Herkku-puhelin
Junamatka
Tiia Maria

On myöhä... Odotan junani saapuvan ja se on jo nyt myöhässä.. Katselen levottomana ympärilleni, näen humaltuneita ihmisiä pyörimässä asemamme kulmilla... Vihdoin kuulen junan puksutukset ja nostan kassini maasta ja otan muutaman askeleen lähemmäs raiteita. Nousen pysähtyneeseen junaan ja suuntaan omaan makuuvaunupaikkaani. Odotan että konduktööri käy tarkastamassa lippuni.

Riisun itseäni hieman ja kömmin peiton alle nukkumaan.. Olen juuri saanut kuulla että parin pysäkin jälkeen samaan hyttiin tulisi kaksi muutakin matkustajaa ja harmittelin sitä mutta eihän sille mitään voisi... Otan käsilaukkuni viereeni ja nukahdan. Jossain vaiheessa herään siihen että kanssa matkustajani kolistelevat humalaisena hytissämme.. Mitä kummaa, mietin.. Nuohan ovat miesten ääniä ja he.. mitä? he tonkivat matkalaukkuani! Kimmahdan pystyyn ja huudan heille sokeana raivosta jolloin toinen miehistä tarttuu kiinni hiuksistani ja uhkaavalla äänellä käskee minun vaieta.. Ääni jumittuu kurkkuuni nähdessäni toisen miehen kädessä kimaltelevan puukon..

Yksinäinen kyynel vierähtää poskelleni ja se vain naurattaa miehiä. Tukastani kiinni pitänyt mies käskee minun istua alas ja jos olisin kiltti tyttö niin ei tulisi turhaa veren vuodatusta, nielaisen ja nyökkään. Mietin kuumeisesti kuinka voisin tilannetta helpottaa ja avaan suuni sanoakseni että minulla olisi rahaa jolla voisin maksaa jos miehet eivät tekisi minulle pahaa mutta samassa nyrkki kolahtaa suoraan poskeani vasten. iskun voimasta kaadun sängylle iskien pääni seinään ja näen kuinka miehet vihaisena katsovat minua ja sanovat etten tunnu olevan yhteistyöhaluinen. Kysyn mitä miehet sillä tarkoittavat ja samassa näen teräksen kasvojeni edessä ja mies jonka kädessä se on näyttää sille että hetkenä minä hyvänsä hän voisi viiltää sillä kasvojani.. En uskalla edes hengittää niin lähellä hän on. Suljen silmäni ja tunnen kuinka sydämeni hakkaa rinnassani niin kovaa että pelkäsin sen repeytyvän ulos minusta. Miehet nauravat minulle ja juttelevat keskenään kuinka voisivat leikellä minua, kuinka he tekisivät minusta kauniin veitsellään. En voinut estää kyyneleiden tuloa ja mielessäni kuvittelen kuinka aamulla junan saapuessa Helsinkiin siivoajien tullessa hyttimme puhdistamaan tätä odottaa kaamea näky. Nuori nainen paloiteltuna ja verta kaikkialla. Hätkähdän takas todellisuuteen kun kuulen miehen käskevän minun avata silmäni. Avaan ne varovasti ja mies hymyilee minulle ilkeästi. Hänellä on kädessään paljas elimensä ja hän asteli lähemmäs minua heilutellen sitä kädessään ja samalla puhuen kaiken maailman rivouksia, jotka saa minut etomaan. Hän komentaa minut ylös pedistä ja käskee tulla eteensä polvilleen työntäen samalla peniksensä kasvojeni eteen ja alkaen hieromaan sitä kasvoilleni.. Penis haisee virtsalle sekä hielle ja minua yököttää pelkkä ajatus että minun tulisi ottaa se suuhuni. Kuulen takaani toisen miehen murahtavan jotain että eikö huoralla sana kuulu, moloa suuhun ja sillä selvä.

Avaan suuni tuntiessani teräksen niskaani vasten ja otan lemuavan peniksen suuhuni alkaen imemään sitä niin hyvin kuin osasin.. Kuulen miehen hymisevän mielihyvästä ja jatkan itkien suihin ottoa tuntiessani toisen miehen laskevan unihousujani alaspäin ja näin paljastaen peppuni ja paljaaksi ajellun tussuni. Mies hieroo kädellään pakaroitani ja puristeli niitä hieman. En tiedä mitä minussa tapahtui mutta tunsin kuinka pilluni alkoi kostua tästä kokonaisuudesta. Kiihottuneena jatkan suihin ottoa kiivaampana ja työnnän hieman peppuani takana olevaa miestä vasten. Mies huomaa sen ja huvittuneena läpsäisee minua takamukselleni kutsuen minua vanhaksi tammaksi, kiimaiseksi huoraksi joka haluaa kyrpää saada ja nauraen lisää että sitähän minä tulen saamaan... Kuulen miehen avaavan ja laskevan omat housunsa nilkkoihinsa ja vetelevän esinahkaansa hieman kunnes tunsin kovan kalun pakaraani vasten.. Samalla toinen mies ottaa kiinni takaraivostani ja alkaa rajusti painaa penistään kohti kurkkuani minun alkaessa kakomaan hirvittävästi. Kuulen kuitenkin miehen sanovan ettei tämän herkkua minulle tule olla ja hän painaa kaluaan syvemmälle ja syvemmälle kurkkuuni samalla kun takapuolellani oleva mies painaa kaluaan märkänä olevaan tussuuni joka kiimaisena ottaa peniksen vastaan.

Alan huohottaa tuntiessani kuinka kalu uppoaa joka työnnöllä syvemmälle emättimeeni ja pallien painaessa kiinni häpyhuulilleni.. Molemmat miehet korahtelevat tyytyväisenä painaessaan kalujaan minuun ja tunnen itse itseni varsinaiseksi lutkaksi. Nautin suunnattomasti kyrvästä joka velloo pillussani ja jo pian alan tuntemaan kuinka pilluni alkaa supistella ja että laukeaisin kohta. Kiljun orgasmin saadessani ja samaan aikaan kurkkuani nussinut mies laukeaa myös. Häneltä ryöppyää spermaa valtava määrä suuhuni ja kasvoilleni ja minä nielen kaiken kuten oikea lutka tekeekin.

Nuolen spermaisen peniksen jonka jälkeen mies menee takilleen hakemaan uutta ryyppyä. Viimein tunnen kuinka pilluani naiva mies alkaa ampua spermaansa omien mehuni kastamaan pilluuni, viimeiset työnnöt ja mies vetää elimensä ulos minusta pyyhkien spermansa puserooni. Nousen seisomaan ja tunnen kuinka spermaa valuu pitkin reisiäni, sanomatta mitään vedän housut jalkaani ja istahdan sängylleni. Otan käsilaukkuni ja ojennan kaikki rahapussissa olevat rahani miehille ja kiitän heitä sanoen että rahaahan he olivat hakemaan tulleetkin. Uupuneena lysähdän makaamaan sängylleni ja kun herään kännykkäni herätykseen, miehet ovat jo poissa rahojeni kanssa. Katson käsilaukkuani joka on yhä vieressäni ja hymyilen..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute