Herkku-puhelin
Show parkkipaikalla
Mikko

Tämä tapahtui pari vuotta sitten juhliessamme tyttöystäväni 20-vuotispäivää.

Olin seurustellut Taijan kanssa noin vuoden ajan ja täytyy sanoa, että olin tyytyväinen häneen ja suhteeseemme. Taija on ulkonäöltään melko tavanomainen, mutta pitkät, vaaleat hiukset ja mallimitoissa oleva vartalo tekivät aina vaikutuksen.

Olimme viettäneet mukavan keskiviikkoillan paikallisessa ravintolassa ja menon siellä rauhoituttua päätimme lähteä jatkamaan iltaa Taijan opiskelijakämpälle. Heinäkuun lopun ilta oli lämmin ja hämärä kun astuimme lähes tyhjälle kadulle. Matkaa Taijan asunnolle oli noin neljä kilometriä, mutta vähävaraisina opiskelijoina päätimme säästää taksirahat ja kävellä. Matka kului hitaasti mutta varmasti mukavia jutellen sopivan humalatilan siivittäessä juttuja.

Saapuessamme paikallisen hypermarketin kulmille Taija totesi, että hänen pitäisi päästä pissalle. Vessassa käynti kun oli ravintolassa jäänyt tyystin väliin ja kotiin olisi vielä parin kilometrin matka. Marketti oli kuitenkin Etelä-Suomalaiseen tapaan keskellä peltoa, eikä suojaisia paikkoja toimitukselle ollut näköpiirissä. Marketin parkkipaikalla oli kuitenkin pysäköitynä suurehko pakettiauto ja sen vieressä pari henkilöautoa. Autot vaikuttivat tyhjiltä. "Käy tuolla autojen välissä" sanoin Taijalle. "Siellä on sopivasti näkösuojaa." Taija näytti empivältä. "Enhän mä nyt voi keskellä parkkipaikkaa... joku saattaa nähä." hän vastasi. "No jos mä tulen turvaksi?" totesin puoliksi leikilläni. Taija mietti hetken. "Okei, jos seisot selin ja oot näkösuojana." hän vastasi yllätyksekseni.

Lähdimme kävelemään parkkipaikalle päin. Ajatus tulevasta kiihotti minua kovasti, mutta pidin tiedon itselläni. Taija oli aina ollut melko suostuvainen erilaisiin seksikokeiluihin, mutta tämän alan jutuista ei koskaan edes puhuttu. Päästyämme autojen luokse Taija pyysi minua kääntymään selin ja pitämään silmällä ympäristöä. Tein työtä käskettyä ja kuuntelin Taijan farkkujen kahinaa takanani. "Voi hemmetin hemmetti", kuului äkkiä takaani. "No mitä nyt", kysyin Taijaan päin kääntymättä. "Mä puin kotona mun uuden bodyn päälleni eikä tässä ookkaan hakasia haaroissa, mä en saa tätä pois päältä ellen mä riisu muita vaatteita." Taija vastasi hätääntyneenä. "No etkö sä voi pitää sitä kädelläs sivussa niin ettei se kastu?" Mä kysyin edelleen selkä Taijaan päin. "Ei se kyllä onnistu, tää on sen verran tiukka. Kyllä mun vaan täytyy riisua. Kato nyt ettei kukaan vaan tuu ja pitele mun vaatteita." Ojensin käsivarteni Taijalle vaatepuuksi ja katselin jännittyneenä sen päälle ilmestyviä vaatekappaleita. Ensin farkut, sitten pusero ja lopuksi valkoinen, vartalonmyötäinen body. Tajusin, että Taija oli todellakin riisunut kaikki vaatteensa! En voinut enää vastustaa kiusausta vaan käännyin Taijan suuntaan. Uskomaton näky kohtasi minua. Siinä seisoi upea kaksikymppinen tyttöystäväni ilman rihmankiertämää keskellä marketin parkkipaikkaa. Sandaalitkin Taija oli potkaissut jaloistaan riisuessaan farkkunsa. "Ei saa kurkkia!" tiuskaisi Taija nähtyään minun kääntyneeni. "No oon mä sut ennenkin nähnyt" totesin ykskantaan. "No kato nyt sitten jos sua noin kiinnostaa" tirskahti Taija ja kyykistyi samassa jalkojeni juureen. Hän levitti hieman reisiään ja loppukesän hämärässä valossa saatoin nähdä hänen lyhyen karvoituksen peittämän pimppinsä. En ehtinyt ihailla näkyä kuin hetken kun Taija huokaisi syvään ja samalla asfaltille ilmestyi kasvava pissalammikko. Katselin lumoutuneena alasti kyykkivää tyttöystävääni. Tämä oli kyllä mahtava ilta! "Tykkäätkös näkemästäsi?" kysyi Taija ilkikurinen pilke silmissään lopetellessaan pissaamista. "Olihan toi ihan hyvä show, mutta vois sitä vielä parantaakin.", vastasin samaan äänensävyyn.

Sanaakaan sanomatta Taija levitti jalkojaan enemmän ja nojautui samalla taaksepäin oikean kätensä varaan. Vasemman kätensä hän vei haaroihinsa ja alkoi hitaasti hyväillä itseään. Näky naulitsi minut paikalleen. Taijan kädet tekivät yhä pidempiä kierroksia hänen haarojensa uumeniin ja lopulta seisoin katsomassa kun Taija edelleen kyykkyasennossa antoi etu- ja keskisormensa upota kosteaan pimpsaaansa yhä kasvavan kiihkon vallassa. En kestänyt enää pidempään, vaan kaivoin kyrpäni esille farkkujen kätköistä ja aloin runkata myös. Taija nousi seisomaan ja asettui nojaamaan viereisen pakettiauton kylkeä vasten. Tässä asennossa hän jatkoi pimpsansa hieromista samalla kun toinen käsi puristeli kauniita, nuoria B-kuppikoon rintoja. Kauaa en kestänyt tätä näytelmää vaan tunsin lastini lähtevän liikkeelle. Samalla kun spermani suihkusi Taijan vatsalle ja rinnoille myös hän saavutti huippunsa. Edelleen sormet pimpsassa lantio nytkähdellen orgasmin jäljiltä Taija huohotti: " No, olikos tää parempi show?" En ehtinyt vastata ennen kuin suuri turbodiesel jyrähti käyntiin Taijan selän takana. Pakettiautossa oli ollut joku koko ajan! Taija kiljaisi ja pinkaisi juoksuun parkkipaikan poikki rinnat ja peppu keinuen. Pakettiauto nosti kierroksia ja kurvasi ulosmenotielle. Vedin farkkujen vetoketjun kiinni, otin Taijan vaatteet kainalooni ja lähdin alastoman tyttöystäväni perään. Vilkaisin vielä olkani yli ja näin miehen käden heilauttavan kuin kiitokseksi auton avoimesta ikkunasta. Vein vaatemytyn parkkipaikan laidalla nakuna kyyristelevälle Taijalle, jota tilanne onneksi jo nauratti. Toivottavasti pakettiauton kuljettaja oli nauttinut tyttöystäväni esityksestä yhtä paljon kuin minä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute