkaimet sivuille samalla näykkien ja nuollen niskasta. Valutin yöpaidan alas, ja sain eteeni! nuo kaksi isoa ja pyoreää rintaa. Aloin hivellä niitä hellästi, samalla siirryin suukottelemaan rintoja. Nännit olivat kovana, otin toisen suuhuni ja aloin imeskellä sitä. Liisa huohotti jo äänekkäästi. Siirryin polvilleni lattialle, nostin Liisaa ylös sohvalta sen verran, että sain alushousut pois hänen jalastaan. Istutin Liisan takaisin sohvan reunalle, ja painoin hänet selkänojaa vasten. Levitin hänen jalkojaan suukottelin reiden sisäpintaa lähestyen hänen jalkoväliään. Liisa oli siistinyt karvoitustaan, pieni viiva lähti vaon jatkeena ylöspäin. Liisa aneli minua nuolemaan häntä. Nuolaisin hänen vakoaan, imaisin ulommat huulet suuhuni. Liisan kävi todella kuumana, pillu oli todella märkänä, ja hän vinkui ja nytkähteli nuollessani hänen vakoaan. Levitin hieman huulia ja painoin kieleni hänen sisäänsä. Liisa kiljaisi nautinnosta. Vedin kielen ulos, ja aloin nuoleskella hellästi hänen klitoristaan. Samalla siirsi toisen käteni hänen pillulleen, ja painoin peukalon hänen si! säänsä. Liisa alkoi vääntelehtiä kun työntelin sormea hänen pillussaan samalla kokoajan kiihtyvästi lipoen hänen klitoristaan. En ehtinyt kauaa jatkaa, kun Liisa jännittyi kaarelle ja kiljahteli muutaman hetken, ja lysähti voimattomana sohvalle. Nousin istumaan Liisan viereen. Liisa katsoi minua silmiin ja kiitti minua. Kertoi ettei ollut saanut miehen kosketusta eronsa jälkeen, josta oli jo lähes vuosi. Samalla hän ihmetteli, miten kaltaiseni nuori poika haluaa hänenlaistaan vanhaa naista. Kerroin hänelle katselleeni häntä heti työnalkamisesta asti, että jokin hänessä herätti mielenkiintoni. Liisa suuteli minua, sanoi olevansa imarreltu. Samalla hän alkoi avaamaan housujani, otti puolikovaksi laskeutuneen kullini käteensä, alkaen runkkaamaan hiljalleen. Ei siinä montaa vetoa tarvinnut, kun kaluni oli taisteluasennossa. Suutelimme kokoajan kiihkeämmin, kunnes yhtäkkiä Liisa nousi ylös ja veti minut kalustani kiinni pitäen perässään lattialle. Hän painoi minut selälleen, laskeutui jalkojeni juureen sanoen palkitsevansa minut. Hän alkoi pussailemaan kyrpäni päätä, välillä lipaisten kielellään kyrvän vartta. Hän hieroi hellästi pussejani. Välillä hän upotti kyrpäni suuhunsa imien villisti. Muutaman kerran minulta oli aiemminkin otettu suihin, mutta tämä tuntui aivan taivaalliselta. Tunsin etten kestäisi enää kauaa, jonka sanoinkin Liisalle, mutta hän reagoi siihen kiihdyttämällä tahtia. Tunsin mieletöntä kihelmöintiä pusseissani, karjahtaen laukesin hänen suuhunsa. Tunsin väristyksiä aina varpaissa asti kun sperma ryöpsähteli Liisan suuhun. Nostin päätäni ja näin mahtavan näyn, spermaa valui Liisan suupielistä pitkin kyrpäni vartta. Liisa nieleskeli spermaa, ja hetken päästä lipoi kyrpäni puhtaaksi.

Liisa siirtyi viereeni makaamaan, otin hänet kainalooni, kiitin ja suutelin häntä. Liisa totesi, ettei taidot ilmeisesti pahasti olleet ruostuneet, ja naurahti päälle. Hetken makoiltuamme käänsin Liisan selälleen ja siirsin käteni hänen jalkoväliinsä, samalla suudellen häntä. Hieroin hellästi hänen vakoaan, joka oli edelleen kosteana. Liisa alkoi jälleen hengittää kiivaammin, jolloin kuiskasin hänelle, että nyt saat nuorta lihaa, ja samalla siirryin hänen päälleen. Liisa otti jälleen täydessä seisokissa olevasta kalustani kiinni, ja asetti sen huulilleen. Painoin kaluani hiljaa hänen pilluunsa, pysähdyin kuitenkin melkein samantien. Ajattelin hieman kiusoitella tätä ihanaa vanhempaa naista. Liikuttelin kyrpääni pikkuhiljaa syvemmällä, kunnes Liisa tarttui pakaroistani ja veti rajusti minut itseään vasten. Kullini painui pohjaan, Liisa kiljaisi kiimaisena. Pidin hetken kaluani pohjassa ja kysyin Liisalta miltä tuntui saada kyrpää pitkästä aikaa. Liisa huohotti voimakkaasti, kiljuen käski minun nussia häntä. Aloin liikuttelemaan hiljalleen kyrpääni hänen uskomattoman märässä pillussaan. Liisa huusi kiimaisena haluavansa munaa, nuorta munaa. Kiihdytin vauhtia, nostin hänen jalkansa olkapäilleni. Pussit läiskivät Liisan pyllyä vasten. Vedin kullini ulos Liisan pillusta, käänsin Liisan polvilleen, ja painoin kyrpäni takaapäin hänen vittuunsa. Levittelin käsillä hä! nen pakaroitaan, jotta näin paremmin kuinka kullini uppoaa tähän vanhemman naisen lihaan. Nuolaisin sormeni märäksi, ja painoin sen Liisan persereikää vasten. Hieroin ensin Liisan persettä, ja sitten aloin hiljalleen painaa sormea sisään nussimisen tahdissa. Liisa kiljui etten saa, tästä minä vain lisää innostuneena, vetäisin kyrpäni ulos hänen pillustaan, ja siirsin sen persereiälle. Liisa koitti kontata karkuun huutaen. Otin toisella kädelläni hänestä kiinni, ja toisella kädelläni ohjasin kyrpäni hänen persereiälle. Sanoin Liisalle korkkaavani hänen perseensä. Painoin kyrpää voimalla ja pikkuhiljaa kyrvän pää upposi suoleen. Liisa ulisi, varmaankin kivusta ja nautinnosta. Pysähdyin hetkeksi, antaen hänen tottua tunteeseen. Aloin pikkuhiljaa liikuttelemaan kyrpääni hänen perseessään, samalla hieroen toisella kädellä Liisan klitorista. Liisa painoi päänsä lattiaan, huusi kiimaisena saavansa nuorta lihaa, nuoren pojan nussivan hänen vanhaa persettään. Nussin tätä ihanaa vanhempaa naista perseeseen tikaten, kunnes alkoi tuntua, etten kestä enää. Painoin muutaman viimeisen työnnön tähän kireään perseeseen, ja tunsin kuinka sperma lähti liikkeelle. Samassa tunsin kuinka Liisa alkoi täristä ja vatkata persettään huutaen ja kiljuen. Roiskin karjahdellen spermani hänen suoleensa, Liisan samalla vavahdellen oman orgasminsa kourissa. Lysähdin väsyneenä hänen päälleen.

Hetken levättyämme nousimme ylös. Liisa kertoi ensin suuttuneensa kun yritin naida häntä peppuun, mutta näin jälkikäteen sanoi olleen aivan mahtavan tuntuista. Menimme pesulle kylpyhuoneeseen, jonka jälkeen Liisa kysyi josko voisin jäädä hänen luokseen. Sanoin sen sopivan minulle, ja siirryimme makuuhuoneeseen. Sama meno jatkui koko sunnuntain, ja jatkuu edelleen...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute