Herkku-puhelin
Nautintoa
*bami*

Oli perjantai aamu, enkä ollut jaksanut lähteä kouluun, joten valehtelin olevani sairas.

Vanhempien töihin lähdön jälkeen otin päivän suunnitelmani käyttöön... nauttisin itsestäni koko päivän.

Otin vanhan, isältäni löytämän pornolehden ja menin lukemaan sitä parvekkeellemme. Päälläni oli pelkästään toppi ja yöboxerit.

Huomaamattani aloin nautiskellen hieroa itseäni samalla lukien lehteä. Hiljaa ja nautinnollisesti sormeni kulki klitoriksella ja tunsin kostuvani. Lopulta laskin topin olkaimet ja kostutin sormeni päitä ja pyörittelin nännini koviksi..

Huomasin vastapäisen talon ikkunan liikahtavan, mutta jatkoin nautiskelua. Hetken päästä verho liikkui taas. Ajattelin jakaa tämän henkilön kanssa kuuman nautintoni. Hain sisältä sauvani ja menin tuolille istumaan haarat levitettynä. Työnsin suuren sauvan syvälle kosteuteeni ja näin kuinka kurkkija kiihottui. Nyt mies avasi verhot ja katseli häpeilemättä minua ja nautintoani.

Työnsin kokoajan enemmän sauvaa sisälleni ja ynisin herkästä nautinnosta. En halunnut keskeyttää toimintaani, vaan hain sisältä toisen porkkanan ja työnsin sen anukseeni ja toisen pilluuni. Tuntui ihanalta!

Nautin ja pian huomasin miehen lähteneen... Petyin kamalasti! Ovikello soi saman tien.

Mies oli ovella ja minä tunsin kamalasti häpeää...

Avasin kuitenkin oven ja mies tuli sisään ja kysyi haluanko oikeaa munaa...

Olihan tässä vielä 5 tuntia aikaa kunnes vanhemmat tulisivat töistä takasin...

Mies kosketti valmiiksi märkää pilluani ja nosti minut pöydälle ja alkoi hellästi nuolemaan vakoani.. Nautin jokaisesta hetkestä...

hän näykki nännejäni ja suuteli jokaista pientä sopukkaa vartalossani. Hän työnsi kaksi mahtavaa sormeaan sisälleni ja värähdin nautinnosta..

Orgasmin lähetessä mies työntyi kerralla kokonaan sisälleni ja hitaasti alkoi naimaan minua... samalla hän puristeli pieniä rintoja, jotka olivat kiihkosta jäykät.

Juuri kun tunsin orgasmin tulevan, hän tuli sisälleni ja laukesin saman tien.

Petyin ja luulin nautinnon jo loppuneen, mutta sitten hän työnsi suuren juonikkaan kalunsa pieneen suuhuni ja aloin tekemään työtä käskettyä.

Hän sanoi laukeavansa pian ja hän käänsi minut kontilleen maahan. Häpeilemättä hän työnsi valtavan kalunsa anukseeni. Muhun sattui, mutta en ajatellut sitä vaan keskityin nautinnon tunteeseen. Hän painoi suurella vauhdilla sisääni kokoajan, kunnes laukesi suurella määrällä sisälleni. Olin niin veltto, etten pystynyt nousemaan vaan jäin makaamaan lattialle...

Mies painoi loppunautinnoksi päänsä pilluani kohti ja alkoi taas lipoa. Lopulta hän nousi ja puki päällensä.

Sanoi ovelta että, "Otetaan taas uusiksi, paremmalla ajalla!?"

Jäin makaamaan turtuneena lattialle ja lähdin pian suihkuun.. En ollut koskaan nauttinut yhtä paljon, mutten voinut kertoa kellekään, koska mies oli minua 7 vuotta vanhempi. Se jääköön meidän tiedoksi. ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute