Herkku-puhelin
Pikku orja
Nuori poika

Olin kokematon nuori poika jolla oli vielä poikuus tallella ja vastasin lehdessä olleeseen ilmoitukseen.

Nainen tarjosi seksiseuraa noin 100 km kodistani mutta ajattelin että ok. eipä ole ainakaan naapurintyttö joka vie poikuuteni. Soitin numeroon ja sovittiin aika ja jännitin niin että tärisin kun lähdin matkaan.

Perillä löysin syrjässä olevan talon helposti mutta mietin pitkään lähistöllä mennäkö vai ei?

Rohkaisin mieleni ja menin ja soitin ovikelloa ja avaamaan tuli kaunis pitkähkö nainen, tunsin itseni pieneksi. Hänellä oli pitkät vaaleat hiukset ja tiukat farkut ja T-paita ja tärinäni ja varmaan äänenikin vapisi kun näin hänen rintansa ja nännit puseron läpi.

Hän sanoi vain että tule sisään avatessaan minulle oven ja sulkiessaan sen perässäni Mennään tänne hän sanoi ja seurasin häntä talon alakertaan. Talon alakerrassa oli takkahuone jossa oli metallisänky ja muutama kaappi. Hän alkoi riisua ja nuo kauniit rinnat olivat paljaana samoin hän pudotti farkkunsa ja alla oli vain pienet stringit. Olin vaatteet päällä kun hän kysyi enkö aio riisua ollenkaan? Meinasin laskea housuuni mutta ajattelin että nyt tai ei koskaan ja kullini seisoi että en meinannut saada edes farkkujani laskettua. Hetken perästä olin kumminkin pikkuhousuisillani ja hän oli mennyt sängylle ja sanoi minulle että no pikku poju tules nyt tänne. Menin sänkyyn ja hän veti minut päälleen ja sitten alkoi tapahtua. En tiedä mistä huoneeseen oli hiipinyt tämän naisen mies mutta yhtäkkiä huomasin naisen puristavan minua itseään vasten ja miehen taivuttavan käteni selän taakse vahvalla otteella ja laittavan käsiraudat käsiini. Kaikki kävi nopeasti ja en ehtinyt mitään.

Nainen sanoi että nyt meillä on pikku orja irrottaessaan otteensa ja työntäessään minut pois päältään. Riuhdoin yrittäessäni irrottaa rautoja ja potkin jaloillani mutta he vaan nauroivat.

Mies otti minusta kiinni ja kiskoi lattialle ja sanoi että orjan paikka on lattialla ei sängyssä. Nainen haki kaapista piiskan ja mies joka oli riisunut vaatteensa niin kuin myös nainen stringinsä asetti minut mahalleni lattialle ja tuli polvilleen lattialle puristaen jalkojensa välissä päätäni hän veti käsistäni niin että peppuni nousi ja potkin jaloillani. Tunsin kuinka pikkuhousuni vedettiin pois ja pyysin armoa kun piiska rävähti peppuuni. Sain monta iskua ja itkin ja pyysin armoa mutta sain käskyn vain totella. Käsky kuului että "Teet kaikki mitä käsketään tai saan aina rangaistuksen". Jouduin suutelemaan ja nuolemaan molempien jalkoja aluksi ja molempien istuessa sängyn reunalla sain käskyn suudella ja nuolla sukuelimet. He rakastelivat tämän jälkeen ja minut komennettiin siksi aikaa ryömimään sängyn alle. Rakastelun päätteeksi jouduin siivoamaan heidän eritteensä jälleen sängynreunalla ja minua pidettiin tiukasti tukasta kiinni.

Pyysin armoa mutta sain vain naurua. Mies sitoi jalkani yhteen ja laittoi minut istumaan sänkyä vasten ja tuli eteeni ja tukasta kiinni pitäen ja vetäen taaksepäin pakotti suuni auki ja työnsi kalunsa suuhuni ja sanoi ime ja en voinut muuta vaikka inisin kivusta ja naisen suudellessa miestä hän laukesi suuhuni. Pyysin päästä pois mutta tätä jatkui ja sain kokea kipua mutta myös armon koska olin tehnyt kaikki mitä käskettiin ja vaikka olin sidottuna niin lattialla nainen ratsasti päälläni ja miehen katsellessa sain tähänastisen parhaan orkun.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute