Herkku-puhelin
Huviajelulla...
Tiia Maria

Piip Piip... Ilmoitti kännykkäni. Vapisevin sormin nostin puhelimeni tietäen viestin olevan sinulta. "Ulos" Siinä koko viesti. Nopeasti puin takin ja kengät ylleni ja lähdin laskeutumaan rappusia alas kohti sokkotreffejäni sekä seuralaistani. Hermostuneena naurahdin ja hoin itselleni ettet sinä tietenkään mikään sarjamurhaaja olisi, viettäisimme mukavat pari tuntia ja sitten toisit minut takaisin kotiini. Pari viikkoa sitten olin tutustunut sinuun chatissa, olit mukavan oloinen liki kolmikymppinen nuorukainen, kihloissa itse asiassa mutta kaipailit uutta ystävää kuten minäkin... Ujouteni vuoksi olin sitten päätynyt chattaamaan, olin oikein huono tutustumaan uusiin ihmisiin ja sinä tunnuit juuri samanlaiselta kuin minä. Muutaman tunnin rupattelun perään olimme vaihtaneet meili ossat, ja jo muutaman meilin perään puhelin numerot.

Aloitit aina yhteydenpitomme, koska et halunnut kuitenkaan jäädä kiinni puolisollesi. Viimeinen porras askelma ja näin lasisen ulko-oven jonka edessä oli punainen autosi ja sinä seisoit sen ulkopuolella ja katsoit ovea tiiviisti. Huomasin kasvoillesi ilmestyvän hymyn kun avasin oven ja astuin ulos silmiesi eteen. Näin tapasimme ensimmäisen kerran. Molemmat katsoimme toisiamme hyväksyvästi ja eritoten ihastuin lämpimään hymyysi. Halasit minua ja esittäydyit, minä vastasin halaukseesi ja esittelin itseni myös. Pyysit minua nousemaan autoosi ja herrasmiehenä avasit autosi oven minulle ja istahdin sisään kiinnittäen turvavyöni ja katsellen kuinka itse istahdit kuskinpaikallesi ja vyöttäen itsesi käynnistit auton ja kaasuttelit pois pihastamme. Kyselit halusinko mennä kahvilaan tms istumaan mutta minä halusin että ajelisimme mieluummin, hyväksyit sen ja aloit kyselemään elämästäni.

Hymyillen kertoilen jotain ja uteliaisuuttani kyselin sinun elämästäsi. Puhuessamme huomasin sinun ajavan pois kaupungista jolloin tunsin pienen vihlaisun vatsan pohjassani. Huomasit heti epävarmuuteni jolloin sanoit ettei minulla olisi mitään pelättävää seurassasi, halusit vain mennä hiljaisemmalle tielle jotta voisit keskittyä seurusteluumme enemmän. Ajoimme Tuusulantietä kohti lapsuudenkotiasi. Esittelit minulle paikkoja ja rentouduin jälleen. Aloimme puhumaan jopa seksistä ja mainitsit ettet suhteessasi sellaista juurikaan saa. Hetken mieli johteesta minäkin paljastin harrastaneeni seksiä viimeksi yli 3 kuukautta sitten. Laskit toisen kätesi reidelleni ja hyväilit sitä hieman.. Aloitit hitaasti... "Sinä kiihotat minua kovin paljon, ja toivottavasti et nyt minua roistona pidä mutta haluaisin niin mielelläni saada sinua..." Katsoin sinua ja tunsin sydämeni jyskyttävän samalla kun kämmeneni hikosivat. "Minä en ole koskaan ollut autossa siten..." Aloitin varovasti, ja kamalan nolona että ylipäänsä olin uskaltanut edes vastata ehdotukseesi.

Ajoit syrjäiselle metsä tielle ja pysäytit auton. Sanomatta mitään otit kasvoni käsiisi ja suutelit minua pitkään. Nautin huulistasi jotka olivat ihanan turpeat ja pehmeästi hyväilit huulillasi huuliani. Kätesi alkoivat kulkea ylävartalollani, ja minä jännityin hieman mutta taitavasti jatkoit suudelmaamme saaden minut unohtamaan kaiken muun. Avasit takkini napit ja hupparini vetoketjun jonka alta paljastui kuulas vaalea ihoni ja rintaliivien verhoamat d kupin rintani. Irrottauduin huulistasi tuntiessani kätesi koskevan rintaani ja pyysin sinua lopettamaan. Huomasin himon silmistäsi jatkaessasi rintojeni koskettelua ja vangitsit taas huuleni suudelmaan. Kiihotuin huomattavasti ja se antoi minulle rohkeutta koskettaa sinua.. Hyväilin ensin hiuksiasi siirtäen käteni sitten niskaasi ja selkääsi.. Avasit itse takkisi ja poistit sen kokonaan päältäsi heittäen takapenkille. Ylläsi oli kauluspaita jota en rohjennut napittaa auki joten hyväilin varovasti selkääsi sinun vapauttaessasi rintani liiveistään.

Vapautit taas huuleni ja äkkiarvaamatta siirsit suusi rinnoilleni imaisten suuren nännini huuliesi väliin ja alkavan imemään toista rintaani. Toisella kädelläsi lypsit toista rintaani ja tunsin alapääni kostuvan. Suljin silmäni ja kuulit kuinka huohottaen nautin taitavasta kielestäsi ja suustasi. Imit rintojani vuoron perään ja kysyinkin ettetkö jo kyllästyisi niihin. Vannoit ikuista palvontaa rintojani kohtaan ja lausahduksesi sai minut nauramaan. Virnuillen nousit istumaan ja avasit housujesi vetoketjun ja paljastit minulle jäykistyneen peniksesi. Pyysit minua ottamaan suihin sinulta ja varovasti otin peniksesi käteeni painaen suudelman terskallesi jossa komeili jo touhutippa. Nuolaisin tippasi samalla ja peniksesi jäykistyi entisestään. Raotin huuliani hieman ja otin terskasi lämpimän märkään suuhuni. Kättäni vasten tunsin kuinka kalusi sykki ja se innosti minua imemään sinua kiihkeämmin. Painoin kaluasi syvemmälle suuhuni ja pidin sen mausta. Sinä puristelit kädelläsi rintaani ja pyysit minua jatkamaan. Kerroit ettet ole saanut suuseksiä ainakaan kahteen vuoteen. Hieroen kalusi vartta imin sinua kunnes kalusi alkoi vavahdella suussani jolloin minun oli pakko vetää se pois suustani. Nopeasti otit nenäliinasi ja laskit mällisi siihen.

Yhdessä nauroimme spermasi määrälle ja sinä heitit paperin ulos laittaen veltostuneen kalusi takaisin housuihisi. Pyysit minua riisumaan housuni ja enempiä miettimättä laskin ne nilkkoihin ja poistin kokonaan laittaen ne takkisi seuraksi takapenkille. Käsilläsi ohjasit minua levittämään jalkani paljastaen posliinisen pilluni. Ihastuneena siirsit itsesi parempaan asentoon painaen suusi vasten kosteaa pilluani. Henkäisin ja painoin pääni vasten ikkunaa ja käsilläni painoin päätäsi enemmän kiinni pilluuni. Kielesi alkoi vaativana tutkia jokaista sopukkaani työntäessäsi samalla sormiasi sisääni. Huohotin ja voihkin ja tiesin menettäväni kontrollin orgasmin lähestyessä pelottavan nopeasti kohti sokkotreffiläiseni kasvoja.

En ehtinyt edes varoittaa lauetessani sinun suutasi vasten tahrien näin mehuillani sinun kasvosikin. Et kuitenkaan pannut sitä pahaksesi vaan nuolit minua hellästi, klitoristani ärsyttämättä puhtaaksi omista mehuistani ja nostaessasi pääsi pois pillultani hymyilit minulle kauneimmin mitä kukaan koskaan ennen. Tiesin että tällä erää leikkimme jäisi tähän ja tiesin senkin etten olisi siitä hiukkaakaan pettynyt. Katsoessamme toisiimme tiesin että tulisimme tapaamaan vielä monesti. Hiljaisuuden vallitessa puin housut jalkaani ja sinä autoit rintaliivini ylleni ja vielä molempaa rintaani suudellen vedit paitani vetskarin kiinni. Starttasit auton ja liikkeelle lähtiessämme painoit radion auki. "On niin helppoo olla onnellinen" pärähti soimaan ja nauraen aloimme Olavin tahdissa hyräilemään sitä...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute