Herkku-puhelin
Mökillä 2
Punaposki

Ihan niin kun oltiin sovittu, hän tuli hakemaan minua torin laidalta. Hän, vaalea mies jonka olin tavannut ravintolassa kuukausi sitten. Oltiin mailailtu ja nyt tapasimme taas. Mies ajoi meidät vuokraamalleen mökille maalle. Perille päästiin kaikessa hiljaisuudessa mutta värinöiden kulkiessa sisällä. Käytiin sisään pieneen mutta viihtyisään tupaan. Oli puhetta kahvin keitosta mutta se taisi jäädä, kun muistin että mies oli luvannut minulle hieronnan.

Istuin lattialle sohvan eteen ja mies istui taakseni. Avasin muutaman napin sinisestä mekostani että sain hartiat paljaaksi ja mies pääsi käsiksi tiukkoihin lihaksiini. Kädet niskassani tuntuivat todella hyville, varmoja otteita, hyväilyjä.. Kädet rupesivat harhailemaan alemmas ja alemmas.. Annoin silmien olla kiinni ja nautin. Huomasin availevani loputkin napit mekostani ja nousin seisomaan alusvaatteisillani miehen eteen. Hän oli hetki sitten heittänyt takkinsa tuolin selkänojalle, minulle jäi siis riisuttavaksi paita ja housut.. Yksi kerrallaan sormeilin napit auki miehen pitäessä minua käsistä kiinni, hyväilin hänen rintaa, miehen koko ajan katsoessa kasvojani. Pieni puna oli jo noussut poskilleni, kun ajatukset karkasivat siihen mitä kohta saisin. Annoin paidan pudota lattialle ja kävin saman tien housujen kimppuun. Vyö auki ja sinne housut menivät paidan kaveriksi. Mies nosti minun syliinsä ja kantoi mökin ainoaa kammariin, jonne oli pedattu valmiiksi satiinilakanat. Viininpunaisissa alusvaatteissani jäin polvilleni sängyn päälle, kun mies tuli minun luo. Nostin käteni hänen kaulaansa ja maistoin tuota houkuttelevaa suuta, ensin huulia pienesti ja kevyesti, sitten jo vähä rohkeammin kielellä koettaen. Silloin lävitseni kulki väristys, joka sai minut kostumaan kerralla ja sytytti himon roihuun. Mies hamusi rintojani, jotka olivat vielä liivien peitossa vaan ei kauan. Näppärällä liikkeellä hakaset aukesivat ja mies sai käsiinsä kaksi täyteläistä kaunista rintaa. Hän nuoli nännejä ja painoi päätään rintojen väliin. Suutelin miestä rintaa, vatsaan, hänen bokserinsa jo kohoili ihailtavasti.

Mies oli jo selällään lakanoilla ja halusin häneltä loputkin vaatekappaleet pois. Bokserit sai kyytiä ja minä pääsin hänen miehuutensa kimppuun. Tartuin kullin varresta kiinni ja rupesin nuolemaan, ja imemään ja runkkaamaan. Mies ei voinut enää olla hiljaa vaan huohotti ja läähätti, oli kiihottavaa nähdä miten mies nautti. Pitkään en saanut olla nautinnon antajana vaan mies halusi tulla maistelemaan minun naisenpaikkaani. Tuin tyynyjä selän taakse, strippasin housut pois ja levitin jalkani miehelle. Hän suuteli ensin reisiäni ja hivuttautui pikkuhiljaa kohti karvoitusta. Sain jo hoputtaa häntä, otin hiuksista kiinni ja painoin miehen pään jalkoväliini. Ja hän tiesi miten naiselle tehdään hyvää. Sellaista nuolemista ja lirputusta ei kovin kauaa kestä ja kun hän työnsi vielä sormensa sisääni niin laukesin huutaen ääneen välittömästi. Mutta paras oli vielä saamatta. Valmiina selälläni vaadin saada tuon miehen sisääni. Jalat jo levällään odotin. Mies nousi päälleni kaikessa rauhassa ja kiusoitellen. Tarrasin mieheen kuin hukkuva oljen korteen ja vaadin saada kullia. Mies vain hymyili ja lähestyi hitaasti minua. Tunsin jo kullin pään kostealla aukolla.. hän liikkui hitaasti levitellen kosteuttani koko alapäähän, sipaisi vielä kädellä, kuin varmistaakseen että olin valmis. Ja minä olin! Mutta mies nappasikin kääntää minut mahalleni ja alkoi hitaasti työntyä minuun takaapäin, sentti sentiltä täytyin tuota ihanaa miestä. Nostin lantiota häntä vastaan, mukailin liikkeitä. Minä malttamattomana huohotin, hengitys kiihtyi, sydän hakkasi korvissa. En nähnyt enää mitään, enkä kuullut muuta kuin ne kauniit sanat mitä mies minulle kuiskaili. Yhdessä rytmin aalloilla noustessa.. ei mitään kauniimpaa. Tunsin huipun pikkuhiljaa nousevan, mies huomasi sen ja kiihdytti tahtia saaden minut hulluuden partaalle. Huusin jo ääneen ja mies vaan nai minua. Työnsin vielä käteni mahan alle ja hieroin klittaa lisätäkseni nautintoa. Sain valtavan orgasmin yhdessä vaalean miehen kanssa. Miehen paino selässäni tasasimme hengityksiä. Nautin suunnattomasti tästä hetkestä kun kaksi kaikkensa antanutta makaa rentoina.

Mies pyörähti viereeni ja kaappasi kainaloonsa. Sain ehkä sata pientä pusua punaposkilleni. Hymyssä suin mietin jalkojeni kantokykyä, josko ne jo toimisi niin kävisi hakemassa juomista, suu oli kuivunut rakastellessa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute