Herkku-puhelin
Minä, Johanna ja Nina
Novit

Olen tavallinen kolmekymppinen mies, ja olen työssä suuressa kansainvälisessä yrityksessä. En ole vielä onnistunut löytämään elämänkumppania itselleni, enkä toisaalta pidä kovin suurta kiirettäkään. Olen mielestäni vielä aika nuori, joten vaimolle ja lapsille on vielä aikaa myöhemminkin. Olin jo pidemmän aikaan katsellut sillä silmällä työpaikallemme tullutta uutta kesätyttöä. Hän oli vielä opiskelija ja hänen työskentelynsä yrityksessämme liittyi kuulemma pakollisena hänen opintoihinsa. Sain tietää, että hänen nimensä oli Johanna ja että hän oli iältään hiukan päälle parikymppinen, mutta muuta sitten en hänestä tiennytkään, sillä hän työskenteli eri osastolla kuin minä, enkä nähnyt häntä kovin usein.

Johanna oli noin 170 cm pitkä, hoikka ja hänellä oli pitkät vaaleat hiukset sekä todella kauniit kasvot. Johannalla oli yleensä työssä jakkupuku ja hän näytti todella seksikkäältä sellaisessa. Niinä harvoina kertoina, kun hänet käytävällä näin, nivusissani tuntui armotonta pakotusta. Usein sitten illalla runkkasinkin ja kuvittelin, mitä kaikkea Johannan kanssa tekisinkään. Kesä meni kuitenkin kuin siivillä ja pian huomasinkin, että olikin tullut jo syksy ja Johanna poistuisi työpaikaltamme ilman, että olin saamattomuuttani saanut edes muutaman sanasta vaihdettua hänen kanssaan.

Kerran sitten elokuussa sattumalta törmäsin Johannaan paikallisessa ravintolassa. Oli lämmin ilta ja Johannalla oli päällään hame ja paitapusero. Hiukset hän oli jättänyt vapaaksi. Hän näytti, jos mahdollista, vieläkin kauniimmalta kuin kesällä työpaikalla. Olin onnekseni ottanut jo muutaman rohkaisuryypyn olematta kuitenkaan mitenkään humalassa. Niinpä uskalsin mennä muitta mutkitta juttelemaan Johannan kanssa. Johanna muistikin minut kesätyöpaikastaan (mistä olin luonnollisesti otettu) ja aloimme jutella niitä näitä. Johanna kertoi olevansa taas koulussa ja tarkoituksensa olisi saada koulu loppumaan tulevan kevään aikana. Kysyin halusiko Johanna juotavaa ja hän ilmoitti ottavansa valkoviinin. Tilasin itselleni oluen ja päätin pitää huolen siitä, etten missään tapauksessa humaltuisi liikaa. Joimme juomamme loppuun ja keskustelimme elämäntilanteistamme. Johanna yllättyi, kun kerroin, että elelin poikamiehenä ilman sen suurempaa tarvetta, ainakaan vielä, vaimolle. Toisaalta ei hän itsekään tällä hetkellä tapaillut ketään, joten olimme samassa tilanteessa kumpikin. Päätimme vaihtaa paikkaa, johonkin rauhallisempaan paikkaan, jossa saisimme jutella rauhassa. Kävelimme ulos ravintolasta ja menimme kohti lähellä olevaa pubia, mutta käännyimme takaisin ovelta, sillä paikka oli ääriään myöten täynnä.

- Mitäs nyt tehdään, kysyin ja manasin, että tähänkö mukava iltamme nyt päättyi.

- Mennäänkö vaikka mun asunnolle, Johanna kysyi, siellä on ainakin rauhallista.

Järjestely luonnollisesti sopi minulle ja niinpä kävelimme Johannan asunnolle. Johanna kertoi asuvansa opiskeluasunnossa, mutta muuttavansa mukavampaan paikkaan, kunhan pääsisi koulusta ja saisi työpaikan. Juttelimme edelleen kaikenlaista ja Johanna teki meille drinkit. Puhe kääntyi jostain syystä seksiin ja Johanna kyseli, että mitenkäs poikamies huolehtii seksitarpeista, kun kerran vaimoa ei kotoa löydy. Punastuin hieman ja mumisin jotain yhdenyön panoista ja omasta avusta.

- Samat keinot sitten, kuin minulla, Johanna tokaisi ja hymyili arvoituksellisesti. Ajatus Johannasta hieromassa pilluaan omassa sängyssään sai kyrpäni pullistumaan housuissani ja oloni vaivautuneeksi. Toivoin, ettei Johanna huomaisi seisovaa kaluani. Toiveeni oli kuitenkin turha, sillä Johanna huomasi pullistuman nivusissani.

- Sinulla taitaa olla taas oman käden ilta tiedossa, Johanna sanoi ja naurahti kiusoitellen. Lehahdin punaiseksi ja toivoin, että vajoaisin maan alle. Minähän pervona Johanna mahtaa minua pitää, kirosin mielessäni.

- Ei kai me nyt sellaisen anneta tapahtua. Ainakaan tällä kertaa. Mullakin on viime kerrasta aivan liian pitkä aika. Mun tekee mieleni seksiä ja nyt heti. Ja sullakaan ei näyttäisi olevan mitään sitä vastaan.

Häkellyin Johannan suorasukaisuudesta. Johanna ei kuitenkaan jättänyt asiaa pelkän puhumisen asteelle vaan alkoi hieroa kohoumaa nivusissani. Housuni alkoivat käymään pieniksi ja kyrpäni oli pikku hiljaa pakko päästä vapauteen tai se räjähtäisi housuihini. Onneksi Johanna aavisti tuskani ja hän aukaisi vetoketjun ja päästi kaluni pois vankeudesta.

- No mikäs se sieltä löytyi, kysyi hän kuin kiusoitellen nähtyään kivikovana jököttävän kyrpäni. Onneksi oli hieman siistinyt karvoitustani ennen baarin menoa. Taka-ajatuksenani oli ollut saada pillua, sillä viime kerrasta oli itsellänikin jo liian pitkä aika.

Johanna veti varmoin ja tottunein ottein esinahan taakse ja takaisin eteen ja taas taakse ikään kuin olisi runkannut kyrvälläni. Viimein hän otti terskan suuhunsa ja alkoi nuolla sitä kuin pikkutyttö tikkaria. Aukaisin housuni napin ja pudotin housut alas nilkkoihini. Oloni oli kuin taivaassa, sillä niin hyvää työtä Johanna kyrpäni kimpussa teki.

Johanna todella tiesi, miten saada mies hulluksi kyrvän imemisellä. Hän hyväili toisella kädellä hellästi kiveksiäni ja piti toisella kädellä kiinni kyrvän varresta. Välillä hän teki huulillaan tutkimusmatkan pitkin kyrvän vartta aina mahalleni saakka ja palasi taas takaisin kyrvän nuppiin. Minun oli pakko pyytää häntä lopettamaan tai muuten tulisin hänen suuhunsa.

- Anna tulla vain niin jaksat sitten nussia kauemmin, Johanna sanoi otettuaan ensin kyrpäni pois suustaan runkaten sitä kuitenkin kädellään.

Johanna otti kyrpäni takaisin suuhunsa ja alkoi hieromaan terskaani kielellään tehden samanaikaisesti runkkausliikkeitä kädellään kyrpäni varressa. En kestänyt enää vaan lähetin lastini kohti tuota taitavaa nielua. Yllätyksekseni Johanna ei ottanut kyrpääni pois suustaan vaan antoi spermani tulla suuhunsa ja lopulta nieli koko lastin.

- Sitähän tuli oikein kunnon lasti. Et ole tainnut saada pillua vähään aikaan?, Johanna kysyi pyyhkien kielellään vielä viimeisiä spermanjäänteitä huuliltaan.

- Onhan siitä jo jonkin aikaa. Liian pitkä, naurahdin.

Otin Johannaa kädestä ja vedin hänet kiinni itseeni. Aloin suutelemaan tuota äsken minulle niin suurta nautintoa tuottanutta suuta. Johannan suussa maistui lievästi vielä tuo äskeinen lastini, mikä vain lisäsi kiihkoani. Kyrpäni alkoi osoittaa taas elonmerkkejä. Rupesin aukaisemaan hänen paitapuseronsa nappeja yksitellen ylhäältä alas. Lopulta sain kaikki napit aukaistua ja Johanna sai pudotettua paidan päältään. Samanaikaisesti käteni jatkoivat matkaa hänen hameensa takana olevalle vetoketjulle ja aukaisivat sen. Myös hame putosi lattialle Johannan jalkojen juureen.

Edessäni seisoi nyt helmenharmaaseen sukkanauhaliivin ja rintaliiviin pukeutunut todellaan seksikkään näköinen nuori neitonen. Pikkuhousujen virkaa Johannalla toimittivat stringit, jotka hädin tuskin peittivät pillun. Takaa menikin sitten vain kapea kaistale pakaroiden välissä. Sukkanauhaliivin nauhat olivat pujotettu menemään stringien alta.

- Tää ei ole reilua. Mä olen nakuna ja sulla on vielä melkein kaikki vaatteet päällä, Johanna sanoi koettaen saada äänensä kuulostamaan närkästyneeltä. - Siihen pitää saada muutos, Johanna sanoi ja tarttui t-paitaani.

Samassa paita oli jo pois päältäni. Johanna tarttui pikkuhousuihini, joiden kuminauhan päältä kyrpäni saanut tulla äsken vapauteen nauttimaan Johannan poskihoidosta. Kohta olivat pikkuhousutkin poissa päältäni ja olin sukkia lukuun ottamatta täysin nakuna. Kumarruin ottamaan sukatkin pois jaloistani ja samassa pääsin katsomaan lähempää Johannan stringien sisältä löytyvää aarretta. En voinut olla huomaamatta, että stringit olivat pillun kohdalta aavistuksen verran tummuneet kosteudesta. Ilmeisesti Johannankin teki mieli yhtä paljon kuin minunkin. Menin polvilleni ja aloin suudella stringien kangasta pillun kohdalta.

Pyysin häntä menemään sohvalle istumaan, jotta asento olisi parempi. Johannaa ei tarvinnut toista kertaa pyytää. Hän laskeutui alas sohvan reunalle siten, että vielä toistaiseksi stringien verhoama pillu oli kuin tarjottimella. Jalat hän nosti koukkuun ylös ja piti niitä koukussa käsillään.

Edessäni täytyi olla ihanin näky, mitä mies voi nähdä: persevakoa pitkin menevät stringit, jotka edestä levenevät juuri sen verran, että peittävät pillureiän hädin tuskin kokonaan. Vaikka stringit olivat vielä Johannan yllä, pystyin kuitenkin jo huomaamaan, että pillukarvat oli kokonaan ajeltu häpyhuulien kohdilta. Tartuin molemmin käsin stringeihin ja aloin vetää niitä pois jalasta. Johanna ymmärsi heti, mitä yritin ja nosti alapäätään sen verran, että sain housut pois vaivattomasti.

Mikä näky edessäni olikaan! Olin ollut oikeassa. Johannan pillu oli aivan posliini lukuun ottamatta pientä ”vauhtiviivaa” suoraan pillun yläpuolella. Johannan sisemmät häpyhuulet olivat melko suuret ja väriltään hieman tummemmat kuin muu iho niiden ympärillä. Pillureikä oli pieni ja väriltään vaaleanpunainen. Peppureiän ympäristö oli myös kokonaan karvaton. Lisäksi huomasin, että pillu kiilteli jo kosteana naisellisista nesteistä. Laiton varovasti vasemman käden etu- ja keskisormeni hänen pilluunsa. Johanna huokaisi nautinnosta ja hänen koko kehonsa värähti hieman. Liikuttelin sormiani edestakaisin hänen pillussaan ja Johannan hengitys tiheni.

Otin sormet pois pillusta ja aloin varovasta nuolla nyt jo aivan litimärkää pillua. Johanna naiselliset maut saivat aikaan valtavan kiihkon itsessäni ja kyrpäni seisoikin taas kuin rautakanki. Työnsin kieltäni niin pitkälle pilluun kuin se yletti ja välillä näykin varovasti häpyhuulia.

- Iha...naaa....työn...nnää sormi pil...luuuuuunn....aaahhhhh.....juuuuri...noooiiin....., Johanna sai vaivoin sanottua ja minähän tein työtä käskettyä kuin partiopoika. Runkkasin edestakaisin sormillani ja keskityin nyt pelkästään nuolemaan klitorista. Se olikin jo turvonnut ja jokainen kosketus sai Johannan koko kehon säpsähtämään.

- Tuuleeee......eeeeeeeeee...., Johanna huusi ja samassa hänen koko kehonsa liikehti kuin kouristuksen vallassa. Tunsin myös sormissani, kuinka hänen pillunsa supisteli. Orgasmi oli nopea mutta raju.

- Lienee aika päästää myös nämä vapaaksi, sanoin kohottaessani katsettani hänen rintoihinsa, jotka olivat vielä kahlehdittuina rintaliivien suojiin. Liivit olivatkin edestä avautuvaa mallia ja hetken ”taistelun” jälkeen sain lopulta vapautettua rinnat. Johannan rinnat eivät olleet erityisen suuret, arvioni mukaan ehkä b-kuppia, mutta ne olivat nuoret ja terhakkaat. Pienet nännipihat, samoin kuin nännit, olivat tummanruskeat ja itse nännit olivat ainakin nyt pystyt ja kivikovat.

Tartuin molemmilla käsillä hänen rintoihinsa ja nousin itsekin sen verran lattialta, että yletyin suutelemaan ensin hänen suutaan ja sitten noita kourissani olevia rintoja. Suuni täytyi maistua vielä hänen pillumehuiltaan, mutta se ei tuntunut Johannaa haittaavan, vaan hän vastasi suuteluuni ahnaasti.

- Sä sitten nuolet hyvin, Johanna antoi tunnustusta ja kyllähän se itsetuntoa kohotti, kun nuori nainen tuolla lailla kehuu.

- Noin seksikästä pillua nuolee ihan mielikseen. Hyvä, että palvelus kelpasi, naurahdin ja näykkäisin samalla toista rintaa.

Johanna nousi samalla sen verran, että sai rintaliivit kokonaan pois päältään. Hänellä oli enää päällään sukkanauhaliivin yläosa ja sukat. Pillu kiilteli omista nesteistään ja minun kuolastani. Kyrpäni kaipasi jo kipeästi pääsyä pilluun.

Samassa kuului, kuinka ovi avautui ja joku astui sisään. Sisääntulija oli nuori ruskeahiuksinen nainen. Hän oli ikänsä puolesta suurin piirtein samanikäinen kuin Johanna. Tulija oli ilmeestään päätellen katsellut meitä jo jonkin aikaa. Naisella oli jalassa farkut, ja huomasin, että niiden nappi ja vetoketju oli auki ja hänen oikea kätensä oli pikkuhousujen kuminauhan alla. Hän oli ilmeisesti hieronut pilluaan katsellessaan meidän esitystämme.

- Mä kuulin jotain ääniä täältä ja huomasin, että ovi oli raollaan. Meinasin ensin vaan laittaa oven kiinni, kunnes huomasin, mitä täällä tapahtui. Näky oli niin kiihottava, etten saanut enää silmiäni ja irti ja mun oli pakko alkaa runkata samalla. Lopulta mä ajattelin, että me kun Johannan kanssa jaetaan melkein kaikki niin miksei siis tämä kyrpäkin. Joten, jos teillä ei ei ole mitään sitä vastaan niin mäkin haluan tuota kyrpää sisääni. Ja nyt heti.

Hämmennyin ensin tapahtumien saamasta käänteestä ja naisen (jonka käsitin olevan Johannan vuotta vanhemman kämppäkaverin Ninan, josta tämä oli tainnut illalla jotain mainita) suorasukaisesta esiintymisestä. Voiko tämä olla totta, ajattelin. Minulla olisi mahdollisuus saada kahta nuorta naista samaan aikaan. Tällaisesta olin lähinnä uskaltanut vain fantasioida.

- Minulle ainakin käy. Eiköhän tästä kyrvästä riitä kahdellekin, vastasi Johanna saman tien. - Tuskin sinullakaan on mitään sitä vastaan, jatkoi hän katsoen minua hymyillen ilkikurisesti.

- Kyllähän tuo minulle sopii, jos vain mukaan huolitaan, vastasin koettaen olla näyttämättä liikaa innostustani.

Tällä välin Nina olikin jo päässyt kokonaan eroon farkuistaan ja oli juuri riisumassa t-paitaansa yltään. Huomasin, että Ninalla oli jalassaan valkoiset naisten alushousut ja samanväriset rintaliivit. Liivien läpi pystyin jo havaitsemaan, että Ninan rinnat olivat jonkin verran isommat kuin Johannan. Keskellä kumpaakin kuppia nännin kohdalla oli myös pieni kohouma.

Nousin seisomaan Johannan jäädessä makaamaan sohvalle samaan asentoon jalat levällään. Kyrpäni oli, jos mahdollista, vieläkin kovempi kuin vielä äsken. Ajatus kahdesta naisesta samaan aikaan oli jo jotain uskomatonta. Astuin Ninan luo ja suutelin häntä suulle vieden samalla käteni hänen selkänsä taakse rintaliivien hakasille. Sain liivit tällä kertaa nopeasti pois ja kumarruin suutelemaan ja näykkimään rintoja saman tien. Olin ollut oikeassa niiden koon suhteen. Ne olivat selkeästi suuremmat kuin Johannan rinnat. Nännipihat olivat myös vaaleammat ja suuremmat ja nännit olivat suuret ja kovat. Suutelin rintoja ja imin nännejä kuin pikkulapsi ja samalla vein käsiäni alemmas kohti pikkuhousuja. Sain pudotettua housut ja Nina nosti jalkojaan päästäkseen niistä kokonaan eroon.

Samalla, kun imin Ninan nännejä ja hyväilin kädelläni vielä hänen vielä äskeisen sormetuksen jäljiltä kosteaa pilluaan, tunsin, kuinka Johanna tarttui kädellään kyrpääni ja alkoi runkata sitä edestakaisin. Lopulta Johanna otti kyrpäni suuhunsa ja alkoi saman leikin kuin hetki sitten. Nina huomasi tämän ja myös hän kumartui eteeni aikoen osallistua myöskin kyrpäni imemiseen.

Edessäni oli kaksi nuorta kaunotarta valmiina imemään pallini tyhjiksi. Tytöt vaihtelivat vuoroja ja kyrpäni oli milloin toisen tytön suussa toisen keskittyessä nuolemaan pallejani tai kyrpäni vartta. Erityisen kiihottavalta meno näytti silloin, kun kumpikin tyttö suuteli kyrpäni vartta vastakkaiselta puolelta katseen ollessa suunnattuna minuun. Tytön nuolivat kyrpääni kuin välillä tikkukaramellia ja näytti jo uhkaavasti siltä, että minulta tulisi jo toinen lasti ennen kuin kyrpäni olisi päässyt edes lähelle pillua. Aivan kuin tytöt aavistaisivat pelkoni, sillä he lopettavat samassa kyrpäni kanssa peuhaamisen ja siirtyivät istumaan sohvalle vierekkäin. Sohvalle päästyään tytöt aloittivat suutelemaan toisiaan samalla, kun kummankin käsi teki tutkimusmatkaa toiselle keholla. Toiminta oli sen verran varman näköistä, että tytöt eivät tainneet olla toistensa kimpussa ensimmäistä kertaa. Halusin vetää välillä henkeä ja rauhoittaa kulliani, joten hain itselleni tuolin ja tyydyin ensin vain katselemaan tuota tyttöjen välistä ystävyyttä.

Tilanne oli tuolinhakumatkallani edennyt jo niin, että Nina makasi sohvalla jalat levällään ja Johanna nuoli kontallaan lattialla tämän pillua toisen käden ollessa omassa jalkovälissä. Sain itsekin vasta nyt ensinäkymän Ninan pillusta. Toisin kuin Johannalla, Ninan pillu ei ollut yhtä posliiniksi ajeltu. Häpyhuulet Ninallakin olivat paljaat, mutta pillun yläpuolelta tummanruskeaa karvoitusta oli lähinnä vain siistitty. Johannan posliinipillu näkyi irstaasti tämän jalkojen välistä toisen käden sormien hiplatessa klitorista. Nina puolestaan sormeili toisella kädellä rintojaan ja toisella kädellä klitoristaan. Seurasin lumoutuneena tätä näkyä jonkin aikaan, kunnes tunsin kyrpäni jo rauhoittuneen jo sen verran, ettei pelkoa välittömästä laukeamisesta ollut.

Halusin jo kuitenkin itsekin saada pillun kyrpäni ympärille, joten astuin Johannan taakse ja ohjasin kyrpäni hänen litimärkään pilluunsa. Hänen pillunsa tuntui taivaalliselta. Vetelin edestakaisin rauhallisia ja pitkiä työntöjä, sillä halusin nauttia tästä hetkestä mahdollisimman kauan. Edessäni avautui irstas näky: Johanna sormetti Ninan pillua ja nuoli samalla Ninan klitorista. Nina puristeli nyt kummallakin kädellä rintojaan. Nina oli ilmeestään päätellen lähellä orgasmia. Irrotin kyrpäni Johannan pillusta ja siirryin nyt Ninan eteen. Survaisin kyrpäni Ninan pilluun ja toisella kädelläni hieroin hänen klitoristaan Johannan siirtyessä imemään Ninan nännejä ja suutelemaan Ninaa suulle. En ehtinyt vetäistä kuin muutaman vedon, kun Nina jo sai räjähtävän orgasmin.

- Aaaaa....aaaa...hhhhh.....hhhhhh......, Nina huokaisi ja hänen pillunsa supisteli kyrpääni vasten. Ninan pillu oli märkä ja kyrpäni oli yltä päältä tahmea Ninan nesteistä. Nyt oli sitten minun vuoroni saada orgasmi. Johanna istui vielä äskeisen jäljiltä sohvalla. Pyysin häntä tulemaan lattialle kontilleen ja pyllistämään, jotta saisin kyrpäni hänen pilluunsa. Johanna totteli ja sain survaistua kyrpäni takaisin hänen kosteaan ja kuumaan pilluunsa. Nina oli vielä äskeisen orgasminsa jäljiltä sen verran hengästynyt, että veti välillä henkeä sohvalla. Soudin kyrvälläni Johannan tiukassa pillussa ja toisella kädellä yritin sormeilla hänen klitoristaan.

Ninakin oli jo saanut hengityksensä tasaannutettua ja tunsi nyt jääneensä paitsi toiminnasta. Niinpä Nina tulikin kontillaan olevan Johannan alle kuusysiin ja alkoi nuolla pallejani samalla kuin minä nussin Johannaa minkä ehdin ja Johanna nuoli Ninan vieläkin äskeisen jäljiltä kosteaa pillua. Välillä Ninan kieli kävi Johannan klitoriksella ja välillä taas nuolemassa pallejani. Nyt kun Ninan taitava kieli piti huolen myös Johannan klitoriksesta käteni vapautuivat muuhun. Edessäni oli Johannan sievä peppu. Hetken mielijohteesta työnsin oikean käden etusormeni hänen peppureikäänsä. Johannan alaruumis nytkähti hieman, muttei hän tehnyt kuitenkaan elettäkään poistaakseen sormeni pepustaan. Liikuttelin varovasti sormeani pepussa samalla kuin vetelin rauhallisia vetoja kyrvälläni hänen pillussaan. Nina oli nyt keskittynyt pelkästään Johannan klitoriksen nuolemiseen. Johanna puolestaan sormetti Ninaa ja nuoli tämän pillua.

Samassa Johannan pillu alkoi supistella ja hänen alapäänsä alkoi kouristella nautinnosta. - Multa.....tu....lee....eeee....eeeee...eeeee.......eeeehhhhh.......hhhhhhhh, Johanna nosti päätään Ninan pillulta ja voihki nautinnosta. Samassa myös oma oloni alkoi olemaan siinä määrin tukala, että myös oma laukeamiseni oli enää vain ajan kysymys.

- Multa tulee kanssa...ooooohhhh, sain sanottua ajatellen lähinnä varoittaa Johannan alla olevaa Ninaa. Ehkä hän ei haluaisi toisen naisen pillun kautta käynyttä spermaa naamalleen. Varoitus ei olisi kuitenkaan voinut enempää mennä pieleen, sillä samassa, kun sain varoitukseni sanottua, Nina tarttui Johannan pillussa olevaan kyrpääni ja siirsi sen saman tien omaan suuhunsa tehden runkkaavaa liikettä kädellään. Osa lastistani oli kuitenkin jo purkautunut Johannan pillun uumeniin, osa lensi Ninan rinnoille ja kasvoille, mutta osan hän sai kuitenkin pelastettua suuhunsa. Nina lypsi kyrpääni kuin utaretta yrittäessään saada viimeisenkin tipan mällistäni suuhunsa. Jos Ninan äskeinen temppu oli yllättänyt minut, seuraava sai leukani suorastaan loksahtamaan auki. Nina alkoi nuolla Johannan spermasta tihkuvaa pillua yrittäen saada vielä sielläkin olevan spermani suuhunsa. Ninan työnsi etusormensa Johannan pilluun ja alkoi ”kauhoa” sormellaan pillusta tulevaa harmaata nestettä. Kun mälliä ei enää tullut enempää Johannan pillusta, kaapi Nina vielä rinnoillaan ja naamassaan olevan mällin suuhunsa ja nieli koko lastin. Kiitokseksi hän vielä nuoli nyt jo aran kyrpäni puhtaaksi.

Vedimme kaikki hetken henkeä, jonka jälkeen kävimme yhteissuihkussa. Kävin tyttöjen luona vielä muutaman kerran syksyn ja talven aikana, mutta maaliskuussa Johanna lopulta valmistui ja muutti pois. Nina oli muuttanut pois jo kaksi kuukautta aiemmin, joten seurueemme kuihtui vähitellen kokoon. En kuitenkaan unohda koskaan tuota syksyä ja talvea Johannan ja Ninan kimppa-asunnossa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute