Herkku-puhelin
Miehen kanssa ystävän mökillä
Luottamus

Minulla oli työmatka toiselle paikkakunnalle. Lähellä oli yhteisen pitkäaikaisen ystävämme Juhan kesämökki, joten olimme sopineet että mieheni tulee illaksi ja jäämme yöksi Juhan mökille. Vaikka Juha oli ollut läheinen ystävämme, emme olleet nähneet Juhaa vuosiin, ei ollut pidetty yhteyttä, koska hän asui kaukana ja kaikkien aika oli mennyt perheen ja työn kanssa. Kumpikaan ei tullut muissakaan asioissa käyneeksi seudulla millä toinen asuu, ja ystävyytemme ei ollut sitä laatua jota tulisi puhelimitse tai kirjeitse pidettyä yllä, joten yhteydenpito oli jäänyt joulukorttitasolle. Hiukan oli jännitystäkin, että vieläkö viihtyisimme keskenämme yhtä hyvin kuin vuosia sitten.

Lapset olivat halunneet mennä isovanhempiensa luokse, joten olimme pitkästä aikaa kahdestaan reissussa. Tällaiset tilaisuudet olivat meillä harvinaisia, ja koska odotin kolmatta lasta, eivät ne jatkossakaan varmaan kovin usein toistuisi.

Illalla menimme saunaan. Lasten kanssa on aina vilskettä, joten tuntui ihanalta ajatukselta saunoa rauhassa. Juha tarjosi meille mahdollisuutta saunoa kahdestaan mieheni kanssa, mutta sanoin, että isäntä saa varmaan saunoa muutenkin yksin ja ehdotin että miehet menisivät ensin, ja minä saunoisin sitten. Juha sanoi tähän, että sopiihan se, mutta kyllä saunaan hyvin kolmestaankin mahtuu, ellei kellään ole mitään sinä vastaan. Joskus aikaisemmin olen hiukan arastellut yhteissaunomista, vaikka opiskeluajan saunailloissa se olikin tapana. Mieheni sanoi, että kyllä se hänelle sopii, tutussa seurassahan tässä ollaan ja varmaan alastomia ihmisiä itse kukin ennenkin nähty. Ajattelin, että mökissä yksin tulisi aika pitkäksi, niinpä päätin lähteä seuraksi.

Saunominen rauhassa oli todellakin ihanaa. Lämpimien ilmojen ansiosta vesi oli kuin linnunmaitoa, ja kävimme kaikki uimassa. Ilta oli lämmin, istuimme saunan verannalla kuivattelemassa. Tunnelma oli välitön ja rauhallinen, eikä minua ujostuttanut ollenkaan vaikka Juha ihaili raskauden pyöristämää vatsaani ja sanoi aina pitäneensä raskaina olevia naisia erityisen kauniina ja hehkeinä, oikein säteilevinä.

Miehet kävivät vielä toisen kerran järvessä, heitä katsellessani kävi mielessä että miltähän tuntuisi käydä joskus nakurannalla. Hymähdin ajatukselle, koska olin aina pitänyt nudismia vähän outona ajatuksena, mutta mukavassa seurassa saunominen ja alastomana uiminen ja verannalla istuminen oli oikeastaan aika mukavaa ja vapauttavaa, ehkäpä julkinakuilussakin on joku saman sukuinen viehätys joka aukeaa vasta kokeilemalla, ehkä pitäisi tosiaan käydä. Ajattelin, että mistähän tällaiset ajatukset, mielessä kävi että ehkäpä raskaushormonit hyrräävät.

Juha lainasi meille saunatakit. Lähdimme takaisin mökkiin, ja nautimme hiukan iltapalaa ja jatkoimme jutustelua. Oli todella mukavaa pitkästä aikaa vaihtaa kuulumisia. Juha ja vaimonsa olivat eronneet vähän yli vuosi sitten, mutta olivat saaneet käytännön asiat sovussa järjestykseen, mikä tietysti lasten kannalta oli hyvä juttu.

Puhe ajautui filosofointiin miesten ja naisten suhteista. Jotain puhuttiin mustasukkaisuudesta, ja Juha sanoi, että joku olisi yhteissaunomisestakin mustasukkainen. Mieheni totesi siihen, että eihän se häneltä ole pois, jos joku muukin vaimon kauniita maisemia katselee, ei hän ainakaan ole ollenkaan mustasukkainen, ja silitti pyöristynyttä vatsaani. Totesi vielä, että onhan tässä muotoja mitä katsella. Tokaisin miehelleni, että joo, sinuahan ei tosiaan haittaisi vaikka olisin toisen miehen kanssa sängyssä jos vain saisit olla mukana, olisit vain tohkeissasi. Mieheni oli tosiaan joskus sängyssä ollessamme niin sanonut, mutta minä olin vastannut olevani kiinnostunut vain omasta miehestäni, eikä mieleenikään tullut että moista ajatusta toteuttaisin.

Sanottuani tuon kävi mielessä, että puhuinko sivu suuni, kun noin sumeilematta hänen yksityisiä halujaan menen muille kertomaan, vaikka tutussa seurassa oltiinkin. Osoittaakseni etten halunnut loukata käperryin hänen kainaloonsa ja halasin, ja hän halasi takaisin ja silitti mahaani ja hipaisi rintaani hiukan auenneen saunatakin alta. Ei hätää, mieheni ei vaikuttanut loukkaantuneelta, ja maailmanparantaminen mieheni ajatuksesta kiinnostuneen Juhan kanssa jatkui täyttä päätä. Juhakaan ei kiusaantunut suorasukaisuudestani. Miehet keskustelivat nyt aika syvällisiä ja kai intiimejäkin, vaikkakaan en jaksanut kovin tarkasti kuunnella, mietin omiani, lähinnä sitä, kuinka mukavasti yhteiselämä mieheni kanssa oli kaikesta huolimatta sujunut, ja miten se muuttuisi kun olisi taas kohta pieni ihminen kotona, muistelin mielessäni menneitä vuosia.

Silittelin miestäni saunatakin alta ja huomasin, että joko puheenaihe tai kosketukseni oli saanut hänet hiukan kiihottumaan. Mietin, miksi minua matkalla ollessani yleensä haluttaa paljon enemmän kuin kotona, arvelin että kai se johtuu siitä ettei tarvitse murehtia siivouksia ja ruokia. Aloin jo miettiä, että saunanraikkaana olisi mukava päästä pian mieheni kanssa parvelle makuunurkkaukseen. Ajatukseni keskeytti Juha, joka kysyi minulta, mitä mieltä minä olen tuosta mieheni ajatuksesta. Vastasin totuudenmukaisesti, että minä haluan olla oman mieheni kanssa, en muiden, enkä varmaan edes uskaltaisi mitään toisten kanssa tehdä. Ja että se ei siksikään tulisi kyseeseen, kun mikään ehkäisykeino ei ole varma, enkä raskauden pelossa uskaltaisi.

Huomasin että ajatuksissani käteni oli ajautunut silittelemään mieheni saunatakin alla olevaa puoliksi kovaa elintä, ja itsekin tunsin jo kiihottuneeni. Sanoin Juhalle, että jollei hän pahastu, ehkä me jo menisimme tuonne parven puolelle jo. Juha vastasi pilke silmäkulmassa, että ellei teillä ole mitään sitä vastaan, voitte te siinäkin jatkaa. Yllätyin kun huomasin Juhan olevan tosissaan, mutta olin mielissäni että vuodet eivät olleet välejämme Juhaan loitontaneet, vaan pystyimme puhumaan asioista avoimesti ja kursailematta. Ajatus oli jotenkin kutkuttava, ja vilkaisin miestäni, hänellä oli sellainen tuttu "jos-sinä-haluat-niin-sopii-minulle" -ilmeensä. Luotin Juhaan ja ajattelin, että mikäs siinä, tuossa matolla voisi olla mukavaa jos mies kerran haluaa, ehkä se hiukan hänen haaveitansa täyttää jos toinen mies katsoo. Juha oli jo nähnyt minut alasti enkä keksinyt mitä haittaakaan rakastelumme katsomisesta voisi olla, mutta yhtään pitemmälle en halunnut mennä. Niinpä ! vastasin Juhalle, että sopiihan se, jos lupaat kunnioittaa meitä vielä aamulla. Juha naurahti ja nyökkäsi.

Suutelimme ja halailimme, ja ennen pitkää mieheni kumartui puristelemaan ja nuolemaan rintojani. Hän riisui saunatakkini hartioilta jolloin hän pääsi paremmin hellimään rintojani ja selkääni. Vilkaisin Juhan suuntaan, hän katsoi kun rintani olivat mieheni hellässä kohtelussa, ja näin hänen saunatakkinsa helmassa kohouman. Huomasin, että katse ei tuntunut ollenkaan sellaiselta tungettelevalta kuin kadulla joskus kun miehet katsovat rintojeni kohoumia. Olen joskus haaveillut julkisella paikalla rakastelusta mieheni kanssa niin että joku saattaisi tulla katsomaan, ja vaikka en ollut ajatellut mitä katselija tekisi, niin huomasin ettei Juhan kiihottuminen tuntunut ollenkaan pahalta. Ehkä se johtui siitä, että tiesin että Juha ei odottaisi minulta mitään "sellaista", ja myös että tunsin oloni turvalliseksi kun miehenikin oli läsnä.

Avasin mieheni saunatakin, jotta pääsin nuolemaan hänen kovettunutta elintään. Liikutin kädelläni esinahkaa ylös ja alas ja nuolin terskan päätä. Siirryimme kyljellemme pehmeälle matolle, jolloin mieheni riisui saunatakkini kokonaan ja pääsi silittämään reisiäni ja pakaroitani. Minusta on aivan ihanaa kun mieheni nuolee minua märästä jalkovälistäni, ja hänen nuollessaan otin hänen elimensä kokonaan suuhuni ja puristelin hänen pakaroitaan. Keskityin niin omaan ja mieheni nautintoon, että unohdin puuhaamme katselevan Juhan hetkeksi kokonaan.

Mieheni nuoli minua ja olin jo aivan märkä. Oli upeata päästä rauhassa keskittymään seksiin isossa huoneessa vain mieheni kanssa, ilman pelkoa että lapset keskeyttäisivät. Hellin mieheni kivespusseja ja puristin peniksen vartta, raskaudesta huolimatta rohkaisin mieleni ottamaan hänen elimensä kokonaan suuhuni ja liikutin päätäni edestakaisin. Tuntui upealta nauttia seksistä vähän epätavallisessa paikassa, ja hiukan yllätyin kun huomasin että Juhan läsnäolo ei minua häirinnyt.

Sain mieheni nuollessa ihanan orgasmin, ja halusin lisää, halusin mieheni tulevan sisälleni. Menin selälleni niin että hän pääsi työntymään sisälleni. Tuntui upealta kun hän rakasteli minua ja puristeli rintojani. Tästä asennosta katseeni osui tuolissa istuvaan Juhaan, jonka saunatakki oli nyt auki ja penis täydessä juhlakunnossa, ja hänen kätensä liikkui hitaasti ylös ja alas. En olisi aiemmin uskonut joskus oikeasti katselevani kun toinen mies tyydyttää itseään, saatikka silloin kun itse rakastelen mieheni kanssa. Nautin kun mieheni hitaasti rakasteli minua, tunsin mieheni työnnöt syvällä sisälläni kerran, ja taas uudelleen, uudelleen. En tiedä oliko syynä enemmän mieheni fantasiaan liittyneet puheet ja vähän siihen suuntaan oleva tilanne, aiempi hellimiseni vai tilanteen epätavallisuuden kutkutus, mutta mieheni laukesi tavallista nopeammin, ja siirtyi viereeni jatkamaan jalkovälini ja reisieni silittelyä.

Olin edelleen kiihottunut, ja mieheni suuteli minua rinnoille ja suulle. Etsin hänen katseestaan merkkejä mitä hän tilanteesta ajatteli, haaveet ja fantasiat ovat yksi juttu mutta arvelin että voi olla toinen asia mitä todella ajattelee kun oma vaimo on ollut kiihottuneena ja saanut orgasmin estoitta toisen miehen nähden. Makasin siinä vielä kiihottuneena jalat haarallaan mieheni spermaa jalkovälissä oman mieheni ja Juhan nähtävänä, ja mietin että oman tyydytyksen saatuaan nyt mieheni ainakin on mustasukkainen, jos yhtään on siihen taipuvainen. Löysin mieheni silmistä kuitenkin vain syvää hellyyttä ja luottamusta, ja pilkkeen josta tiesin että omasta laukeamisestaan huolimatta hän on valmis auttamaan minut vielä uuteen orgasmiin, jos niin haluan. Niinpä vasta nyt ensimmäistä kertaa ajattelin, että ehkä mieheni tosiaan haaveilee fantasiansa toteuttamisesta. Vilkaisin vielä kerran Juhaa, joka oli toisella puolellani tuolissa, ja sitten miestäni, ja hellyyden ja luottamuksen aalto sekä miestäni että Juhaa kohtaan kulki lävitseni, olimmehan viihtyneet oikein hyvin keskenämme jo vuosia aikaisemmin ja nytkin, pitkän tauon jälkeen, yhteys tuntui olevan tallella. Katsoen miestäni syvälle silmiin sanoin "Ellei kellään ole mitään sitä vastaan, kyllä tähän matolle hyvin kolmestaankin mahtuu".

Vastaukseksi mieheni silmissä välähti yllätys mielenmuutostani kohtaan, ja sitten hän suuteli minua intohimoisesti. Käännyimme sitten katsomaan Juhaa, ja mieheni sanoi: "Minusta se on oikein hyvä ajatus. Miten on Juha?"

Sanaakaan sanomatta Juha jätti saunatakkinsa tuoliin ja siirtyi vierelleni. Vedin hänen päänsä omani lähelle ja suutelin häntä suulle. Kokemus oli outo enkä olisi tällaista uskonut tekeväni, mutta rauhallinen ilta oli saanut minut viihtymään tilanteessa ja uskaltautumaan luottamaan täysin molempiin miehiin. Suutelin miehiä vuorotellen kiihkeästi monta kertaa, ja tunsin kuinka kovettuneille nänneilleni siirtyi käsiä, jotka puristelivat ihanasti rintojani. Mieheni siirtyi ensin alemmas ja otti nännini suuhunsa, ja minä ohjasin Juhan suun toiselle rinnalleni. Oli kerrassaan upeaa tuntea kuinka rintojani nuoltiin ja imettiin, ja kahden käden ja suun helliessä rintojani kaksi kättä siirtyi omista mehuistani ja mieheni spermasta märkään jalkoväliini ja levitti häpyhuuliani. Etsin Juhan kovan peniksen käteeni ja silitin sitä, se tuntui erilaiselta kuin mieheni. Otin mieheni hiukan veltomman peniksen toiseen käteeni, ja tunsin oloni aika rohkeaksi kun puristin molempien miesten elimiä varresta ja vetelin esinahkaa ylös ja alas kun he imivät nännejäni ja levittivät märkää jalkoväliäni. Olin todella kiihottunut, siitäkin ajatuksesta että uskalsin luottaa mieheeni niin, että uskoin hänen hyväksyvän nautintoni toisenkin kanssa. Luotin myös molempiin niin, että tiesin voivani lopettaa leikin, jos siltä tuntuisi.

Mutta en halunnut lopettaa, vaan tuntui uskomattoman ihanalta kun miehet hieroivat ja hellivät ja suutelivat minua joka puolelta. Kahden miehen huomion kohteena oleminen tuntui erilaiselta, huomasin katselevani molempia vuorotellen silmiin ja nautin heidän kosketustensa erilaisuudesta - tuttu, rakastava mieheni jonka kädet tottuneesti koskettelivat minua hekumallisesti, ja Juhan tutkivat kädet, jotka kunnioittavasti, hiukan ujostikin silittävät ja hieroivat reisiäni, pakaroitani, kylkiäni ja pyöreää vatsaani, ja sitten rintojani ja nännejäni - kädet, jotka tuntuivat toisaalta tuntemattomilta, toisaalta toivat mieleen muistoja ajalta jolloin seksi ja kosketus oman mieheni kanssa olivat jotain uutta ja ihmeellistä.

Miehet nuolivat vuorotellen märkää vakoani, ja kiihotukseni kasvoi kasvamistaan. Välillä annoin nopeita suukkoja miesten terskalle, ja voi kuinka upealta tuntui suudella yhtä, kun samalla tunsin toisen huulet ja kielen märässä jalkovälissäni, ja käsilläni silitin miesten pakaroita. Olen aina pitänyt itseäni seksin suhteen turvallisuutta tarvitsevana ja myös aika perinteisenä, ja nytkin aloin ennen pitkää kaivata paksun ja kovan peniksen liikkeiden antamaa tyydytystä. Juhan hellän ja huomaavaisen, minun nautintoani seuraavan kosketuksen jälkeen uskalsin jo ajatella että uskaltaisin Juhankin päästää sisälleni, kun mieleeni tuli että enhän voi tulla raskaaksikaan kun olen jo. Halusin vielä antaa miehelleni tilaisuuden ilmaista mielipiteensä. "Kumpi haluaa sisälleni?" kysyin. Mieheni vastasi tähän siirtymällä niin, että ylsin hänen penikseensä suullani. Aloin nuolla hänen vielä spermalta ja omilta mehuiltani maistuvaa elintään, ja se alkoi olla uudelleen kova. Tällä väli! n Juha nuoli jalkoväliäni, hänen kielensä tuntui siellä ihanalta. Vedin Juhaa ylöspäin, koska mieheni oli valintansa tehnyt, ja halusin nyt tuntea Juhan sisälläni. Juha nousi suutelemaan rintojani ja työntyi häpykumpuani vasten, hieroin klitoristani ihanasti. Hän katsoi minua silmiin, ja löydettyään sieltä myöntävän vastauksen työntyi sisälleni. Oli ihanaa nuolla omaa miestäni ja katsella kuinka hän nautti katsoessaan kun Juha rakasteli minua. Ei kestänyt kauan kun tunsin Juhan sperman suihkuavan sisälleni. Juha suuteli minua ja sykkimisensä loputtua vetäytyi pois sisältäni. Huomasin valuvani Juhan spermaa. Nyt mieheni oli taas aivan kovana, ja hän vuorostaan siirtyi kiihkeästi rakastelemaan minua Juhan silittäessä rintojani. Oli ollut aivan upeaa saada tuntea pitkän kiihottumisen jälkeen Juhan varovaiset, tunnustelevat työnnöt, mutta nautinnon kruunasi kun oma mieheni työnteli kiihtyvällä tahdilla Juhan katsellessa ja silittäessä vatsaani, ja pian saimme molemmat toisen orgasmimme.

Rakastelumme jälkeen lepäsimme hetken ja kävimme vielä yhdessä uimassa ja järvessä peseytymässä - koska yö oli lämmin ja mökki oli rauhallisella paikalla, meidän ei tarvinnut edes pukea. Nukuimme sitten samassa sängyssä minä miesten välissä, ja Juha piti lupauksensa kunnioituksesta vaikka kaikki ei mennytkään suunnitelmien mukaan, eikä meillä miehenikään kanssa ollut aamulla minkäänlaista katumusta. Aamulla emme mitenkään erityisesti puhuneet illan ja yön tapahtumista, asiasta tuntui vallitsevan sanaton yhteisymmärrys että jatketaan hyvinä ystävinä kuten ennenkin, eivätkä sanat olleet tarpeen. Kävimme vielä aamu-uinnilla ja ystävien tavoin hyvästelimme, toivottelimme hyviä jatkoja ja toivoimme, että voisimme tavata useamminkin. Harmittelimme, ettemme voineet jäädä pitemmäksi aikaa, mutta matka oli pitkä ja piti lähteä hakemaan lapsia.

***

Tuosta matkasta on nyt kulunut melkein kaksi vuotta, ja se tuntuu minusta vieläkin hiukan epätodellisesta - enhän minä koskaan ajatellutkaan tuollaista tekeväni. Asiat vain jotenkin seurasivat toisiaan. Hetkeäkään en kuitenkaan ole katunut, vaikka hiukan aluksi pelkäsinkin, että mitä nyt tapahtuu, alkavatko huonojen pornofilmitarinoiden tapaan minua nyt muut miehet vetää puoleensa, tuleeko minusta joku seksihullu maanikko joka nai kaikkea mitä liikkuu, alkaako seksi oman miehen kanssa tuntua pakkopullalta kun olen toisenkin kanssa ollut. Mutta onneksi nuo pelot ovat osoittautuneet täysin turhiksi.

Päinvastoin, kokemus on vain lujittanut suhdettamme, ja luotan mieheeni aiempaa enemmän kun tiedän, että hän luottaa minuun niin paljon, ettei pelkää minun kiinnostuvan "vieraista" vaikka seksiä harrastinkin muutenkin kuin hänen kanssaan. Mieheni sanoo, että hänellä on rauhallinen olo, kun hän tietää että haluan olla hänen kanssaan vaikka voisin seksiä hakea muualtakin - hän on jopa sanonut, että jos sattuisin johonkuhun toiseen ihastumaan, jos haluan, hän ei pane pahakseen kahdestaankaan tapahtuvaa seksiä ihastuksen kanssa kunhan olen hänelle avoin ja rehellinen. En tosin usko että tuollaista haluan, mutta jotenkin tuo tapahtuma ja mieheni puheet ovat lisänneet luottamustamme ja avoimuuttamme.

Meillä kokemus siis oli oikein miellyttävä, ja seksi mieheni kanssa on edelleen ollut aivan upeaa nyt kun olemme nuorimmaisen syntymän jälkeen päässeet taas vauhtiin. En edelleenkään ole lainkaan kiinnostunut parinvaihdosta tai kimppakivasta vieraiden kanssa tai muusta "hurjastelusta", vaan pidän itseäni aivan tavallisena, seksin suhteen tavallisena ja tyytyväisenä naisena. Päätin kuitenkin kirjoittaa tämän tarinan nyt, kun Juha on tulossa ensi kuussa käymään meillä ja nuo tapahtumat palasivat mieleeni, ja ajattelin että joku voisi löytää kokemuksestani jotain iloa elämäänsä. Kukapa tietää, ehkäpä taas joskus asiat etenevät omalla painollaan ja samanlainen luottamus syntyy. En usko että tällaista voi tehdä ilman täydellistä luottamusta ja avoimuutta, jos jommallakummalla on syynä kyllästyminen puolisoon tai keskinäiseen seksiin niin epäilen että helposti tilanne voi johtaa pahaan mieleen ja erilleen ajautumiseen, mutta meillä tapaus vain lujitti suhdetta. Luulen että se ! johtui siitäkin että etenimme rauhallisesti ja selvin päin. Minun on vaikea ymmärtää kuinka joku voi harrastaa seksiä vieraan kanssa ja vielä alkoholia käyttäen, mutta kukin taplaa tyylillään ja tietää parhaiten mikä itselle sopii. Mutta tässä minun tarinani, ehkä siitä joku mieheni kanssa samoissa haaveissa oleva saa yhden näkökulman siihen, miten haave voisi toteutua.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute