Herkku-puhelin
Sängyssä
Kaitsu

Makaat leveällä sängyllä selälläsi... huoneessa on kesäisen kuuma, mutta viileät lakanat tuntuvat hyvältä ihoasi vasten. Sulla on päällä ainoastaan pienet stringit, makaat silmät suljettuina ja odotat mua. Tuun sun viereen, istun sängylle ja suutelen sun huulia varovasti. Käsken sun pitää silmät kiinni, vasta mun luvalla saat ne aukaista. Varmuuden vuoksi sitaisen kuitenkin näppärin sormin mustan silkkiliinan sun silmille! Jännitys kutittaa sua mahanpohjassa ja saa kuumat väreet liikkeelle lantiossasi... Kohta tunnet jotain viileää huulillasi... käsken sun maistaa... Aaah, tuoreita mansikoita suoraan jääkaapista, lisänä pieni nokare kermavaahtoa! Annan sun haukata pieniä palasia kerrallaan, ja jokaisen suupalan palkitsen kevyellä suudelmalla huulillesi. Noin, nyt ei enempää tätä herkkua.

Tunnet lämpimät ja karheat käteni ihollasi, sivelen olkapäitäsi kevyesti, hieron sormenpäilläni varovasti niskaasi, sipaisen korvanlehteä ja painan huuleni hellästi kaulallesi..Tunnen kiihtyvän pulssisi ja kiihotan sua kielelläni. Sitten sallin käsieni jatkaa matkaansa alemmas. Ihan kevyesti silitän kiihotuksesta kovettuneita nännejäsi, painelen ja puristelen pehmoisia rintojasi hellästi. Vien kasvoni ihan lähelle tisujasi. Tunnet kuuman hengitykseni nupuillasi, ja niistä tulee kivikovat… Mutta en maista vielä! Vetäydyn kauemmas, silittelen jalkateriäsi, pohkeitasi ja reisiäsi. Suutelen varpaitasi ja imaisenpa niistä pari hetkeksi suuhunikin! Samalla annan kämmeneni painautua hetkeksi mirrisi päälle ja tunnen kuuman kosteutesi. Värähdät ja voihkaiset odotuksesta! Sitten polvistun viereesi ja kumarrun rintojesi yläpuolelle. Pyydät mua koskettamaan, ja kyllä rakkaani, koskenhan toki… mutta yllätyt täydellisesti siitä, miten sen teen. Hätkähdät kun jääpala koskettaa varovasti toisen rintasi pehmoista kaarta. Annan jään sulaa kämmenelläni ja pudotan muutaman viileän pisaran nännillesi... Ja sitten palkitsen sut imaisemalla kovan nipukkasi suuhuni! Imen hellästi ja annan kieleni leikitellä vadelmaisella nännilläsi... näykin ihan varovasti ja saan sut jo kiemurtelemaan. Jalkasi tärisevät ja avaat tiedostamatta reisiäsi ja painat ne taas yhteen. Hymyilen tyytyväisenä, tiedän että olet kohta valmis! Toinen rintasi saa tehdä tuttavuutta viileän mansikan kanssa! Kostutan nännisi mansikan tuoksuvalla mehulla ja ahmaisen rintasi suuhuni. Nuolen molempia rintojasi ja vasta nyt ymmärrät... Sun on lupa vaan NAUTTIA! Voihkit estotta… kuiskailet rakkauden sanoja, ja vastaan niihin suutelemalla rintojasi, kaulaasi ja huuliasi kiihkeästi, mutta härnäten. Yrität hamuta miehuuttani käsiisi, mutta painan kätesi hellästi sängylle. Nyt sun on keskityttävä vain ja ainoastaan nauttimaan.

Käännän sut kyljelleen, lusikka-asentoon ja suutelen niskaasi. Annan käteni hakeutua pakaroillesi ja puristelen upeaa peppuasi hellästi, mutta määrätietoisesti. Hymyilen, kun annan sormeni sipaista vakoasi varovasti pikkuhousujen päältä. Olet jo litimärkä ja valmis! Painan sut mahallesi ja kohotan peppuasi hieman... Tunnet, miten jääpala liukuu selkääsi pitkin kohti pakaroita, ja lämpöiset huuleni seuraavat perässä. Tarjoat peppuasi minulle ja annankin sille kaiken huomioni. Näykin pakaroitasi, suutelen, livon ja puristelen hellästi! Välillä painan varovasti häpyäsi, pyöräytänpä kovettunutta klitoristasikin sormenpäälläni... Ja samalla piirtelen pakaroillesi kuvioita jääpalalla. Vaikerrat nautinnosta ja pyydät jo lisää. Painan rintakehäni selkääsi vasten ja muistutan, että silmät täytyy pysyä kiinni. Avaan silmiesi siteen, otan toisen rintasi kouraani, puristan omistajan ottein ja käännän sut taas selällesi. Samassa tartun sun pikkuhousuihin ja vedän ne yhdellä liikkeellä sun jalasta. Värähdät, kun pillusi paljastuu... kuuma ilma hyväilee puoliposliinia häpyäsi ja himo sykkii lantiossasi. Nousen päällesi ja tunnet alastoman vartaloni omaasi vasten. Kivikova, jyhkeä kaluni painautuu reisiäsi vasten ja avaat sylisi minulle. Poimin molemmat rintasi kouriini ja alan hyväilemään niitä innokkaasti... imen, nuolen, livon kieleni kärjellä ja näykin hellästi! Maustan nännejäsi välillä mansikalla ja nautiskellen keskityn tuottamaan sulle mielihyvää. Hierot häpyäsi vatsalihaksiani vasten ja vaikerrat! Et kuulemma kestä enempää...

Siirryn viereesi, keskityn toiseen rintaasi ja vien sormeni mirrillesi. Murahdan nautinnosta kun livautan sormeni paljaaseen, litimärkään rakoosi! Huokaat syvään ja vartalosi jännittyy, kun poimin klitoriksesi kahden sormeni väliin ja aloitan pyörryttävän ihanan hyväilyn. Kyntesi jättävät merkkinsä selkääni, kun löydän sen ihanimman rytmin. Alat nousemaan nautinnon portaita vastustamattomasti ja kiihtyvällä vauhdilla menetät kontrollin. Jalkasi tärisevät, voihkit, parahtelet ja vaikerrat… ja jatkan rintojesi maistelua ja rakosi hyväilyä väsymättä. Kunnes tunnen että kohta laukeat... Siirryn nopeasti jalkojesi väliin, tartun reisiisi päättäväisesti ja sitten… annan sun luvan avata silmäsi. Katsot mua silmiin... ja samalla hetkellä upotan kieleni vakoosi! Livon herkimpääsi kieleni kärjellä ja levitän rakoasi aavistuksen parilla sormella... Ja sitten imaisen nuppusi suuhuni... imen rytmikkäästi ja voihkeesi muuttuu yhtämittaiseksi nautinnon vaikerrukseksi! Katsot mua, näet miten tiukka peppuni kohoilee lantioni liikkuessa tahattomasti nautinnosta. Selkälihakseni kiiltelevät hikipisaroista hämärässä ja… sitten Se tulee! Tajunnan vievä orgasmi ravistelee vartaloasi, lähtee lantiosta ja leviää kaikkialle. Nytkähtelet otteessani, jännityt kaarelle ja laukeat... ja laukeat... ja laukeat! Huippujen sarja yllättää sut täysin ja kun lopulta nautinto muuttuu vaimeammiksi aalloiksi, huomaat että olen noussut viereesi ja painan sut turvalliseen syliini, painan lantiosi omaani vasten, puristan pakaroitasi ja suutelen hikipisaroita otsaltasi ja rinnoiltasi. Kun hengityksesi on laantunut, käännän sut nelinkontin ja tulen taaksesi. Nyt on minun vuoroni! Tunnet kivikovan penikseni pakaroillasi ja huomaat kiihottuvasi uudestaan! Härnään häpyhuuliasi kaluni silkinpehmeällä päällä ja kohta anelet mua sisääsi! Olet orgasmin jäljiltä turvonnut ja liukas ja otankin sut yhdellä rajulla työnnöllä! Parahdat nautinnosta kaluni löytäessä herkimmän kohdan sisälläsi! Nain sua päättäväisesti, nautin upeasta pepustasi ja kiihdytän rytmiä. Huoneen täyttävät himomme äänet, rakosi ottaa työntöni litisten vastaan ja raskaat kivekseni läiskivät pakaroitasi! Yhtäkkiä alat täristä toisen orgasmin kourissa ja tiukka pillusi puristelee kaluni vartta... Laukean murahdellen sisällesi ja nautinnon salamat lävistävät kehoni! Voipuneena painaudun päällesi ja kuiskaan, miten upea nainen oletkaan!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute