Herkku-puhelin
Hierojan kotikäynti
Mape

Teen hieronta keikkoja pääkaupunkiseudulla. Olen seksin suurkuluttaja ja tykkään siitä hommasta yli kaiken. Kokemus on lisännyt taitoani sekä itsehillintääni ja sen vuoksi voin nauttia seksistä täysillä ja ennen kaikkea antaa vastapuolelle todellisen nautinnon. Oikealta ammatiltani olen palomies, hieronta on minulle lähinnä harrastus, enkä ole seksikokemuksia hieronta hommista aikaisemmin saanut. Tällainen kuitenkin sattui kerran:

Olin lupautunut hieronta keikalle Helsingin keskustaan. Oli lämmin aurinkoinen päivä ja minulla olisi ollut paljon parempaakin tekemistä näin kauniina kesäiltana kuin etsiä parkkipaikkaa Helsingin keskustassa. Otin hierontapöydän ja hieronta välineeni ja lähdin sovittuun osoitteeseen. Ei hissiä, eipä tietenkään. Hyvän kuntoni ansiosta portaiden nouseminen ei tuottanut ongelmia, mutta pieni hikihän siinä tuli raskaita kantamuksia kantaessa.

Soitin ovikelloa. Oven tuli avaamaan hieman itseäni vanhempi noin 40-vuotias rouva. Hänellä oli ohut läpikuultava aamutakki päällään. Hän tervehti iloisesti ja pyysi sisään. Laskin tavarani eteiseen ja sekä valittelin, että kehuin hienoa kesäsäätä. Kerroin hänelle, että vaihdan heti näin aluksi hieman kevyempää päälle, kun tuli hiki jo noissa portaissa. Hänelle se sopi mainiosti, vedin T-paidan päältäni ja aloin kaivamaan laukkuani. Sitten tuli farkkujen vuoro, vaikka en olekaan ujo huomasin rouvan jääneen eteiseen katselemaan vaatteiden vaihtoani. Katsahdin häneen ja hän vain hymyili vienosti. No, onneksi käytän tyylikkäitä alushousuja, ajattelin, ja vetäisin housut jalasta. Olin pelkät alushousut ylläni vieraan rouvan eteisessä hänen katsellessa. Kiinteä ja lihaksikas vartaloni saa ansaitsemaansa ihailua ajattelin. Oloasuhousut jalkaan, T-paita päälle, sandaalit jalkaan ja hommiin.

"Onko teillä ollut ongelmia lihasten kanssa" kysyin? Rouva oli vähän häkeltyneen oloinen ja vastasi kieltäväsi. "Siis pelkkä hieronta? Ja kokovartalo?" "Juu" rouva vastasi. Sain pöydän kasaan ja pyyhkeet levitettyä ja pyysin rouvaan käymään mahalleen hierontapöydälle. Hieronta sujui ja hän kertoi miehensä olevan jossain reissussa. Katsellessani asuntoa tarkemmin asunto oli hieno edustusasunto ja rouva erittäin hyvävartaloinen. Aloitin jaloista ja ihailin rouvan ihania pakaroita, joita koristi muodikkaat pitsipöksyt. Olen hieronut kymmeniä naisia elämäni aikana ja nyt ensimmäistä kertaa ajattelin hierottavaa asiakasta sillä mielellä. Kun hieroin pakaroita annoin sormieni muutaman kerran "vahingossa" hipaista hänen haarojaan. Sitten jatkoin selkään, jolloin jouduin avaamaan hänen rintaliiviensä hakaset. Vartalo oli todella hyvässä kunnossa, samoin lihaksisto, joten hierontaan ei mennyt kovin kauan ja pyysin rouva kääntymään ympäri.

Laitoin tyynyn hänen päänsä alle ja huomasin naisen heittäneen rintaliivinsä lattialle ja paljastaneen ihanat rintansa. Tämä alkoi olla jo täydellistä! Olin jo pidemmän aikaa ajatellut heittäväni paitani pois, koska huoneistossa oli todella kuuma, eikä avonainen ikkuna auttanut yhtään asiaa. "Eihän haittaa jos heitän paidan pois?" kysyin muodollisesti. "No ei, on mukava nähdä välillä kunnon miesvartaloa. Tuollaista kun ei ihan joka paikasta löydykään." rouva vastasi hymy huulilla. Samalla huomasin kuinka housuissani alkoi pullistua. Tämä oli todella kiusallista! Rouva luulee minun yrittävän iskeä häntä ja sitten kulli tanassa vielä hieroo häntä. Siinäpä luulee tai siis arvaa. Tykkää tai ei molemmat käy, nämä ovat elämän realiteetit tällä hetkellä. Juttelimme kaikenlaista ja kehuin estoitta hänen komeaa vartaloaan ja kuinka hänen lihaksensa ovat hyvässä kunnossa. Viimeisenä tulivat kädet ja rintalihakset. Huomasin kuinka hänen pienet kauniit nänninsä nöpöttivät räjähtämispisteessä. Hieroin hellästi rintojen yläosia ja hieman sivuilta, mutta en voinut mennä pidemmälle vaikka mieleni olisi tehnyt puristella noita ihania rintoja estoitta! Nuolla ja imeä noita ihania nännejä!

Käydessäni toiselle puolelle hierontapöytää, jalkopään puolelta tietenkin, huomasin rouvan haarat kostuneen. Hiestä ajattelin, vaikka tiesin missä mennään. Kun hieronta oli viimeistä rintalihasta vaille valmis, rouva tarttui minun käsiini ja siirsi ne rinnoilleen. "Hiero näitäkin, joohan?" hän sanoin. Ja kohta pannaan, ajattelin hymyssä suin. Hieroin hellästi hänen molempia rintojaan ja hän sulki silmänsä ja huokaili nautinnollisesti. Siirryin hänen lantionsa kohdalle seisomaan ja aloin nuolla ja imeä molempia rintoja vuorotellen. Samalla työnsin lantioni niin lähelle pöytää, että hänen kätensä osui housuissa pullottavaan kohtaan. Hän alkoi samalla hieroa kulliani housujen päältä. Se tuntui taivaalliselta! Irrotin toisen käteni rinnoilta ja siirsin sen hänen jalkojen väliin. "Hierotaanko täältä?" kysyin. Rouva nyökkäsi myöntyvästi.

Hieroin hänen klitoristaan samalla hyväillen hänen rintojaan kädellä ja imien hänen rintojaan. Rouva alkoi inahdella ja hengittää katkonaisesti. Olisin voinut pitkittääkin hänen nautintoaan, mutta ajattelin laukaista hänet heti. Niinpä hän hetken kuluttua hän tarttui molemmilla käsillään minua ranteista ja tuntui kuin hänen jokainen lihaksensa olisi jännittynyt äärimmilleen täsmälleen samaan aikaan. Hän vaikeroi orgasmin kourissa niin pitkään, että pelkäsin hänen saaneen jonkun kohtauksen. Vähitellen hän alkoi palata tähän maailmaan ja hymy levisi hänen suupieleen. "Se oli rajuin ja ihanin orgasmi jonka olen koskaan saanut. Kyllä te ammattilaiset osaatte." rouva sanoi ja veti minut kiinni itseensä ja suutelimme pitkään. Samalla hyväilin hänen rintojaan ja vein käden hänen haaroihinsa.

Hyväilin häntä housujen päältä kun hän yllättäen kysyi "rakastellaanko?". "No, nyt kun hierontakin on ohi se käy" naurahdin ja samalla tunsin naisen käden housuissani. Hän nousi ja veti minut makuuhuonetta kohti. Nappasin matkalla pyyhkeen mukaan ja pyyhin enimmät hierontaöljyt hänen vartalostaan. Vedin housut pois jalastani ja kuulin ihailevan huokauksen sängyn toiselta puolen. Kävin sängylle makaamaan ja rouva kävi kulliini kiinni ja alkoi runkata sitä varovasti ja lopulta upotti sen kuumaansuuhunsa. Hän työnsi kullini niin syvälle kun sai ja samalla runkkasi hellästi kädellään. Se oli parasta mitä minulle on tapahtunut ehkä koskaan, tai ainakin sen jälkeen kun sain rippilahjaksi mopon.

Rouva kääntyi ja kysyi saako hän laittaa sen sisäänsä. Nopeasti hän riisui pitsipöksynsä ja kävi hajareisin päälleni alkaen upottaa isoa kulliani sisäänsä. Se ei ollut helppoa, mutta viimein hän onnistui ja vähitellen hän seivästi itsensä kulliini. Hän oli todella kiihottavan näköinen hieroessaan välillä rintojaan ja välillä klitoristaan. Hän jaksoi yllättävän kauan hurjaa ratsastustaan, kunnes hän viimein rojahti päälleni. Hän tärisi ja huohotti hikimärkänä päälläni. Annoin hänen rauhoittua kunnolla ja silitin hänen vaaleita hiuksiaan. "Sä oot ihana." hän kuiskasi. "Niin sääkin" vastasin.

Olimme pitkään liikkumatta kiinni toisissamme. Kunnes kysyin "olisko nyt mun vuoro?" "Joo" rouva vastasi ja kääntyi selälleen viereeni. Nostin hänen jalkansa olkapäilleni ja työnnyin hitaasti ja hellästi hänen sisäänsä. Hän hyväili ylävartaloani ja lihaksiani. Hitaasti kiihdytin vauhtia ja hyväilin toisella kädellä hänen rintojaan ja toisella kädellä hänen klitoristaan. "Ihanaa jatka vaan, ihanaa" hän huokaili. Hetken kuluttua pysähdyin laskeuduin hänen päälleen silitin hänen hiuksiaan ja suutelimme kiihkeästi. Vedin varovasti kulliani ulos ja työnsin vain terskan hänen sisäänsä jatkoin tätä pientä liikettä hänen pillunsa suulla kunnes yllättäen työnnyin pohjaan asti ja pysähdyin. Oooh! Rouva huokasi. Jatkoin tätä hetken aikaa, kunnes aloitin raivokkaan nainnin ja laukesimme molemmat yhtä aikaa. Orgasmini tuntui selässäni asti, emmekä hetkeen voineet muuta kuin huohottaa ja puristaa toisiamme.

Makailimme pitkään hikisinä sängyllä. Rouva makasi kainalossani ja silittelimme toisiamme. Juttelimme pitkään ja saimme aikaan paljon hauskoja juttuja ja huomasimme ajattelevamme monista asioista samalla tavalla. Sitten menimme suihkuun…

Mutta mitenkäs siinä sitten kävikään? Palautetta jos haluaa kuulla lisää!

Tämä hieronta keikka joka tapauksessa päättyi vasta klo 09 seuraavan aamuna. Ei mennyt sekään hieno kesäilta ihan hukkaan. Aamulla kun tuli lähdön aika hän hän kysyi "tämän hieronnan" hintaa. "No, kolme kymppiihän mä olen ottanut, mutta nyt tää menee ihan tasan. Talo tarjoaa." Naurahdin ja tunsin olevani itse maksun puolella. Kun pääsin autolleni kaivoin avaimia taskusta tunsin jotain taskussani.. 100 euroa punaisilla huulilla varustettuna! Siksikö hän oli sitä huulipunaa ennen lähtöäni käynyt suttaamassa. Hymyssä suin ajelin kotiin ja ajattelin, ettei mieshuorana olo olis varmaan yhtään hassumpaa…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute