Herkku-puhelin
Irstailua mökillä
Candyman

Mökkireissumme saa jälleen uuden käänteen kun johdatan sinut kohti varastoa. Vaikutat hiukan pelokkaalta, kun saavumme vanhalle varastolle, mutta ei voi kuin totella käskyjäni, olethan oma pikku lutkani. Ylläsi on ohut kesämekko ja olet sitonut kätesi selkäsi taakse käsiraudoilla, suussasi sinulla on side, olethan minun vallassani ja puhut vain jos minä haluan. Avaan varaston oven ja työnnän sinut sisään pimeään huoneeseen.

Varasto on säilytystila puita varten, eli karuin mahdollinen paikka omalle pikku nartulleni käsittelyä varten. Huonekaluina varastossa on vain vanha puinen tuoli jonka olen varannut juuri sinua varten. Ohjaan sinut tuoliin kovakouraisesti ja kytken jalkasi tuolinjalkoihin remmeillä. Kätesi jäävät tuolin selkänojan ulkopuolelle, kiristän myös kätesi remmillä kiinni tuoliin. Liikun selkäsi takana ja voin aistia pelkosi, sekä ehkä myös kiihkosi joka valtaa sinut epätietoisuuden takia. Saavun etupuolellesi, otan tiukan otteen mekkosi kauluksesta ja repäisen mekon auki päältäsi niin että muutama nappi kimmahtaa lattialle. Säpsähdät ja koitat liikkua tuolilla, mutta se on mahdotonta koska olet sidottuna ja täysin minun armoillani. Otat käteeni sakset jotka olen varannut mukaan.

Käsken narttuani pysymään paikallaan, ellet vaan tahdo satuttaa itseäsi. Tottelet käskyäni ja huomaan että jännität hiukan kehoasi, odottaen seuraavaa liikettäni. Lasken sakset aluksi hartioillesi ja kuljetam hiljaa niiden kärkiä pitkin ihoasi alemmas kohden rintojesi kärkiä. Vedän rintaliivejäsi nännien kohdalta hiukan ulospäin ja leikkaan keskelle reiät. Nännisi paljastuvat minulle ja ne sojottavat kovana, kiihottavasti kohden taivasta. Pyörittelen nännejäsi hiukan sormissani ja huomaan kuinka nautit koska suljet silmäsi ja hengityksesi hiukan kiihtyy... Lopetan leikkini nänniesi parissa, narttu ei saa nauttia vielä liikaa, ajattelen... Yllättäen repäisen jälleen mekkoasi, nyt sen alaosan auki. Mekko lepää allasi valuen molemmin puolin kohden lattiaa. Nostan sakset hartioillesi, koetat ynistä estääksesi minua, mutta liina suussani estää puheesi ja olet täysin avuton minun leikatessani mekkosi hartiat halki.

Saatuani molemmat puolet leikattua vedän mekkosi voimalla altasi... Ynähdät jälleen pelosta ja nautinnosta, et tiedä mitä sinun pitäisi tuntea. Levitän jalkojasi ja leikkaan saksilla pikkupöksysi, alkaen ylhäältä päätyen haarakiilaan. Kangas risahtaa kun nykäisen viimeisen kangaslapun rajusti irti... nuuhkaisen kankaan palasta jonka leikkasin... ahhh.. narttuni pillun nesteen tuoksuvat kiimaiselta, saan vahvistuksen että tunnetilasi on muutakin kuin pelkkää pelkoa. Jätän jalkaasi vain haarakiilan kantit ja vyötärön kuminauhan, ihailet sinua hetken, katselen sinua hieman arvostellen ja se saa mielesi taas myllertämään. Painan jalkojasi sivuille auki... liikutan kylmiä saksia ihollasi... huomaan kuinka posliininen pillusi kostuu ja painan keskisormeni syvälle sisääsi. Pyöritän peukaloa klitoriksellasi... Puret huultasi sen minkä suusiteeltä pystyt ja kiemurtelet penkissä nauttien sormieni liikkuessa märässä kolossani... Suutelen nännejäsi samalla... kuulen vaimean yninäsi, samalla kun pillusi sykkii sormeni ympärillä... Vedän sormeni ulos ja siirrän sinua niin että lantiosi on aivan penkin etureunassa. Avaan shortsini ja jäykkä, suonikas kaluni ponnahtaa housuistani esiin... Näen silmistäsi että himoitset kyrpääni. Silmät suurella koitat ynistä jotain, mutta minä määrään mitä tapahtuu.

Tuon kyrpäni naamasi eteen ja sinä koitat saada sitä huulillesi mutta vedän itseäni kauemmas... Kiusaan sinua, sillä tiedän että oma pikku lutkani rakastaa imeä paksua kyrpää... Hieron kaluani poskeesi, nänneihisi... kuulen jälleen hengityksesi kiihtyvän, olet aivan kiimassa. Laskeudun eteesi. Asetan kaluni sun märkien ja sileiden pilluhuulien väliin ja painaudun hitaasti sisääsi. Liikutan kyrpää syvällä sisälläsi ja samalla näykin nännejäsi. Yniset ja voihkit orgasmin kourissa, pillusi sykkii ja puristaa paksua kaluani... suljet silmät kun orgasmi saapuu ja vavisuttaa voimallaan koko kehoasi... Hytkyt allani ja ihana puristuksesi saa lastini liikkeelle. Teen muutamia rajuja työntöjä ja viimeisellä työnnöllä työnnän pohjaan asti ja karjuen annan lastini syöksyä syvälle kiimapilluusi... huohotan ja vetelen vielä hitaasti kaluani kiimaisissa nesteissä... hetken päästä vedän itseni ulos, jätän sinut vielä tuoliin... Palaan hetken päästä ja tulen eteesi kaulapannan kanssa. Laitan pannan kaulaasi ja kytken hihnan.

Irrotan käsirautasi selän takaa ja avaan remmit, painan sut lattialle nelinkontin jossa puinen lattia tuntuu raastavalta polvissasi ja käsissäsi. Otan käteeni pienen piiskan ja läppään hiukan pepullesi, käsken sua heiluttamaan kiimaista peppuasi, sellaistahan lutkat tekee... Nostat peppuasi pystyy ja heilutat sitä. Pyörivä peppusi ja reisilläsi valuvat kiimanesteen edellisestä panosta saavat kaluni paisumaan ja haluni jälleen heräämään. Nostan sua hihnasta ylöspäin ja ohjaan kohti puista hyllyä. Kiinnitän suut hihnalla hyllyyn, asentoon jossa joudut pyllistämään. Hieron käsilläni pakaroitasi, välillä annan kädellä tai piiskallani iskun omalla pikku nartulleni ja huomaan kuinka voihkit, samalla kun heilutat peppuasi... tiedät että rakastan sun peppua ja haluat nyt ilmeisesti miellyttää minua. Otan varaamani liukasteaineen ja hieron ainetta reilusti pakaroillesi. Voihkit ja yniset kun käteni liikkuvat perseesi ympärillä... hieron myös kiimaisen näköistä peppureikääsi ja voihkeesi vain kasvaa kun painan hellästi sormeani peppuusi... nautit ja kiemurtelet...

Päätän ottaa siteen suusi edestä, tahdon kuulla nautintosi äänet ja se toteutuukin, kun kuulen sun ynisevän ja huohottavan seksikkäästi... Työntelen sormeani syvemmälle sisääsi ja huohotuksen välistä kuulen sun anelevan kyrpää sisääsi, syvälle peppusi uumeniin. Otan liukastetta ja voitelen jäykistyneen kaluni. Ohjaan tuon paksun ja suonikkaan elimen kohti peppuasi ja näyttää että on lähes mahdotonta että mahtuisi sisääsi. Tartun kuitenkin haasteeseen ja alan painamaan kaluani peppuusi... Uliset entistä äänekkäämmin ja pyörität persettäsi, haluat seivästää itsesi tuohon kovaan aisaan. Pikkuhiljaa kaluni uppoaa, sentti sentiltä syvemmälle ja kireä perseesi antaa periksi... Teen työntöjä sisälläsi, aluksi hitaasti, mutta sitten vauhtia kiihdyttäen. Nautit kyrvästäni sisälläsi ja pyörität herkkupeppuasi lanteitani vasten, olet jälleen orgasmin kourissa. Ohjaan sormeni turvonneelle klitoriksellesi ja hieron sitä samalla kun taon kankea peppuusi. Voihkit ja huudat nautinnosta kun orgasmi saavuttaa sinut... vapiset, yniset, huohotat... olet täydellisessä nautinnon tilassa...

Vedän kiihkoissani kaluni peppusi uumenista ja runkkaan... runkkaan ja laukean karjuen enemmän kuin koskaan kun heitän vaaleat mällini peppureiällesi ja pakaroillesi... oma pikku lutkani saa tuntea lämpimän sperman ihollaan... Hengitämme kiivaasti vierekkäin silmät kiinni ja annamme hengityksen tasaantua. Muutaman minuutin jälkeen vapautan sut pannasta ja suutelen sua hymyillen...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute