Herkku-puhelin
Risteilyllä nuoren rakkaani kanssa 2
sanna

Laivalta maihin päästyämme majoituimme hotelliimme ja kohtapuolin pääsimme tutustumaan lähialueeseen. Naiselle kauppoja oli paljon ja hintataso oli sopiva, eikun ostoksille. Nuori poikaystäväni jaksoi urhoollisesti seurata mukanani kaikki vaateliikkeet ja matkatavaramyymälät.

Viimein pääsimme Stockmannille. Kaikki oli halpaa, viina oli poikaystäväni mielestä niin halpaa, että kannatti ostaa muutama pullo. minua taas veti naistenvaateosasto, ja siellä näin ihanan pitsisen alusvaatesetin, tosin se oli aika niukka, mutta voin olla siinä suhteessa vartalostani ylpeä, että kurvit ovat kohdallaan. Ajattelin sillä piristää rakastani, joka oli joutunut perässäni juoksemaan, vaikkei kiinnostanutkaan. Katselin alusvaatesettejä ja valitsin muutamia ja menimme sovitusosastolle. Pyysin rakastani makutuomariksi ja vedin hänet sovituskoppiin mukaani.

Aloin riisua vaatteitani ja sovitin ensimmäistä. se oli tosi tiukka, liian pieni minulle. Rakkaaseeni se vaikutti ainakin piristävästi. Rintani eivät mahtuneet kuppeihin ja alushousut olivat niin tiukat, että häpykarvoitukseni ei mahtunut niihin. Rakkaani sanoi, että WAUTSI, ja tarttui lantiooni kiinni käsillään. Sanoin, että pidä sormet kurissa, loputkin pitää sovittaa. Seuraava setti oli syntisen musta. Se sopi päälleni kuin valettu, liivit tukivat rintojani ja nostivat niitä ylöspäin. Pikkuhousut olivat läpinäkyvät. Rakkaani housuissa alkoi selvästi näkyä pullistuma. Hän sanoikin minulle, että riisu housut, hän haluaa minua heti paikalla. Sanoin ettei sentään sovituskopissa voida sitä tehdä, pitää odottaa. Sain settini ja kassalla rakkaani taputteli takamustani, tiesin hänen olevan niin haluissaan, ettei mihinkään kannattanut enää kävellä, vaan hotellille nopeasti. Tiesin, ettei hänen päähänsä siinä tilassa mahtunut mitään muuta, kuin kiima.

Hotellin hississä hän alkoi suudella kaulaani ja sivellä reisiäni. Hänen kalunsa oli kova, tunsin sen housun läpi. Huoneeseen päästyämme hän suorastaan nosti minut syliinsä ja kantoi sänkyyn. vaatteeni lähtivät alta aikayksikön ja hän riisui itsensä. Suuri kalu pääsi vapauteen ja nousi ylväästi pystyyn. Sitten hän levitti reiteni ja kumartui ja alkoi kielellään leikkiä pimppini kanssa. Sormet levittivät häpyhuuleni ja kieli alkoi ihanasti lipoa klitoristani. aivan mahtavaa. Hän nuoli minua, ja vatsani alkoi värähdellä himosta. Olin saamassa kielihoidon. Kieli liikkui klitorikseni päällä, voihkin nautinnosta. Jalkani vapisivat, vatsani vavahteli nautinnon ihanien aaltojen mukana. Ei ollut mitään muuta kuin rakkaani kieli, joka hankasi klitoristani kohti orgasmia, joka alkoi tehdä tuloaan. Hän kiihdytti nuolemistaan ja tarttui käsillään rintoihini ja puristeli niitä. Silloin orgasmini tuli. Haukoin henkeä ja kiljaisin nautinnon kulkiessa ruumiini lävitse. Lantioni nousi hänen suutaan vasten ja ihania väristyksiä tuli monta peräkkäin. Se oli orgasmi, jolloin tuntee jääneensä junan alle, jossa toivoo olevan tuhat vaunua. pikkuhiljaa aloin rauhoittua ja pyysin rakastani asettumaan selälleen. Hän kävi selälleen sängylle ja otin hänen kalunsa käteeni, hieroin sitä ja kumarruin ja nuolin sen päätä.

Nuolin vartta alaspäin ja nuolin kiveksiä. Hitaasti Kieleni vaelsi ylös ja ahmaisin terskan suuhuni. Nyt saat laueta suuhuni rakkaani, ajattelin, teit minulle niin hyvää, että haluan palkita sinut samoin. Imin sitä paksua valtavaa kalua kuin lapsi tikkaria. Rakkaani vatsa alkoi väristä ja hän huohotti äänekkäästi. Hän tarttui käsillään hiuksiini ja alkoi naida suutani. Taivas miten hänen kalunsa sykki, terska oli kivikova ja tunsin miten se nautti. Sitten hän alkoi ynistä ja tiesin hänen laukeavan ihan heti. En peräytynyt vaan imin kovaa. Sitten kalu alkoi nykiä ja spermaa ryöpsähti kitalakeani vasten. Taas uusi sykähdys, ja kalu tuntui joka sykäyksellä purkavan annoksen spermaa suuhuni. Avasin suuni ja laskin spermat suustani ja ne valuivat kalua pitkin alas. Ei sperman maku niin paha ollutkaan, vähän makea, saatan tehdä joskus uudestaan samaa.

Rakkaani nousi istumaan, pidin kalua vielä suussani. Hän alkoi silittää hiuksiani ja sanoi sen olleen elämänsä paras orgasmi. otin kalun suustani nousin ja suutelin häntä suulle ja sanoin, että saat maistaa itsekin miltä sinä maistut. Hän sanoi sen maistuvan imelälle, pikkaisen makealle, ei hyvälle hänen mielestään. Sanoin olevani eri mieltä, hän maistui hyvälle.

Sitten tuli suurin yllätys koko risteilyllä, hän kosi minua, sanoi haluavansa minut vaimokseen. Menin sanattomaksi, en tiennyt mitä sanoa. Hän sanoi rakastavansa minua. Olin niin liikuttunut, että itkin onnesta. Rakastin tuota nuorta miestä enemmän kuin ketään ikinä. Silti kysyin häneltä oliko hän ajatellut asian loppuun, kymmenen vuoden päästä olin jo melkein eläkeiässä ja hän vasta kolmekymppinen. Sanoin saattavani vielä saada lapsen jos kiirettä pidettäisiin. Hän sanoi sen olevan suuri haave.

Voin nyt kertoa teille hyvät lukijat: olen raskaana kolmannella kuulla rakkaalleni. olemme kihloissa ja olen voinut oikein hyvin raskauteni alussa, vaikka olenkin jo tosi riskiäiti. Pojalleni tämä oli myönteinen yllätys ja hän odottaa pikkuveljen tai siskon syntymää innolla.

Tämä on viimeinen tarinani ja toivotan teille kaikille hyviä lukuhetkiä täällä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute