Herkku-puhelin
Siskosten reikiä
Jamppa

Viime kesänä olin viettämässä kaverini synttäreitä. Päivä meni ihan mukavasti sankaria juhlistaessa ja olutta litkiessä. Kävimme iltapäivästä uimarannalla, missä oli kuumasta päivästä johtuen tosi paljon kuumia naisia :)

Uimarannalla mietin, että tänään on pakko saada naista. No, uimarannalta ei sitten tarttunut ketään matkaan ja jatkoin iltaa kavereiden kanssa. Jatkoimme synttäreitä meille varatulla mökillä, jossa tietysti sanoimme ja joimme olutta. Sitten tuli aika siirtyä yökerhoon.

Yökerhossa olikin väkeä tosi paljon. Harmittavan moni nainen vain tuntui olleen jo hankkinut miesseuraa. Lopulta löysin pöydän, jossa oli kaksi naista ilman miehiä. Menin pöytään juttelemaan ja selvisi, että kyseessä on siskokset. Toinen minun ikäiseni, eli 23 ja toinen 25. Ilta sujui mukavasti ja mielestäni liian nopeasti. Tytöt ilmoittivat lähtevänsä koteihinsa. Jäin hieman harmittelemaan, että tässä tämä taas oli.

Yllätyksekseni nuorempi tytöistä pyysi minua matkaan. Lähdin kävelemään heidän mukanaan kohti nuoremman kämppää. Kun olimme hänen talon edessä, sanoi vanhempi siskoksista jäävänsä yöksi jos se sopii, koska matkaa kuulemma olisi ollut vielä paljon omaan kotiin. Ja suostuihan sisko siihen, Maria muuten nimeltään.

Siskokset olivat hyvin pitkiä, noin 180cm molemmat. Marialla oli lilan väriset pitkät hiukset ja toisella todella vaaleat, pitkät nekin. Maria vastasi melko hyvin naisihannettani, d-kupin rinnat, kauniit kasvot, suuret tummat silmät, kiinteä vatsa ja pyöreä ja isohko, mutta kiinteä perse. Vanhempi siskoksista, Heidi, puolestaan oli pienemmillä rinnoilla ja hieman pienemmällä perseellä varustettu. Kaunis hänkin oli.

Päästyämme sisään tytöt tarjoilivat paukkuja ja joimme niitä melko paljon. Olin todella kiinnostunut Mariasta ja aloinkin suudella häntä seisaaltaan. Maria vastasi suudelmaan. Imutimme toisiamme ja lähdimme siirtymään makuuhuoneen puolelle. Siellä aloin riisumaan Mariaa. Nuolin hänen rintojaan, josta aloin kiihottua erittäin paljon. Vähän kerrallaan nuolin alemmas ja lopulta nuolinkin jo hänen pilluaan. Maria selvästi tykkäsi tästä.

Lopetin nuolemisen ja annoin Marian riisua itseni. Hetken hän imi kulliani, kunnes otin hänestä tiukan otteen ja nostin päälleni, jotta pääsimme 69-asentoon. Imeskellessäni Marian ihanan kosteaa posliinipillua Maria otti kulliani aivan juurta myöten suuhunsa. Tätä harrastaessamme olimme täysin ajan ulkopuolella.

Tällä välin Heidi oli tullut huoneeseen huomaamattamme. Hän istui tuolilla ja sormetti pilluaan. Säikähdimme kun huomasimme hänet. Olimme kuitenkin niin kiimassa että emme välittäneet tästä.

Maria lopetti imemisen ja siirtyi päälleni ratsastamaan. Pitelin häntä perseestä kiinni kun kyrpä upposi melko vauhdilla kokonaan Marian sisälle. Maria aloitti pienellä liikkeellä nussimaan minun ollessa syvällä hänen pillussa. Tällä välin Heidi oli jo aivan märkänä sormetuksestaan ja katsoessaan meitä. Hän sanoi haluavansa myös tyydytystä ja nousi naamani päälle. Aloitin pillun nuolemisen samalla, kun siskokset imuttivat toisiaan. Maria ratsasti minulla pitkillä liikkeillä kullin luistaessa täydellisesti hänen märässä pillussa.

En kestänyt enää kauempaa kahta naista vaan annoin itseni laueta Marian perukoille. Spermaa tuli todella paljon ja sitä valuikin pitkään Marian pillusta. Heidi halusi tehdä minulle vastapalveluksen ottamalla suihin. Kaluni oli vielä kivikova edellisestä, eikä seisokki edes ehtinyt laskeutua kun olin taas aivan kiihottunut. Nousin seisomaan ja Heidi jatkoi imemistä sängyn laidalta. Pyysin Mariaa seisomaan viereeni, jotta voisimme suudella.

Heidi lopetti suihin ottamisen ja meni selälleen sängylle. Katsoin Mariaa anovasti pyytäen lupaa nussia hänen siskoaan. Maria sanoi, "siitä vaan". Menin Heidin päälle makaamaan ja Heidi ohjasi kyrpäni pilluunsa. Aloitin nussimisen pitkillä liikkeillä. Heidin pillu oli hieman väljempi kuin Marian, mutta tuntui silti taivaalliselta. Nussin Heidiä hänen pitäessään käsiään kaulani ympärillä. Tällä kertaa jaksoin panna jo huomattavasti pidempään enkä edes lauennut kun Heidi sai jo oman orgasmin. Hän tärisi ihanasti minun vielä nussiessa häntä tiheillä liikkeillä.

Maria sanoi Heidin orgasmin jälkeen jääneensä jostain paitsi. Ymmärsin heti, että hän ei tietysti saanut orgasmia koska olin ensimmäisellä kerralla niin nopea. Maria siityi siskonsa viereen makaamaan, ja olin jo siirtymässä hänen pilluunsa, kun hän sanoi "odota". Maria nousikin pystyyn ja haki kaapista liukastusvoidetta. Tuubin kyljessä luki jotain anal ja jotain muuta. Maria kävi vatsalleen makaamaan ja pyysi levittämään tätä liukkaria perseeseensä. Hän sanoi sen olevan erityisesti persepanoja varten, koska se auttaa rentouttamaan peppua ja liukastaa paremmin pepun kuin tavallinen liukastusvoide.

En ollut uskoa tätä todeksi ja innoissani sormetin voidetta Marian peppuun. Laitoin sitä todella paljon. Sitten levitin sitä vielä kyrvälleni ja aloitin kullini painamisen Marian perseeseen. Kun oli saanut pään Mariaan, niin loppu meni todella helposti. Painoin koko kullini Marian peppuun, josta Maria huokaili hieman. Aloitin hitaan ja pitkän liikkeen. Maria tuntui olevan jossain muualla kuin maan päällä. Hän hengitti raskaasti ja suu auki. Hetken nussittuani ja liukastusvoiteen rentoutettua hänen perseen, pyysi Maria nopeuttamaan tahtia.

Nussin häntä edelleen pitkillä liikkeillä, mutta nyt huomattavasti kovemmalla tahdilla. En ollut varma näinkö unta vai oliko tämä todella totta. Ajattelin vain että en ainakaan halua herätä jos tämä ei ole totta. Marian suurehko perse ihanine muotoineen tuntui käsittämättömältä kyrvän juurta vasten. Kesti tätä ihanaa reikää noin 7 minuuttia, kunnes oli pakko päästää spermat hänen sisälleen. Painoin kyrvän Marian perseen sisään kokonaan ja ammuin lastini häneen. Tässä vaiheessa Mariakin tuntui saavan pitkän orgasmin, sillä hän tärisi ja hytkyi ihanasti, kuin lypsäen minusta kaiken sperman pois.

Vielä lauettuanikin tuntui aivan ihanalta olla Marian perseessä. En ollut koskaan kokenut mitään vastaavaa. Mietin vain tämän olevan elämäni ehdottomasti paras seksikokemus.

Olin hekumoissani unohtanut Marian siskon kokonaan. Tämä oli koko ajan sormettanut itseään katsellessaan pikkusiskonsa puuhasteluja. Lysähdimme Marian kanssa sängylle suutelemaan, jolloin Heidi meni olohuoneeseen sohvalle. Nukahdimme Marian kanssa sänkyyn.

Heräsin aamulla tyypilliseen tapaani jo yhdeksältä. Menin olohuoneeseen jossa katselin Heidiä. Ihmettelin hänenkin seksikkyyttä. Silitin hieman hänen päätään, johon hän heräsi. Tästä seurasi tietysti aamustondiksen korjaaminen. Heidi sanoi harrastavansa myös melko usein peppuseksiä. Hain Marian voiteen ja kokeilimme myös Heidin kanssa perseeseen panoa. Teimme sen hiljaa, ettei Maria heräisi. Krapulasta johtuen kestin todella kauan Heidin persettä, noin 15 minuuttia. Sitten laukesin hänenkin perseeseen.

Mietin, että mitä hyvää olen tehnyt ansaitakseni tällaista. En keksinyt ja lähdin kahvin keittämiseen. Aamupöydässä ihastelin vielä näitä kahta ihanaa siskosta. Lähtiessäni pois, Maria antoi vielä puhelinnumeronsa ovella. Suutelimme ihanasti ja lähdin kotia kohti.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute