Herkku-puhelin
Aito päiväkahvi
Hanakkamies

Tästä kokemuksesta on jo aikaa. Olin noin 30 vanha ja menin tansseihin. Menin hakemaan naista mutta juuri samalla hänet vietiin ja minä kohteliaisuuden takia jouduin pokkaamaan samassa pöydässä istuvalle vanhemmalle naiselle, hän oli noin 40 ikäinen. Enpä tiennyt mikä onnenpotku minua tuossa kohtasi. Yhdistelmä olikin mainio, meillä tanssi alkoi sujua ja jotenkin tunsimme, että tässä on jotain voimakasta, molemmat ovat seksuaalisesti elämänsä kunnossa.

Hän oli tullut kaukaa ja hänellä oli kova puute. Saattelin hänet kotiin mutta en pyrkinyt sisään ja hänpä sanoi, että tahtoo tavata minut udelleen huomenna. Menin hakemaan hänet ja keitin kahvit. Juttelimme aivan säädyllisesti. Ja sitten keskustelu jotenkin pysähtyi, hän katsoi minua viettelevästi. Minä siirryin hänen viereen ja otin häneltä paidan pois. Merkillistä, että emme sanoneet sanaakaan. Tietenkin seuraavaksi riisuin hänen rintsikat ja siltä suorastaa pullahtivat nätit rinnat rusottavine nänneineen. Nipukat sojottivat nätisti eri suuntiin. Oli selvää, mitä sitten seuraisi, riivimme vaatteet.

Hän nappasi uhkeasti sojottavan kaluni käteensä ja toisella kädellä kouraisi kivekseni hellään otteeseen, ote tuntui niin taivaalliselta, että melkein putosin polvilleni. Hän asettui selälleen ja näin hänen tumman rehevän kolmion ja sieltä kutsuvasti paljastui märkä herkkuvako. Olimme nopeasti kiihtyneet ja työnsin sapelini suoraan kertatyönnöllä perille, hän oli litimärkä ja luisto oli täydellinen.

Siten keksimme erään hurmaavan vivahteen: katsoimme toisiamme suoraan silmiin. Vedin ja työnsin ja katsekontaktimme oli ihana. Tietenkin silmämme painuivat välillä kiinni. Rynkytin välillä lujaa ja välillä annoin pitkiä ja nautiskelevia työntöjä. Hän vastasi napakoilla vastapompuilla, välillä kaluni irtosi mutta kuin magneetin vetämänä se taas sujahti sulohuulien välistä sisään.

Tietenkin jossain vaiheessa tulee loppurynkytyksen kohta, siitä tuli aivan eläimellisen hurja. Naiseni oli koko yhdynnän ajan äännellyt kuin eläin ja se teki myös minusta täydellisen villiorin. Tuo nainen osasi ottaa miehestä kaiken irti reagoinnillaan. Hän teki minusta täydellisen sekopään positiivisessa mielessä. Orgasmin tullessa tunsin, kuinka lantioni lihakset jännittyvät äärimmilleen ja sitten tunsin, kuinka paksu sperma syöksähtää ulos. Selkäni kaareutui ja naulasin naiseni lakanoille kun ruiskin lopun siemenen hänen pillun perukoille.

Hän oli yhdynnän aikana saanut 3-4 orgasmia, hän kertoi sen jälkeenpäin, itse en siinä huumassa edes erottanut hänen sykäyksiä, sillä minusta tuntui kuin hänellä olisi jonkinlainen ”lypsypillu”, joka koko ajan sykkii ja heruttaa miehen kalusta kaiken irti. Tuon matsin jälkeen otimme uusintoja ja hän tuli päälleni mutta se on jo toinen tarina.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute