Herkku-puhelin
Siivoojaksi tuntemattomalle osa 1
Vain päiväuniko?

Muutama minuutti enää ja olen perillä. Ajatukseni oli sekavia. Miksi ihmeessä tällaiseen ryhdyin? Nelikymppinen poikamies normaalijärjellä varustettuna matkalla naisen luo joka seksi-ilmoituksessa haki siivoojaa! Järki käskee jäämään vaikka lähimpään pubiin ja unohtamaan moiset touhut. Vaan jokin vain pakottaa jatkamaan perille asti. Osoite löytyy helposti, ei saanut siitäkään tekosyytä peräytymiseen. Soittaessani ovikelloa on jo myöhäistä.

Oven aukaisee tavallisenoloinen, minua ehkä hieman vanhempi ja lyhyempi nainen siirtyen sivuun ja astun eteiseen. Oven suljettuaan nainen vasta katsoo minua tarkemmin.

-Etpäs ole kummoinenkaan. Vähättelevä tokaisu ja ivallinen ilme kertoo millaisen kuvan hän minusta on ehtinyt muodostaa. Lyhyellä viittauksella kuoriudun ulkotamineistani ja seuraan häntä olohuoneeseen. Jälleen ylimielinen viittaus joka saa minut seisomaan keskellä huonetta odottaen.

-Minä olen sitten talossa emäntä, sinulla ei ole täällä minkäänlaisia oikeuksia. Velvollisuuksia on sitten sitäkin enemmän. Hän naurahtaa lopuksi saaden minutkin hymyilemään.

-Housut alas runkkari!

Säpsähdän yllättäen annettua käskyä mutta kiirehdin laskemaan housuni. Kiihottava tilanne kerta kaikkiaan.

-Ei voi olla totta! Emäntä naurahtaen tokaisee minun siinä seistessä häpeissäni.

-Tollanen roikkuva tuppikulli! Ei taida edes seistä kunnolla? Katso silmiin kun puhuttelen ämmä!

Saan vaivoin kohotettua katseeni. Nyt kaduttaa todella rankasti koko reissu. Seistä nyt näin housut kintuissa ja haukutaan ämmäksi.

Terävä korvapuusti havahduttaa minut ajatuksistani.

-Kun kysyn niin vastaat, ääni on pehmeän suloinen.

-Niin että mit..

Toinen korvapuusti samalle poskelle saa minut vastaamaan nopeasti.

Ei se seiso kunnolla emäntä.

Naureskellen emäntä tarttuu kaluuni venytellen ja puristellen sitä aikansa. Lopulta hän tarttuu kipeästi pusseihini kiinni ja seuraan emäntäni perässä vaikeasti nilkuttaen housut kintuissa. Eteisessä käsketään riisuutua kokonaan. Emäntä on sillävälin käynyt vaatekaapilla ja tullessaan hänellä on jokin vaatekappale kädessään.

-Tästä neidille hame päälle niin pääset hommiin.

Emäntä huomasi ilmeeni joka luultavasti oli näkemisen arvoinen. Nauraen hän tokaisi:

-Ei tollanen runkkari muuta tarvitse lattioita pestessään. Sovitin siis mekon, tai mikä se sitten onkaan, sellainen lyhyt hame kuitenkin, päälleni. Sain vielä ohjeet mistä löytyy pesuvati, rätti ja pesuaine. Virittelin siinä sitten pesutarpeet kuntoon emännän selittäessä samalla että aloitat tästä eteisen lattiasta. Kasvot punoittaen, näin peilistä, aloitin nelinkontin luututa lattiaa. Emäntä tuli hetkenpäästä viereeni käskien keskeyttää hetkeksi. Hän asettui taakseni potkien jalkojani leveämmälle. Jotakin kylmää ja rasvaista työntyi peppuakolleni.

-Saat ämmä tapin sisääsi niin on mukavampi työskennellä.

Pelästyin kylmää liukasta tappia joten vetäyin eteenpäin.

Emäntä oli hetken hiljaa liikkumatta. Täysi hiljaisuus. Pelotti ja kiihotti samanaikaisesti. En uskaltanut nostaa katsettani.

Emäntä haki taas jotakin.

-Se oli sitten viimeinen kerta kun vastustelet minua, hän sanoi kuin sivumennen tokaisten. Remminisku selkään ja kohta toinen ja aina vain lisää. Selkää kirvelsi, puristin rättiä kädessäni yrittäen pysyä aloillani. Onnistuinkin siinä kun oikein pinnistin.

-Kokeillaanpas uudelleen.

Tappi tunkeutui hitaasti ja kivuliaasti sisääni mutta nyt ymmärsin olla kiltti poika. Pidin peppuni kokoajan tarjolla vaikka sattuikin pahasti. Viimein tappi muljahti sisään. Kipu hieman hellitti.

-Jatkahan työtäsi runkkari, sanottiin naurahtaen ja samalla nipistäen pusseistani.

Jatkoin työtäni mekko päällä, tappi pepussa. Häpeillen ja kiihottuneena.

Jatkuu...

Tässä vasta osa 1 tarinaa jonka kirjoitan siksi että jospa jonakin päivänä...

Tarina alkaa kevyesti mutta meininki kyllä lämpiää jatkossa ja juonikin mutkistuu:)

Mukavaa olisi jos lähettäisit tästä palautetta ja kyselläkin sopii aiheesta noin yleensä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute