Herkku-puhelin
Take me
Amberia

On taivaallisen ihanaa katsella, kun makaat lattialla ja tuijotat kattoon. Katselen sinua sängyn päältä ja mietin mitä päässäsi liikkuu. Tai oikeastaan tiedän sen. Tämä on tällainen meidän ihana ajatusleikki "kumpi keksii ensin". Yleensä se olet sinä, joka saa mieleensä ihanan paikan, asennon, tavan tms. ja minä kuuntelen sujuvasti. Mutta tällä kertaa kävi toisin.

Aloin kertomaan sinulle fantasiaani huoneesta johon tulisit ja jota minä "asuttaisin". Katselisit ympärillesi ja näkisit vain tyhjän, pimeähkön huoneen monine kynttilöineen ja tummine kankaineen. Huone tihkuisi seksiä ja sitten huomaisit minut. Katselisin sinua, ikään kuin arvostellen päästä varpaisiin, nojaisin seinään. Päälläni olisi mustat kiiltävät saappaat sekä paljon hakasia sisältävä, musta kumista ja kankaasta tehty korsettimainen asu. Villin asusta tekisi myös kaulapanta, lukuisat hakaset ja mustat hanskat. Kerroin sinulle sitomis- ja kiusaamisleikeistä ja huomasin itsekin kiihottuvani taas aivan äärimmäisyyksiin.

Päälläni oli tarinaa kertoessani kirkkaanpunainen kietaisuhame sekä valkoinen toppi ohuine hihoineen. En huomannut lainkaan missä vaiheessa aloin koskettelemaan itseäni. Havahduin vain hyvänolon tunteeseen jonka oma käteni sai aikaan liu’uttaessaan sormenpäitä pikkuhousujen pehmeällä kankaalla. Olin kääntynyt selälleni. En yhtään muista kuinka olin tarinaa jatkanut ja lopetin hetkeksi. Huokaisin ja juuri kun olin kurkottamassa lattialle niin tartuit minua nilkoista kiinni ja vedit ne kiinni sängyn tolppiin. Vauhdissa hameeni jäi kyydistä ja irtosi kokonaan. Olin mielettömän villin ja miehekkään näköinen ja silmissäsi oli aivan hurjan eroottinen ilme.

Olin aivan paikoillani ja odotin innokkaana mitä tuleman pitää. Himmensit valaistusta ja istahdit viereeni. olin kurkottamassa käsilläni sinusta otetta kun jo nappasit niistä kiinni ja asetit ne viereeni ja sanoit "Oletkos kunnolla tai sidon kätesikin". No tietysti olisin halunnut siitä paikasta alkaa hankalaksi mutta olin niin mielissäni asenteestasi ja määräilysi kuohutti mieltäni ja sai aikaan niin suuren halun että kostuin aivan litimäräksi jo pelkästä jännityksestä.

Tulit makaamaan viereeni täysin alastomana, kauniina. Sivelit kädelläsi vatsaani ja upotit kätesi paitani alle. Kätesi tuntui kuumalta ja isolta ja kun sormesi koskettivat rintojeni kaarta voihkaisin. Nostit paidan rintakehäni päälle ja avasit sangattomat liivini. Otit rintani molempiin käsiini ja pyörittelit niitä yhteen hitaasti. Puristit ne aivan kiinni toisiinsa ja imit kumpaakin nänniä vuoronperään. olin ihan tuskissani mutta pidin lupaukseni ja olin kiltti tyttö. Siirryit huulillasi alemmas ja värähdin joka ikinen kerta kosketustasi. Jalkani olit sitonut melko yhteen. Huulesi haparoivat lantiotani ja kätesi hyväili märkää jalkoväliäni päältä ja ehkä pikkuisen sisältä. Nousit ja vedit minua alaspäin niin, että jalkani menivät koukkuun. Levitit niitä ja pääsi sukelsi reisieni väliin niin lujaa että yllätyin itsekin voimasanasta jota huusin kun tunsin kielesi. Se vaelsi, kiusasi, imi, työntyi kaikkialle. En yksinkertaisesti kyennyt enää hallitsemaan itseäni ja tartuin vehkeestäsi kiinni ja aloin voimakkaat vedot. Häkellyit ja koska jalkasi olivat melko lähellä kasvojani, sain sinusta hyvän otteen. Imin sormeni märiksi ja kaksinkäsin vetelin esinahkaasi edestakaisin. Olit mielettömän kova ja oikein inisin kun en ylettynyt ottamaan sitä suuhuni. Onneksi säälit sen verran, että tulit polvillesi eteeni ja minä sain sinut suuhuni ja ihan kokonaan. otin kerralla niin paljon kun suinkin sain ja samalla hivelin kädelläni myös muualta… tykkäsit.

Irrotit nilkkani ja lähdin karkuun. Juoksin melkein jo vessaan kunnes sait minut kiinni ja olin ihan innoissani kun otit minua vyötäisiltä kiinni ja heitit seinään. Tartuit kyljistäni ja nostit minut oman lantiosi korkeudelle. Purit hiukan kaulastani ja tuntui kun en olisi saanut mitenkään tarpeekseni tätä ihanaa. . hivelit kaulaani kämmenelläsi ja yhtäkkiä se pysähtyi. Toinen käsi pakaroillani toinen kaulallani painuit sisääni. Nait niin voimakkain vedoin että pääni hakkasi seinään ja asento oli liiankin hyvä sillä tunsin sinut älyttömän syvällä. Juuri kun hurmioissani ajattelin, että ei voi paremmaksi muuttua niin vauhtisi koveni aivan hillitysti ja se laukaisi minussa jonkin asteen pedon. Työnsin käsilläni itseäni pois seinästä ja tasapainomme horjahti hiukan ja kaaduimme sohvalle. Pysyit kokoajan sisälläni ja nyt minä istuin päälläsi ja ratsastin itseäni tajuttomaksi aivan hurjalla vauhdilla. Olit istuma-asennossa ja nojasin käsilläni reisiisi ja hypin niin lujaa kun kykenin.

Kun tunsin sinun nytkähdyksesi, poistuin "kyydistä" ja asetuin polvilleni jalkojesi väliin. Vedin niin tiukasti sen huulieni väliin kun vain sain. Parin vedon jälkeen suihkusit suuhuni ja nielin kaiken. Olin aivan hikinen, kuuma, huohotin ja menetin tajuntani.

Heräsin muutaman tunnin päästä sängyltä raukeana ja aivan puuduksissa. Katselin sinua kun hääräsit jotakin pöydän ääressä ja samassa kun kiitin onneani vaivuin takaisin uneen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute