Herkku-puhelin
2 miestä
yön kuningatar

Ammattiliittoni järjesti kesäpäivät Tampereella ja työpaikkani osaston luottamustoimihenkilönä osittain "viran" puolesta jouduin lähtemään sinne. En ollut oikein innostunut ajatuksesta, oltiin miehen kanssa suunniteltu mökille menoa samaan aikaan. No, mies suuntasi mökille tyttären perheen kanssa ja minä matkustin Tampereelle.

Liittomme oli varannut hotellimajoituksen ja ohjelmaa oli molemmille päiville runsaasti. Kävin muutamassa seminaarissa ja tutustuin pariin turkulaismieheen, jotka olivat kuulema ajantappamismielessä täällä. Toinen oli siinä 35-vuotias, vaalea ja aika pitkä, toinen vantterampi siinä 4-kympppinen, vaalea hänkin, kasvoiltaan komea. Yhdessä päätimme jättää loppupäivän kuivat tilaisuudet väliin, tulimme juttuun mainiosti keskenämme. Sain ehdotuksen pitemmältä, että mennään porukalla kaljalle lähiravintolaan ja otetaan rennosti viikonloppu. Äänin 3-0 hyväksyimme tarjouksen.

Pikkuhiljaa aloin tulla pikku huppeliin ja ei selviä olleet miehetkään. Tarinat alkoivat miehillä mennä navan alle ja minulla alkoi olla housuissa kostea läntti, varsinkin se vantterampi osoitti kiinnostusta minua kohtaan. Siinä iltaseitsemän aikoihin ravintola ei enää jaksanut meitä kiinnostaa ja aloimme kävellä katua pitkin. Miesten hotelli oli sama ja aulassa he ehdottivat pientä kopsua huoneessaan. Suostuin ja menimme huoneeseen ja he kaatoivat lasiin likööriä. Olin jo pikku sievässä, enkä uskaltanut juoda paljonkaan. Mielessäni oli ihan jotain muuta kuin viina. Pienempi heistä istui sohvaan ja veti minut syliinsä ja antoi suukon poskelleni. Sanoin ettei näin suudeltu ja kiedoin kädet hänen niskaansa ja vedin huulet huulilleni ja aloimme suudella kiihkeästi. Tunsin miten kalu alkoi pönkiä reittäni vasten ja olin sen verran hutikassa, että estot oli hävinneet ja ehdotin seksiä molempien kanssa yhtä aikaa. Ei ikinä ollut kokeillut 2 miehen kanssa, olin lukenut novelleja siitä ja kiihottunut niistä.

Siitä eteenpäin minua hyväili 2 miehen kädet joka puolelta. He riisuivat minut ja olimme kohta kaikki alasti. Pitemmällä heistä oli pitkä kalu, ohut ja käyrä. se seisoi vaativana Toisella miehellä oli lyhyempi, mutta tosi paksu. Vantterampi kävi selälleen ja kalu seisoi kovana. menin hänen päälleen ja aloin hieroa terskalla pilluani. Hiljaa se alkoi liukua sisään. pitempi heistä tuli taakse siveli sormin pilluani, vaikka siellä oli jo toisen kalu. Hän levitti limaani pyllyreiälleni ja terskalleen ja tuli taakseni. Kalu tuntui peppureiällä ja hän alkoi painaa varovasti sisään. Auts...sattuu..huohotin, varovasti pyysin jatkamaan, en halunnut lopettaa, olin niin kiihkoissani. Pikkuhiljaa peppureikäni alkoi antaa periksi ja kalu alkoi porata tietä auki pyllyyni.

Se oli mahtavaa, minulla oli kyrpä kummassakin reiässä ja tuntui kun halkeaisin, mutta samalla nautinto oli jotain käsittämätöntä. Kumpikin lykki kalujaan vuoronperään sisään ja ulos ja samalla alapääni maiskahteli tosi äänekkäästi mulkkujen upotessa suoleeni ja pilluuni. Olin muissa maailmoissa, huohotin ja tuskansekainen nautinto kasvoi. Sitten tajuntani räjähti atomeiksi. Nautinnon kuuma aalto alkoi päästä ja kulki ruumiini läpi varpaisiin saakka. Notkistin selkääni ja lysähdin kuin tyhjä säkki allani olevan miehen päälle. Hän alkoi nostella lantiotaan ja ähkäisi kun sai orgasmin. Siemennestettä alkoi pilluuni. Suolessani oleva kulli painui syvään ja takaani alkoi kuulua ähinää ja kalu alkoi nytkähdellä suolessani. Hänkin valutti spermansa sisääni suoleen. Olimme kaikki kolme saaneet mahtavat orgasmit.

Olin heidän luonaan aamuun asti ja sain molemmilta, muttemme enää harrastaneet ryhmäseksiä.

Sunnuntaina alapääni oli aika hellän tuntuinen ja seuraavalla viikolla piti pitää melkein viikko huilia, ennen kuin annoin miehelleni kotona.

Se oli kokemukseni ryhmästä. Ihanaa, mutta varsinkin takapuoli tuli hieman kipeäksi, enkä ole uskaltanut sen jälkeen enää sitä kokeilla.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute