Herkku-puhelin
IT-sihteeri paljastui tuhmaksi
gitech

Työskentelen IT-alan yrityksessä, ja kerran jäin yksin ylitöihin, tai lisäkseni firmassa oli vain sihteeri. Hän on noin 30-vuotias, pyöreäkasvoinen, silmälasipäinen, tummahiuksinen nainen.

Näin, että hän vilkuili minua tasaisin väliajoin, mutten ollut huomaavinaankaan. Jatkoin töitäni, kunnes kuulin hänen nousevan tuoliltaan ja kävellen minua kohti. Hän tuli työpisteeni luokse ja tuijotti minua vienosti hymyillen. En tiennyt kuinka reagoida tähän, hän ei sanonut mitään, eikä hän (Johanna) ole ikinä tällaista epämääräistä piilokommunikointia harrastanut. Yleensä hänellä on ollut selkeää asiaa, mutta hän ei sanonut mitään, vain katsoi minua ja hymyili.

En saanut sanaakaan suustani, kunnes yhtäkkiä Johanna kysyi minulta reippaasti: "Ootko ikinä päässyt läpsimään naisia persuksille?" ja nauroi hiukan. Olin totaalisen lukossa, ja sain sanottua vain "öö? siis?" Johanna kääntyi selin minuun päin, ja oli aivan vieressäni: "läps! läps!" hän sanoi iloisesti ja työnsi pyöreää takamustaan minua kohti. Olen katsellut silloin tällöin hänen pyllyään, se ei ole mikään erinomainen herkkupeffa, lähinnä pitkulainen ja pyöreä, mutta pidän siitä kuitenkin koska hieman suuripyllyisemmät naiset ovat mieleeni, vaikka Johanna onkin vartaloltaan hoikka. Hän käyttää aina korkealle vyötärölle ylösvedettyjä, vaaleita farkkuja ja lyhyttä paitaa.

Olin edelleen täysin lukossa, mutta silti vain hetken emmittyäni päätin läpsäistä häntä pakaraan kevyesti ja nopeasti kämmenelläni. "Läpsi lisää! Niin kovaa kuin jaksat!" hän sanoi, ja kumartui hieman kohdistaen takamustaan vielä hiukan enemmän minuun päin. Sanoin epämääräisesti "emmä..viitti sua satuttaa.." ja läpsin hänen peffaansa pari kolme kertaa hieman kovempaa. Tunsin farkkujen läpi, kun lämmin pakara hytkyi käteni liikkeestä.

Johanna tarttui käsiini, ja veti molemmat kämmeneni perseelleen, sulki silmänsä ja pyysi minua hieromaan kunnolla. Puristelin ja vatkasin persettä kunnolla, molemmin käsin. Tuntui uskomattoman kiihottavalta mutta samalla tavattoman oudolta vatkata reilu 10 vuotta vanhemman työkaverin (jota varsinkaan ei juurikaan tunne) persettä. Pylly tuntui mukavan pehmeältä ja lämpimältä, ja muovautui jokaisen kätteni liikkeen mukaisesti. Nautin joka sekunnista, vaikka sitä kestikin vain noin minuutin verran.

Hänen hengityksensä nopeutui selvästi, eikä hänkään saanut enää sanottua oikein mitään. Johanna hapuili käsillään nopeasti farkun napit auki ja veti farkkuja ja pikkareita alas sen verran, että perseestä paljastui muutama sentti. Tästä kiihotuin aivan tavattomasti, ja tunsin elimeni kohoavan huippulukemiinsa. Tartuin farkkujen yläreunaan, ja vedin nopeasti housut polviin asti.

Siinä se sitten lepäsi edessäni: Johannan pyöreä ja suurehko, hieman suihkusaippualle tuoksuva, paljas perse, jonka muhkeat pakarat suorastaan kerjäsivät kiinnikäymistä. Edessäni oli yksi niistä perseistä, jota olisin viimeiseksi luullut paljaana näkeväni. Istuin yhä tuolillani, mutta olin kääntynyt hänen takamusaan kohti. Johanna seisoi selkä suorana takamus minuun päin, ja sitten en voinut enää tyytyä katseluun, vaan kävin kiinni. Tuntui suorastaan fantastiselta ottaa kämmeniinsä pehmeät pakarat ja vatkata ja hieroa niitä. Koskettelin ja sivelin joka puolelta hänen persettään, levitin pakaroita hieman ja näin vilauksen persereiästä.

Kun Johanna tunsi että levittelin hänen pakaroitaan erilleen hän pyysi työntämään sormeni perseeseensä. Olin jo niin mukana juonessa että tämä tuntui täysin luonnolliselta kaikessa hulluudessaan, joten päättäväisesti ja muka rauhallisesti hengittäen levitin toisella kädellä kunnolla Johannan pakaroita persereiän kohdalta ja tarkastelin sitä. Näky oli suorastaan rikollisen kiihottava, puhdas, karvaton, kostea ja muhkea pyllynreikä oli sormieni välissä. Johanna supisteli peräsuoltaan ja naurahti, näky oli niin jumalainen, että työnsin saman tien oikean käden etu- ja keskisormen hänen suoleensa. Sormet liukuivat helposti juureen saakka hänen suureen, puhtaaseen, ja liukkaaseen takaluukkuunsa. Työnsin vielä nimettömän hänen sisäänsä ja aloitin kiihkeästi runkkaamaan häntä perseeseen.

Hiljainen anuksen litinä ja Johannan vieno voihkiminen kuului työpisteeni ympärillä. Perse kostui yhä enemmän, ja sormieni ympärille muodostui nopeasti vaalea, vaahtomainen rengas hänen eritettään. Pari minuuttia häntä sormeiltuani me molemmat säpsähdimme, ja vetäisin refreksinomaisesti sormeni pois Johannan sisältä. Refleksin aiheuttaja oli hissin ding-dong-ääni, joka kuului rappukäytävästä, samasta kerroksesta missä firma sijaitsee. Saman tien kuulimme, kun oveen työntyi avain ja joku oli tulossa sisään. Salamannopeasti Johanna ryntäsi vessaan ja kiskoi samalla housuja jalkaansa. Itse kuivasin sormeni Johannan kiima-eritteistä paitani sisäpuolelle, ja tuolloin ovesta tullut toimitusjohtaja oli jo tullut sisälle. Hän ei kuitenkaan onneksi huomannut mitään erikoista, sanoi vain tulevansa ylitöihin. Päätin lähteä kotiin saman tien, vaikka hommia olisi vielä ollut.

Jälkeenpäin olen käynyt töissä normaalisti, eikä Johanna ole mitenkään kommentoinut tapahtunutta, enkä liioin minä. Ja hyvä näin, tosin tavallaan minua kaduttaa että tämä käsittämättömyys tuli tehtyä, mutta toisaalta se oli ihanin ja oudoin kokemus tähän asti elämässäni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute