Herkku-puhelin
Nakun tylsä päivä
Veza

Naku Ankka, melan mestari oli palaamassa kotiin 12 tunnin työpäivän jälkeen Rankka Ankan rahasäiliöstä kolikoita kiillottamasta. Nakulla oli pallit täynnä työpäivän jälkeen , siitäkin huolimatta että oli kerran ehtinyt tumputtaa kitupiikin valvovan katseen alta. Naku päätti että nyt on saatava pussit tyhjennettyä ja pian sittenkin.

Kulman takana Naku huomasi hyväonnisen peräsmies serkkunsa Hannu Hintin noukkimassa maasta jonkun pudottamaa seteleitä pullollaan olevaa lompakkoa. Hannu huomasi että lompakossa oli myös kortsuja. Hannu avasi pikaisesti yhden pakkauksen ja tälläsi kortongin piliinsä ja rupesi hakkaamaan hanskaan selvästikin nauttien. Samassa Hannu huomasi Nakun katselevan nokka auki runkkausta. Hannu, homo kun on, pyysi kiimaisena Nakuakin mukaansa tyydytykseen. Mutta tunnetusti Naku on homovastainen eikä voi sietää moista veristä loukkausta. Nakulla on aina mukanaan Magnum 44:nen kyrpäkoplan varalta, ja tempaisi sen esiin huutaen:

- Vitun homo, nyt sä kuolet! Mitä sulla on sanottavana?

- M-minä t-tuota noin..., vastasi Hannu, kun Nakun Magnum jo laukesi!

Lähietäisyydeltä ammuttu laukaus päähän oli tehokas. Hannu lensi kaaressa kymmenen metriä , kunnes törmäsi ohikiitävään pikkuautoon, josta sai kimmokkeen rekan alle. Hannun koko ruumis oli aivan paskana. Naku sai mahtavan fiiliksen ja mieliala kohosi kummasti, tylsä päivä oli melkein jo pelastettu, mutta lisää oli tiedossa. Naku meni tutkimaan serkkunsa ruumista tarkemmin ja näki että Hannun pää oli muuten kunnossa , mutta siinä oli ammottava luodin reikä. Reikä REIKÄ! Paloi hurmeisen Nakun mielessä. Nakun mulkku nousi stondikseen ja hän työnsi sen Hannun pään sisään. Naku painoi ja painoi uudelleensyntymisen riemusta. Hannun aivot tuntuivat niin hyviltä Nakun isoa Kullia vasten. Hetken päästä Naku tunsi palleissaan miellyttävää kiristystä. Hän sousi vielä vähän aikaa Hannun päässä kunnes Nakulta tuli iso satsi. Spermat lensivät sellaisella vauhdilla pään sisään, että loppukin pää suorastaan räjähti! Naku veti lauenneen verisen kalunsa pois housuun.

- Nyt sain sen verran tyydytystä että pääsen kotiin asti, tuumaili Naku.

Nakun avatessa oven ja vilkaistessa olohuoneeseen häntä odotti melkoinen yllätys. Eikös siellä ollutkin Hössö Homo, Kolle Kullinkaulus ja Konstaapeli Kusi ja Ines. Hössö makasi selällään olohuoneen matolla ja hänen kyrpänsä oli Ineksen perseessä. Kolle taasen oli Ineksen päällä ja hän paukutti kullillaan Inestä tiukkaan vittuun. Kusi seisoi Ineksen edessä ja hänen jormansa oli Ineksen suussa. Ines imi ja nuoli Kusen kullia samalla sitä runkaten. Hössö hieroi Ineksen rintoja siinä maatessaan ja paukutti Inestä kiihtyvällä tahdilla anaaliin. Kiimainen Naku ei toki tohtinut häiritä sessiota, joten hän siirtyi sivummalle runkkaamaan hurjasti. Ines huohotti jo raskaasti ja läheni vaginaorgasmiaan. Kiimaisen hetken kuluttua Nakun Käsi oli käynyt kuin ompelukone ja niin hän laukesi ensimmäisenä. Nakun spekut lensivät kaaressa Ineksen kohoilevien rintojen päälle.

- Yök!, huusi Hössö, sillä hän oli siirtynyt nussimaan Ineksen isoja tissejä ja Nakun Spermaa lensi hänen kulliinsakin, mutta Ines toki nieli ne mielihyvin.

Samassa hetkessä muulla köörillä rupesi tekemään tiukkaa, että lasti pysyisi sisässä, mutta väistämätön tuli eteen, eli kaikki spermasingot laukesivat Inekseen yhtäaikaa. Ines nielaisi Kusen mulkun kokonaan suuhunsa pojan lauetessa. Kusi lennätti lastinsa syvälle Ineksen kurkun uumeniin ja tyttö meinasi tukehtua. Spermaa valui huulille ja rinnoille. Samalla Kolle työnsi viimeisiä hurjia vetojaan Ineksen kosteaan tiukkaan vittuun. Hän yritti pidätellä, mutta laukesi sitten syvälle Ineksen pilluun. Kolle ei ollut lauennut aikoihin, joten mälliä riitti. Ineksen tiukka pillu täyttyi ääriään myöten spermasta ja sitä valui joka paikkaan. Hössö taasen kuorrutti Ineksen kauttaaltaan siemenneste suihkeellaan. Akti oli ohi. Kaikki lysähtivät paikoilleen täysin tyydyttyneinä. Naku vielä vähän lypsi munaansa Ineksen päälle että kaikki spermat varmasti tulisivat pitkästä kullista pois. Koko olohuone ja Ines olivat aivan täynnä Nakun ja äijien eritteitä. Koko sakki meni suihkuun. Sällit pesivät toisiensa mulkut ja Ines nuoli Nakun kyrvän puhtaaksi Nakun putsatessa Ineksen pillun.

Ei kauaakaan tästä, kun Nakun Penis alkoi taas sykkiä hänen katsellessaan Inestä, joka taas näpläsi klitoriksensa parissa. Nakua alkoi todenteolla himottaa. Tällä kertaa hän halusi (jos mahdollista) vieläkin rankempaa seksiä. Naku kävi ylikierroksilla. Hän sitoi Ineksen väkivaltaisesti sänkyyn kiinni köydellä. Ines pelästyi ja alkoi kirkua. Naku hermostui ja työnsi kovan kullinsa Ineksen suuhun ja alkoi vedellä sitä sisään ja ulos. Nakun lantio liikkui rytmikkäästi läiskien vasten Ineksen kasvoja ja Ines alkoi menettää tajuntansa. Niin kävi lopullisesti kun Naku päätti laukaista lastinsa Ineksen suuhun. Hurja spermanpaine heilautti Ineksen päätä rajusti taaksepäin ja se osui seinään. Ines pökertyi. Naku ei saanut vieläkään itseään tyydytetyksi , vaan survaisi kosketusaran kyrpänsä Ineksen spermanliukkaaseen vittuun kerta työnnöllä. Naku jyysti elämänsä kyytiä tajuttomana heilahtelevaa Inestä. Nakun mulkku upposi aivan pillun pohjiin saakka sitä venyttäen. Naku tunsi päänsä räjähtävän kiimasta. Pian hän oli aikeissa taas kerran ejakuloida. Ineksen vitusta alkoi vuotaa verta Nakun kiihkeän höyläämisen johdosta. Naku päätti vetäistä molonsa pois kolosta. Hän ryhtyi naimaan Ineksen täyteläisiä rintoja. Naku puristi Ineksen tissit kullinsa ympärille ja ryhtyi vetoliikkeisiin. Pian Naku ei enää millään voinut pidätellä tulemistaan. Hän heitti äkkiä Ineksen mahalleen ja survaisi munansa tiukkaakin tiukempaan persereikään. Hän työnsi sen aivan pohjiin asti. Sitten hurja siemensyösy alkoi. Nakulla oli aivan ilmiömäinen kyky tuottaa spermaa ja taas oli sitten pussit täynnä. Ineksen koko paskareikä täyttyi Nakun mällätessä kiivaasti karjuen. Spermaa lensi pitkälle ohutsuoleen asti puhumattakaan paksusuolesta. Perseestä valuvat mällit Naku sotki kädellään Ineksen kasvoille.

Täydellisen tyydytyksen saatuaan Naku heitti Ineksen ulos. Naku meni onnellisena vähän lepäämään tahmaiseen sänkyynsä, ja keräämään voimia seuraavaa päivää varten, josta kenties tulisi vähän kiinnostavampi päivä kuin tämä niin kovin arkinen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute