Herkku-puhelin
Vaimo villinä
Harri

Istuimme kolmestaan olohuoneessa, Jukka, minä ja vaimoni Sari. Sari oli käpertynyt kainalooni sohvalla ja Jukka istui nojatuolissa. Pitkän hiljaisuuden jälkeen Sari tokaisi :”Jukka, mä haluisin taas rakastella kanssasi, se tuntui viimeksi niin hyvälle.” Parhaan kaverini ja minun katseet kohtasivat ja olimme aivan sanattomia. Sari jatkoi: ”Tule riisumaan minut”. Jukka nousi hitaasti ja tuli avaamaan vaimoni paidan nappeja. Paita pois ja rintaliivit myös. Suuret pystyt rinnat olivat pian hänen käsittelyssään. Vaimoni nojautui enemmän minua vasten ja minä tyydyin seuraamaan hiljaa vieressä, kuinka he taas aloittivat lemmen puuhat kuten niin monia kertoja aikaisemminkin. Jukan suudelmat alkoivat mennä alemmas vaimoni vartalolla ja Sari kääri hamettaan ylemmäs ja otti pikkuhousunsa pois jalastaan. Pian rakkaani jännittyi kaarelle kun Jukan kieli löysi tiensä klitorikselle. Muutama minuutti huokailua ja kiemurtelua niin Sari oli jo niin lähellä orgasmia että hänen oli pakko keskeyttää leikki. Hän nousi ylös ja alkoi ruusua Jukan housuja. Jukka otti itseltään paidan pois ja jäi vaimoni eteen seisomaan housut nilkoissa. Valtava kalu sojotti yläviistoon. Sari tarttui siihen vasemmalla kädellään ja alkoi nuoleskella kullin vartta. Sormukset kiiltelivät vaimoni vasemmassa nimettömässä kun hän runkkasi ja nuoli tuota parrua. Aivan eivät sormet sen ympäri riittäneet, niin paksu se oli!

Jukan polvet alkoivat jo hieman notkahdella ja Sari komensi: ”Käy tähän divaanille makaamaan”, ja kiipesi itse päälle istumaan. Hänen hameensa peitti kaiken nähtävän alleen, mutta tiesin ettei kalu ole vielä vaimossani. Sari vasta hieroi vittuaan sitä vasten. Hetki suukottelua ja vaimoni vei kätensä hameen alle ja ohjasi kaverini lihanuijan pillunsa huulille. Hitaasti hän alkoi painua alemmas ja ilmeistä näki kuinka tiukkaa sen sisään saaminen teki. Pitkä hiljainen ja nautinnollinen ”Oooooohhh” purkautui molempien huulilta kalun liukuessa vaimooni. Muutama hidas edestakainen liike ja he alkoivat kiihdyttää tahtia. En nähnyt hameen takia kuinka Jukan parru levitti kultani pillun huulia. Keräsin rohkeutta nostaa hametta, jotta pääsisin näkemään sen. Oiih! Välillä vain puolet terskasta oli sisällä ja välillä koko toteemi painui häneen. Rakkaani ratsasti posket punaisina ja vaikeroi nautinnosta. ”Ihanaa!… täyttää… uuhh.. mut…kokonaan…Se..se…se on niin… valtavan paksu ja….ja pitkä… Syvällääääh!”, hän huohotti ja pieni peppu nousi ja laski ystäväni sylissä.

Jukka halusi vaihtaa asentoa. Sari nousi ja tuli luokseni. Hän nousi sohvalle kontalleen ja kietoi kätensä kaulaani. Jukka tarttui vaimoni lantioon ja ohjasi kullinsa taas sisään. Sari huokaili nautintoaan korvaani samaan tahtiin kun Jukka antoi sitä hänelle. Pitkiä syviä hitaita työntöjä. Suukottelin kultaani ja kyselin miltä tuntuu. Sari sai katkonaisesti huokailtua, että ihanalta, ja että se parasta mitä hän on koskaan saanut.

Hetken aikaa kiimaista naintia ja Jukka ilmoitti että hän tulee kohta. ”Tule! Tule! Laukea jo! Mäkin tuun!” Sari voihki vartalo täristen orgasmin vallassa. Kymmenkunta rajua työntöä ja vaimoni alkoi huutaa suoraa huutoa orgasmiaan. Jukan lantio läiskähteli voimalla vaimoni pakaroita vasten. Vielä toiset kymmenen ja Jukaltakin alkoi lasti irrota. Murahdusten saattelemana vaimoni sai ystäväni liemet sisäänsä. Hetken Jukka vielä piti kaluaan syvällä pillussa ja pyöritteli sitä. Nopeasti Sari irrottautui ja kääntyi ympäri. Valui hieman alemmas divaanilla ja otti Jukan halaukseensa. Hikisinä ja tyydytettyinä he jäivät sohvalle suukottelemaan ja hellimään toisiaan, minä poistuin vessaan päästämään itseltäni sen valtavan paineen jonka äskeinen kohtaus sai aikaan.

Jukka jäi vielä yöksi, mutta se on eri tarina se… monien muiden joukossa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute