Herkku-puhelin
Sekstaava kalju
Kipuna

”Munapää!” oli johtajan ensimmäinen kommentti kun tulin parturireissulta työpaikalle. Olin ylpeä uudesta hiusmuodistani. Tai eihän se mikään hiusmuoti ollut, olin ajattanut ne kokonaan pois. Ihailin päätäni peilin edessä: Pääni oli miehen sellaiseksi pieni ja kauhean suippo, mutta upeasti se kiilsi.

”Tuon näköisen kanssa pitäisi huomenna lähteä kokousmatkalle!” Johtaja kommentoi pöytänsä takaa. ”On siinä iltajuhlassa naisilla naurussa pitelemistä!”

Seuraavan aamuna vaahdotin kaljuni partavaahdolla ja ajelin partakoneella. Lopuksi levitin siihen ohuen kerroksen käsirasvaa. Rasva tuntui viileältä ja se sai kiihotuksen kylmät väreet kulkemaan päästä varpaisiin. Kaljunhoidon päätteeksi heitin partakoneen ja käsirasvan odottavaan matkalaukkuun, halusin että iltajuhlassa kaljuni olisi priima kunnossa.

Itse lentomatka kokoukseen ja kokous eivät sitten olleet kovinkaan kiihottavia. Mittailin katseellani kokousväen joukossa olevia naisia. Kaikki minua puolta vanhempaa ja leveälanteista naista. Iltajuhlasta tulisi kokouksen kaltainen, niin ainakin luulin.
Hotellille ja omaan huoneeseeni päästyä alkoi olla jo kiire. Päivällinen alkoi tunnin päästä.

Levitin kaljunhuolto tarvikkeet suihkuhuoneen pöydälle ja otin kuuman suihkun. Sen jälkeen ajoin uudestaan kasvamattoman tukkani ja rasvasin päälakeni. Taas tunsin rasvan kiihottavan vaikutuksen. Penikseni oli erektiossa hetkessä. Nyt ei ollut kuitenkaan aikaa vapauttaa sitä kankeudestaan vaan kiirehdin hotellinravintolaan.

Kokousedustajia oli useassa pöydässä. Oman firmani johtajan pöytä oli jo onneksi täynnä ja menin pöytään jossa kaksi minua vanhempaa naista istui. Esittelin heille itseni käsipäivien kera. Huomasin kuinka toisen rouvan katse kiinnittyi kaljuuni.

Syödessämme juttelimme niitä näitä ja mittailin vastapäätä istuvia rouvia katseellani. Molemmat olivat ruokasalin siedettävimmät ulkonäöltään, vaikkeivät nyt mitään teinityttöjä olleetkaan. Iäksi arvoin hiukka viidenkymmenen kummallekin puolen. Vaaleammalla polkkatukkaisella oli jakkupuku ja nuoremmalla pitkän tumman tukan omaavalla nilkkoihin ulottuva mekko.

Ruokailun jälkeen jakkupukuinen kiitti ja poistui pöydästä, jäimme tummatukan kanssa kahden. Tilasimme pullon punaviiniä. Nainen esitteli uudestaan itsensä: Ritva.

Keskustelin Ritvan kanssa töistämme, olimmehan kumpikin samalla alalla. Ajattelin mielessäni että meneehän se ilta vaikka näinkin. Oli arki-ilta joten nuoremman seuran löytäminen vaatisi ravintolan vaihtamista ja huomisen kokouspäivän sujuminen aikaista nukkumaan menoa.

Ritva osoittautuikin loistavaksi keskustelijaksi. Toisen viinipullon puolivälin kohdalla oltiin sivuttu hänen kaksi lastaan ja pullon lopussa hänen seksuaalisesti mielikuvitukseton miehensä.

Kolmannen pullon kohdalla Ritva kysyi yllättäen saisiko hän koskettaa kaljua? Myönsin luvan ja hetken kuluttua sain tuntea hänen hyvin hoidetut sormensa päälaellani. Kylmänväreet tulivat taas ja alakertani osoitti elonmerkkinsä.

Ritva huokaisi syvään ”Se on ihana! Arvaa mikä siitä tulee mieleen?” hän kysyi. ”Tiedän, muna” vastasin. ”No ehei! Se on kuin kaunis penis” Ritva täsmensi.

Sitten juttelimme pitkät tovin hiuksista, kaljusta ja sen hoidosta. Viinipullon tyhjennyttyä olimme kumpikin aikalailla humalassa. Katsoin kelloa ja sanoin meneväni huoltamaan huoneeseeni kaljua ja nukkumaan. Ritva katsoi suurilla silmillä ja pyysi päästä katsomaan. En hennonut kieltää ja hissille kävellessä tunsin housunlahkeessa liikettä.

Huoneeni oven sulkeuduttua tunsin Ritvan sormet olkapäillä. Käännyin ja samassa tunsin hänen kuumat huulensa. Samassa ne sormet olivatkin jo paitani napeilla. ”Paita pois parturissa!” Ritva kikatti ja samassa paita lensi huoneeseen.

Ritva veti minut vessan puolelle. ”Saanko ajaa sinun kaljuasi?” hän kysyi. Yritin vastustella, ettei siinä ole mitään ajamista, mutta Ritvalla oli jo kädet partavaahdossa ja hän levitti sen päähäni. Silmät sikkarassa hän vaahdotti päälaen otti partakoneen ja veti sitä nahkaa pitkin. ” Uuh! Tämä on kiihottavaa” Ritva kuiskasi korvaani ”Onko sinusta?” hän kysyi. Myönsin ja sanoin että rasvaus on vielä nautinnollisempaa. Penikseni oli samaa mieltä ja suorienhousujen lahje oli ratketa liitoksistaan. Myös Ritva huomasi sen. ”Odotahan poika, hoitelen ensin tämän isoveljen.”

Äidillisin käsin Ritva huuhteli päälaen ja tarttui rasvatuubiin. Hänen kätensä liukuivat rasvattuina kaljullani. Tunne meinasi itsessään laukaista minut orgasmiin.

Sitten Ritva yllätti minut. Hän tarttui minua kaulasta ja katsoi kiimaisilla silmillään syvälle silmiini: ”Haluan rakastella kaljusi kanssa! Se on ollut minun fantasia jo pitkään, mutta sopivaa päätä ei vain ole ollut tarjolla.” Samassa tämä rehevä nainen pudotti mekkonsa lattialle. Alta paljastuivat mustien rintaliivien verhoamat rehevät rinnat, mustat sukkanauhaliivit ja pitsireunaiset mustat verkkosukat. Humalan hidastamat aivoni eivät ehtineet tajutakaan kun housuni oli pudotettu nilkkoihin ja Ritvan punaiset kynnet uponneet ylväästi seisovaan miehisyyteeni.

Seuraava tajuttava asia oli että minut miltei heitettiin kädestä huoneen puolelle ja huomasin istuvani sängyllä Ritvan vetäessä kokonaan housuja pois. Samanaikaisesti hän pudotti yhdellä käden liikkeellä pikkuhousunsa ja jäin suu auki katsomaan posliinin valkeaa häpykumpua jonka keskeltä pursusivat pulleaakin pulleammat häpyhuulet. Ritva kiihkon erittämät nesteet valuivat täyteläisiltä häpyhuulilta verkkosukan reunaa. Hetkessä kiiman ja humalan sekoittama nainen oli kiinni penikseni varressa joka oli leikissä mukana nopeammin ja suuremmalla tunteella kuin aivoni. Turpeat punahuulet ottivat terskan kärjen hyväilyynsä ja töin ja tuskin sain pidätettyä itseäni etten räjähtänyt heti kättelyssä. Ritvan imutus oli valtavan voimaisaa, mutta samalla taivaallisen ihanaa. Huuliltani pääsi uikutusta ja hikikarpalot saivat kaljuni kiiltelemään sängynpäädyn valoissa.

”Ja ensiksi ratsastetaan” Ritva hihkaisi ja tönäisi minut selälleen sängylle. Naisella oli voimaa ja vauhtia. Yhdellä loikalla hän oli päälläni ja haarojeni välissä tapittava komeus hävisi naisen nivusiin. Rehevät rinnat hytkyivät liiveissään. Toisella kädellä minua sänkyyn painaen ja toisella irrottaen liivien hakaset Ritva laukkasi villisi kaljupäisellä orhillaan. Sen vain tunsin että penikseni oli jossain syvällä ja sänky allamme muuttui entistä kosteammaksi. Naisen kiimaliman eritys oli valtaisaa.

Yks kaks ratsastus taukosi ja Ritva nousi seisomaan yläpuolelleni. Katsoin silmät suurina yläpuolella kohoavaa ilmestystä. Kirkkaan punainen suuri kiimalimainen häpy vaativana ja sen yläpuolella useiden kilojen painoiset raskaat rinnat. Samassa Ritva tempaisi minut korvista istumaan. Siinä vaiheessa koetin paeta naisen käsittelystä, mutta voimakas käsi tarttui päähäni leuan alta. Toisessa kädessä Ritvalla oli käsirasvatuubi. Sen hän puristi tyhjäksi hiestä kiiltävälle kaljulleni. Tuubi lensi lattialle ja Ritva tarttui päähäni kaksin käsin.

Hän tuli yläpuolelleni kahareisin ja tunsin päälaellani turpeat ja liukkaat häpyhuulet. ”Nyt pääsee poika sinne mistä on tullutkin!” Ritva sanoi sellaisella äänellä että vereni seisahtivat tai ainakin pakenivat kokonaan alakertaan. Samassa Ritva rupesi painautumaan suippokärkistä päätäni vasten. Milli milliltä päälakeni meni naisen sisälle. En ollut uskoa. Vastapäisen seinä peilistä näin kuinka terskan muotoinen kaljuni upposi naisen häpyyn. Pään iholla liukuvat häpyhuulet tuntuivat uskomattomilta. Ne venyivät ja venyivät. Olin varma että tämä nainen oli tehnyt synnytyselimillään muitakin kun lapsia. Ritva yläpuolellani tärisi ja vapisi. Hänen huuliltaan purkautui eläimellinen ääni ja hän tahtoi vain painautua syvemmälle. Otin käsilläni kiinni yläpuolella huojuvan naisen lanteista. Sitten Ritva alkoi kohottautua ja päälaessani tuntui voimakas imu, aivan samanlainen kuin hetkeä aikaisemmin peniksellä huulien saattelemana. Olin kuin suuri mäntä sylinterissä. Jos seisokkini alakerrassa olisi kadonnut, olisin ollut varma että hävyn imussa vereni pakenevat naisen sisuksiin. Taas oli alas menovaihe. Kiimanesteet valuivat pitkin kasvojani. Korvissani humisi. Häpyhuulet puristivat aivolohkoni kasaan ja tunsin niiden sykkeessä kiimaisen naisen kiihkeän sydämen lyönnit. Ritva vapisi kuin horkassa. Hänen jalkansa alkoivat pettää. Häpyhuulet runtelivat kaljua ja Ritva huusi suoraa huutoa kun orgasmi valtasi naisen kehon. Hän kaatui sängylle, mutta pääni pysyi haarojen puristuksessa. Nainen puristi voimakkaat säärensä pääni ympärille, meinasin kuristua hengiltä. Sänky hyppi ja tärisi naisen paiskautuessa edestakaisin. Hetkessä Ritva vaikeni ja retkahti liikkumattomaksi vain häpy sykki. Nainen oli menettänyt tajuntansa.

Seuraavana aamuna kokous jatkui. Esimieheni katsoi minua ihmeissään kun istuuduin paikalleni. Ritva oli salin toisella puolella ja hymyili leveästi. Kokousväki katsoi minua ihmeissään tai paremminkin pipoani joka oli syvällä päässäni, munanlämmittimenä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute