Herkku-puhelin
Naapurin timppa
jutta

Olen 52-vuotias rouva. Mieheni on sähkö-ja elektronikkainsinööri (DI ) ja jatkuvasti töissä ympäri maailmaa. Hän asentelee mittauslaitteita (on iso pomo) paperikoneisiin, en ymmärrä niitten päälle, mutta niitä ilmeisesti kaivataan jatkuvasti markkinoitten tahtiin. Viimeisin ja nytkin jatkuva työkomennus on 2,5-vuotinen Indonesiassa. Kävin siellä itsekin viime kesälomallani ja totesin sen olevan paikkana ihan perseestä. Kuumaa kuin helvetissä ja ilma kosteaa, paita ja kaikki vaatteet ihan märkiä hiestä koko päivän. Huomasin sillä reissulla työkavereilla olevan joku naisjuttu meneillään ja kysyinkin mieheltäni , onko hänkin siinä mukana. Hän kielsi heti ne jutut, mutta punastui ja alkoi höpistä ihan muita asioita, joten huomasin osuvani arkaan paikkaan ja tiesin mieheni valehtelevan. Ei kai normaali mies kestä selibaattia puolta vuotta kerrallaan.

Palasin lomalta elokuun lopussa ja työt kutsui minuakin. Mieheni pääsisi seuraavalle lomalle vasta jouluna.

Joskus lokakuussa, kun piti alkaa laittaa lämpöjä päälle taloomme, öljypolttimemme ei suostunutkaan toimimaan, joten en tiennyt mitä pitäisi tehdä. Tuli mieleeni, jos naapurini osaisi korjata asian. Rohkeasti vaan naapuriin ja soitin ovikelloa... oven avasi vaalea nuori, noin kolmekymppinen mies, komeakin. Selitin asiani ja Hän pyysi minut sisälle, sanoi juuri tulleensa töistä ja pyysi odottamaan , hän halusi käydä suihkussa ensin. Suihkusta kuului veden lorinaa ja sitten hän huuteli minulle, josko vika olisi sähköpuolella. Vastasin, etten tiennyt yhtään mitään, en sähkövioista, enkä muistakaan vioista, joten, jos hän vaan viitsisi tulla katsomaan, olisin erittäin hyvilläni.

Pukeuduttuaan hän lähti opastamanani meille ja vein hänet heti pannuhuoneeseen. Aikansa tutkittuaan , hän meni hakemaan jotain sähkömittaria kotoaan ja mittailtuaan totesi jonkun magneettiventtiilin olevan vikana. Hän kertoi hakevansa seuraavana päivänä uuden ja asentavansa sen paikalleen.

Pyysin Hänet kahville, johon hän innokkaasti suostui.

Juttelimme ihan tavallisia asioita pitkät tovit, eikä hänellä tuntunut olevan mitään kiirettä kotiin.

Hän kertoi myös olevansa "kesäleski”, sillä hänen vaimonsa oli hoitamassa isäänsä, joka oli aika huonossa kunnossa, oli joutunut liikenneonnettomuuteen. Sanoin olevani pahoillani hänen puolestaan. Hän kiitti ja alkoi jutella ihan muita juttuja, miten hän oli alku-urallaan ollut valtion palveluksessa ja kouluttanut naapurimaan rajamiehiä EU- kelpoisiksi. Hänen tarinansa olivat värikkäitä ja ne veivät mukanaan, hän oli tosi älykäs mies ja tarinankertojana parhain , minkä olin tavannut. Kerroin olevani yksin pitkät tovit, kaipasin seuraa, joten kai tarrauduin heti häneen. Tarjosin lisää kahvia ja kaataessani "nojasin" hänen olkaansa. Joimme vastapäätä toisiamme ja äkkiä hän tarttui käteeni, sanoi ihailleensa minua ja muhkeita muotojani keittiön ikkunasta, kun olin kesällä kasvimaalla vähissä vaatteissa. Punastuin kehuista, tosin olin itsekin katsellut naapurini perään, hänen lihaksikasta vartaloaan, ja hän oli pitkä mies, tosin minua n.30 vuotta nuorempi. Hän veti minua pöydän yli luokseen, tarttui niskaani ja veti suuni suulleen. Suutelimme. Polviani alkoi heikottaa, suudelma oli saanut minut ihan sekaisin.

Hän sanoi haluavansa rakastella kanssani, jos vaan haluaisin. Aloin haluta ja kerroin hänelle olleeni viimeksi mieheni kanssa 1,5 kk sitten enkä ollut saanut mitään, hän oli vaan tyhjentänyt pussit, eikä välittänyt paskaakaan minun nautinnostani.

Nyt olet kuningatar, hän sanoi, ja alkoi suudella kaulaani ja imi korvaani. Siirryin hänen syliinsä istumaan ja hän alkoi puristella rintojani. Rintani ovat aika isot ja tällä iällä ne on jo pikkaisen roikkuvat. Silti hän otti ne vuorotellen käteensä ja nuoli ja imi nännejä vuoronperään. Tällaista en ollut kokenut aikoihin, se oli niin ihanaa, nautin suunnattomasti siitä.

Reittäni vasten tuntui kova kalu, jonka halusin nähdä. Siirryin hänen sylistään ja tartuin häntä kädestä ja vein makuuhuoneeseemme. Ihana mies kietoi minut syliinsä ja alkoi puristella pakaroitani ja vei kädet puseroni alle ja alkoi avata rintaliivien hakasia. Halusin häntä ja sivelin hänen kaluaan housun päältä. Se tuntui kovalta ja avasin vetoketjun ja työnsin käteni housujen sisään. Ei onnistu, liian tiukkaa. Avasin napin ja vedin housuja alas, äkkiä ne olivat polvissa.

Kova kalu nousi pystyyn ja otin sen käteeni. Miten iso se oli. Miehelläni oli paljon pienempi. Hänellä oli paksu ja pitkä. En tiennyt tällaisia olevankaan.

Siirryimme sänkyyn ja hän kaatoi minut selälleni sängylle.

Hän riisui minut, suuteli nännejäni, imi niitä. Olin ihan sekaisin kiihkosta. Sitten hän alkoi siirtyä alemmas, nuoli napaani, alemmas, kieli hamusi karvoitustani. Hän levitti jalkani erilleen, puri hellästi pohkeitani j alkoi nuolla reisiäni. Tämä oli ihan uutta minulle, mielettömän ihanaa, en tiennyt tällaista olevankaan ennen tätä. Kieli jatkoi matkaa hävylleni, sormet avasivat häpyhuulet ja kieli alkoi ihanasti lipoa klitoristani. Pitikö elää yli 60-vuotiaaksi ennen kuin sai tietää miten hyvää mies voi naiselle tehdä. En voinut mitään, vatsani alkoi vavahdella, tajunta sumeni, lantioni alkoi liikkua hänen suutaan vasten.

Olin lähellä laukeamista, kun hän lopetti nuolemisen. Kaipasin lisää ja hän lopettaa, mikä vääryys. Ruumiini kaipasi tyydytystä ja pyysin jatkamaan.

Hän nousi ja tuli päälleni sovitti kaluaan hävylleni. Se alkoi painua sisääni. Kohta kaikki mitä voi olla, oli sisässäni. AAAAhhhhh ......ette voi uskoa miten miehen kalu voi tuntua hyvälle. Se alkoi liikkua edestakaisin, hitaasti.... nautinnollisesti....voih. Hän ei ollut ensi kertaa pappia kyydissä. Kalu upposi sisään, pimppini maiskahteli melko äänekkäästi, kun hän runnoi kaluaan sisään. UUUh...teki hyvää...ymhhh.

Sitten orgasmi tuli, aivan kuin hyökyaalto. Selkää kouristi, vatsa alkoi vavahdella, tärisin kuin horkassa . Voihkin ja taisin huudahtaakin nautinnosta, en ole varma. Supistelin ja hän alkoi puskea rajusti sisääni. Hän huokaisi ja kalu alkoi nytkiä sisälläni. Tunsin lämpimän sperman purkautuvan syvälle pimpsaani. Hän työnsi kaluaan ihan pohjaan ja huokaili orgasminsa kourissa.

Hän suuteli minua suulle ja hyväili rintojani, sanoi haluavansa kokea sen joskus uudestaan, jos minä vaan haluaisin. Sanoin haluavani. Kerroin, etten ollut ennen koskaan mieheni kanssa kokenut tällaista. Sanoin hänen olevan niin isokin sieltä, miehelläni oli paljon pienempi. Hän täytti minut kokonaan ja kalun varsi tapasi klitorikseeni. Olin tyydytetty ensi kertaa elämässäni oikein kunnolla.

Tätä nautintoa on jatkunut silloin tällöin. Mieheni on edelleen Indonesiassa, enkä ikävöi hänen paluutaan enää yhtään. Sama vaikka muuttaisi kokonaan sinne.

Naapurini vaimo näyttää olevan raskaana, joten eiköhän naapurisopu jatku, tuleehan se selibaatti heillekin aikanaan. Paineenpoisto toimii naapurin isukille ainakin minun puolestani.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute