Herkku-puhelin
Kohtaaminen
mics

Oli kesän ensimmäinen hellepäivä, vaikka lämmintä oli jatkunut jo muutenkin pitkään, oli nyt todella kuuma. Istuin rannassa joka on hieman syrjässä puistometsän reunalla ja ajattelin uimisen ihanuutta. Minulla ei ollut uimahousuja, joten hieman arastelin mennä alasti järveen yleisellä paikalla. Mietin vielä menemistä kun paikalle tuli koiran kanssa nuori vaaleahiuksinen tyttö. Mietin "no nyt en ainakaan voi mennä!" tyttö sitoi koiran remmin puun ympäri ja alkoikin itse riisuutua.

Katselin hiukan häpeillen mutta ihaillen tuota upeanmuotoista vartaloa ja tunsin kuinka kullini alkoi kovettua. Tyttö oli jo uimassa kun tunsin valtavaa tarvetta koskea kulliini, se suorastaan huusi "ota minut käteen!" ajattelin että voisin huomaamatta koskettaa mutta se tuntui niin hyvältä että en voinut heti irroittaa. Yht´äkkiä huomasin että tyttö katsoi minuun, irrotin äkkiä ja olin hieman nolona vaan en kauaa. Tuo tyttö hymyili minulle ja nousi niin että näin hänen upeat rintansa, ne olivat täydelliset! Tunsin jälleen paineen housuissani ja tyttö vain katsoi minuun, laskin käteni takaisin kullini päälle ja hyväilin hieman, samalla tyttö alkoi nousemaan vedestä ja paineeni vain kasvoi kun odotin näkeväni hänen suloisen pillunsa, hän pysähtyi vielä kiusoittelemaan juuri ennen kuin veden alta paljastui hänen sulonsa.

Kävin todella kuumana. Tunsin että tulisin hetkenä minä hyvänsä. Kun hän lähti jälleen nousemaan ja näin hänen koko vartalonsa, otin minäkin housuni pois ja olin täysin alasti. Olin kivikova kulli kädessäni ja hän käveli minua kohden. Joka askeleella jonka hän astui vedin käteni kullini herkimmän kohdan yli ja olin tulossa joka askeleella mutta halusin odottaa. Tyttö pysähtyi parin metrin päähän ja vain katseli kun koskettelin itseäni. Jälleen kun olin juuri tulossa, hän liikkui minua kohti, joten odotin, enkä antanut vieläkään tulla. Paine oli niin kova että huokaisin kai hiukan. Tyttö istui viereeni hajareisin ja näin kuinka hänen nuppunsa aukeni edessäni.

Kullini sykki kiimasta kun hän otti kädestäni kiinni ja asetti sen rinnoilleen, tuntui järisyttävältä. Samalla hän tarttui kulliini ja aloin hengittää todella raskaasti. Hän runkkasi kulliani ja silloin purkauduin, tunsin kuinka orgasmi kouristelee koko vartalossani ja lämmintä spermaa tuli joka vedolla lisää hänen kädelleen ja minun päälleni. Hetken kuluttua olin aivan turta, tyttö lopetti ja meni pukeutumaan, lähtiessään hän sanoi "minun vuoroni huomenna" melkein tulin uudestaan kuullessani nuo sanat... Mitähän huomenna tapahtuu?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute