Herkku-puhelin
Vahingossa kahdelle
Tanja cd

Eräs ilta vietin aikaani herkku. netissä. Olin liikkeellä tutulla nicilläni tanjacd, ja koko ajan tuli privat viestiä. Eräs henkilö alkoi kiinnostaa minua ja vastailin hänelle. Hänkin kertoi pukeutuvansa naisten asuihin, stay uppeihin, stringeihin, korkoihin, hameeseen ym. Aikamme keskusteltuamme, sovimme tapaavamme. Hän kertoi nauttineensa hieman alkon tuotteita ja se ei mua häirinnyt. Ajattelin sen vain vapauttavan tunnelmaa. Niin lähdin ajelemaan kohti helsingin keskustaa jännityksestä odottaen. Alla mulla oli mustat stay upit korkealla pitsireunalla ja stringit.

Pääsin sovittuun osoitteeseen ja soitin hänelle. Hän antoi ovi koodin, jonka näppäilin hermostuneesti. Ovi aukesi, menin hissiin ja painoin oikean kerroksen nappia. Olin oven takana, ja painoin ovikelloa. Ovi aukesi ja hän tuli aukaisemaan oven. Ihmettelin hieman, kun hän sanoi olevansa valmiina ja pukeutuneena. Astuin sisään, ja hän sanoi missä voin pukeutua. Asunnossa oli hämärää ja en nähnyt kunnolla. Pukeuduin yhdessä huoneessa kunnolla, tiukkaan latex malliseen tiukkaan minimekkoon, laitoin huulipunaa ja mahtavilla koroilla varustettuihin korkokenkiin. Hän tuli huoneeseen, ihasteli seksikkyyttäni, hyväili ja pyysi tulemaan perässään. Ajattelin koko ajan, et jotain outoa tässä on, mutta näköjään en välittänyt. Seurasin häntä makuuhuoneeseen, johon hän meni makuulleen. Menin hänen viereen, ja hän alkoi suudella minua joka puolelle, suulle, kaulaan, rinnoille, siirtyen alemmas.

Hän hyväili nyloneiden verhoamia sääriä, korkoja nostaen lyhyttä hamettani, hän löysi kovan kaluni. Hän alkoi imemään sitä taivaallisen hyvin, Yhtäkkiä kuulin liikettä huoneesta ja tajusin, että emme ole kahden. Hän huomasi säikähdykseni, ja pahoitteli, kun ei ollut kertonut, että hänen kaverinsa on myös täällä. Hän jatkoi imemistä ja samalla hänen ystävä tunkeutui häneen takaapäin. He panivat jonkun aikaa, samalla imien minua. Kunnes hän käski minun kääntyä . Ajattelin hänen menevän alleni imemään samalla, kun toinen nai häntä. Mutta arvasin väärin. Hän meni sivummalle, samalla minua hyväillen. Hänen ystävänsä rasvasi peppuni, joka on neitsyt(tän jälkeen oli), ja alkoi painaa mahtavan isoa kullia peppuuni, . Minua sattui, mutta en voinut huutaa, koska olinhan ollut tyhmä ja tullut tänne. Molemmat panivat ja imettivät kalujaan suussani ja reiässäni, vuoron perään. Panemista kesti tunteja, ja olin täynnä spermaa, suussa, naamalla, hameella, sukilla, pepussa. Mua pelotti, mutta samalla kiihotti huorana olo. Menin suihkuun, ja kuulin he nauroivat minulle. Nauroivat huoralle, joka oli neitsyt ennen tätä, ja nyt täynnä spermaa. Jos sama tulisi nyt eteen, niin minä olisin se joka panee ja roiskii spermaa. Kuitenkin tämä oli kiihottava ja ihana muisto n. 1kk takaa.

Tarina on tosi melkein kaikilta osin, tosin vähän lyhennetty. Tanjacd

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute