Herkku-puhelin
Lomailua mökillä
Candyman

Olimme viettämässä lomaa mökillä. Itse heräilin vasta puolenpäivän aikoihin ja huomasin että olit jo noussut vierestäni.

Kaipasin hiukan sinua ja kosketustasi, koska kaluni esitti vahvasti aamustondiksen merkkejä. Ajattelin että ehkäpä hetken kestäisin ja lähdin keittämään itselleni aamukahvit. Keitin kahvit ja astelin boxerit jalassa mökin kuistille kuppi kädessä nauttimaan aurinkoisesta ilmasta.

Hetken istuttuani huomasin sinun saapuvan pihatietä myöten, olit ollut kävelyllä ja annoit minun nukkua rauhassa. Katselin tuloasi, näytit seksikkäältä farkkushortseissasi ja pienet bikinit ihanien rintojesi peitteenä. Hymyilit minulle ja tunsin paineen jälleen kasvavan boksereissani. Hymyilin takaisin sinulle ja kun saavuit luokseni huulemme kohtasivat ja sain maistaa ihanaa makuasi, pehmeitä, kosteita ja punaisia huuliasi jälleen kerran. Kerroin kaivanneeni sinua ja sinä sanoit tietäväsi sen ja kosketit housujeni etumusta.

Laskin kahvikupin pois ja suutelin lisää sinua... Ynähdät hiukan kiihkeän suudelmani vuoksi, mutta näytät nauttivan tilanteesta. Lasken bikiniesi olkaimet alas ja pienet laput rintojesi päältä siirtyivät sivuun. Ahmin katseellani täyteläisiä rintojasi ja suljit silmäsi kun otin nuo seksikkäät kummut käteeni puristeltavaksi. Voihkit nautinnosta kun puristelen rintojasi... välillä nuolen ja näykin nännejäsi, jotka kovenivat koko ajan, kunnes ovat ihan kivikovat.

Kosketat jälleen etumustani ja tunnet kuinka kaluni pullottaa housuissa. Raotat housujani ja paksu, suonikas kaluni ponnahtaa osittain ulos pöksyistäni... Hymyilit viehkeästi minulle ja pyydät että nojaisin terassin portaita vasten. Vedän housut kokonaan nilkkoihin ja kaluni ponnahtaa jäykkänä tankona eteesi... Katselet sitä himokkaana, runkkaat hiukan kädellä... kunnes viimein teet sen mitä olin toivonut, maistat tappiani ihanilla huulillasi. Suukottelet terskaa, samalla runkaten kalun vartta... huohotan kiihotuksesta, tunnen räjähtäväni jo siihen paikkaan... Imet välillä pallejani, välillä otat kalun syvälle suuhusi, syvemmälle kuin kukaan muu, osaat tuon parhaiten ja rakastan sitä että kaluni on suussasi...

Tahdon antaa myös sulle nautintoa ja ohjasin sinut vuorostasi portaille. Polvistut portaille ja nostat kaunista pyllyäsi tarjolle... Himokkaansa tunnustelen pakaroitasi ja aukaisen farkkushortsiesi napit. Lasken housujasi alas ja yllätyksekseni huomaan että sinulla ei ole pikkupöksyjä lainkaan ja edessäni on taivaallisen kaunis näky; Paljaaksi ajamasi pillu, joka kiiltelee kiimaisesta kosteudestasi... täyteläisten ja pyöreiden pakaroiden välissä pilkottaa pikkuinen ja kiihottavan näköinen peppureikä, jota myös tahtoisin kielellä maistaa. Laskeudun taaksesi ja maistan pakaroitasi... maistut hiukan suolaiselta, mutta niin ihanan kiihottavalta. Nuolen sun pakaroita, reisiä... annan kielen suunnistaan kohti märkää pimpsaasi ja pikkuista peppureikääsi. Kieleni seikkailee pakaroidesi välissä ja välillä nussin sua kielellä kosteiden häpyhuulten väliin... uliset nautinnosta ja toivot saavasi paksua suonikasta kalua sisääsi...

Nousen taaksesi ja kun ohjaan kaluni pillusia huulille taivutat selkääsi ja nostat pyllyäsi enemmän tarjolle... tuo saa mieleni hulluksi, olet niin uskomattoman seksikäs ja haluttava.. Painan kaluni hellästi sisääsi, pikkuhiljaa pohjaan asti... yniset nautinnosta ja haet tukea käsilläsi. Aloitan työnnöt kosteassa onkalossasi ja pillusi puristelee ihanasti kaluni ympärillä. Tarraan lanteisiisi kiinni ja kiristän tahtia, yninäsi kiihtyy samaa tahtia... puristelen pakaroitasi, rintojasi... annan sulle oikeen kunnolla takaapäin, siitähän sä pidät... Kostutan sormeani suussa ja hieron samalla peppureikääsi, vapiset ja voihkit allani... toinen käteni löytää klitoriksesi ja hieron sitä samalla kun kaluni tekee tasaista liikettä pillussasi... uliset ja voihkit, tunnet että kohta saat ihanan orgasmin ja laukeat paksua kaluani vasten... kaluani joka on kiihottuneempi kuin koskaan, koska olet niin uskomattoman ihana... Työntelen rajusti ja hieron klitoristasi kunnes orgasmisi tulee.... aaah.. sykkivä pillusi puristaa kaluani ja en kestä itsekkään enää pitkää... Vapiset ja uliset allani... tunnen paineen kasvavan pusseissani ja kun työnnän taas pohjaan saakka, siemeneni lentävät sykkivään koloosi... Vetelen vielä muutamia vetoja pillussasi ja suutelen niskaasi. Hengityksesi hiukan tasaantuu vaikka se on vieläkin raskas. Vedän kalun ulos ja nesteet valuvat reisiäsi pitkin mutta et välitä, olet tyydyttyneessä olotilassa... Kuiskaan että olet ihana, seksikäs, parasta mitä mies voi haluta... Hymyilet minulle ja suutelet hellästi... Seuraavaksi taidamme lähteä rantaan uimaan ja vilvoittelemaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute