Herkku-puhelin
Keikkahomma
tumma kaunotar

Olin remonttimiehenä firmassa, työhöni kuului lähinnä keikkahommat milloin minnekin. Kerran sain keikan emäntäkouluun, siellä oli joku tavara- hissi rikki ja se piti saada kuntoon, kun sitä tarvittiin päivittäin juuresten ym. nostoon kellarista keittiöön. ajoin koululle ja menin keittiön emännän luo esittäytymään, kättelimme ja hän sanoi että ei itse ehdi näyttämään tietä kellariin, kun on juuri kattaus menossa mutta Anette on vapaa tulemaan oppaaksi. eteeni käveli tosi kaunis tummaihoinen, tai oikeammin kauniin ruskeaihoinen nainen. Hän katsoi hymyillen ja sanoi, tule perässä niin opastan sinut kellariin.

Kun menimme peräkkäin katseeni seurasi tuon naisen lantion rytmikästä keinuntaa, huomasi kyllä että hän on jostain tulisten rytmien maasta. niin sulavasti hän eteni. menimme monen käytävän läpi, ja kullinikin kyllä ymmärsi mikä edessäni menee. tulimme perille hissihuoneeseen ja kaunokainen sanoi, siinä se hissi nyt on, se vain ykskaks kieltäytyi laskemasta alas, kun aamulla saimme päivän tarpeet nostettua keittiöön. eiköhän se kuntoon saada sanoin, kysyen koska sitä seuraavan kerran tarvitaan? Hän katsoi taas syvälle silmiini ja sanoi, vasta maanantaina koska viikonloppuna lähes kaikki menevät koteihinsa. Sanoin silmää iskien sinähän varmaan voit olla oppaanani että löydän tieni taas remontti tarpeiden kanssa tänne, kun haen ne autostani. samassa hän katsoi pullottavaa etumustani ja otti minusta kiinni ja suuteli sanoen mielelläni, koska asun koululla opiskeluni ajan ja ei minulla ole ketään sukulaista, tai tuttuakaan kenen luona vierailla. Hän hieroi itseään minua vasten ja avasin hänen paitansa ja siellä odotti valkoisiin pitsiliiveihin verhotut ehkä c-kupin rinnat. hän avasi housujeni vetoketjun ja päästi kivikovan kullini vapauteen ottaen sen heti suuhunsa, hän imutti niin ihanasti että vaikeroin minulta tulee kohta, hän päästi kullin suustaan ja avasi hameensa se putosi nilkkoihin ja nyt näin hänen aivan pikkuruiset tangansa joista oli selvästi kosteus tulvinut läpi.

Sanoin Anetelle jos joku tulee, mutta hän tangat pudottaen sanoi ole huoletta muut ovat töissänsä eivätkä jouda tänne tulemaan. Nyt minulle tuli kiire vapautua vaateistani, ja riisuttuani Anette oli ottanut liivinsäkin pois ja miten ihanat rinnat sieltä paljastuikaan, nännit aivan pystyssä todella kiinteissä rinnoissa. Menin kalu pystyssä kiinni häneen ja suutelimme, ja hyväilymme kävivät yhä kiihkeämmiksi ja hivelin hänen rintojaan ottaen toisen nännin suuhuni samalla alkaen sormellani hivellä hänen valuvaa pilluansa, hän kääntyi selin minuun tarttuen kulliini ja kumartuen eteenpäin vetäen minut sisäänsä.

Kaluni liukui nyt hänen tiukassa pillussaan, ja hän alkoi villisti puskea vastaan samalla alkaen supistella aivan ihanasti pilluaan kuin se olisi imenyt ja suudellut kulliani, rinnoista kiinni pitäen puskin kulliani tähän villiin kiimaiseen naiseen, hän huohotti ja vaikeroi kunnes täristen sai orgasmin, minun ei tarvinnut enää kuin nauttien työnnellä kulliani hänen yhä supistelevaan pilluunsa, kun kullini aivan hurjana lennätti spermat tuon kaunokaisen pilluun. Hän ojentautui samalla kääntyen ja otti kullini suuhunsa nuollen sen spermaista terskaa. Kun Anette sai kullini nuoltua hän sanoi, meillä Kuubassa on tapana tehdä työ loppuun, jolloin kaadoin hänet takana olevalle pöydälle ja nuolin hänen pilluaan joka tulvahteli spermaani. en ollut koskaan ennen maistanut omaa spermaani, mutta ei ollut ollenkaan huono kokemus, varsinkin kun se oli sekoittunut Aneten kiimanesteeseen, hän pyöritti villinä lantiotaan kun otin suuhuni hänen klitoriksensa jollaista en ollut koskaan ennen nähnyt. Se oli paisunut kuin viinirypäle ja oli tosi kiihottavaa nuolla tätä kiimapillua, vedin hänet nyt pöydän reunaan työntyen häneen uudelleen heränneellä kullillani.

Työntelin nyt rahallisemmin kulliani hänen imevään pilluunsa, mutta hän risti jalat ympärilleni ja alkoi sellaisen ratsastuksen ettei ollut epäselvää, kuka oli ohjaksissa. hän veteli minua sisäänsä voihkien jotain ulkomaalaisia sanoja ja tunsin kuinka hänen pillunsa vaativasti imi spermat minusta sisälleen, otin kullini ulos pillusta ja nuolin hänelle orgasmin, joka sai hänet kiljahtamaan ja hyppimään niin että oli tosi vaikeaa pysyä tämän himottaren vauhdissa mukana. Jatkoin vielä klitoriksen nuolemista ja hän alkoi jatkaa ihanan tulipunaisen pillunsa pyöritystä. Oli kyllä kaunein pillu mitä olen nähnyt, Aneten tumma ihonväri sai pillun näyttämään niin himottavalta, että nytkin tätä kirjoittaessani on pakko alkaa vetelemään esinahkaa edestakaisin, kun se kivikovana sei- soo Anettea muistaessa. Kun olin saanut hänet vielä uudelleen laukeamaan, hän nousi kumartui ja imaisi vielä kulliani joka oli jo veltostunut. pukeuduimme ja lähdimme ulos huoneesta, ja keittiön emäntä tuli vastaan, sanoen Anetelle Voitko jäädä tiskaamaan astiat? kun muut oppilaat ovat jo niin hätäisesti lähdössä koteihinsa, kun johtokunnan lounaskokous venyikin odotettua pitempään.

Anette vastasi myöntävästi, sanoen ettei hänellä ole kiire mihinkään, ja jos vaikka remonttimies tarvitsee apua hommissaan. Emäntä katsoi hieman ovelasti hymyillen, ja sanoi että oletkin varmasti paras apulainen tällä kurssilla. Hän oli varmaan ollut oven takana ja kuullut miten Anette minua opastaa, koska huomasin hänen sormiensa olevan oikeassa kädessä selvästi liman peittämät, joten hän on varmasti myös kiimassaan tyydyttänyt itseään sormin kuunnellessaan meidän ääntelyämme. sain hissin sitten aika nopeasti kuntoon, kun huomasin että sulake oli palanut. Anette oli tiskaamassa ja muut- paitsi emäntä olivat jo lähteneet, menin hänen toimistoonsa ja sanoin että homma on hoidettu, johon hän silmää iskien sanoi tarkoitit kai hommat on hoidettu. Kirjoitin laskun ja ojensin sen hänelle, sanoen ettei tästä keikasta tule kuin matkakulut, kun vika ei ollut sen kummempi. Hyvästelimme ja menin Aneten luo ja sanoin olisi kiva tavata uudestaan, ja niin me teimmekin. Mutta siitä kerron myöhemmin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute