Herkku-puhelin
Eka kerta
KilttiTyttö ;D

Vietin syntymäpäiviäni kotipaikkakuntani keskustassa kahden parhaan ystäväni, Kaisan ja Suskin kanssa. Olimme jo jonkin verran humalassa, ja soitimme hyvälle ystävällemme Aleksille, ja kysyimme missä hän on. Hän kertoi olevansa ystävänsä Antin luona. Selvitimme missä kyseinen Antti asui, ja menimme myöskin sinne. Olin juonut matkalla aika reippaasti, ja perille päästyämme istahdin sängyn reunalle enkä puhunut mitään.

Katselimme siinä jotain elokuvaa, minä vain haaveilin yhdestä pojasta, Juhosta, jonka olin päättänyt saada itselleni. Ja samassa, Juho astui aivan umpikännissä ovesta sisään. Siinä vaiheessa minäkin havahduin. Nousin ylös ja huusin "ANTTI!". Hän sanoi että "Pikku Niinakin täällä", ja halasi minua. Olin onnellinen. Menin sohvalle istumaan, ja hän makasi sängyllä, joka oli aivan sohvan vieressä. Hän katsoi minua pitkään, kunnes huulemme kohtasivat. Hän työnsi oitis kielensä suuhuni.

Hetken kuluttua olimme siirtyneet Antin makuuhuoneeseen. Kävelin Antin sänkyä kohti, Juho tuli perästä. Hän sammutti valot, joten pysähdyin, sillä en nähnyt mitään. Hetken kuluttua tunsin, miten Juho suuteli kaulaani. Hän otti rinnoistani kiinni, puristeli niitä hetken, kunnes hän siirtyi alaspäin lantiolleni. Hän avasi housujeni vetoketjun. Minä käännyin, ja riisuin hänen paitansa suudellen häntä samalla. Siirryimme sängylle. Hän istui sängyn reunalla hetken, ja pyysi minut lähemmäs. Olin hieman epävarma, tämä oli eka kertani.

Astuin lähemmäs. Hän vetäisi minut vielä lähemmäs. Tiesin mitä hän halusi, joten menin sängylle konttausasentoon, jolloin hän työnsi kalunsa sisääni. Inahdin. Se teki kipeää. Tunsin hien valuvan kasvoillani. Muutaman työnnön jälkeen vain anelin "Älä lopeta, aah.." Juho jatkoi. Lopulta olin aivan orgasmin vallassa. Juho veti kalunsa sisältäni. Nousin ylös, ja olin juuri pukemassa rintaliivejä päälleni, kun Juho tuli ja puristi minua takapuolesta, ja sanoi "Jätetään tämä meidän väliseksi salaisuudeksi" ja nuolaisi kaulaani. Nyökkäsin, ja ilmoitin haluavani nukkumaan.

Menin Antin sängylle nukkumaan, ja tunsin miten jonkun käsi laskeutui rinnoilleni. Juho tuli viereeni. Säpsähdin. "Mitä jos nyt vain nukuttaisiin?" Juho sanoi ja naurahti. Minä naurahdin myös, ja nukahdin melkein saman tien. Ja mistäköhän mahdoinkaan nähdä unta..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute