Herkku-puhelin
Kolmelle kivaa
2+1

Olimme vaimon kanssa muutaman kerran kokeilleet kolmatta pyörää. Niistä oli vain mukavia ja kiihottavia muistoja. Itse kuitenkin toivoin seuraavaksi kunnon Bi-kaveria. Löysi netistä ehdokkaan, joka täytti mieleiseni vaatimukset. Hän oli sopivan ikäinen, ja hänellä oli reilusti yli 20 cm kulli. Sovimme, että kerron vaimolleni hänen olevan entinen tuttu peli-matkoilta.

Kai saapui meidän mökille iltapäivällä. Otimme kuohuviiniä, ja nautimme auringon paisteesta. Katselin Kain etumusta, ja näin sen pullottavan lupaavasti. Huomasin vaimoni Lauran katseen viipyvän samassa paikassa vähän väliä.

Illansuussa lämmitimme saunan. Vaimoni halusi mennä yksin saunaan. Olimme jo etukäteen sopineet Kain kanssa miten toimimme. Heti kun Laura oli mennyt saunaan, riisuimme nopeasti. Kun Kai otti pikku-housunsa pois, sieltä paljastui komea kulli. En malttanut olla ottamatta sitä käteeni. Tunsin kullin värähtävän kosketuksesta. Vein sen suuhuni ja nautinnolla imin sitä hetken aikaa. Vastahakoisesti laskin sen kädestäni, ja Kai lähti saunan puolelle. Menin itse perässä saunan eteiseen kuuntelemaan mitä siellä puhuttiin. Keskustelut menivät seuraavasti:

K- Sain luvan tulla saunaan sinun kanssasi. Et arvaa miten kiihotuin jo ennen tuloa, huomaat varmaan jos katsot alemmaksi. En ole pitkään aikaan nähnyt alastonta naista, saati kosketellut. Vuosia sitten, avioeron jälkeen minulla oli muutama nainen. Kun he näkivät kuinka iso minulla on, he pelästyivät ja lähtivät pois. Minulle tuli estoja, en halunnut olla naisten kanssa. Pelottaako sinua, voinko tulla viereesi?

L- Kyllä voit, ei minua kauhistuta, vaikka en noin isoa ole nähnyt kuin kuvissa.

K- Sinulla on upeat tissit, saanko kosketella niitä?

L- Saat jos käsittelet niitä hellästi.

K- On nautinto pidellä näin kiinteitä rintoja, nänninpäät nousevat korkealle, taitaa tilanne kiihottaa sinuakin. Katso miten pikkuveljeni paisuu.

L- Täytyy myöntää, että kyllä minullakin yksi paikka tuntuu värisevän. Osaat kiihottavasti pidellä rintojani.

K- Haluaisitko ottaa käteesi pikkuveljeni, se toivoo saavansa kätesi kosketuksen - oi tuntuu ihanalta - jatka vielä. Saanko kokeilla oletko sinä kiihottunut? -Sinähän olet ihan märkä, pillusi tuntuu nauttivan tästä.

L- Täytyy myöntää, että hyväilysi, ja kädessä kovettuva iso aisa, laittavat hormonit liikkeelle.

K- Mitä luulet, jos miehesi antaa luvan, saisinko rakastella sinua?

L- Kiihottaa ajatuksena, mieheni kyllä antaa luvan. Katsotaan myöhemmin miten edistymme.

Tässä vaiheessa lähdin eteisestä sisälle. Hetken päästä Laura tuli saunasta posket punoittaen. Kysymykseeni oliko kaveri ok, sain myöntävän vastauksen.

Lähdin itse saunaan, jossa Kai oli peseytymässä. Hän oli innoissaan miten asiat olivat menneet. Sain sellaisen imutuksen, että ettei mennyt montaa minuuttia, kun minulta tuli mehut ulos.

Kun tulin myöhemmin saunasta he istuivat vierekkäin, ja Kain kulli oli vaimoni kädessä. Menin heidän luokseen, ja ihailin näkemääni. Oma kullini nousi uudelleen pystyyn seuratessani Lauran käden liikettä pitkin kullin vartta. Kysyin Lauralta haluaisiko hän tuntea miten kulli tunkeutuu sisälle. Pään nyökkäys kertoi asian olevan selvän.

Makuuhuoneessa Kai halusi ensin nuolla pillua. Minä hyväilin Kain kullia, ja hetken päästä sivelin siihen voidetta. Laura halusi nyt kullin sisäänsä, ja minä ohjasin sen huulten väliin. Katsoin läheltä miten paksu kulli levitti pillua työntyessään syvemmälle. Kuulin miten vaimoni alkoi voihkia kiiman lisääntyessä. Kysyin miltä kulli tuntuu, sain vastauksen; "ihanalta".

Kai lisäsi vauhtia, mutta varoi työntämästä liian syvälle. Lauran huohotus lisääntyi, ja hetken päästä hän laukesi.

Laura halusi mennä ulos vilvoittelemaan. Me jatkoimme toistemme hyväilemistä. Laura tuli sisään, ja näki Kain imevän kulliani. Ensin hän hämmästyi, mutta sitten tuli lähelle katsomaan. Sanoi sen olevan kiihottavan näköistä, ja pillunsa kostuvan märäksi. Hän pyysi minua ottamaan vuorostani Kain kullin suuhuni. Laura tuli ihan viereen katsomaan miten käsittelin kullia. Nähdessään aisan juhlakunnossa

halusi tietää, oliko Kain kulli ollut kokonaan sisällä. Näytin hänelle, että kaksi kolmasosaa oli ollut vasta käytössä.

"Anna minulle sinun koko komea kulli juurta myöten", hän aneli. Laura levitti jalkansa ja nosti pepun ylös. Ohjasin taas Kain kullin sisään, ja se alkoi työntyä syvemmälle ja syvemmälle.

Seurasin vierestä miten vartalot lähenivät toisiaan. Laura alkoi taas vaikeroida himossaan. Työnsin sormeni Kain peppuun, ja silloin alkoi hurja nussiminen. Kulli meni uudestaan ja uudestaan juurta myöten pillun perukoille. Molemmat laukesivat melkein yhtä aikaa.

Laura makasi voipuneena, ja sanoi haluavan käydä nukkumaan. Lähdimme Kain kanssa aittaan jatkamaan iltaa. Otimme pieniä paukkuja ja juteltiin. Kai halusi taas tuntea kullini huultensa välissä. Hänen ei kauan tarvinnut imeä, kun kullini oli taas pystyssä. Kai halusi minun nussivan häntä kunnolla. Hän kävi selälleen ja nosti jalat ylös. Nuolin reikää jonkun aikaa, ja sitten painoin kullin hitaasti sisälle. Nussiessani sain samalla ihailla Kain kullia. Jonkun ajan kuluttua Kai halusi, että panisin häntä vielä takaapäin. Työntelin nautinnolla kireään reikään, tuntien samalla Kain kullin kädessäni. Koska oli jo lauennut pari kertaa, saimme molemmat nauttia toisistamme pitkän tovin.

Nautimme taas paukun, ja hyväilimme toistemme vartaloita. Kai halusi nyt panna minua. Katsoin hänen suurta, paksua kulliaan, ja epäilin ettei se mahdu sisälleni. Kai lupasi toimia hellävaraisesti. Ensin hän kiihotti aukkoani, ja sitten voiteli kulliinsa liukuvoidetta. Kun tunsin hänen kullinpään työntyvän sisälle, tuli todella mahtava kiimainen olo. Välillä en tiennyt oliko tunne kipua vai hyvää tunnetta. Nostin peppuni korkealle, että näin miten kulli tunkeutui sentti sentiltä syvemmälle. Kai alkoi huohottaa, työnnöt menivät syvemmälle ja nopeutuivat. Hetken kuluttua olimme molemmat nirvanassa ja tunsin kullin olevan kokonaan sisälläni. Pyysin hänen työntyvän hitaasti koko kullin pituudella edestakaisin, että saisin nauttia mahdollisimman kauan.

Lopulta Kain laukeaminen tapahtui voimalla, tunsin kuinka lämmin sperma syöksyi sisälleni. Voipuneena makasimme vierekkäin kylläisenä saamistamme nautinnoista.

Päätimme, että tällaisia iltoja vietämme vielä monta. Valittavasti Kai joutui lähtemään komennusmatkalle ulkomaille. Täytyy ensi kesänä löytää uusi samanlainen kaveri.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute