Herkku-puhelin
Hierojan asiakaspalvelua
-X-

Kuten edellisestä tarinasta tuli ilmi, teen silloin tällöin kotikäyntejä hierojana. Taannoin sain soiton oudosta numerosta, ja vastattuani siihen toisessa päässä oli pirteä naisääni.

"Sirpa tässä moi, sain sun numeron kaveriltani ja kehui sua hyväksikin hierojaksi. Mahtaisiko sulla olla aikaa tulla nyt viikonloppuna hieromaan?"

Hetken keskusteltuamme sovimme perjantai-illaksi ajan, Sirpa oli lähdössä viihteelle silloin ja kaipasi työviikon päätteeksi kokovartalohieronnan.

Perjantaina menin Sirpan luokse kuten sovittu, ja oven avasi iloinen, jotakuinkin kolme-nelikymppisen näköinen nainen. Päällään hänellä oli jakkupuku, ja tiukka hame korosti lantion muotoja. Mikään langanlaiha missi hän ei ollut, vaan lanteilta ja rinnoistaan muodokas. Omasta mielestäni erittäin kaunis ilmestys. Vaalea hiukset olivat vapaana, ilmeisesti työssään hän pitää niitä nutturalla.

"Moi, kiva kun pääsit tulemaan. Tulin ite just duunista, enkä oo ehtiny ees vaatteita vaihtamaan. Voit laittaa sen pöydän tohon olohuoneeseen, käyn ottamassa nämä työvaatteet vain pois".

Kasasin pöytää ja katselin siinä hieman ympärilleni, kun kuulin keittiöstä Sirpan äänen.

"Ei kai sua haittaa, jos maistelen vähän viiniä jo? Kun oon menossa työkavereiden kanssa ulos illalla. Vai haittaako se jotenkin hierontaa?"

Vastasin siihen että ei muutama lasi mitään haittaa, antaa mennä vaan.

Hetken päästä Sirpa tuli keittiöstä viinipullon ja -lasin kanssa, pyyhe kietaistuna vartalonsa suojaksi.

"Ajattelin että kun kerran hierotaan jalat ja selkä, niin otin kaikki vaatteet pois ettei välissä tartte riisua. Kai se sopii?"

Vastasin että sopii mainiosti, hieronnan kannaltahan se on aina helpompaa mitä vähemmän on vaatteita. Samassa Sirpa tipautti pyyhkeen maahan, ja hieman yllättyneenä katselin hänen paljasta vartaloaan. Kookkaat rinnat, kovettuneet nännit sekä karvaton alapää saivat minut hetkellisesti sanattomaksi.

"Et kai järkyttynyt? Mä oon yleensä aika estoton ja avoin, aikuisiahan tässä ollaan".

Vastasin siihen että ei tässä itsekään olla turhan tiukkapipoja, ja alastomia naisia on sen verran tullut nähtyä että ei yksi lisää mitään ongelmia tee.

Sirpa meni vatsalleen makailemaan, ja aloitin hieronnan jaloista. Juttelimme niitä näitä, Sirpan välillä siemaillessa viiniään. Kun tuli jalkojen etupuolien vuoro, Sirpa kääntyi selälleen. Mitä useampi lasillinen viiniä oli mennyt, sen enemmän Sirpa käänteli juttuja miesten ja naisten suuntaan, ja selvästikin viini teki tehtäväänsä.

"Onpas kiva kun sä olitkin tollanen komee nuorimies, mä pelkäsin että sieltä tulee joku tuppisuu.

Tähän vastasin kohteliaasti että Sirpa itsekin oli erittäin kaunis nainen, joten ilo on molemminpuolinen. Siinä juttujen lomassa Sirpa kyseli onko minulla kivakin tyttöystävä, ja kun vastasin että sinkkuna tällä hetkellä elelen, hänen kasvoilleen tuli hetkeksi viekas ilme. Vastasin siihen pienellä virneellä, ja tunsin kuinka tunnelma alkoi käydä hieman eroottislatautuneeksi.

Sirpa kyseli viekoittelevalla äänellä miten vaikeaa on olla kiihottumatta jos hieroo kauniita naisia, ja minä siihen vastailin että ammatillinen suhtautuminen auttaa. Sirpa totesikin siihen että onneksi naisilla on hieman helpompaa, kun kiihottumisen voi kätkeä ja nännien kovettumisen laittaa kylmän piikkiin. Ja iski vienosti silmää tämän sanottuaan. Olin juuri hieromassa sisäreisiä, ja kiinnitin huomioni lievään tuoksuun, joka tuli hänen jalkovälistään. Vaikka miten yritin olla asiallinen, tunsin miten kaluni alkoi kovettua. Jatkoin kuitenkin hierontaa aivan normaalisti.

Hetken päästä Sirpa näki pullotuksen housuissani, ja kysyi että ei kai minua haittaa että hän on avoin puheissaan. Vastasin siihen että ei tietenkään, aikuisiahan tässä ollaan, ja iskin hänelle takaisin samanlaisen hymyn mitä hän oli minulle näyttänyt aiemmin. Sirpa vain hymyili takaisin, mutta hänen ilmeestään näin että tätä hän oli halunnutkin.

Selkää hierottaessa juttu meni koko ajan rohkeammaksi, ja yhdessä vaiheessa Sirpa kysyi mikä on ollut pervoin seksikokemukseni. Hetken mietin vastaisinko rehellisesti, vai en. Tyydyin vastaamaan että kaikenlaista on tullut nähtyä ja koettua, ja olen lähes estoton seksin suhteen. Sirpa alkoi tästä innostuneena kyselemään mitä kaikkea olen tehnyt.

"Ootko sä koskaan nuollut naisen pyllyä"

"Joo."

"Onkos kukaan nainen koskaan nuollut sun?"

"Joo."

"Oho, entä onks kukaan koskaan laittanu sormee sun sisään?"

"Joo."

Tässä vaiheessa Sirpa nosti päätään hierontapöydän aukosta ja katseli uteliaan minua.

"Sori et kysyn, mut ootko sä hetero?"

"Bisse mä oon."

"Aika kiva..."

Tämän jälkeen Sirpa ei vähään aikaan sanonutkaan mitään, vaan selvästi mietiskeli itsekseen jotain.

Kun hieronta läheni loppuaan, Sirpa alkoi kysellä että mitä muita palveluita minulta saa. Vastasin tähän korrektisti puhumalla kuntosaliohjauksesta, personal trainingista ynnä muusta. Sirpa keskeytti minut ja kysyi pesupalveluista. Vastasin siihen muitta mutkitta asiallisesti että kyllä peseminenkin käy.

Hieronnan päätyttyä Sirpa käveli suihkuun, ja vinkkasi minua seuraamaan häntä. Riisuin vaatteeni ja astuin hänen seurakseen suihkuun. Tässä vaiheessa Sirpa ilmeisesti ei pystynyt enää hillitsemään itseään, vaan meni polvilleen ja alkoi suutelemaan kaluani.

Hän nuoli ja imutteli kuin viimeistä päivää, ilmeisesti hyvinkin puutteessa. Tuntui aivan siltä kuin Sirpa olisi vaihtunut toiseksi ihmiseksi, tämä Sirpa oli irstas ja himokas. Hän työnsi sormensa takapuoleeni, ja mumisi kyrpä suussaan miten ihanaa on nussia komeeta miestä perseeseen. Minua hänen puheensa kiihottivat entisestään, ja tunsin miten aloin lähestymään laukeamistani hänen käsittelyssään.

"Anna tullaa vaan, musta on ihanaa ku saan runkattua miehen spermat päälleni!"

Katselin hetken ihmeissäni tätä irstasta vanhempaa naista, ja samassa roiskaisin spermani hänen suuhunsa ja kasvoilleen. Sirpa tuntui villiintyvän entisestään tästä, ja himokkaasti maiskutteli kunnes kaluni oli pehmennyt.

Mitään sanomatta Sirpa otti kädestäni kiinni ja veti perässään makuuhuoneeseen. Ovella hän sanoi että mikäli tuntuu siltä etten halua jatkaa, voisin vain sanoa sen. Hymyilin ja nyökkäsin, ja uteliaana odotin mitä Sirpa mahtoi penkoa kaapistaan.

Sieltä löytyi kaulapanta ja käsikahleet, jotka Sirpa näppärästi laittoi päälleni. Hän tönäisi minut kontilleni sängylle, ja laittoi käteni selän taakse kiinni. Makasin sängyllä perse pystyssä, ja tunsin miten kaluni alkoi kovettua taas.

"Ihana tää sun posliiniperse!"

Sirpa huudahti ja alkoi nuolla reikääni antaumuksella. Nauttiessani ihmettelin onko tämä tottakaan, koko touhu tuntui kuin unelmieni täyttymykseltä. Sirpa laittoi kaksi sormea sisääni, ja ilmeisesti oli ottanut liukastetta mukaan, sen verran viileältä sormet tuntuivat. Sirpa jatkoi perseeni runkkausta, ja lisäsi kolmannen sormen, neljännen sormen...

Hän ei pitänyt mitään kiirettä, kuten miehet tai naiset yleensä. Vaan jaksoi huokailla ja ihastella näkyä, kun hän työnteli sormiaan edes takaisin takapuolessani. Kyrpäni seisoi kovana kuin kivi, mutta Sirpa ei edes vahingossa koskenut siihen. Hetken päästä hän tarrasi tiukalla otteella kovaan kaluuni ja kysyi käheällä äänellä onko minua koskaan fistattu perseeseen. Tämän irstaan kysymyksen kuullessani meinasin saman tien laueta, mutta sain vastatuksi että ei vielä. Samassa Sirpa alkoi hitaasti painaa peukaloaankin takapuoleeni, hitaasti kyrpää runkaten.

Kun koko käsi oli perseessäni, tunsin miten Sirpa vain katseli sitä lumoutuneena ja runkkasi itselleen orgasmia. Välillä hän läiski kädellään pakaroitani, välillä runkkasi minua, ja jatkoi taas itsenä hyväilemistä. Ja vähitellen hänen hengityksensä muuttui ulinaksi, ja hän laukesi täristen. Käsi edelleen perseessäni.

Hitaasti Sirpa veti kätensä ulos suolestani, ja ihasteli venynyttä aukkoa.

"Harmi että mulla alkaa olemaan kiire jo, muuten olisi voinut tehdä vaikka mitä hauskaa"

Tämän sanottuaan Sirpa otti liukastetta käsiinsä, ja alkoi hitaasti sivelemään kaluani. Minulle tuli mieleen lehmän lypsy, kun olin siinä kontillani ja Sirpa istui vieressäni lypsäen kaluani. Hän ei missään vaiheessa kiihdyttänyt tahtia, vaan hitaasti veteli pitkin kivikovan kyrpäni vartta. Tunsin piinaavan hitaasti miten laukeaminen teki tuloaan, ja vaikka miten koetin lantiollani saada runkkaamiseen vauhtia, Sirpa ei sitä tehnyt.

Kun vihdoin laukesin, tuntui kuin laukeamista edeltämä paine olisi kestänyt ikuisuuksia. Ja laukeaminen tuntui sekin kestävän uskomattoman pitkään. Tärisin ja huohotin vielä, kun Sirpa otti kaluni suuhunsa ja imi viimeisetkin tipat siitä. Tämän jälkeen hän avasi kahleeni ja antoi kiihkeän suudelman.

Sovimme että seuraava hieronta keikka olisi heti seuraavalla viikolla, ja Sirpa kehotti varaamaan reilusti aikaa sitä varten...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute