Herkku-puhelin
Lomailua
Candyman

Lämmin kesäilta, kuu kimalsi merenpintaa. Olet vihdoin päässyt irtaantumaan arjesta ja olen vienyt sinut kauniille, turistien täyttämälle rannalle, jossa ihmiset pitivät hauskaa tanssien ja juhlien.

Nautimme täysin olostamme, näen iloisesta ilmeestäsi että rentoudut täysin. Tanssimme kaiuttimista tulevan diskomusiikin tahtiin, jolloin katseeni kiinnittyy kauniiseen, keinuvaan vartaloosi, jonka suojana on ainoastaan pienet bikinit ja minihame. Hymyilet ja keinutat vartaloasi edessäni, koska tiedät sen saavan mieleni villiksi. Välillä kehomme koskettavat, jolloin tunnen lämpimän ihosi ja pehmeät rintasi omaa paljasta rintaani vasten.

Diskomusiikin päättyessä osa tanssioista poistuu baaritiskin ääreen, mutta meidän kehomme kohtaavat automaattisesti ensimmäisen hitaan alkaessa. Painaudut rintaani vasten, kätesi kietoutuvat kaulalleni, otan sinut hellään syleilyyn, keinumme tanssin tahtiin...

Tanssin edetessä liikutan kättäni hiljalleen paljasta selkääsi pitkin jolloin huokaat hiukan ja painaudut lähemmäs kehoani. Toinen käteni siirtyy hameesi päälle ja tunnen kädelläni pyöreän ja kiinteän pakarasi. Keinutat peppuasi, kun tunnet käteni, nautit täysin tilanteesta. Käteni seikkaillessa kauniin vartalosi kimpussa, nostat katseesi minua kohden ja hymyilet, merkiksi siitä että kosketukseni tuntuu miellyttävältä. Emme välitä mitä muut ajattelevat, nautimme toistemme seurasta, hiljaisen musiikin kaikuessa korviimme.

Viimeisen hitaan edetessä lämpimät huulemme kohtaavat ja hengityksemme kiihtyy. Käteni löytävät tiensä pienen hameesi alle, jolloin käteni ovat paljaalla pepullasi, jonka vaossa menee vain ohut bikinien naru. Suutelen kaulaasi, niskaasi... jokaista kohtaa mihin vain huuleni löytävät. Hengityksesi kiihtyy entisestään, kätesi liikkuvat kehollani silittävät niskaani ja selkääni... Olemme täysin toistemme lumoissa.

Viimeisen hitaan loppuessa, seisomme vielä hetken paikoillaan, suutelemme ja nautimme toistemme lämmöstä. Kuiskaan korvaasi, että menisimmekö hiukan sivummalle ja vastaat kysymykseeni suutelemalla kiihkeästi huulilleni.

Ohjaan sinut hiukan sivuun, rannalle joka on suojassa lähes kaikilta... vaikka emme välitä vaikka meidät nähtäisiin, se itse asiassa vain kiihottaa mieltämme.

Sivummalle päästyämme lasken hameesi alas ja näen sinut edessäni vain bikineihin verhoutuneena. Seisot paikallasi, kun suutelen sinua ympäri kehoasi, aloittaen niskasta ja jatkaen lähes varpaisiin asti. Avaan bikinisi, jolloin näen edessäni kauniit rintasi paljaana, joita olen saanut ihailla jo aikaisemmin, mutta nyt näen ne ilman bikineitäsi. Suutelen vuoronperään molempia rintoja, nuolen ja näykin nännejäsi, jolloin ne kiihottuvat kivikoviksi. Huokailet nautinnosta kun kieleni nuolee noita herkullisia nipukoita ja käteni hierovat kiinteitä rintojasi.

Kaadan sinut lämpimään rantahiekkaan ja olet todella kiihottavan näköinen, kun makaat kuun valossa, meren tyrskyjen samalla lyödessä rantaan. Suljet silmäsi, kun suutelen rintojasi, vatsaasi ja lopuksi reisiäsi. Kieleni seikkaillessa reisilläsi levität hiukan jalkojasi, jotta pääsisin lähemmäs kauneuttasi. Suutelen sisäreisiäsi, parransänkeni hieroo hellästi ihoasia, kätesi vetävät päätäni kohti jalkojesi väliä, tahdot saada lämpimän kieleni kauneimpaan paikkaan mikä sinulla on...

Lähestyn pikkuisia pöksyjäsi, ja kun suutelen häpyäsi ohuiden housujesi läpi, huokaat syvästi ja ynähdät nautinnosta. Tunnen kiimaisen tuoksusi housujesi läpi ja kosteutesi tuntuu huuliani vasten. Rullaan pikkuiset pöksysi pikkuhiljaa jalastasi ja eteeni avautuu taivaallisen näköinen pillusi, jonka olet ajellut bikineitäsi varten silkin pehmeäksi ja sileäksi. Pieni karvatupsu kummullasi näyttää kiihottavalta ja selkeät rusketusrajasi saavat mieleni entistä villimmäksi.

Suutelen ensin hellästi häpyhuuliasi, kunnes otan kieleni seikkailuun mukaan. Olet todella märkä ja huohotat rantahietikolla kun nuolen kielelläni kiivaasti klitoristasi. Työnnät pilluasi naamaani vasten ja voihkit kiihotuksesta, saat nautintoa jota olet kauan kaivannut. Jatkan nuolemista, työnnän sormeni märkään onkaloosi ja sinun on vaikea pysyä pakoillasi kun kiihotut kosketuksestani. Vapiset allani, kun sormeni tekee edestakaista liikettä märässä vaossasi ja toisella sormella koskettelen pientä peppureikääsi, kieleni nuolee ahnaasti klitoristasi... orgasmisi on lähellä. Jatkan kiihottamistasi, hengityksesi kiihtyy, selkäsi kaareutuu notkolle ja kun saavutat orgasmisi, kehosi vapisee... kätesi raapivat rantahietikkoa, hiuksesi sotkeentuvat hiekkaan, mutta et välitä, kun saat nauttia tuosta ihanuudesta.

Orgasmisi jälkeen jäät makaakaan rannalle, itse suunnistan lämpimään veteen. Kävelen nilkkaveteen asti ja vilvoittelen itseäni. Yllätyn hiukan, kun hetken päästä saavut taakseni, suutelet selkääni ja kätesi hieroo karvaista rintaani. Housuni etumus pullottaa entistä enemmän, kun kätesi seikkailee kehollani, sormesi hierovat ja puristavat hellästi nännejäni.

Käännät minut itseäsi vasten ja suutelet kiihkeästi, tahdot lisää nautintoa. Laskeudut polvillesi rantaveteen ja kätesi laskevat nopeasti shortsini nilkkoihin, jolloin kova ja kiihottunut kaluni ponnahtaa naamasi eteen. Hymyilet minulle, olet selvästi tyytyväinen näkemääsi ja haluat päästä kiinni tuohon suonikkaaseen ja paksuun kyrpään.

Suljen silmäni, kun suukotat ensimmäisen kerran penikseni vartta. Lämpimät ja pehmeät huulesi tuntuvat taivaalliselta, olen tilanteessa jota olen koko illan toivonut ja odottanut. Suutelet ja nuolet kaluni vartta, välillä käytät terskaa huuliesi välissä ja se saa minut ynähtämään nautinnosta. Toinen kätesi hieroo hellästi pallejani, välillä seikkaillen myös peppureiälläni. Välillä otat kaluni niin syvälle suuhun kuin mahdollista ja purista samalla pakaroitani. Imet välillä lujaa ja himokkaasti, välillä hellemmin, niin kuin vain leikittelisit kanssani. Olen täysin vallassasi ja osaat tuottaa nautintoa ihanasti... Otat terskani huulten väliin, runkkaat kädelläsi kaluani, tunnen paineen kasvavan... Pyydän sinua kuitenkin hellittämään tahtia, sillä tahdon rakastella sinua myös kauniiseen pilluusi...

Heitän shortsini nilkoista rantahietikolle ja laskeudun taaksesi rantaveteen. Käännät kauniit pakarasi minulle ja nojaudut käsilläsi veteen. Olet kiihottavan näköinen ja ohjaan suonikkaan aisani kosteiden häpyhuuliesi väliin ja työnnän hellästi sisään kireään aukkoosi. Huokaat jälleen nautinnosta ja voihkit allani kun aloitan työnnöt kaunista pyllyäsi vasten. Tarraan lanteillesi kiinni ja pumppaa sinua tuohon kuumaan aukkoon joka tuntuu kiristävän entistä enemmän koko ajan. Käteni seikkailevat välillä rinnoillasi ja yniset nautinnosta kun puristan hellästi nännejäsi. Työntelen rajusti sinua takaapäin ja nautimme molemmat tuosta hiukan irstaasta tilanteesta. Tarraan välillä hiuksistasi kiinni, repäisen päätäsi taaksepäin, suutelen sinua, näykin korvalehteäsi, niskaasi... tunnen kiimasi ja kuulen kiihkeän hengityksesi. Sormeni hieroo klitoristasi ja välillä työnnän sormea hellästi peppureikääsi... voihkit allani ja vastaat työntöihini, jolloin kaunis pyllysi läsähtelee kiihottavasti kehoani vasten.

Hetken päästä käännän sinut selällesi rantaveteen, hiekkaiset hiuksesi kastuvat... tahdot minut vain nopeasti takaisin sisääsi. Nostan jalkasi harteilleni, jotta pääsen mahdollisimman syvälle sisääsi. Teen rajuja työntöjä, rantavesi läiskyy työntöjen tahdissa... Kiihotuksesi lähestyy huippuaan ja kiihotat omalla kädelläsi klitoristasi, kun kaluni tekee tasaista liikettä pillussasi, tahdot toisen orgasmin...

Huomaan huippusi olevan lähellä ja kiihdytän tahtiani, toisen kätesi tehdessä työtään klitoriksesi kimpussa... Toinen kätesi tarraa selkääni, kyntesi raapivat ihoani, vapiset allani orgasmisi voimasta. Teen vielä muutamia työntöä, kunnes vedän kaluni ulos ja heitän lastini kauniin vartalosi päälle, mahallesi, rinnoillesi ja kovien paineiden purkautuessa myös naamallesi ja pehmeille punaisille huulillesi lentää spermaani jonka nuolaiset lisätäksesi nautintoani...

Hengityksesi tasaantuu pikkuhiljaa maatessasi rantavedessä. Kaadun itsekkin viereesi veteen makaamaan ihanan nautinnon kokeneena. Makaamme hetken, kunnes päätämme mennä takaisin juhlimaan, mutta tämä reissu ei taida olla vielä ohi nautintojen osalta...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute