Herkku-puhelin
Juhlista tultua
Kaitsu

Olen makuuhuoneessa ja odotan sua. Ollaan tultu ulkoa syömästä ja meillä on paremmat vaatteet päällä. Mulla suorat housut ja lyhythihainen kauluspaita. Kesäkuteet siis. Tuut huoneeseen hitaasti, härnäävästi astellen... Sulla on sun uudet juhlavaatteet päällä, ihana lyhyt hame ja punainen tiukka paita. Jaloissa seksikkäät avokkaat. Kävelet mun luo ja suutelet saman tien mua suulle, pitkään ja rakkaudella. Suudelmaan tulee sähköä, kun kielemme löytävät toisensa ja etsin peppusi kouriini. Himo kouraisee mua mahanpohjasta ja haluaisin repiä sulta vaatteet päältä samantien! Sun peppu on niin täydellisen himottava! Tunnen pyöreät ja pehmoiset pakarasi ohuen kankaan läpi enkä malta odottaa... Nostan hamettasi ja sujautan himosta tärisevät käteni paljaille pakaroillesi! Pienet stringisikin tuntuvat olevan liikaa ja haluaisin vetää ne saman tien nilkkoihin, mutta estät aikeeni päättäväisesti.

- "Ehei, rakkaani... ei ihan vielä...", kuiskaat korvaani ja suutelet kaulallani sykkivää suonta.

Näppärät sormesi napittavat paitani auki ja suutelet sen alta paljastuvaa lihaksikasta rintakehää. Imaiset toisen nännini suuhusi, näykit ja imet kiihottavasti samalla kun heität paitani lattialle. Upotan sormeni upeisiin hiuksiisi ja rukoilen sua jatkamaan. Sormesi ovat ehtineet jo vyölleni, pari taitavaa liikettä ja kiskaiset housuni alas paljastaen tiukkojen boxereiden verhoaman kivikovan kaluni. Polvistut eteeni ja nuuhkit etumustani, suukottelet kaluni vartta ohuen kankaan läpi ja puristelet pakaroitani omistajan ottein. Yniset ja huokailet tyytyväisyydestä ja silminnähden nautit tukalasta olostani! Hyväilet kiveksiäni kuin puolivahingossa ja nouset hitaasti ylös suudellen paljasta ihoani. Näykkäiset korvaani hellästi ja kuiskaat himosta käheällä äänellä:

- "Sulla on UPEA kyrpä, rakas...", samalla tunnen miten kätesi livahtavat boxereihini ja otat paksusta patukastani tiukan otteen pienillä käsilläsi!

Toinen kätesi hakeutuu raskaille kiveksilleni, toisella aloitat juovuttavan ihanan liikkeen. Kätesi liukuu kullini vartta hitaasti ylös ja alas, näykit ja livot kaulaani, kuiskaillen kiihottavia sanoja. Enkä kestä enempää! Työnnän käteni rajusti paitasi alle ja etsin rintasi karheisiin kouriini. Löydän jäykistyneet nännisi ja poimin toisen niistä sormieni väliin ja pyörittelen sitä otteessani hellästi. Voihkaiset kuuluvasti ja tiedän sinun olevan jo viimeistään nyt litimärkä. Riisun paitasi ja avaan rintaliivisi tärisevin käsin. Imaisen toisen nännisi saman tien suuhuni ja livon sitä juuri sillä tavalla, jonka tiedän saavan sinut orgasmin partaalle! Työnnän käteni hameesi alle ja painelen häpyäsi stringien päältä hellästi. Tunnen kuuman kosteutesi ja malttamattomana kiskaisen pikkuhoususi nilkkoihin! Poimin toisen nännisi suuhuni ja vien käteni uudestaan raollesi. Sormeni löytävät paljaaksi ajellut posliinihuulet ja pienen pörröisen kolmion. Olet litimärkä ja liukas ja klitoriksesi on paisunut nautinnosta. Pillusi on täydellinen ja sanon sen ääneen! Naurahdat, levität jalkojasi hieman ja kysyt:

- "Etkö haluaisi koittaa, miten tiukka se on..?"

En kaipaa toista kehotusta, vaan vien pari sormeani pillullesi ja upotan ne hitaasti ja nautinnollisesti sisällesi! Voi Luoja, miten tiukka oletkaan, rakkaani! Etsin sisältäsi sen herkimmän sopukan ja pyörittelen sitä sormenpäillä. Alat täristä ja vaikeroida otteessani ja puret lihaksikasta olkapäätäni hellästi. Pelkään polviesi pettävän ja otan sormeni sisältäsi. Puret alahuultasi ja puristat kaluani tiukasti… tiedän että haluat lisää! Käännän sut ympäri ja riisun hameesi. Lopultakin olet edessäni alasti, ihailen uskomattoman kaunista vartaloasi ja saan vaivoin tukahdutettua haluni ottaa sut siinä heti takaapäin. Nojaudut vaatekaapin viileää ovea vasten ja tarjoat peppusi minulle. Polvistun taaksesi ja tartun siihen himokkaasti. Kynteni jättävät jälkensä pakaroihisi. Suutelen ja näykin upeaa peppuasi, kourin, puristelen ja silitän sitä... ja himoni kasvaa entisestään! Läimäytän pakaroitasi hellästi ja nousen taaksesi. Annan boxereitteni pudota lattialle ja painaudun sua vasten alastomana. Poimin rintasi käsiini ja painan sykkivän miehuuteni peppuasi vasten, hieron sillä pakaroitasi ja kaluni varsi hankaa märkää rakoasi ihanasti! Ohjaan paineikkaan penikseni vaollesi ja levitän kosteuttasi kaluni silkinpehmeällä päällä.

Aion työntyä sisällesi, mutta käännähdätkin ympäri ja työnnät mut rajusti sängyn reunalle istumaan! Polvistut jalkojeni väliin ja ahmaiset kullini saman tien suuhusi! Murahdan nautinnosta ja ihailen näkyä: oma kuvankaunis naiseni ottaa ihanasti suihin! Imet kaluani kiihkeästi, nuolet sen vartta ja hierot kiveksiäni samalla. Katsahdan makuuhuoneen peiliin ja näen sut takaapäin, ihana peppusi kohoilee tahattomasti imemisen tahtiin ja näky voimistaa nautinnon samantien kymmenkertaiseksi! Huomaat että meinaan laueta ja lopetat hyväilysi ajoissa. Katsot silmiini ja näen niistä palavan rakkauden ja puhtaan himon! Painat mut makuulle ja nouset päälleni malttamattomana. Hyväilen rintojasi ja samalla tartut kyrpääni päättäväisesti. Ohjaat kullini raollesi ja hitaasti alat upottamaan sitä sisällesi. Suuri kaluni painuu sentti sentiltä tiukkaan pilluusi voihkaisusi saattelemana! Olet niin upea näky päälläni! Annan katseeni levätä kasvoillasi, rinnoillasi ja pimpsallasi, joka urheasti ottaa kuin ottaakin koko kaluni sisäänsä! Annat pillusi mukautua tuhtiin täytteeseen ja sitten aloitat ihanan ratsastuksen... Hitaasta keinunnasta siirrymme asteittain reippaaseen naintiin ja löydämme sen ihanimman rytmin! Voihkit, huudahtelet ja vaikerrat estottomasti! Kyntesi piirtävät punaisia juovia rintakehääni ja suljet silmäsi keskittyen nauttimaan jokaisella solullasi! Tunnen, etten kestä enää kauan ja haluan viedä sinut mukanani huipulle. Kurkotan poimimaan nännisi suuhuni, otan pakaroistasi kiinni ja painan lantiosi tiukasti itseäni vasten. Ja saman tien tunnen, miten pillusi alkaa supistella rytmikkäästi kaluni ympärillä ja täriset päälläni! Kiihkeä vaikerrus purkautuu huuliltasi orgasmin tullessa ja laukean itse sisällesi vain hetken myöhemmin! Orgasmini on raju ja kaikki lihakseni jännittyvät kun nautinto on viedä tajun mennessään! Vaikerruksesi vaimenee kuiskauksiksi ja painaudut mua vasten. Hengityksesi tasaantuu pikku hiljaa ja sopertelet nimeäni, silitän hiuksiasi hellästi ja suutelen otsaasi. Tämän lähemmäs rakastaan ei voi päästä, hetki on täydellinen ja se tuntuu kestävän ikuisesti... Ja samalla muistan, että samaa nautintoa on luvassa vielä huomennakin...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute