Herkku-puhelin
Sovintoseksiä
vasara/hopeasiipi

Olimme olleet riidoissa vaimoni kanssa jo viikkoja ja se tarkoitti sitä että olimme olleet selibaatissa saman ajan. Kuljimme samalla autolla töihin eli automatkatkin olivat olleet tod hiljaisia.

Odotin vaimoani hänen työpaikkansa parkkiruudulla, ja lopulta näin kun enkelini astuin ulos työpaikkansa ovesta ja saapui kohti autoamme (taivas minä pidin hänestä ja olisin tehnyt kaikkeni hänen vuokseen). Sanoin hiljaisella äänellä hei ja jäin odottamaan saisinko siihen vastausta, hämmästyin iloisesti kun sain häneltä ihanan moin takaisin…taivas kuinka olin kaivannut hänen enkeli ääntänsä. Lähdimme liikkeelle ja vähän ajan kun olin ajanut… hämmästykseksi huomasin kun vaimoni alkoi laittaa kättänsä minun housuuni, ja kohta se olikin siellä… katsoimme liikennevaloissa hetken toisiamme silmiin, hän alkoi runkkaamaan minua ja tunsin hänen ihanan kätensä liikkeet.. Vaimoni lopetti kun tunsi että minulta tuli touhutippa ja sanoi ”jätämme tähän, kotona sitten lisää” laittaen samalla kätensä (jolla oli runkannut minua) joka sormen vuorollaan suuhunsa ja maistelevan minua.

Lopulta olimme kotona.

Salamana kaadoin hänet sänkyyn ja riisuin hänet sekä itseni, siirryin hänen ihanien rintojensa kimppuun, kiehnäsin, haistelin, lopulta otin toisen nännin suuhuni ja aloin imemään hänen nisäänsä samalla katsoessani häntä silmiin jotka kertoivat siitä että hän piti siitä mitä minä hänelle tein, hyväilin hänen rintojaan kauan, vaimoni tiesi että minä pidin hänen rinnoistaan hyvin paljon. Siirryin hänen pakaroihinsa. Nuolin varovasti hänen pakaroittensa väliä, en tiedä miksi mutta se tuntui niin kauniilta ja niin tuhmalta...ja niin kuin aina nainen maistui sieltäkin hyvältä.

Vaimoni otti kädellään kiinni airostani ja alkoi samalla runkkaamaan sitä. Hän pyysi että runkkaisin hänen edessään itseäni ja niin minä aloin hänen edessään tekemään sitä. Vaimoni silmät kiiluivat, posket punoittivat näkemästään, siirryin hänen kasvojensa eteen ja kohta hän odotti minun edessäni suu auki odottaen että saisi minut sisään suuhun, ja saikin hän… ensin rakastelin häntä varovasti suuhun työntyen välille niin syvälle kun hän vain pystyin aironi ottamaan… käteni olivat hänen päässään ja vetivät hänen päätänsä minuun päin että ystäväni ottaisi aironi yhä vain syvemmälle…. Kohta olin laukeamispisteessä ja laukesinkin siihen kun näin puolisoni suusta tulevan kuolaa ja kohta myös sieltä valui osa lastistani, se osa jota hän ei pystynyt nielemään…

Hetken levättyämme näin kuinka vaimollani kiilui silmät vielä tahtoen että tekisin jotakin… näin hänen silmänsä tahtovan että nuolisin hänen rinnoilleen, kaulalleen valuneen kuolan ja lemmenliemieni sekoituksen. En ennen ollut tehnyt mitään tällaista mutta koska hän niin kauniisti äänettömästi pyysi, päätin tehdä sen… hitaasti nuolin naiseni puhtaaksi nuolin hänen kaulansa ja rintansa ja nousin suutelemaan puolisoani kiittäen ihanasta hetkestä.

Nyt oli vaimoni aika saada.

Hän istui naamani päälle ja haistoin sekä maistoin hänen ihanan hunajansa (ja näin hänen ihanan kolmionsa :) …nuolin, imin ja hän ratsasti minun suullani…sain maistaa vuorollaan hänen klitoristaan, vaginaa sekä myös hänen peppuaan…hän tarrasi minun hiuksiini ja painoi itseään vain enemmän ja enemmän likemmäksi minua… hetken päästä vaimoni laukesi ulisten nytkyttäen itseään minua vasten.

Jostakin keksin tähän sitten porkkanan (olin kuulut jostain tämän mutta en tiedä missä ja milloin) hain sellaisen, kuorin, pesin sen ja nyt oli aika dipata se vaimoni hunajaan. Vaimoni tiesi asian olinhan kerran kertonut tästä asiasta hänelle. Varovasti työnsin porkkanan häneen ja otin sen ulos ja ensin nuolin porkkanan (ja se maistui ihanalta) toistin tuon monta kertaa ja viimeisellä kerralla söin porkkanan kokonaan.

Tuo oli saanut aironi seisomaan tosissaan ja vaimonikin näki sen ja avasi reitensä että tulisin häneen aloitimme kiihkeän lemmen tanssin, tunsin hänen lämpönsä, kosteuden, haistoin hänen hajunsa, näin hänen silmänsä ja kuulin hänen hengityksensä … taivas minä olin niin rakastunut vaimooni ja kaivannut tätä, suutelimme kiihkeästi ja kohta kummatkin olimme valmiita tulemaan.

Päätimme yhteisen iloisen hetkemme kauniiseen suudelmaan ennen kuin nukahdimme toisissamme kiinni….minun pääni hänen hiuksissaan, minun käteni hänen pakaroiden välissä ja hänen kätensä sievästi minun airossani….

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute