Herkku-puhelin
Otat Minut
Nainen21

Tiedän, että olet tulossa käymään ja pukeudun vain sinua varten stay-uppeihin, mustiin sametti korkokenkiin, pitkiin tulipunaisiin hanskoihin sekä mustaan korsettiin. Mustavalkoinen minihameeni kruuna kaiken ja en todellakaan aio tällä kertaa laittaa alushousuja, sillä ne olisivat vain tiellä. Laitan vielä punaista huulipunaa ja katson, että hiukset ovat hyvin.

Äh, joskus sinulla kestää niin kauan saapua enkä malttaisi millään odottaa, että tulisit jo ja alkaisit hyväillä minua. Istahdan tuolilleni ja katselen dildoa, jonka olen saanut sinulta lahjaksi ja ajatukseni alkavat ratsastamaan jo miljoonien kilometrien päähän, siihen hetkeen kun nostat hamettani ja otat minut takaapäin. Otan dildon käteeni, käynnistän sen ja vien sen alas hameeni alle. Sen värinä tuntuu niin hyvältä ja painan dildoa yhä voimakkaammin klitoristani vasten. Käteni alkaa hyväillä reisiäni ja pian sormeni ovatkin jo syvällä kosteassa pillussani. Painan sormiani yhä syvemmälle voimakkaammin ja toivon, että se olisi sinun iso kyrpäsi... Ovikello soi. Pelästyn hiukan, mutta sitten ilostun, kun tiedän sen olevan sinä!

Silmämme kohtaavat ja pidät selvästi näkemästäsi. Käsket minun pyörähtää pari kertaa, jotta näet kunnolla kuinka hyvältä näytän. Kehut ulkomuotoani ja suutelet minua kaulalle. Ohjaan sinut huoneeseeni ja otat minua kädestä kiinni. Ihmettelet, miten hansikas on niin märkä, mutta pian jo hymyilet, sillä taidat tietää syyn...

Käsket minun nojata pöytääni vasten ja suutelet niskaani, hartioitani ja käsilläsi hyväilet reisiäni. Pian käteesi ohjautuvat hameeni alle, naurahdat tyytyväisenä, kun huomaat, ettei minulla ole mitään sen alla. Huokailen nautinnosta, mutta tiedän, että kiusaat minua pitkään ennen kuin saan tuntea sinut sisälläni. Käyt polvillesi taakseni ja hyväilet käsilläsi pakaroitani samalla kun kielesi ja huulesi hyväilevät reisiäni yhä ylempää, minä värisen jo nautinnosta ja pian tunnen kuinka kielesi nuolaisee kosteaa pilluani ja samalla sormesi etsiytyy hyväilemään anaaliani. Pian kielesi alkaa pyöriä klitorikseni päällä ja sormesi työntyy yhä syvemmälle peppuuni ja aloitat rauhallisen painamisen joka muuttuu pikkuhiljaa yhä rajummaksi. Voihkin ja huudan yläpuolellasi ja vaadin saada lisää ja pian kielesi uppoutuu nussimaan minua, samalla kun painan kosteaa pilluani sinun kasvojasi vasten.

Miten hyvältä tämä tuntuukaan, ja pian alan tuntea sen kuuman aallon, josta tiedän ettei orgasmi ole kaukana. Nouset taakseni ja käsket minun mennä sängylle nelinkontin. Otat dildon pöydältä ja käsket minun hyväillä itseäni sillä, samalla kun otat housusi pois ja ohjaat kyrpäsi suuhuni. Alan imemään kyrpääsi, jota rauhallisin työnnöin upotat suuhuni. Otat kyrpäsi varresta kiinni ja hyväilet sitä samalla kun käsket minun leikkiä kielelläni terskan kärjellä, kunnes upotat kyrpäsi jälleen suuhuni. Alan värisemään ja sinä tiedät, että laukean kohta. Käännät minut ympäri ja tunnen kuinka kyrpäsi uppoutuu hiljalleen sisääni kosteaan pilluuni ja silloin minä laukean. Aloitat rajun naimisen samalla kun saan orgasmin, joka jatkuu ja jatkuu..

Huudan nautinnosta ja sinä nait minua yhä rajummin takaapäin. Olen aivan loppu, mutta sinä jatkat vaativaa naintiasi ja pian alat jälleen hyväilemään anaaliani sormellasi. Otat liukastetta ja teet anaalistani sekä kyrvästäsi liukkaan ja pian tunnenkin kuinka kyrpäsi tunkeutuu peppuuni. Aluksi se sattuu hiukan mutta jo hetken kuluttua se tuntuu, niin ihanalta.. Painat itseäsi voimakkaasti minuun ja tunnen kuinka olet jo lähellä laukeamista. Käsket minun ottamaan dildon ja tunkemaan sen sisääni. Teen kuten haluat ja alan itsekin jälleen kiihtymään. Pian laukeat sisääni. Huudat rajusti ja kerrot kuinka saatanan hyvältä tunnun. Jäät vielä hetkeksi päälleni ja en haluaisi sinun koskaan siitä lähtevänkään.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute