Herkku-puhelin
Suihinotto
Nainen21

Jos nyt olisit täällä, tiedän sen, että käskisit minut polvilleni hyväilemään kyrpääsi. Avaisin housusi ja ottaisin ison kyrpäsi esiin ja aloittaisin pitkän kiusoittelevan nautinnon. Ottaisin kyrpäsi varresta kiinni ja antaisin kieleni leikkiä terskallasi. Olisi ihanaa kuulla ja katsella kuinka nautit käsittelystäni. Kieleni pyörii terskasi ympärillä ja otan sen märkään suuhuni ja aloitan hitaasti imemään upeaa kyrpääsi ja samalla käteni alkaa hyväilemään pallejasi.

Nautin suunnattomasti, kun kyrpäsi on suussani ja kieleni jatkaa samalla pyörittelyä terskasi ympärillä, sinä voihkit nautinnosta ja otat hiuksistani kiinni ja käsket minua imemään yhä rajummin, mutta sitä en tee. Annan kovan kyrvän valahtaa ulos suustani ja suutelen sitä ympäriinsä ja annan kieleni valua vartta pitkin ylös ja alas ja nautin kun kieleni nuolee sinua yhä voimakkaammin. käteni ovat siirtyneet kiinteille pakaroillesi ja puristelen niitä voimakkaasti ja aloitan imemään jälleen kyrpääsi ja tällä kertaa rajusti.

Tunnen kyrvän maun suussani ja voihkin itsekin kiihkosta, sillä sinä maistut todella hyvältä ja on ihanaa saada maistaa kyrpääsi jälleen. Kyrpäsi uppoaa yhä uudestaan märkään suuhuni ja sinä määräät tällä hetkellä tahdin. Se on rajua ja minä nautin siitä. "Huora, ime sitä rajummin" käsket ja minä otan kyrpääsi yhä uudestaan sisälle suuhuni kuten sinä haluat. Haluan vain imeä ihanaa kyrpääsi ja en malttaisi lopettaa, mutta sinä käsket minun ottaa kalun pois suustani ja käydä makaamaan lattialle eteesi ja alkaa hyväilemään kosteaa pilluani. Sormeni pyörivät klitoriksen päällä ja samalla hyväilen rintojani.

Katselet minua ja runkkaat samalla kyrpääsi, kunnes tulet päälleni ja jatkat kyrpäsi runkkaamista ja käsket välillä minunkin maistaa sitä. Imen ahnaasti muttet anna minun nauttia kyrvästäsi kovinkaan pitkään, sillä haluat laueta rinnoilleni. Sinä laukeat kohta, minä pidän kiinni sinusta ja pian kyrvästäsi alkaa pulputa ihanaa vaaleaa nestettä ja karjut nautinnosta. Alat levittämään spermaasi rinnoilleni vahvoilla käsilläsi ja samalla nipistelet ja imet nännejäni. Huulemme kohtaavat ja suutelemme kiihkeästi. Oli ihanaa tyydyttää sinut. Laitat housut jalkaasi ja lähdet. Minä jään makaamaan lattialle spermaisena ja onnellisena.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute