Herkku-puhelin
Ninety Mice Too
Bruce Dee

Viikonloppu mökkipitäjällä oli takana, ja oloni oli vähintäänkin turhautunut. Vaikka kesä oli kuumimmillaan ja järvimaisemat niin valokuvauksellisia kuin vain odottaa sopii, ei viikonvaihde ollut mennyt odotusteni mukaisesti. Olin lähtenyt lomareissuun tänä viikonloppuna puhtaasti siksi, että olin kyllästynyt suurkaupungin vilinään, ja kuvittelin että oman kotoisen pikkukyläni puolitutut piristäisivät minua, ja saisivat päähäni muitakin asioita kuin ne ikuiset työt.

Alun perin tarkoitukseni oli ollut törmätä muutamaankin vanhaan tuttuun tytönhupakkoon, mutta viikonlopun aikana kävi ilmi että juuri tänä viikonloppuna kyseiset naishenkilöt olivat muualla kyläilemässä, ja jäin siis ilman varmaksi luulemaani yöseuraa. Ja sitähän luonnollisesti olin hakemassa, viikonloppua rennon ja rempseän maalaistytön sylissä. Ei siis ihme että tunsin oloni turhautuneeksi, kun suuntasin autoni keulan jälleen kohti kotia, kiirettä ja betonihelvettiä.

Ohittelin, ajoin kuin mielipuoli ja osoitin mieltäni ratissa. En huomannutkaan lähtiessäni, kuinka paljon tilanne minua tosiaankin harmitti. Olin ilmeisesti alitajuntaisestikin jo asennoitunut kunnon rietasteluviikonloppua varten, mutta toisin kävi.

Juuri kun olin jälleen ohittanut edessäni madelleen karavaanarin ja osoittanut tälle myös ilmeilläni mielipiteeni hänen ajotyylistään, huomasin tienvarren bussipysäkillä liftaavan hahmon. Vaikken yleensä otakaan liftareita kyytiin, sai jokin refleksi aikaan lähes paniikinomaisen jarrutuksen ja kaarroin autoni pysäkille. Karavaanari ohitti autoni senttien päästä ja osoitti vuorostaan minulle mieltään. Äänimerkki soi korvissani pitkään.

Kun havahduin hengenvaarallisen liikennekäyttäytymiseni aiheuttamasta pelästyksestä, muistin minkä takia olin pysäkille kaartanut. Näin edessäni nuoren naisen, joka käveli hieman varautuneen näköisesti kohti autoani. Hän avasi oven ja kurkisti sisään

- Moikka.. Pääseekö kyytiin?

- Joo, totta kai, tervetuloa.

Tyttö istui kyytiini ja kaarsin takasin tielle. Lupasin itselleni käyttäytyä tiellä jatkossa paremmin, olinhan nyt vastuussa myös toisesta ihmisestä. Yritin saada aikaan keskustelua, mutta tyttö oli kovin vaisu. Voi tietysti olla, että hän oli peloissaan äskeisestä esityksestäni ja vain odotti hetkeä jolloin päätyisimme ojaan autoinemme.

Kysyin tytön nimeä, ikää ja kotipaikkaa, mutta tyttö vain katseli eteenpäin ja sanoi, ettei viitsisi kertoilla itsestään vieraalle ihmiselle. Ainoat faktat hänestä sain irti katselemalla hänen olemustaan. Rennosta army-henkisestä hameesta ja löysästä kauluspaidasta päähäni muodostui kuva hipahtavasta maailmanparantajasta, ja sekaisen oloinen ja joskus taannoin värjätty tukka vain vahvisti kuvaa.

Tie kulki läpi metsäistä Suomea, ja ajaessani harmitukseni alkoi jälleen kasvaa. Se pieni viikonlopun pelastuksen mahdollisuus, jonka olin tytössä nähnyt, valui käsistäni tytön kylmyyden myötä. Päätin kuitenkin ottaa härkää sarvista ja kokeilla rohkeasti, jos kyytiläiseeni purisi paremmin suorempi puhe. Tuhmat mielessäni kysyin leikkisästi, oliko hän meinannut korvata kyytiapuani jollain. Hän katsoi minua ja melkein suuttui.

- Mitä? Sitä vartenko sä otat liftareita kyytiin, että saisit vongata niiltä pillua? Voi saatanan pervo, päästä mut ulos!

Menin hämilleni hänen kovista sanoistaan, ja hiljensin vauhtia. Olin varma, etten ollut vailla suuttunutta naisihmistä autossani, ja pysäytin autoni seuraavalle bussipysäkille. Kun auto pysähtyi, sisälläni kuitenkin tapahtui jotain, koska huomasin nostavani käteni vaihdekepiltä, ja laskevani sen hänen löysän hameensa paljastamalle paljaalle polvelle.

- Mitä jos kuitenkin vähän auttaisit mua..

SLÄP! Tunsin iskun kasvoillani. Kiukkuinen liftari tuli lähentelystäni entistä kiukkuisemmaksi ja löi minua naamaan. Näin kuinka hän nousi autosta ja lähti kävelemään pois. Hän varmaankin oletti, että jätän asian herrasmiehenä siihen, myönnän tappioni ja ajan pois.

Mutta ei. Liikaa oli jo jäänyt tapahtumatta viikonlopun aikana, että olisin jättäytynyt ilman tämänkin parikymppisen ja suhteellisen hyvävartaloisen tyttösen seuraa. Nousin autosta ja näin, kuinka hän katsoi pelästyneesti taakseen.

- Perkeleen likka, tota sun ei ois pitänyt tehdä!

Tyttö säntäsi pelästyneesti juoksuun, ja kiihdytin hänen peräänsä. Onneton liftarini hyppäsi ojan yli ja jatkoi juoksuaan metsään, ja minä seurasin kiukun vallassa perässä. Joitain kymmeniä metrejä sammalikossa juostuamme kuulin edestäni rytinää, ja nostin katseeni. Eteeni avautuva näky sai turhautuneen alapääni villiksi. Tyttö makasi maassa mahallaan niin, että hänen löysä hameensa oli noussut kohti hänen niskaansa. Tämä paljasti kokonaan hänen paljaan takapuolensa ja reitensä.

- Ei alusvaatteita..

Ajatukseni saivat minut villiksi ja siirryin lähemmäs. Ilmeisesti kaatuminen sai hänet ainakin hetkellisesti menettämään tajuntansa koska lähestyessäni tyttöä hän ei tehnyt elettäkään juostakseen karkuun.

Kun pääsin aivan tytön lähelle, huomasin että hänen jalkansa oli juuttunut kiinni juurakkoon, eikä tyttö päässyt enää pakenemaan. Polvistuin hänen taakseen ja hän kääntyi katsomaan minua, naama tuskasta punaisena.

- Mitä vittua sä teet, mee helvettiin siitä pervo!

Sivelin ensin hänen reittään kädelläni, ja huomasin vasta nyt, että hänen koko jalkovälinsä oli ajeltu täysin karvattomaksi. Sen tajuaminen oli minulle ja paineita keränneelle kalulleni liikaa, ja painoin tytön selästä aivan maahan kiinni. Avasin housuni, ja kaluni ponnahti boksereistani kuin olisi uinunut pidempäänkin. Painoin turvonneen kaluni hänen pienen pillunsa huulille, ja meinasin laueta pelkästä ihanasta pehmeyden tunteesta, jota tuo ihanainen tavara kalulleni tarjosi. Tyttö alkoi huutaa kun tajusi tulevansa väkisinmaatuksi, mutta eipä heiveröisellä pienellä naisihmisellä paljoa ollut mahdollisuuksia allani maatessaan. Sammal vasten polviani painoin itseni kahvaa myöten sisään, ja olin taivaassa. Pieni ja kireä, täysin ajeltu pillu puristi kaluani joka puolelta täydellisesti, enkä olisi jaksanut samassa asennossa pitkään.

Tarrasinkin tyttöä jalasta, joka oli vielä jumissa juurakossa, vapautin sen ja käänsin hänet vastustelusta huolimatta selälleen. Puristin ohuet nilkat suuriin nyrkkeihini ja painoin hänen polvensa kohti hänen rintaansa. Nyt ajeltu komeus avautui edessäni kokonaan, ja tarrasin kivikovaan kaluuni. Painoin kullini hänen vittunsa huulille, mutta mieleeni tuli vielä jotain hävyttömämpää. Liukastin kyrpääni pillussa vielä hetken, mutta vedinkin sen ulos ja sovittelin tyttöä parempaan asentoon. Painoin hänet nilkoista niin alas kun pystyin, ja hänen perseensä nousi irti sammalikosta. Pienen pieni ryppyinen reikä veti minua puoleensa niin, etten voinut vastustaa sen kutsua.

Kastelin sormeani suussani, ja liukastin hänen suolensa sisäänpääsyä. Jälleen, tajutessaan mitä tuleman pitää, tyttö oli kauhuissaan. Hän huusi ja kirkui, mutta kukapa keskellä suomalaista metsää olisi häntä kuullut. Painoin liukkaan kullini hänen tiukalle reiälleen, ja liu'utin sitä sisään. Tiukkaakin tiukempi reikä tuntui vastustelevan loputtomiin, mutta lopulta, kun jo meinasin luovuttaa, kullini pää upposi reikään, ja olin jälleen taivaissa. Aloitin naintini, tällä kertaa jo melko kovakouraisesti, niin lähellä olin laukeamistani. Pumppasin neidon persettä kuin hullu, ja tunsin laukeamiseni alkavan.

Silmissäni pimeni, kun kyrpäni alkoi sylkeä nesteitään tytön suolen perukoille. Pumppasin ja pumppasin, ja kun lopulta tunsin olevani tyhjä ja sain silmäni auki, katsoin tyttöä silmiin. Odotin järkyttynyttä irvistystä, mutta ihmetyksekseni hänen ilmeensä olikin melko leuto, tavanomainen jopa. Nousin hieman laukeamisestani typertyneenä ylös, napitin housuni ja käännyin pois.

Kävelin kohti autoani tunnevyöryn vallassa. Tunne tuon nuoren naisen väkisinmakaamisesta oli toisaalta kuvottava, toisaalta käsittämättömän tyytyväinen. Siitä ainakin olin varma, että juuri tapahtunut oli ehdottomasti tuntunut yhdeltä parhaista kerroista seksiä jota olen saanut. Istuin kiirehtimättä autooni ja käynnistin sen. Kytkin ensimmäisen vaihteen ja olin juuri lähtemässä liikkeelle, kun ikkunaan koputettiin

- Moi .. mun nimi on Kata.. oisko mitään saumaa päästä vielä takasin kyytiin..?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute