Herkku-puhelin
Sain vierasta miestä
Yön kuningatar

Tämä juttu tapahtui Rhodoksella keväällä -05, kun olimme mieheni kanssa ex- tempore tilanneet matkan netistä.

Olemme 50 kymppinen aviopari ja molemmilla oli talviloma pitämättä ja suht halpa matka sattui hollille.

Aamulento lähti Helsingistä ajallaan ja koneessa suunnittelimme jo etukäteen mitä tekisimme viikon ajan. Sääennusteet lupailivat lämmintä ja olemme molemmat rantaihmisiä ja aurinko mielessämme kone laskeutui ajallaan Rhodoksen kauniille saarelle.

Pari eka päivää otimme aurinkoa ja loikoilimme ja rentouduimme, illalla kävimme Ellin yökerhossa tanssimassa.

Olisiko ollut kolmas lomapäivä, kun miehelleni hirtti ryyppy päälle ja aamusta alkaen hän alkoi juoda olutta ja viinejä. Rannallekin hän vei juotavaa ja alkoi tulla huppeliin. Ei silti, ei hän mitenkään hankala humalassa ole, hiljainen ja osaa käyttäytyä, mutta oliko auringon vaikutusta vai mitä hän sammahti huomaamatta rantatuoliin joskus iltapäivällä. Olin jonkin aikaa ollut nukuksissa tuolissani enkä ollut huomannut mitään. Aurinko porotti ja olin neuvoton, en jaksanut raahata miestäni hotelliin yksin. Hän sopersi humalaisen törinöitä, kun yritin herätellä. Apua.

Onneksi lähellä oli 2 suomalaista miestä aurinkoa ottamassa ja he olivat huomanneet hätäni ja toinen tuli kysymään, mikä oli hätänä. Selitin avoimesti tilanteen ja hän lupasi auttaa. Hän kävi sanomassa kaverilleen, ja pukeutui ja tuli luokseni. puin ja saimme shortsit ja paidan jotenkin miehelleni päälle ja hän toiselta puolelta ja minä toiselta puolelta melkein kannoimme mieheni hotelliin ja huoneeseen.

Mieheni rojahti sänkyyn ja alkoi nukkua humalaansa pois. Tiesin ettei hän ennen aamua herää, joten oli yksinäinen ilta tulossa. Apurini totesi auringon helposti lisäävän viinan vaikutusta ja totesi aamulla mieheni olevan taas tolpillaan. Olin suunnitellut illalla meidän menevän Elliin ja totesin sen jäävän väliin. Hän tuumasi, miksi, Hän oli seuran puutteessa, hänen kaverinsa oli työkaveri, eikä sopinut tanssiseuraksi ja hän tarjoutui viemään minut Elliin. Mietin asiaa, tarkastelin miestä. Vaalea, pitkä, lihaksikas, siinä 35-vuotias. Hän kertoi haluavansa oppia zorbasta tanssimaan ja kysyi mennäänkö? Mikäs siinä sanoin, ei ole minun vikani jos ukko alkaa juopotella ja minun iltani menee pilalle.

Hän sanoi tulevansa tunnin päästä hakemaan minut ja meni pukeutumaan. Minä pukeuduin, musta tiukka toppi ja lyhyt hame, vaikka olen 50 kymppinen, sääreni ovat hoikat ja pitkät ja puin push up -liivit, ne nostivat rintojani. Rintani ovat kookkaat ja mielestäni olin seksikkäästi puettu. Seuralaiseni tuli täsmälleen. Hän oli pukeutunut tyylikkäästi. Hän esittäytyi Kariksi. Seija , sanoin minä ja puristimme toistemme kättä. Hän vilkaisi mieheni olevan unten mailla ja tarjosi käsivartensa. Tartuin käteen ja käsikynkkää menimme ulos ja kävelimme rantakatua pitkin kasinon ohi Elliä kohti. Hänen läheisyytensä vaikutti minuun, värisin, mitä Karin mielessä liikkui, tunsiko hän vetoa minuun, haaroissani alkoi kuumottaa, tunsin kostuvani, aloin haluta tätä miestä. Hän kietoi kätensä lantiolleni, kun hitaasti kävelimme, tein samoin. Nojasimme toisiimme ja hän pysähtyi ja suuteli minua, vastasin suudelmaan. Hän sanoi minun olevan seksikäs ja ehdotti , että elin sijaan menisimme hänen huoneeseensa, hänen kaverinsa oli poissa ja ei tulisi ennen aamua.

Hän suuteli minua suulle ja painauduin häneen kiinni, hänen kalunsa tuntui kovana lantiotani vasten. Sanoin, mennään, halusin häntä. Otimme taksin ja pääsimme muutamassa minuutissa perille.

Huoneeseen päästyämme himomme sai vallan. Suutelimme ja hän alkoi vetää toppia ylös. Autoin häntä ja sitten liivini avautuivat ja hän otti ne pois. Kari kumartui suutelemaan rintojani ja nuoli nännejäni. Se sai minut ihan villiksi. Tartuin hänen housun sepalukseensa ja avasin sen. Kalu pääsi vapaaksi ja nousi vaativana pystyyn. Riisuimme alasti ja otin hänen suonikkaan kalunsa käteeni ja sivelin sen päätä. Kari vei minut sänkyyn asetti minut selälleen ja suuteli kaulaani, ja tunsin kovan kalun vatsaani vasten. Hän alkoi liukua alemmas, suuteli rintojani, imi nännejä, napaani. Hänen päänsä valui jalkoväliini, avasin reiteni ja hän levitti häpyhuuleni ja alkoi nuolla klitorista. Ihanaa, olin kiihkosta sekaisin, tartuin hänen hiuksiinsa ja vedin hänen päätään kiinni häpyäni. Ihania väristyksiä kulki ruumiini läpi, aloin huohottaa kiimasta.

Kari nousi ja tuli päälleni, otin kalusta kiinni ja astein sen pillulleni ja vedin häntä sisääni. Kalu liukui helposti sisääni ja Kari aloitti hitaasti naimaan minua. Taivas, miten hyvää se teki, aloin vastata työntöihin ja hän kiihdytti tahtia. Aloin olla lähellä laukeamista, kiedoin jalkani hänen ympärilleen ja vedin hänet kiinni minuun. Kari työnteli kiivaasti ja sitten minä laukesin, kiljahdin nautinnon aallon tullessa ja tartuin käsilläni hänen vartaloonsa ja vedin itseäni vasten. Vatsani ja pilluni kouristelivat orgasmin kourissa. Kari työnsi kalunsa pohjaan ja alkoi hopertaa, että tulee kohta. Sanoin , että anna tulla sisään. Hän rytkytti pari kiivasta työntöä ja ähkäisi lujaa, kalu alkoi nytkiä sisälläni ja spermaa alkoi valua pilluni syvyyksiin.

Suutelimme toisiamme tyydytettyinä ja lepäilimme sängyllä pitkän aikaa. Sanoin lähteväni täältä hotelliini ja kiitin Karia , kun hän oli pannut minua , olin tyydytetty.

Pukeuduin ja menin yksin hotellille, olin saanut vieraan miehen munaa. Posket kuumottaen Riisuin ja menin sänkyyni nukkumaan, olin pettänyt miestäni, osin tieten tahtoen kostoksi hänen juopottelustaan, osin omasta himostani. Se oli ollut ihana kokemus ja siitä lähtien olen toteuttanut omia halujani silloin tällöin muittenkin miesten kera, kerran jopa 2 miehen kanssa yhtä aikaa, mutta se on toinen tarina.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute