Herkku-puhelin
Kuntoremonttikurssilla
jutta

Anoin vuosi sitten keväällä ammattiliitoltani kuntoremonttilomaa, olen 5-kymppinen toimistotyöntekijä ja olkapäät jatkuvasti jumissa päätteen ääressä istumisesta. Yllätys oli suuri syyskuussa kun sain myönteisen vastauksen. Sain valita kolmesta eri vaihtoehdosta ja otin kaakkois-suomesta erään kylpylän.

Matkustin junalla ja saavuin maanantai-aamuna perille ja ilmoittauduin kylpylän respaan. Sain huoneeni avaimen ja purin tavarani kaappiin ja kävin lepäämään. Jonkin ajan kuluttua huoneeseen tuli minun huonetoverini, toimistosihteeri Lapualta, samaa ikäluokkaa kanssani. Esittelimme ja toivotin hänet tervetulleeksi. Meitä oli 15 henkeä eri puolilta suomea, Helsingistä Kuusamoon saakka, miehiä 5, joista yksi pariskunta.

Päivä kului rattoisasti erilaisissa ohjatuissa liikuntaryhmissä. Iltapäivällä oli vapaata, joten menin allasosastolle rentoutumaan. Lämminvesialtaassa loikoillessani, sinne tuli ryhmästämme mies, joka oli vahtimestari Mikkelistä, iältään ehkä minua 5-10 vuotta nuorempi. Aloimme jutella, kerroimme ammateistamme ja kehuimme ravintolan ruokia. Hän oli miellyttävä mies ja

lähdin hänen mukaansa, kun hän kertoi olevan myös lämmitetty ulkoallas. En ollut sellaista ennen nähnyt ja menin hänen mukanaan katsomaan. Satumaista, ulkona sataa räntää ja altaan vesi oli lämmintä, ja porepenkkikin, mahtavaa. Hän istui viereeni porepenkille, painoi nappulaa ja kohta poreita alkoi tulla altamme. Ne kutittivat mukavasti ja oloni oli rento. Sitten tunsin hänen jalkansa hipaisevan omaani, se oli karvainen, kutitti ihoani. En vetänyt jalkaani pois ja tunsin hänen jalkansa painautuvan kovempaa. Ympärillämme ei ollut muita, laitoin käteni hänen polvelleen merkiksi, että hän saa jatkaa. Hän alkoi sivellä polveani ja käsi alkoi siirtyä jalkovaliäni kohti. Nojasin seinää vasten ja levitin reiteni ja laitoin käteni hänen uimahousuilleen. Kalu alkoi kovettua ja pujotin käteni sisälle ja vedin kalun ulos uikkareista. Hän vei sormensa kuminauhan alta uimapukuni sisään ja alkoi sivellä pimppaani. Siinä hieroimme toisiamme jonkin aikaa ja totesimme molemmat haluavamme samaa asiaa. Ainut vika oli, että molemmilla oli huonetoveri, emmekä siis päässeet panopuuhiin.

Olimme puolisen tuntia altailla, kun huomasin huonetoverini tulleen myös sinne. Menin juttelemaan, hän oli juuri tullut altaalle. Kysyin häneltä, mihin aikaan hän tulee huoneeseen. Hän ymmärsi heti yskän ja sanoi olevansa riittävän kauan täällä, ehtisin olla hänen kanssaan, hän nyökkäsi seuralaistani kohti. Hän pyysi, jos siitä miehestä jää yli, hänkin on kiinnostunut. Nauroimme ja kerroin sanovani hänelle terveiset. Olimme naimisissa molemmat naiset ja tilaisuus teki heti varkaan.

Menin kiireesti kertomaan miehelle, että saisimme olla rauhassa kahden. Menimme pesulle ja kietoutuneina kylpytakkiin tapasimme aulassa. Johdatin hänet huoneeseeni ja ovella hän riisui takkini auki. Vedin oven kiinni , olin alasti hänen edessään. Avasin hänen takkinsa nauhan ja vedin sen lattialle. Karvainen miehen vartalo , kalu alkoi nousta ja mikä kalu se oli. Suuri sinipunainen terska pitkän varren päässä tökki napaani. Otin sen käteeni ja mies tuli ja suuteli minua, tarttui pakaroistani kiinni ja veti minua kiinni itseensä. Hän alkoi sivellä kädellä häpyäni ja sormi alkoi liikkua klitoriksella. Vedin hänet sänkyyn, avasin reiteni ja hän tuli päälleni ja alkoi kalullaan hieroa klitoristani. Sitten sanoin lompakossani olevan kondomin, nousin otin pakkauksen auki ja rullasin sen kalun päälle. Hän laskeutui takaisin päälleni. Pikkuhiljaa kalu alkoi käydä syvemmällä ja pian se oli sisässäni. Olin kiimassa, tartuin hänen pakaroihinsa ja vedin hänet kiinni itseeni. Hän nai minua hitaasti, kalu kävi pohjassa ja vetäytyi melkein ulos. Se oli nautinnollista. Hetken päästä alkoi tuntua siltä, että orgasmini oli tulossa. Hän alkoi panna kovempaa tarrasin hänen pakaroihinsa, kiedoin jalkani hänen selkäänsä ja aloin huohottaa orgasmin kourissa. Hän ynisi ja huudahti, tulee, hänkin laukesi samalla hetkellä. Kalu nytki sisällä aikansa , spermat valuivat kondomiin. Lepäsimme hetken ennen kuin hän meni huoneeseensa pukeutumaan. Tunnin päästä huonetoverini tuli ja hymyili minulle kysyen olinko kysynyt jääkö siitä miehestä mitään hänelle. sanoin unohtaneeni, mutta lupasin kysyä.

Jäihän miehestä meille molemmille, hän vietti loput yöt meidän huoneessamme ja nai meitä kumpaakin. Oli viriili mies.

Kuntomme oli oikein hyvä lauantaina, olin saanut kaikin puolin hyvää hoitoa ja olisin mielelläni ollut pitempäänkin. Kaikki loppuu aikanaan ja kotimatka alkoi. Muistelen sitä lomaa lämmöllä

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute