Herkku-puhelin
Seksiklubin tarinoita
Make

Jatkan tarinoitani seksiklubiajoiltani, niistä tuntuu ainakin joillekin olevan iloa.

Noita aikoja muistellessani tuli mieleen Renate. Renatea muistelen lämmöllä, hän on ehkä se kaikkein selkein tapaus, jonka kohdalla tunsin tehneeni itse asiassa hyvin tarpeellista työtä.

Renate oli yli viidenkymmenen ja hyvin arka, kun hän tuli ensi kertaa klubille. Jostain syystä arat asiakkaat saivat minut aina innostumaan, koin haasteena saada heidät rentoutumaan. Mutta Renate oli poikkeuksellisen lukossa. Hän istui pöydässä ahdistuneen näköisenä ja tuskin uskalsi katsella meitä salskeita paidattomia "seuralaispoikia." Menin tietysti jututtamaan naista, ja hän vastaili minulle tuskin kuuluvalla, piipittävällä äänellä yksisanaisesti, eikä uskaltanut katsoa minua silmiin, vaan tuijotti pöytälevyä puhuessaankin.

Vein Renaten tanssimaan ja vedin hänet paljasta rintaani vasten, mutta tunsin, miten jännittynyt nainen oli, enkä saanut häntä rentoutumaan. Koin itse asiassa melkoisesti epäonnistuneeni, kun Renate lähti klubilta jo alkuillasta, eikä taatusti ollut nauttinut olostaan. Ajattelin, että siinä oli yksi menetetty asiakas. Mutta siinä erehdyin, sillä Renate tuli klubille muutaman päivän kuluttua uudelleen.

Toisella kertaa hän oli saanut jo lisää rohkeutta, hän halusi ehdottomasti minun pöytääni. Juttelu oli edelleen kankeaa, mutta tanssimista hän ei enää jännittänyt yhtä paljon. Tajusin, että tämän naisen kanssa piti edetä hitaasti. Sinä iltana pääsimme sentään suudelmaan asti, vaikka se saikin Renaten jotenkin jäykistymään.

Mutta Renate tuli takaisin, ja seuraavalla kerralla hän teki jo itse aloitteen suutelemiseen. Sillä lailla se asiakassuhde eteni. Se mihin asti oltiin edellisellä kerralla päästy, onnistui seuraavalla kerralla paremmin, mutta uusi askel tuotti Renatelle aina ahdistusta.

Muutaman kuukauden jälkeen päästiin niin pitkälle, että Renate halusi varata minulta "ykstyisseuraa". Ajattelin etukäteen vähän huolissani, miten homma sujuisi, sillä tajusin, että askel oli Renatelle iso. Takahuoneen kopperossa otin Renaten hellästi syliini ja hyväilin varovaisesti hänen lattarintojaan ja yritin alkaa riisua hänen puseroaan, mutta Renate teki täydellisen stopin. Hän sanoi, että hän oli ruma, eikä halunnut, että näkisin häntä alastomana. Minä koetin vakuuttaa, ettei hän ruma ollut (vaikka suoraan sanoen hän oli), mutta Renate vain pyöritti päätään.

Kopin valaistuksen sai lähes pimeäksi, mutta siitä huolimatta Renate ei edelleenkään halunnut riisuuntua silmieni edessä. Suutelimme ja yritin hyväillä Renatea hellästi vaatteiden läpi, mutta hän jotenkin kavahti sitäkin. Hän halusi minun vain makaavan selälläni sängyllä ja hän alkoi itse varovasti hyväillä paljasta ylävartaloani ja kähmimään haarojani, mikä oli ennen kuulumattoman rohkeaa Renatelta. Hän tunnusti punastuen, että oli unelmoinut minusta edellisen tapaamisen jälkeen. Hän sanoi minua nuoreksi ja kauniiksi, ja toisteli taas, kuinka ruma hän itse oli.

Renate alkoi selvästi kiihottua, mutta aina kun yritin auttaa häntä, hän vaati minua vain makaamaan paikallaan. Hän hieroi itseään minua vasten, hyväili vatsaani ja haarojani ja reisiäni, mutta ei edes yrittänyt riisua minua. Hän alkoi huohottaa varsin raskaasti, ja tajusin, että hän oli työntänyt kätensä omiin housuihinsa ja tyydytti itseään samalla kun hieroi poskeaan housujeni etumusta vasten. Ja sillä lailla hän tyydytti itsensä sillä ensimmäisellä kertaa - vaatteet tiukasti päällä molemmilla!

Sen jälkeen meni tavallista pitempään, ennen kuin Renate tuli klubille takaisin. Hän vaikutti erittäin hermostuneelta, ja joi tavallista reippaammin, ja oli jotenkin levottoman oloinen, kun hän jutteli kanssani. Uskalsi jo sentään katsoa minua.

Hän varasi taas "yksityisseuraa" ja alkoi katkonaisesti selitellä edellisen kerran tapahtumia, joita hän tuntui jotenkin häpeävän. Hän vannotti minua, etten puhuisi kenellekään, mitä hän itsestään kertoi, ja sitten hän jysäytti varsinaisen jymypaukun. Hän kertoi, ettei koskaan ollut ollut kenenkään kanssa.

Renate oli ehkä 55v, ruma, lattarintainen, nälkäkurjen näköinen mitätön pieni nainen - ja yhä koskematon. Eipä ihme, että hän oli niin arka ja ahdistunut. Kyllä siinä kohtaa meinasi mennä pupu pöksyyn minultakin, mutta samalla päätin, että yrittäisin tehdä naisen ensimmäisestä kerrasta niin hyvän kuin vain ikinä pystyin.

Sinä olet niin nuori, sinä olet niin kaunis, minä olen vanha ja ruma, älä katso minua, pidä silmät kiinni, noita lauseita Renate toisteli koko ajan kopin hämärässä valaistuksessa. Minä otin Renaten syliin ja suutelin häntä niin intohimoisesti kuin vain osasin. Hän tuntui pitävän siitä. Hellittelin häntä, käänsin hänet päälleni, mistä hän myös tuntui pitävän. Rohkaisin häntä riisumaan minut ja arasti hän katseli housujen kätköistä paljastunutta seisovaa kaluani, mutta vaikka hän oli kähminyt sitä housujen läpi, hän ei nyt uskaltanut käydä siihen käsiksi.

Minä käänsin Renaten alleni ja aloin riisua häntä, luvaten pitää silmäni kiinni. Hän tuntui taas jännittyvän, joten keskeytin touhuni vähän väliä suudellakseni häntä ja hyväilin ja suukottelin myös hänen rintojaan ja vatsaansa. Huomasin, että Renaten vastustelu alkoi laantua, ja yritin olla mahdollisimman hellä ja turvallinen, kun varovasti lähestyin käsin ja suin hänen pilluaan, jota kukaan mies ei ollut koskaan koskenut.

Oli kuin jokin viimein lukko Renatessa olisi murtunut, ja yhtäkkiä hän antautui nauttimaan hyväilyistäni. Olin oppinut taitavaksi kielenkäyttäjäksi, ja lopulta en ehtinyt kiusoitella hänen klitoristaan kauaakaan, kun hän jo ilmiselvästi sai orgasmin. Jatkoin puuhaani, kunnes orgasmi tuntui laantuvan. Olin onnistunut säilyttää seisokkini, ja ajattelin, että Renate varmaan halusi kokea myös miehen elimen sisällään. Kävin hänen päälleen ja varovasti aloin tunkeutua häneen.

Renate oli juuri saamastaan orgasmista vielä rentona, joten hän ei pahemmin jännittänyt tapahtumaa. Kaikki sujui ilman ongelmia. Olimme viettäneet kopissa jo normaalia pitemmän ajan, ja toivoin sydämeni pohjasta, ettei kukaan huomaisi asiaa, ja tulisi koputtelemaan kopin ovelle. Sillä nyt kun Renate vihdoin oli saanut miestä sisälleen, niin minä olin valmistautunut antamaan hänelle niin pitkän kyydin, kun hän vain ikinä halusi.

Aloin varovasti nytkyttämään hänen sisällään. Renate näytti hetken aikaa hieman pelokkaalta, mutta kuiskuttelin hänen korvaansa rauhoittavia sanoja, ja kohta huomasin, että hän alkoi taas rentoutua. Jatkoin jyystämistä hänen sisällään, mutta ponnisteluistani huolimatta en saanut häntä kiihottumaan uudestaan orgasmiin asti. Lopulta minun täytyi luovuttaa. Tästä osittaisesta epäonnistumisesta huolimatta Renate oli erittäin kiitollinen minulle, ja kyseli, saisiko tulla taas klubille ja varata minulta "yksityisseuraa" uudestaan. Minä tietenkin sanoin, että jopa toivoin sitä.

Renate kävikin vielä monta kertaa klubilla ja vietimme hämärässä takahuoneessa useita kahdenkeskisiä hetkiä, joiden aikana Renate oppi olemaan rennompi ja nauttimaan nuoren miehen kalusta sisällään. Hän taisi vähän ihastuakin minuun, ja oli erittäin pahoillaan, kun lopetin työni siellä ja palasin Suomeen. Hän olisi halunnut pitää yhteyttä, mutta minä halusin katkaista kaikki siteet siihen klubiin. Siitä huolimatta muistelen Renatea joskus lämmöllä, vaikka rakastelu hänen kanssaan olikin minulle todella enemmän työtä kuin nautintoa. Mutta uskallan väittää, että se oli hyvin tehtyä työtä!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute