Herkku-puhelin
Ihana Aamu
Kova87

Olimme vanhan kaverini kanssa sopineet että menisimme illalla baariin ja lopulta kaverilleni yöksi. Ilta meni rattoisasti join enemmän huomattavasti kuin kaverini koska hän oli menossa aamusta töihin lähdimme sitten yöllä kohti kaverini kotia. Hän asui äidillään. Hänen äitinsä oli tumma noin 40 erittäin seksikäs isotissinen ja tiukkapeppuinen mukava nainen. Olin jo pitkään katsellut Marjan eli ystäväni äidin peppua, ne näytti niin mahtavalta.

Aamulla herättyäni lähdin keittiöön ajatellen tehdä jotain ruokaa. Kaverini oli lähtenyt jo töihin ja talossa ei ollut kuin minä ja Marja. Aloin siinä tekemään boksereillani ruokaa kunnes kuulin taustalta Marjan äänen sanovan "taisi olla kiva ilta eilen" vastasin että olihan meillä mukavaa. Kun Katsoin Marjaa huomasin että hänellä oli vain aamutakki ja pikkuhousut jalassa. Ihailin hänen vartaloaan vähän aikaa kunnes mieli kuvitukseni alkoi laukata. Sitten huomasin että kuumotus oli jo alapäässäni, pikkuveikka alkoi heräillä ja se näkyi tiukkojen boksereiden läpi. Marja huomasi sen myös hän käveli eteeni ja laittoi käden kaluni kohdalle ja sanoi että "Täällä taidetaan olla tarpeessa." Nyokkäsin vain päätäni ja hän heitti jo aamutakkinsa ´pois.

Kohta huomasin että hän meni polvilleen ja otti kaluni ulos boksereista. Ihailin vain Marjana ihania tissejä ja nöpöttäviä nännejä. Hän otti heti kaluni suuhunsa ja imi sitä voimalla. Kohta olin jo täydessä koossa.

Marja ehdotti että menemme hänen makuuhuoneeseensa ja minullehan se sopi. Marja otti mustat pikkuhousunsa pois ja alta paljastui karvainen pillu. Hän levitti jalkansa eteeni ja kumarruin hänen jalkoväliinsä. Avasin sormillani hänen häpyhuuliansa ja nuolin hänen klittaansa. Heti kun alkoi pillu kostua aloin pistää sormia sisään. Kun pillu oli niin märkä että kolme sormea oli hänen sisällä. Otin kaluni käteeni ja aloin työntämään kalua hänen sisäänsä hän vinkui kiimaisena kun työntelin koko pituudella itseäni hänen sisäänsä. Kohta jo kulli luisti ja kummatkin huohottivat. Sanoin hänelle että kääntyisi ympäri. Ja hän kääntyi. Nyt sain tunkea munani takaa hänen sisäänsä ja doggy style alkoi kulkea heti. Kohta jo hän sai orgasmin ja räjähti mulkulleni. Sanoin itsekin saavani ja hän kääntyi ympäri ja runkkasi munastani joka ikisen sperma tipan naamalleen koko naama oli valkoinen minun räjähtäneestä orgasmista..

Marja tykkää vieläkin flirttailla minulle kun näen häntä ja voi olla että vielä tulee hänen kanssaan harrasteltua..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute