Herkku-puhelin
Treenien jälkeen
Rockstar

Soitan bassoa rockyhtyeessä. Tämän vuoksi tulee nähtyä monessa paikassa monenlaisia ihmisiä ja välillä sattuu sitten erilaisia sattumia. Mikäli mielenkiintoa riittää lukijakunnassa, kerron mielelläni matkan varrella sattuneista tilanteista. Eli palaute on tervetullutta.

Mutta nyt asiaan.

Bänditreenien jälkeen menimme vakiopaikkaamme oluelle. Muut lähtivät yhden tuopin jälkeen pois mutta minä jäin rumpalin kanssa vielä parantamaan maailmaa ja kehittelemään musiikkimaailman mullistavia biisejä. Viereisessä pöydässä istuva nainen kuuli keskustelumme ja kiinnostui rock-keskustelustamme sen verran että pyysimme hänet samaan pöytään istumaan, juomaan olutta ja kehittämään musiikkimme tulevaisuutta.

Olimme joskus aiemminkin nähneet hänet samassa baarissa mutta en ollut juurikaan kiinnittänyt häneen huomiota. Hän oli n. nelikymppinen, ihan kohtuullisen hyvin säilyneen näköinen nainen. Hänellä oli sininen jakku ja hame ja melko pitkä ruskea tukka. Jaana, se oli hänen nimensä, kertoi juuri tulleensa työmatkaltaan. Hän oli ilmeisesti melko hyvin toimeen tuleva projektipäällikkö, eronnut ja kaksi lasta tällä hetkellä miehen luona.

Olimme ryystäneet jo sen verran olutta että meillä kaikilla alkoi elämä hymyillä ja Jaanakin kertoili nuoruuden festarireissuista. Rumpali sitten ehdotti että Jaana tulisi kanssamme treenikämpälle kuuntelemaan meidän viimeisimpiä biisejämme. Jaana suostui ja muutamaa minuuttia myöhemmin olimme treenikämpällämme.

Olimme kaikki pienessä sievässä mutta jääkaapista löytyi lisää olutta. Siemailimme olutta ja kuuntelimme biisejämme. Jaana tutustui treenikämpän sisustukseen ja löysi levyhyllystä muutamia levyjä joita hän halusi kuunnella. Jaana laittoi levyn soimaan ja alkoi tanssia yksikseen. Rumpali meni pomppimaan Jaanan kanssa kunnes tuli joku vähän rauhallisempi biisi jolloin Jaana ja rumpali alkoivat tanssimaan "illan viimeisiä hitaita".

Jaana kiehnäsi rumpalin vartaloa vasten ja rumpalin käsi hakeutui Jaanan perseelle. Jaana alkoi suudella rumpalin kaulaa samalla kun rumpalin käsi hakeutui Jaanan reittä ylöspäin vetäen hametta mukanaan. Jaanan hameen alta paljastui stay-upit ja mustat pikkuhousut. Jaana heitti jakkunsa nurkkaan ja rumpali alkoi riisua Jaanan paitaa. Pian tämä kuumana käyvä bisnesnainen olikin edessämme yllään vain stayupit, pikkuhousut, rintaliivit ja tyylikkäät kengät. Jaana kävi polvilleen ja alkoi aukoa rumpalimme housuja ja kaivoi sieltä jo hiukan jäykistyneen kalun. Rumpali kävi tuolille istumaan ja Jaana konttasi hänen eteensä ja alkoi nuolla ylös-alas rumpalin kalua.

Tätä seuratessa oma kalunikin alkoi esittää vahvoja heräämisen merkkejä. Menin Jaanan taakse. Hänen pyöreä perseensä näytti todella pantavalta ja pillu näytti mukavan turpealta. Kokeilin pillua sormellani ja se tuntui jo mukavan kostealta. Sen kummemmin miettimättä heitin vaatteet pois päältäni ja asetuin polvilleni Jaanan taakse. Otin käsilläni kiinni Jaanan lantiosta ja tähtäsin kyrvälläni Jaanan pillulle.

Ensimmäinen työntö uuden naisen sisään on aina jotenkin jännittävä tilanne ja työnsinkin hitaasti kaluni pohjaan asti. Jaana voihkaisi mutta otti rumpalin kalun suuhunsa kun aloin naimaan Jaanan pillua. Pillu tuntui mukavan tiukalta ja kostealta. Aloin jyystämään vauhdilla edes takaisin. Lantioni laiskähteli Jaanan persettä vasten ja perse hyllyi mukavasti.

Jaana otti rumpalin kalun suustaan. "Kun kerrankin saan kahta miestä niin haluaisin molempiin reikiin yhtä aikaa". No sehän meille sopii. Kävin makaamaan lattialle. Jaana istui päälleni ja rumpali meni Jaanan taakse. Rumpali levitti Jaanan pillunesteitä peppureiälle ja aloitti varovasti kyrpänsä työntämisen Jaanan perseeseen. Jaana haukkoi henkeä ja valitti hieman kunnes peppu antoi periksi ja rumpalin kulli pääsi tunkeutumaan vapaasti Jaanan perseeseen. Jaana totuttautui hetken aikaa kulliin perseessään kunnes otti kyrpäni käteensä ja ohjasi sen pillunsa huulille ja istui hitaasti kyrpäni aivan pillun perukoille saakka.

Jaana huokaisi nautinnollisesti: "Voi miten tuntuu täydeltä. Vanha lutka saa nyt munaa oikein kunnolla."

Jaana alkoi ratsastaa päälläni hitaasti. Rumpali paineli samaan tahtiin kyrpäänsä Jaanan perseeseen. Jaana huohotti ja voihki ja kiihdytti tahtia. Käsieni ollessa nyt vapaana kiinnitin vihdoinkin huomiota Jaanan rintoihin. Jaanan saadessa munaa kahteen reikään, hänen muhkeat rintansa hyllyivät edes takaisin. Otin tissit käteeni, nipistelin ja hyväilin nännejä.

Jaanan ratsastettua hetken aikaa rumpali sanoi laukeavansa kohta. Jaana anoi "laukea perseeseeni, laukea perseeseeni" ja kiihdytti ennestään tahtia. Rumpali otti tiukasti kiinni Jaanan vyötäröltä ja tikitti itsekin menemään kuin viimeistä päivää. Lopulta hän työnsi aivan pohjaan asti, ja karjuen laski siemenensä syvälle Jaanan suoleen. Tunsin itsekin rumpalin kalun sykkivän. Rumpalin tilanteen rauhoituttua, hän nousi pois ja Jaana jatkoi ratsastusta yhtä kullia "köyhempänä". Jaana aloitti loppukirin, aloin nimittäin minäkin olla lähellä laukeamista. Tunsin sperman valuvan Jaanan perseestä pallieni päälle ja Jaanan ratsastaessa villisti karjaisin, spermani syöksyessä Jaanan suojaamattomaan pilluun.

Nousin pois Jaanan alta hänen jäädessä vielä lattialle kontalleen. Hän oli aika rietas näky sperman valuessa ulos sekä perseestä että pillusta. Jaana siistiytyi, laski hameensa vyötäröltään alas ja puki päällensä, kiitti meitä kunnon panosta ja lähti kotiinsa.

Mutta olemme tämän jälkeen nähneet Jaanaa useinkin treenien jälkeen...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute