Herkku-puhelin
Nautinnon ilta
KilttiTyttö

Me ollaan katsottu ilta elokuvaa sohvalla. Leffa on loppu ja huulemme ovat löytäneet toisensa. Vaihdamme kiihkeitä kielareita.. Kielten kärkemme leikittelevät kiihottavasti. Elokuva on ollut melko eroottinen, joten ei ole epäselvää mitä seuraavaksi teemme.

Siirrymme makuuhuoneeseen. Kätesi vaeltavat vartalollani, puristelevat pakaroitani hameen päältä. Mä vien käteni sun vyötäröltä alaspäin...tunnen lupaavan kohouman etupuolella. Hymyilen sillä tiedän mikä ihanuus siellä mua odottaa. Käsket mua nostamaan käteni ylös. Hivutat paitani pois päältäni. Mulla on mustat, ohutta harsoa olevat pitsirintsikat. Nännini nöpöttävät jo söpösti pystyssä ja ne kovenevat entisestään kun "vahingossa" kätesi hipaisee niitä. Kumarrut suutelemaan kaulaani. Kielen kärkesi pyörii kaulallani löytäen herkät kohdat ihollani. Haluan ottaa kovettuneen kullisi suuhuni.

Avaan vyösi ja housun nappisi tiukasti sua silmiin katsoen. Riisut paitasi. Laskeudun alaspäin samalla suudellen ja nuollen sun ihanaa rintaa. Housuissasi tykyttää kova kalusi odottaen vapautusta. Riisun hitaasti boxerisi ja kalusi ponnahtaa esiin katseeni ihailtavaksi. Olet siistinyt itsesi tietäen että se kiihottaa mua. Ihailen hetken mahtavaa seisokkiasi ja ihanaa isoa kulliasi. Otan oikealla kädellä kiinni patukastasi ja teen muutaman hitaan vedon. Pääsi kallistuu taaksepäin ja huokaiset syvään. Otan tiukan otteen kullisi juuresta ja kosketan varovasti kieleni kärjellä päätä. Nuolen kielelläni kulliasi joka puolelta kuin tikkunekkua ja lopulta otan sen suuhuni. Voihkaiset seksikkäästi kun tunnet huulieni puristuvan kalusi ympärille. Alan liikuttamaan suutani rytmikkäästi edestakaisin kalusi vartta pitkin. Välillä imen vain sen päätä ja kutittelen kieleni kärjellä terskasi alapintaa. Otat kiinni hiuksistani ja huokailet.. Kerrot miten hyvältä suihinotto tuntuu. Katson ylöspäin ja sä katsot mua silmiin. Mua kiihottaa kun näen sun nauttivan. Rytmi kiihtyy ja lopulta käsket mua lopettamaan.. Et halua laueta vielä.

Nostat mut ylös ja annat syvän kielarin. Sanot että nyt on mun vuoro nauttia. Avaat hameeni vetoketjun ja pudotat sen nilkkoihini. Alla mulla on mustat pitsiset stringit. Katselet mua käsiesi mitan päästä ja sanot mun olevan todella kaunis ja haluttava. Nostat mut vahvoille käsivarsillesi ja kannat sänkyyn. Tulet päälleni ja asetat toisen jalkasi jalkojeni väliin.. Niin että se hankaa ihanasti häpykumpuani. Tunnen olevani todella märkä ja halukas. Sanon haluavani sut heti. Pieni virnistys ilmestyy suupieliisi kun kerrot ensin haluavasi hieman leikkiä. Hyväilet rintojani rintsikoitteni päältä. Otat kovat nännini vuorotellen etusormesi ja peukalosi väliin ja pyörittelet niitä. En voi olla voihkimatta nautinnosta. Makuuhuoneessa ainoaa valoa luovat kynttilät, joten tunnelma on hyvin eroottinen. Riisut liivini pois ja paljastat kiinteät rintani himokkaalle katseellesi. Suutelet rintojani, nuolet vältellen koskemasta nänneihini.. Kiusaten. Voihkin yhä kovempaa. Viimein nuolaiset nopeasti nänniäni ja tuntuu kuin sähkövirta kulkisi suoraan nännistäni tykyttävään klitorikseeni. Nuolet ja näykit nännejäni vuorotellen. Silloin kun käsittelet toista suullasi ja hampaillasi, kostutat sormesi suussani ja pyörittelet toista nänniäni sormiesi välissä välillä nipistäen. Tilanne alkaa tuntua sietämättömältä ja nostelen lantiotani ylös sängyltä viestittäen että olen valmis.

Yhtäkkiä nouset sängyltä ja kurkotat jotakin yöpöydän laatikosta. Silmieni edessä heiluvat kiiltelevät käsiraudat. Kerrot minun olevan niin tuhman näköinen siinä vartaloni kiemurrellessa kiimaisesti, että mun pitää olla aloillani. Tartut käsiini ja alat viedä niitä pääni taakse. Vastustelen mutta jään tässä kamppailussa kakkoseksi. Sanot pienen vastustelun vain kiihottavan. Pian käteni ovat käsiraudoilla kiinni sängynpäädyssä.

Siirryt jalkopäähäni ja käsket mun kohottaa hieman takamustani. Työnnät pienen tyynyn pyllyni alle jonka jälkeen tunne olevani todella avoin katseellesi. Levität jalkojani ja katselet hyväksyvästi kosteutta kiiltelevää paljasta pilluani. Sanot minun olevan riettaan näköinen siinä maatessani posket punoittaen. En osaa muuta kuin voihkia ja vaikertaa hiljaa. Tilanne on musta äärimmäisen kiihottava. Sivelet herkkää ihoani stringien vierestä...viet sormesi sisäreisieni herkälle iholle. Kuumat huulesi ja kielesi seuraavat perässä saaden mut värähtelemään. Kiemurteluni on vähäistä sidottujen käsieni ja pyllyn alla olevan tyynyn ansiosta. Hyväilet kiduttaen pilluni reunoja koskematta kuitenkaan klitorikseeni. Yritän nostaa takamustani vasten kättäsi. Huomaat sen ja kysyt naurahtaen haluaisiko kiimainen pikkupillu hyvää. Tuhmat puheesi saa mut valumaan.

Alat hitaasti vetämään stringejä jalastani. Haaraosa on läpimärkä. Kerrot pilluni näyttävän kauniilta kynttilän valossa kiillellen. Olen varma että nyt saan sun kivikovana seisovan kullisi huulilleni, mutta erehdyn. Nouset taas hetkeksi pois sängyltä ja otat jälleen jotakin esiin laatikosta. Pitelet käsissäsi kultaista, sileää vibraa. Poskeni punehtuvat entisestään. Tilanne on kuin jostain pehmopornoleffasta...ajatus kiihottaa mua. Kerron ajatukseni ääneen ja sä sanot mun olevan tän leffan päätähti. Viet vibran jalkojeni väliin ja käynnistät sen. Kiihottava surina täyttää makuuhuoneen. Aah miten hyvältä sen tärinä tuntuukaan pilluni huulilla ja turvonneella klitoriksella. Kuljetat vibraa edestakaisin vaossani. Nostelen jälleen takamustani yrittäen saada sen sisääni. Huomaat yritykseni ja upotat surisevan vibran pilluuni. Työntelet sitä ja jätät sen sitten paikoilleen. Viet sormesi klitorikselleni ja alat pyöritellä niitä siellä. Tilanne on sietämättömän ihana ja tunnen että orgasmi tekee tuloaan. Yhtäkkiä otat vibran pois ja huudahdan pettyneenä. Mutta pian tunnen pillullani jotain parempaa. Notkean kielesi ja huulesi.

Nuolaiset muutaman kerran koko vakoni pituudelta hitaasti. Nopeutat tahtia ja välillä taas teet rauhallisempia nuolaisuja. Kielesi tekee mut hulluksi.. Se lipoo ja pyörii kovana törröttävällä klitoriksellani ja välillä otat helmeni huuliesi väliin ja imet. Samalla kun annat mulle ihanaa kielihoitoa, työnnät sormen sisääni. Pienen etsinnän jälkeen löydät g-pisteeni ja alat hieroa sitä nuolaisujesi tahdissa. Musta tuntuu että mä räjähdän kohta ja käteni tempovat epätoivoisesti kahleissa. Työnnät kielesi pilluuni ja nussit mua kielelläsi. Siirryt uudelleen nuolemaan klitoristani ja tahti alkaa olla sellainen että huudan tulevani kohta. Naapurit saavat ohjelmaa oikein olan takaa kun voihkin ja huudan nautinnon kourissa. Kun vielä käynnistät uudelleen vibran ja viet sen huulilleni samalla kielesi nuollessa tappavaan tahtiin en enää kestä. Orgasmi lähtee jostain syvältä sisältäni ja valtaa mut kokonaan. En tajua ympäröivästä maailmasta mitään ja tuntuu kuin menettäisin tajuntani. Puristan jalkojani tiukasti yhteen. Työnnät vielä sormesi sisääni pitkittäen laukeamistani. Tunne kuinka pilluni supistelee voimakkaasti. Olen aivan hikinen. Tulet viereeni ja avaat käsiraudat. Otat mut syliisi ja silittelet hiuksiani ja ihoani. Pulssini alkaa rauhoittua. Kuiskaat miten kaunis ja kiihottava olin ja kuinka paljon mua rakastat. Suutelemme ensin varovasti ja vähitellen suudelmamme syvenee. Kätesi alkavat jälleen vaeltaa vartalollani. Haluan tuntea sut myös syvällä sisälläni....

Kuulisin mielelläni kommentteja tarinasta..ekakertalainen kun olen =)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute